יופי אני מקבל באן,דברו עם החתול המאמי שלכם. סלאמת'
Printable View
יופי אני מקבל באן,דברו עם החתול המאמי שלכם. סלאמת'
[FONT=Comic Sans MS][I][B][SIZE=4][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?find=lastposter&t=35262"]~Poke Chef~[/URL] ירד מניהול כי לא נתן מעצמו מספיק לפורום.
פרסום מתכונים זה חלק חשוב מהפורום והוא לא פרסם מזה זמן רב.
היחס שלו לפורום לא רציני.
דרוש מנהל רציני לפורום אוכל ומתכונים.[/SIZE][/B][/I][/FONT]
אלכס אלכס...
[quote=~DaRk_AnGeL~;988434][FONT=Comic Sans MS][I][B][SIZE=4][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?find=lastposter&t=35262"]~Poke Chef~[/URL] ירד מניהול כי לא נתן מעצמו מספיק לפורום.[/SIZE][/B][/I][/FONT]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]פרסום מתכונים זה חלק חשוב מהפורום והוא לא פרסם מזה זמן רב.[/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]היחס שלו לפורום לא רציני.[/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]דרוש מנהל רציני לפורום אוכל ומתכונים.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/quote]
רק אתמול הוא המשיך באקדמיית השפים שלו...
יש את כל השפיאדה שהוא אירגן.
מאסטר גלואה, כל מילה שניתן לכתוב עם א' בסוף וזה עדיין יהיה קצת שפוי, אני כותב.
אי לכך, אני כותב דוגמא, פסקא, שורא, אמריקא, וכיוצא באלו.
אלכס לא רוצה להוריד אותי בקל?,תוריד אותי בקשה סתכל מה אני עושה עכשיו. תן לי כבר באן סעמק
אני ביקשתי ממנו מתכונים והוא סירב...
הפורום הוא בשביל מתכונים ולא תחרויות...
אלכס אתה לא שם לב שאני רוצה להיות מנהל פורום הסדרה והסרטים?
[quote=LordAbizi;988440]מאסטר גלואה, כל מילה שניתן לכתוב עם א' בסוף וזה עדיין יהיה קצת שפוי, אני כותב.
אי לכך, אני כותב דוגמא, פסקא, שורא, אמריקא, וכיוצא באלו.[/quote]
באמת? לא ידעתי...
דוגמא גם אני רושם אבל לגבי השאר אף פעם לא שמעתי מישהו שרושם כך...
סבבה,ופורום משחקים הוא בשביל סיקורים,ופורום פנאי והומור הוא רק בדיחות,ודיבורים ואקטואליה הוא רק כתבות נכון?,לא. אתה תראה עכשיו ,כי אתה היחיד שחושב ככה,ואני יגרום לך לתת לי באן בכוח
חכה חכה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;988444]באמת? לא ידעתי...
דוגמא גם אני רושם אבל לגבי השאר אף פעם לא שמעתי מישהו שרושם כך...[/quote]
לא שמעת על שמואל יוסף עגנון בספרו "סיפור פשוט"?!
אגב, זכור לי שפעם היה נושא בפורום משוב של "אם תירדו מניהול, האם תתאבדו?" או משהו כזה, ולמיטב זכרוני Poke Chef היה מאותם אלה שאמר "אני מנהל כדי להשקיע, ואם אני לא מנהל אז זה לא נורא". יכול להיות שאני טועה.
פורום אוכל צריך להיות רק למתכונים.
זו הסיבה שהוא פורום שונה מכל שאר הפורמים פה...
[QUOTE=~Poke Chef~;988447]סבבה,ופורום משחקים הוא בשביל סיקורים,ופורום פנאי והומור הוא רק בדיחות,ודיבורים ואקטואליה הוא רק כתבות נכון?,לא. אתה תראה עכשיו ,כי אתה היחיד שחושב ככה,ואני יגרום לך לתת לי באן בכוח
חכה חכה.[/QUOTE]
תבקש מאדם הוא נדיב
[QUOTE=Knight of skulls;988443]אלכס אתה לא שם לב שאני רוצה להיות מנהל פורום הסדרה והסרטים?[/QUOTE]
אלכס...
[quote=LordAbizi;988448]לא שמעת על שמואל יוסף עגנון בספרו "סיפור פשוט"?!
אגב, זכור לי שפעם היה נושא בפורום משוב של "אם תירדו מניהול, האם תתאבדו?" או משהו כזה, ולמיטב זכרוני Poke Chef היה מאותם אלה שאמר "אני מנהל כדי להשקיע, ואם אני לא מנהל אז זה לא נורא". יכול להיות שאני טועה.[/quote]
האמת היא ששמעתי על הספר אבל אף פעם לא היה לי זמן לקרוא אותו.
אני באמת צריך למצוא זמן בין השיעורים של תואר שני לתרגולים לתואר ראשון במד"ח שאני מעביר...
האמת היא שאני הוא זה שפתחתי את הנושא שם...