בוקר טוב.. חזרתי. אתמול במייפל הגעתי עד 1 בלילה ואז נרדמתי >< הפסדתי את האיוונט מ2-4. אני הולך לשלוח להם מכתב שיתחשבו ב1000000 הילדים שמשחקים מישראל.
Printable View
בוקר טוב.. חזרתי. אתמול במייפל הגעתי עד 1 בלילה ואז נרדמתי >< הפסדתי את האיוונט מ2-4. אני הולך לשלוח להם מכתב שיתחשבו ב1000000 הילדים שמשחקים מישראל.
[quote=PikaRevulotion;1021589]בוקר טוב.. חזרתי. אתמול במייפל הגעתי עד 1 בלילה ואז נרדמתי >< הפסדתי את האיוונט מ2-4. אני הולך לשלוח להם מכתב שיתחשבו ב1000000 הילדים שמשחקים מישראל.[/quote]
קודם כל המספר גדול מדי.
שנית, אין להם שום סיבה לעשות זאת, הואיל והגרסא gMS נקראית כבר ממזמן North America MS, כלומר הם מראש לא מתכוונים להתחשב באף אחד שאינו באמריקה (למעט אולי אלא שבאוסטרליה). אם תשלח להם מכתב זועם כזה, הם יאמרו לך חד וחלק: "שחק ב-eMS".
הי עומר
אביזי,יא דפוק זה גלובל!, זה בשביל כל העולם,וככה הם עשו את זה,בכוונה. וניראה להם שאני יעזור עכשיו את המכאניק שלי רמה 85 בשביל זה. אני הולך לשלוח מכתב זועם.
אהה והיי ליאור! :d
[quote=PikaRevulotion;1021596]אביזי,יא דפוק זה גלובל!, זה בשביל כל העולם,וככה הם עשו את זה,בכוונה. וניראה להם שאני יעזור עכשיו את המכאניק שלי רמה 85 בשביל זה. אני הולך לשלוח מכתב זועם.
אהה והיי ליאור! :d[/quote]
פעם זה נקרא גלובל, עכשיו כבר ממזמן קוראים לזה North America MS, שהכוונה שזה לארצות הברית, קנדה, ולכל מי שאין לו גרסא משל עצמו. הם תמיד יכולים לחסום את ישראל, ולאמור להם ללכת לשחק ב-eMS.
הם לא,יכולים לתבוע אותם על זה. מפני ששיחקנו עד עכשיו אצלהם. עדיין קוראים לזה Global ותשאל מי שאתה רוצה,בהתחלה זה היה רק לארצות הברית ואז זה התפתח לגלובלי.
[quote=PikaRevulotion;1021599]הם לא,יכולים לתבוע אותם על זה. מפני ששיחקנו עד עכשיו אצלהם. עדיין קוראים לזה Global ותשאל מי שאתה רוצה,בהתחלה זה היה רק לארצות הברית ואז זה התפתח לגלובלי.[/quote]
הפוך. כבר הרבה אנשים קוראים לזה NAMS, ואתה לא יכול לתבוע אותם על כלום, כי בTerms Of Service הם כתבו במפרוש שיש להם הזכות לעשות כל מה שבא להם עם הדמות שלך והם לא חייבים לך כלום. בערך כמו הפורום שלנו, אבל זה כבר סיפור קצת אחר.
קפצתי לביקור :o
אתה באמת קורא את זה? 0_0
ודרך אגב סתכל פה:
ציטוט (מהמקור שלהם באתר):
Our first U.S. release, the global phenomenon, MapleStory, combines classic platform elements into a massively multiplayer online format. With over 95 million users worldwide, the game has amassed over six million users in North America in only a few years.
זאת אומרת שהם אומרים שיש להם 95M שרק 6M מהם הם מאמריקה. וגם למעלה הם אומרים The Global Phenomenon
הי וג'יטה
הנו''ד הבא הוא שלי
מה נשמע
בוקר טוב
[quote=טום רידל;1021632]הנו''ד הבא הוא שלי
מה נשמע
בוקר טוב[/quote]
אני קודם ואחר-כך אתה עומר...
בוקר טוב :).
[quote=avi;1021635]בוקר טוב :).[/quote]
שלום אבי מה עם השיפוצים?
[quote=EM Moderator;1021637]שלום אבי מה עם השיפוצים?[/quote]
בינתיים מחכה לחתימה שיכינו לי ממפעל החתימות של טל, אז נתחיל להשים את החתימה וגם עוד דברים למשל את הסיקור שעשיתי לפני כמה ימים בפורום ספורט ועוד.