-
[quote=bw1234;883938]אז תלך לתורה החדשה שבר המציאה למרות שהיא שחורה...[/quote]
בשיעור האחרון באינפי2, כשעשינו חזרה למבחן, אז מישהו שאל את המנחה אם אפשר בשאלה מסויימת להשתמש בכושי (הוא קרא את זה כמו תרגום לעברית של nigger), ואז המנחה אמר לו שזה תלוי עד כמה טוב הוא יודע את החומר.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;883942]בשיעור האחרון באינפי2, כשעשינו חזרה למבחן, אז מישהו שאל את המנחה אם אפשר בשאלה מסויימת להשתמש בכושי (הוא קרא את זה כמו תרגום לעברית של nigger), ואז המנחה אמר לו שזה תלוי עד כמה טוב הוא יודע את החומר.[/QUOTE]
XDDDDDd
איזה טעים פיצה האט שאני אוכל עכשיו!!
-
[QUOTE=bw1234;883944]XDDDDDd
איזה טעים פיצה האט שאני אוכל עכשיו!![/QUOTE]
עזוב,בלונדון הכי טעים:love:
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;883947]עזוב,בלונדון הכי טעים:love:[/QUOTE]
אני לא נמצא בלונדון...
-
-
[quote=the necromancer nilasak;883943]יאלה,התחלתי לרוץ...[/quote]
אם היה עדיין שמש בחופי סירקוזה, הייתי יכול לבנות מערך מראות מתוחכם מאוד ולרכז את הקרניים שלהן עליך, ובכך לצלות אותך, אך בגלל שחשוך אתה מותיר לי רק ברירה אחת:
"μή μου τούς κύκλους τάραττε!!!"
-
אני זז חזור יותר מאוחר ביי!
-
[QUOTE=LordAbizi;883951]אם היה עדיין שמש בחופי סירקוזה, הייתי יכול לבנות מערך מראות מתוחכם מאוד ולרכז את הקרניים שלהן עליך, ובכך לצלות אותך, אך בגלל שחשוך אתה מותיר לי רק ברירה אחת:
"μή μου τούς κύκλους τάραττε!!!"[/QUOTE]
בגלל שאני יודע יוונית,אתה לא:nose_pick:
אתה אומר משפטים מוזרים...
-
[quote=the necromancer nilasak;883953]בגלל שאני יודע יוונית,אתה לא:nose_pick:
אתה אומר משפטים מוזרים...[/quote]
אמרתי את זה הן לחייל הרומי, והן לפרה שנשלטה על ידי בני גורן שניסו להרוג אותי. זה לא עצר אותם, אבל רק בזכות זה שהם הרגו אותי הפכתי למה שאני כיום.
-
[QUOTE=LordAbizi;883955]אמרתי את זה הן לחייל הרומי, והן לפרה שנשלטה על ידי בני גורן שניסו להרוג אותי. זה לא עצר אותם, אבל רק בזכות זה שהם הרגו אותי הפכתי למה שאני כיום.[/QUOTE]
Βλέπετε, είσαι μόλις 16 και μισό!
סבבה?
-
[quote=the necromancer nilasak;883956]Βλέπετε, είσαι μόλις 16 και μισό!
סבבה?[/quote]
אוקי... ו..?
-
[QUOTE=LordAbizi;883959]אוקי... ו..?[/QUOTE]
אתה לא דברת עם הרומים העתיקים...
-
[quote=the necromancer nilasak;883960]אתה לא דברת עם הרומים העתיקים...[/quote]
טמבל, הגוף שלי בן 16.5, אבל הנשמה שלי היא בת מעל 2200 שנה....
האמן לי כשאני אומר לך שדיברתי עם הרומים, ועם המוסלמים, ועם הצלבנים, ועם חייל בריטי שחצן שחשב שהוא שולט בעולם. (אם כי בזמנים ההם הייתי יותר מת מבדרך כלל).
-
[QUOTE=LordAbizi;883964]טמבל, הגוף שלי בן 16.5, אבל הנשמה שלי היא בת מעל 2200 שנה....
האמן לי כשאני אומר לך שדיברתי עם הרומים, ועם המוסלמים, ועם הצלבנים, ועם חייל בריטי שחצן שחשב שהוא שולט בעולם. (אם כי בזמנים ההם הייתי יותר מת מבדרך כלל).[/QUOTE]
אז אני טורקמדא,מנהיג האינקויזיציה הספרדית.