-
[quote=LordAbizi;693419]נבחן דוגמא:
כמעט כל הזמן בפורום הזה אני מתנהג כמו מטומטם. מתחיל לספר סיפורים על ארכימדס ובני גורן שגורמים לכולם לחשוב שחסרים לי כמה ברגים במח. האם אני באמת מטומטם? רוב הסיכויים שלא.[/quote]
בדיוק!
פשוט מתן לא מבין את ההבדל..
-
[quote=killerbee;693420]לא אכפת לי אתה חבר שלו ברור שתצא לטובתו[/quote]
כלל מספר אחד:
[B]אין לי חברים.[/B]
אני לא יוצא על אף אחד, אני סתם מעיר הערות מוזרות. אתה יכול לעשות איתם מה שאתה רוצה. תזכור שאני שוחר שלום ורוצה שלום עולמי.
-
[QUOTE=LordAbizi;693423]כלל מספר אחד:
[B]אין לי חברים.[/B]
אני לא יוצא על אף אחד, אני סתם מעיר הערות מוזרות. אתה יכול לעשות איתם מה שאתה רוצה. תזכור שאני שוחר שלום ורוצה שלום עולמי.[/QUOTE]
תזכור שאני שוחר מלחמה ורוצה מלחמה עולמית
-
[QUOTE=LordAbizi;693419]נבחן דוגמא:
כמעט כל הזמן בפורום הזה אני מתנהג כמו מטומטם. מתחיל לספר סיפורים על ארכימדס ובני גורן שגורמים לכולם לחשוב שחסרים לי כמה ברגים במח. האם אני באמת מטומטם? רוב הסיכויים שלא.[/QUOTE]
צודק
-
[quote=LordAbizi;693423]כלל מספר אחד:
[B]אין לי חברים.[/B]
אני לא יוצא על אף אחד, אני סתם מעיר הערות מוזרות. אתה יכול לעשות איתם מה שאתה רוצה. תזכור שאני שוחר שלום ורוצה שלום עולמי.[/quote]
מתן אנחנו לא חברים, אנחנו מדברים לפעמים, הוא מדבר על המשוואות לינאריות מעלה שנייה שלו או מה שזה לא יהיה ואני סתם שואל שאלות ><
-
[quote=killerbee;693424]תזכור שאני שוחר מלחמה ורוצה מלחמה עולמית[/quote]
ואז אתה מתפלא שאתה מקבל אזהרות? פורום זה מקום של הרמוניה ושל שלווה, ולשוחרי מלחמה יש נטייה להרוס את האיזון המופלא, ולגרום לי לכתוב שטויות בנו"ד. הכל מסתדר ביחד בצירוף לינארי מדוייק.
-
-
[QUOTE=Captain_Charisma;693425]צודק[/QUOTE]
בסדר כולכם לטובתו אתם לא מכירים אותי בכלל אני מת שכל המנעלים יעופו מהתפקיד בקרוב כולם!
-
[quote=Eustass Kid;693432]מה קורה[/quote]
בסדר, ואיתך?.
-
אתה בכוח מנסה לא להבין מה שאנחנו מנסים להסביר לך?
-
[QUOTE=Naruto;693439]אתה בכוח מנסה לא להבין מה שאנחנו מנסים להסביר לך?[/QUOTE]
אני לא מסכים איתכם
-
[QUOTE=Damond_Pearl;693438]בסדר, ואיתך?.[/QUOTE]
היי אבי
-
[QUOTE=Damond_Pearl;693438]בסדר, ואיתך?.[/QUOTE]
בסדר משעמם לךי קצת
-
-
[quote=killerbee;693441]אני לא מסכים איתכם[/quote]