-
[B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=teal]למה את מתכוונת?למה?[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=teal]את דופקת על הדלת ומששם יוצאת נערה יותר גדולה ממך ומרם ואומרת "שלום,תיכנסו..אני רוז מנהיגת המכון..אז הפוקימונים שלכם בריאים וחזקים מספיק כדיי להיכנס למכון?" היא שואלת ורם מזכיר לך שלא ריפאת את הפוקימונים שלך עדיין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=purple]מצטער ששכחתי להגיב לך :sorry:[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=purple]אלג'יים משתמש בבלבול על סויפר שנופל ארצה ומתעלף,איגליבאף משתמש בחבטה אך זובאט קם בזמן ומתחמק,אלג'יים משתמש עליו בבלבול והוא גם כן מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]לבסוף הפוקימונים של רון ואנה גומרים את גרימר בניצוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הפוקימונים המובסים רצים לכיוון אחד הבורות מושפלים,ונעלמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מרחוק אתה רואה את מכון העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066853][CENTER][CENTER][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]כל השחקנים תתכוננו!
[/FONT][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]יכול להיות שמהלך הזמן הקרוב המשחק ייסגר ואני אפתח משחק חדש![/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]בגלל שלא הספקתם לעשות הכל במשחק הזה אז החלטתי לתת לכם בונוס,מי שירשם למשחק שלי והיה במשחק זה,יקבל ביצה של אחד מהפוקימונים בשישייה שלו!
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]קומבי משתמשת בסופה ומכבה את האש של הכדור פורח,"מה עשיתם?!משוגעים!" אומר הגנב בלחץ.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]ג'ולטיק מנסה לקשור את פוריגון בחוטים אך הוא מתחמק במהירות,הוא משתמש בבלימה ומעיף אתכם אחורה,אתם נופלים מהכדור פורח ודנה תופסת בחבל,אתה תופס ברגליים של דנה וקומבי תופסת בג'ולטיק שמתתקשים לעוף.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]לפתע אתה שומע קול ניפוץ,"לא! איך !?" אתה שומע את קולו של הגנב ופתאום אתה רואה דמות קטנה עוזרת לדנה לעלות ומיד אחרי זה לך ולפוקימוניך,אתה רואה שזהו מקוהיטה.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=sienna]מקוהיטה לוקח חבל וקושר אותו לאחד העצים הקרובים,הוא מבקש ממכם לעלות עליו ואתם עולים עליו בזהירות ומגיעים לעץ עם עזרת מקוהיטה,לבסוף הגנב נופל עם הכדור פורח ובורח מהמקום.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'אז בעצם,ניסינו להשתחרר ממלכודות-לא הצלחנו
מקוהיטה בא והציל אותנו
תפסו את מקוהיטהניסינו להציל את מקוהיטה-לא הצלחנו וכמעט צנחנו למוות מכדור פורח
מקוהיטה בא והציל אותנו
מקוהיטה הוא חתיכת פוקימון-מעניין אם הוא ירצה לבוא איתי'
"מקוהיטה תודה רבה לך-עוד פעם.מי האנשים האלו היו?למי הגנב הבטיח אותך?מה זה הכח הבלתי נראה בדרך?
ומאיפה השגת את הכובע הזה?"
"רוצה להצטרף אלינו למסע?אני מאנצ'י והחבורה נשמח נורא לקבל אותך"
"דנה-מה את אומרת?"
"בכל מקרה מקוהיטה,תודה רבה לך על ג'ולטיק-ועלינו"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066877][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=teal]למה את מתכוונת?למה?[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=teal]את דופקת על הדלת ומששם יוצאת נערה יותר גדולה ממך ומרם ואומרת "שלום,תיכנסו..אני רוז מנהיגת המכון..אז הפוקימונים שלכם בריאים וחזקים מספיק כדיי להיכנס למכון?" היא שואלת ורם מזכיר לך שלא ריפאת את הפוקימונים שלך עדיין.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/QUOTE]
"אהה אני לא בטוחה.. יש פה אפשרות לרפא אותם או שאני ילך למרכז הפוקימונים?" אני שואלת ועצובה מזה שאני לא יכולה להילחם כבר עכשיו
-
[quote=~The KoDaK~;1066877][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=purple]מצטער ששכחתי להגיב לך :sorry:[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=purple]אלג'יים משתמש בבלבול על סויפר שנופל ארצה ומתעלף,איגליבאף משתמש בחבטה אך זובאט קם בזמן ומתחמק,אלג'יים משתמש עליו בבלבול והוא גם כן מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]לבסוף הפוקימונים של רון ואנה גומרים את גרימר בניצוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הפוקימונים המובסים רצים לכיוון אחד הבורות מושפלים,ונעלמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מרחוק אתה רואה את מכון העיר.[/COLOR][/B]
[/quote]
*פעמיים ברציפותXD
---
"מה דעתכם שנלך למכון? דרך אגב אנה לזכרוני אמרת שאת מאמנת,לא? אז גם את תשתתפי בקרב מכון,נכון?"אני אומר להם וממשיך ללכת לכיוון המכון.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066853][CENTER][CENTER][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]כל השחקנים תתכוננו!
[/FONT][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]יכול להיות שמהלך הזמן הקרוב המשחק ייסגר ואני אפתח משחק חדש![/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]בגלל שלא הספקתם לעשות הכל במשחק הזה אז החלטתי לתת לכם בונוס,מי שירשם למשחק שלי והיה במשחק זה,יקבל ביצה של אחד מהפוקימונים בשישייה שלו! [/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[RIGHT][SIZE=3][B][COLOR=blue][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]תומר[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]"פוכדור צא!" אתה קורא והפוכדור פוגע בגיבל.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]הוא נע שמאלה,לאחר מכן ימינה,שוב שמאלה ונעצר. [I][FONT=Arial]ברכותיי,תפסת גיבל![/FONT][/I][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]אתה בודק את המתקפות אותן גיבל יכול ללמוד,והפוקטץ אומר:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]~~~~~~[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]*ביפ*[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] מין: זכר[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] יודע את המתקפות:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]בלימה[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]מכת-חול[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]זעם-דרקון[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]~~~~~~[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue]גיבל יוצא מהפוכדור,מאושר,וקורא "גיב גיב" ומצביע לכיוון פתח המערה,הוא מתחיל לרוץ בתוך החול ורוצה להוביל אתכם לעיר,אדוארד אומר "טוב..לדעתי אני צריך ללכת לעזור לאבא של לולה..נתראה" ואתה רואה שגאבייט חופר מנהרה וקורא לאדוארד להיכנס לתוכה,והם נעלמים ביחד.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"בואי לולה! אנחנו צריכים להגיע לעיר הבאה!" אגיד ללולה ואז ארוץ אחרי גיבל השותף החדש שלי במסע.
-
[quote]יוגי
סנדשרו משתמש במתקפה מהירה אך הפידג'יוטו מתחמק הוא משתמש שוב והפעם פוגע בו ומפיל אותו לרצפה,הפידג'יוטו משתמש בסופה שמעיפה את סנדשרו אחורה.
ריולו יוצא ומכה את הפידג'יוטו הקודם,הוא נופל על האדמה ומעלף,סקורפי משתמש גם כן בעוקץ רעל וסנדשרו מצטרף אליו אך הפידג'יוטו מתחמקים ותוקפים את ריולו בניקור שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו (מעופף חזק על לחימה),סנדשרו לפתע אוחז בזנב של אחד מהפידג'יוטו ועולה עליו,הוא משתמש בחתך וסקורפי בפזילה ואז בעוקץ רעל,הפידג'יוטו נופל ומתעלף גם כן,נשאר רק פידג'יוטו אחד אך איינפרייפ כבר דואג לזה ומעלף אותו.
"בואו נמשיך.." אמה מבקשת.[/quote]
"אוקיי!" אומר לאמה "חזרו" אומר ואחזיר את כולם לפוכדור חוץ מסנדשרו.לאחר מכן אבקש מסנדשרו שיוביל אותנו ליציאה מהמדבר ולעיר הבאה.
-
[B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=sienna]חוץ מדיבור תרשום גם מה אתה עושה..ואל תעשה אנטר לאחר כל שורה..זה מבלבל..[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=sienna]אתה שואל את מקוהיטה המון שאלות והוא משתעמם ומפהק,אתה נזכר שהוא רק פוקימון ולא יכול לדבר,אך כשאתה שואל אותו על הכובע הוא אומר בזעם "מקו מקו!" ומחזיק את הכובע בידיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"חח..איזה חמוד הוא! הוא מזכיר לי את רובין הוד שעוזר לאחרים חח.." מצחקקת דנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה שואל את מקוהיטה אם הוא רוצה להצטרף אליכם,ומקוהיטה מסמן לך ביד שאם הוא ייתפס,זה רק בקרב הוגן של 1 על 1.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG](רוז)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"למזלך כן,חמודה.." אומרת רוז בצחקוק ולוקחת ממך את הפוכדורים ונותנת לשופט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]השופט מחזיר לך אותם מצוחצחים ונקיים,"אוקיי,איך אמרת שקוראים לך ומאין את?" שואלת רוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]השופט אומר "הקרב הוא 3 על 3,אין להחליף פוקימונים,המתמודדת רשאית להתחיל בקרב!" הוא אומר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]רוז מוציאה מהפוכדור שלה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/pineco.png[/IMG] קטן שמזמזם "פי פי!" .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רון מזכיר "כן צודק..אבל בוא נלך לרפא את הפוקימונים קודם!" אומר רון ומתחיל ללכת לכיוון המרכז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם נכנסים לעיר ורואים עיר גדולה במיוחד,מכון אימונים לפוקימונים ואת מכון העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם הולכים ומגישים לאחות ג'ואי את הפוכדורים ותוך מספר דקות היא מגישה לכם אותם בחזרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אנה אומרת "אתה תילחם קודם ואז אני,כשאני אלחם תלך בינתיים למכון האימונים ולפא את הפוקימונים..רון יישאר איתי עד שתחזור.." [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למכון ורואה זירה גדולה עם אדמה יבשה,עשב אכול,אבנים וקוצים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה רואה אישה [IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG]שאומרת "שלום,אני רוז,מנהיגת מכון ליונל,אתם כנראה מהעיר גרידיי נכון?" ואתם מהנהנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]היא שואלת "טוב מי יילחם ראשון?" ואתה רואה שלידה עומד לו [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/pineco.png[/IMG] שמוכן לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]השופט אומר "הקרב הוא 3 על 3,אין להחליף פוקימונים,המתמודד רשאי להתחיל בקרב!" והם מחכים לראות מי יילחם,אתה אנה או רון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][I]רוצה להיפגש עם יוגי?(עמית)[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך ללכת עם גיבל ולולה ואתה מרגיש רוחות מנשבות בשערך,אתם ממשיכים ורואים שער עליו רשום:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][quote]שער חץ השמיים[/quote][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם מנסים להיכנס אליו ולפתע בא לידכם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgey.png[/IMG] קטן שאומר "פי דג'.." [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"זה פידג'י!" לולה אומרת בחיוך וגיבל מגרש אותו מן המקום,פידג'י נבהל ומתחיל לעוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כעבור מספר שניות מקיפים אתכם 6 [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgeotto.png[/IMG] שנראים כועסים על שהברחתם את פידג'י.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=darkslategray]רוצה להיפגש עם תומר?[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך בדרכך עם אמה וסנדשרו ועוברים שער שעליו כתוב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][QUOTE]שער חץ השמיים[/QUOTE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתם נכנסים למן ביניין מעבר ואתה מחזיר את סנדשרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע אתה רואה איש די מוזר [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/31.png[/IMG] ולידו פוקימון עוד יותר מוזר [IMG]http://www.israup.net/images/7e6250e1fdf4816c385a984fab6ca501.bmp[/IMG].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא אומר לך "שלום לך! אני הקוסם צ'רלי! מה דעתך שתיתן לי את הפוכדור של ההתחלתי שלך ואני אלמד אותו מתקפה? זה הפעם בחינם! " הוא אומר והפוקימון שלידו אומר "פו-פו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066903][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=sienna]חוץ מדיבור תרשום גם מה אתה עושה..ואל תעשה אנטר לאחר כל שורה..זה מבלבל..[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=sienna]אתה שואל את מקוהיטה המון שאלות והוא משתעמם ומפהק,אתה נזכר שהוא רק פוקימון ולא יכול לדבר,אך כשאתה שואל אותו על הכובע הוא אומר בזעם "מקו מקו!" ומחזיק את הכובע בידיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"חח..איזה חמוד הוא! הוא מזכיר לי את רובין הוד שעוזר לאחרים חח.." מצחקקת דנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה שואל את מקוהיטה אם הוא רוצה להצטרף אליכם,ומקוהיטה מסמן לך ביד שאם הוא ייתפס,זה רק בקרב הוגן של 1 על 1.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
הדיבור היה מה שעשיתי-כלומר....כל מה שעשיתי היה לדבר ולחשוב:P
תגובה:
פונה אל דנה:"אני מסכים איתך-יש בו משהו אצילי שכזה"
אני פונה אל מקוהיטה ואומר:"אין בעיות-ואני מסכים לדעתך שקרב הוגן זה חשוב"-מוציא את הפוקדור של קומבי
"קומבי צאי-יש לך תפקיד חשוב,אנחנו צריכים להביס את מקוהיטה"
אני פוקד על קומבי"תשמשי בסופה על מקוהיטה"
-
[quote=~The KoDaK~;1066903][B][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רון מזכיר "כן צודק..אבל בוא נלך לרפא את הפוקימונים קודם!" אומר רון ומתחיל ללכת לכיוון המרכז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם נכנסים לעיר ורואים עיר גדולה במיוחד,מכון אימונים לפוקימונים ואת מכון העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתם הולכים ומגישים לאחות ג'ואי את הפוכדורים ותוך מספר דקות היא מגישה לכם אותם בחזרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אנה אומרת "אתה תילחם קודם ואז אני,כשאני אלחם תלך בינתיים למכון האימונים ולפא את הפוקימונים..רון יישאר איתי עד שתחזור.." [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נכנס למכון ורואה זירה גדולה עם אדמה יבשה,עשב אכול,אבנים וקוצים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה רואה אישה [IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG]שאומרת "שלום,אני רוז,מנהיגת מכון ליונל,אתם כנראה מהעיר גרידיי נכון?" ואתם מהנהנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]היא שואלת "טוב מי יילחם ראשון?" ואתה רואה שלידה עומד לו [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/pineco.png[/IMG] שמוכן לקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]השופט אומר "הקרב הוא 3 על 3,אין להחליף פוקימונים,המתמודד רשאי להתחיל בקרב!" והם מחכים לראות מי יילחם,אתה אנה או רון.[/COLOR][/B]
[/quote]
'איך זה קרב 3 על 3,יש לי רק שתי פוקימונים אז זה יהיה 3 על 2,אני בחיסרון.'אני חושב.
"אני אשתמש באיגליבאף!"אני אומר וזורק אותו מהפוקדור ובו "תשתמש בשינה כדי להרדים את היריב ואז בחבטה!" אני אומר לו ובודק על פוקימון היריב בפיקדע.
-
[quote]יוגי
רוצה להיפגש עם תומר?
אתה ממשיך בדרכך עם אמה וסנדשרו ועוברים שער שעליו כתוב :
ציטוט:
שער חץ השמיים
אתם נכנסים למן ביניין מעבר ואתה מחזיר את סנדשרו.
לפתע אתה רואה איש די מוזר ולידו פוקימון עוד יותר מוזר .
הוא אומר לך "שלום לך! אני הקוסם צ'רלי! מה דעתך שתיתן לי את הפוכדור של ההתחלתי שלך ואני אלמד אותו מתקפה? זה הפעם בחינם! " הוא אומר והפוקימון שלידו אומר "פו-פו"
מה תעשה?[/quote]
לא ממש אכפת לי..
------------------------
"בכיף,למה לא?" אומר ואביא לאדם את הפוכדור של ריולו.לאחר מכן אוציא את הפוקידע שלי ואכוון אותו על הפוקימון,כדי לראות מי זה.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066903][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][I]רוצה להיפגש עם יוגי?(עמית)[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ממשיך ללכת עם גיבל ולולה ואתה מרגיש רוחות מנשבות בשערך,אתם ממשיכים ורואים שער עליו רשום:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם מנסים להיכנס אליו ולפתע בא לידכם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgey.png[/IMG] קטן שאומר "פי דג'.." [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"זה פידג'י!" לולה אומרת בחיוך וגיבל מגרש אותו מן המקום,פידג'י נבהל ומתחיל לעוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כעבור מספר שניות מקיפים אתכם 6 [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgeotto.png[/IMG] שנראים כועסים על שהברחתם את פידג'י.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לא תודה...
-----------------------
"קישטה פוקימונים!" אגיד לפוקימונים תוך כדי בדיקתם בפוקדקס ואז אחשוב לי קצת ואגיד: "מרשטומפ צא החוצה!" ואז אוציא את מרשטומפ החוצה.
"מרשטומפ תשתמש באקדח מים כדי להרחיק אותם! אתה מסוגל!" אגיד למרשטומפ אחרי שהוא יצא מהפוקדור שלו.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066903][B][COLOR=sienna]
[B][COLOR=teal][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG](רוז)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"למזלך כן,חמודה.." אומרת רוז בצחקוק ולוקחת ממך את הפוכדורים ונותנת לשופט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]השופט מחזיר לך אותם מצוחצחים ונקיים,"אוקיי,איך אמרת שקוראים לך ומאין את?" שואלת רוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]השופט אומר "הקרב הוא 3 על 3,אין להחליף פוקימונים,המתמודדת רשאית להתחיל בקרב!" הוא אומר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]רוז מוציאה מהפוכדור שלה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/pineco.png[/IMG] קטן שמזמזם "פי פי!" .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קוראים לי נוקו!" אני אומרת לשופט ואז מתלבטת "אממ אם אמלוגה זה יתרון סוגים אבל... יש לי גם זוהר, טוב אני ישמור את השאר לאחר כך כי חרק חלש למעופף אז אמלוגה צא! תשתמש בהלם רעם! ואז הנפת זנב ואז מתקפה מהירה!" אני קוראת ומסתכלת על אמלוגה
-
[SIZE=3][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]בגלל שלא הספקתם לעשות הכל במשחק הזה אז החלטתי לתת לכם בונוס,מי שירשם למשחק שלי והיה במשחק זה,יקבל ביצה של אחד מהפוקימונים בשישייה שלו! [/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=blue] [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אזהרה אחרונה,עוד פעם אחת אתה לא מקשיב אתה תצא![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*המידע היה לך בהודעה הקודמת,עכשיו יש לך את מה שביקשת,מידע מהפוקדקס![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*סווידל לומד כי הוא הכי הרבה מאומן..שים לב לרוב אתה משתמש רק בו![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אתה לא יכול עכשיו את ארון ורוגנרולה נגד אברה,עשית מספיק קרבות לא מוצדקים בעבר של 2 נגד 1,תבחר 1 בלבד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*בקשר להודעה הקודמת,כל הזמן אתה מוציא כמה פוקימונים ובגלל זה אף אחד לא מתאמן,כשהם ביחד הם בקושי מאומנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]רוגנרולה וארון מנסים את התוכנית שלך אך לפתע אברה משתמש בשיגור ומחתמק מן המקום,ארון ורוגנרולה מעט מבולבלים ממה שקרה וחוזרים לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש בעלי תער ומצ'ופ מתחמק ומשתמש בבעיטה נמוכה במעיפה את סווידל אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סווידל משתמש בנשיכת חרק אך שוב מצ'ופ משתמש בבעיטה נמוכה ומעיף אותו אחורה על אחד העצים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מצ'ופ מתחיל לצחוק על סווידל,וסווידל מתעצבן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את ארון על טאילו.
"ארון, ברגע שהוא מתקרב אליך תתקשה ואז תהפוך אותו על הריצפה. במידה וזה לא מצליח תעשה לו החלקת סלע ישירות לראש." אני צועק לארון בטון בטוח.
מיד לאחר מכן אני מסתובב לעבר סווידל.
"עלי תער" אני צועק לו.
ברגע שמצ'אופ מתקרב בבעיטה נמוכה אני אומר לסווידל לנשוך לו את הרגל בנשיכת חרק. (זה מספיק?)
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1066181]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מורקרוו חומק במהירות מן הסלע הראשון,דוויבל מסתובב ומנסה לפגוע אך מורקרוו שוב מתחמק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ליאנה ורוג'ר מוחאים לו כפיים והוא מסתובב מהתרגשות,בזמן שהוא ממוקד בהם,דוויבל משתמש במספרי x שמפילים אותו לרצפה אך בקושי גורמים נזק,דוויבל משתמש בהחלקת בלע ומורקרוו מספיק להתחמק,הוא צולל ללמטה עם ניקור ופוגע בו,אך דוויבל סופג את הפגיעה בשריונו ובקושי נפגע,"מספרי x !" צועקת רוז.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=darkorange]האם תאמר למורקרוו להתחמק או להגיב במתקפה?[/COLOR][/B][/I]
[/QUOTE]
"מורקרוו, תמשיך ככה, עכשיו תעוף לעבר מספרי X ותהדוף אותם עם הכנפיים שלך שהכנפיים שלך בצורה של הX , ותחזיר את המספרי איקס לעבר דוויבל, ומיד לאחר מכן תשתמש במכת כנף ובניקור ביחד, שגם המקור וגם הכנפיים, יהיו זוהרים" אגיד למורקרוו.
- - - - - - - - - - - - - - - -
מצטער שלא הייתי הרבה זמן שחכתי להודיע (טסתי לחו"ל)
-
[B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי משתמשת בסופה שמהר מאוד משתוללת ומזיזה את ענפיי העץ שקרוב למקוהיטה,אך הוא מחזיק באדמה ולא נותן לסופה לעבור אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מקוהיטה משתמש בהנפת זרוע וקומבי מתחמקת,הוא משתמש שוב ומעיף אותה על אחד העצים,קומבי נוחתת ומתעלפת.(עוד לא הלכת למרכז פוקימונים!)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מקוהיטה מצחק קול מרושע ואומר שהוא ייתן לכם זדמנות נוספת כי אתם לא מספיק מוכנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מאנצ'י יוצא מהפוכדור ורוצה להילחם,"הרבה זמן לא השתמשת בו..הוא צריך לחדש אנרגיות..אני לא אתפלא שאם זה ימשיך ככה יום יבוא והוא לא יהיה מהיר כזה.." אומרת דנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]*שירה לא שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]'איך זה קרב 3 על 3,יש לי רק שתי פוקימונים אז זה יהיה 3 על 2,אני בחיסרון' אתה חושב לעצמך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פתאום הביצים של רון ואנה זוהרות ולרון יוצא מהביצה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rhyhorn.png[/IMG] קטן שאומר בקול עדין "ריי.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ולאנה יוצאת מהביצה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/purrloin.png[/IMG] שאומרת בקול מתוק "פו פו!" אתה מוציא את הביצה שלך ולא קורא לה כלום,פתאום יש סביבה סדקים,אתה מנסה לראות אם היא נפתחת א כלום לא קורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה פוקד על איגליבאף להשתמש בשירה והוא מרדים את הפוקימון,הוא חובט בו חזק ומעיף אותו אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה בודק על היריב והפוקדקס אומר:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pineco.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][I]פיינקו,פוקימון תולעת השק.[/I][I]הוא נראה בדיוק כמו איצטרובל.שריונו מגן עליו מפני ציפורים שמנקרות אותו בטעות.[/I][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=purple][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=purple]פינקו ישן ותוך 2 חבטות של איגליבאף הוא מתעורר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הוא משתמש בדחיפה אך איגליבאף מתחמק,פתאום נשמע קול פיצוץ מתיקך,אתה מנסה לגשת לראות מה קרה ואתה רואה חלקיקי ביצה קטנה,ושמתוך התיק יוצא [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rotom.png[/IMG] קטנטן שמצחקק בצחוק זעיר "רוט רוטום!",אתה מנסה לגעת בו אך הוא מעביר בידיך זרם ומצחקק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]"בסדר פומ-פומ! אתה יכול! תלמד את הפוקימון הקטן הזה מתקפה!" אומר הקוסם צ'רלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הפוקימון מעט מזיע וממלמל "פו-פו-פו.." אתה רואה שהצווראון שלו מאדים,האבן שעל בטנו נוצצת,הוא שם את הפוכדור ליד בטנו והפוכדור נצבע בצבע אדום זוהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא מגיש לך את הפוכדור בשמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה מופתע מעט ובודק את הפוקימון:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][IMG]http://www.israup.net/images/7e6250e1fdf4816c385a984fab6ca501.bmp[/IMG][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=darkslategray]פומ-פומ,פוקימון הציפייה.פומ-פום נוצר ע"י אביו של צ'רלי,הוא וצ'רלי התחברו מאוד והתחילו להתעסק בתחום הקסם,פוקימון זה הוא בעל יכולת של העתקת מתקפות מיריבווגם לחקות את יריבו.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=darkslategray][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]צ'רלי אומר "ריולו למד,[/COLOR][COLOR=navy]מכת פטיש(מתקפה חדשה)[/COLOR]"[/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתם מודים לו ולוקחים את הפוכדור של ריולו,אתם יוצאים מהבניין ומגיעים לעיר ענקית,העיר פרבריי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]"זו העיר הזאת!" אומרת אמה בהתלהבות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=blue]אז אם תרצה תודיע..[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=blue]הפוקימונים לא עפים,אלה נשארים וחוסמים לכם את המעבר,הם משתמשים בסופה שמעיפה אתכם אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדקס אומר:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pidgeotto.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/pidgeotto.png[/IMG][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=blue]פידג'יוטו,פוקימון הציפור.הוא הופך את טרפו עם טפריו המפותחים,ואז נושא אותו מעל ל-60 קיולומטר עד לקן שלו.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתרגז מעט ומוציא את מרשטומפ,הוא משתמש באקדח מים שמפיל את אחד מהפידג'יוטו אך הוא קם בחזרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מתרגזת גם כן ואומרת "אני רוצה לטפל בהם..דרגונייר,זאוויליוס,אקסיו ו-ולאבי,צאו!" היא צועקת והם יוצאים מן הפוכדורים שלהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"ולאב!" צועק ולאבי ועולה לשמיים הפתוחים,"זאוו!" אומר זאוויליוס ועולה על אחת הדיונות באזור,"דרג!" אומר דרגונייר וגם כן מתפתל מתחת לפידג'יוטו ואסיו מתיישב ליד רגליה של לולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"טוב..מטאור דרקון,כדור צל,סופה,וזעם דרקון,עכשיו!" אומרת לולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דרגונייר יוצר כדור ענק ומעיף אותו לשמיים,הכדור מתפוצץ והופך להמון חלקיקים כתומים שפוגעים ב2 מהציפורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]זאווילאוס יוצר כדור צל ואחריו עוד אחד,השניים מתחברים ועפים לכיוון אחד מהציפורים,הכדור פוגע בציפור אך ממשיך לעבור אחריה,זה כי מתקפות צל לא פוגעות בנורמל! פידג'יוטו משתמש בסופה שפוגעת בזאווליאוס אך במהרה זאווליאוס מבין את העיניין ומשתמש בפעימת דרקון שמעלפת את הפידג'יוטו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ולאבי משתמש בסופה שלא ממש מזיקה לפידג'יוטו,ואקסיו משתמש בזעם דרקון,הוא מפיל את הפידג'יוטו שנפגע מהסופה ומעלף אותו,לפתע אקסיו זוהר באור לבן ומשונה ותוך מספר שניות הוא הופך ל[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/fraxure.png[/IMG] שאומר "סיור!" בהתלהבות,כל הפוקימונים הולכים לכיונו ורואים שהתפתח,שלפתע אחד מהפידג'יוטו שנשארו משתמש בסופה חזקה במיוחד ומעלף את ולאבי ואקסיו שהתפתח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת "מרשטומפ ותומר,לכו על זה!" ומרטומפ מחכה לפקודות.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=teal]את לא בודקת את הפוקימון בפוקדקס?[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=teal]"אמולגה הלם רעם!" את קוראת והוא שולח גל חשמלי לכיוון הפוקימון,הוא נפגע מהזרם החשמלי במהרה ומשתתק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"הנפת זנב ואז מתקפה מהירה!" את ממשיכה ואת רואה שרוז מחייכת חיוך שגורם לך לחשוב פעמיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"תתפוס לו את הזנב עם נשיכת חרק!" קוראת רוז והוא רץ במהירות,הוא משתתק לפתע אך ממשיך ונושך לאמולגה את הזנב,"אמ אמו!" זועק אמולגה מכאב,"קו! קו!" מצחקק לו הפוקימון וממשיך לנשוך לאמולגה את הזנב שלפתע הוא משתתק ומפסיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אמולגה מנצל את זה ועף בכאב לכיוון אחד השיחים בזירה,הוא יוצא משם במהירות ופוגע בפוקימון עם מתקפה מהירה,אך לפניי שהוא מנתגש בו הפוקימון משתמש בהגנה ומגן על עצמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]טיילו מסתכל על ארון במבט חושד,ארון רץ לכיוון טיילו ומחליק על גופו כמו אבן,טיילו שהיה כבר מוכן מתחמק אך ארון חוזר לכיוונו ופוגע לו בבטן,טיילו עף אחורה ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]לפתע הפוקטץ' אומר *ארון למד סטירת בוץ*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מצ'ופ בועט בעלי התער אך שומר מרחק מסווידל,הוא פוזל לעברו וסווידל מחכה שיתקרב,אך הוא לא מתקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מצ'ופ משתמש במיקוד אנרגיה ורץ לכיוון העץ שאחרי סווידל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוז אומרת "עשית טעות,אבן חזק על מעופף וחרק חזק על אופל..כך שהניצחון של דוויבל!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]דוויבל משתמש במספרי x ומורקרוו מנסה להדוף אותם,אך הכנפיים שלו יותר חזקות לתעופה מאשר להדיפה והמתקפה פוגעת בו והוא עף אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מורקרוו מנסה לשחק את עצמו מעולף,ועושה כאילו הוא חונק את עצמו,דוויבל מתחיל לצחוק וככה גם כולם ומורקרוו שוב עף מסביב לזירה ומודה לכולם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"פיצוץ סלע!" קוראת רוז ודוויסל יורה סלעים לכיוון מורקרוו שאפילו לא שם לב וממשיך להתעופף בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לבסוף מורקרוו נזכר שיש לו קרב,הוא משתמש בניקור ובמכת כנף,הוא עף לכיוון דוויבל אך דוויבל בולם אותו עם השריון ומנצל את זה שהוא קרוב אליו,הוא משתמש בחתך זעם (fury cutter) ומעיף את מורקרוו אחורה בעוד דוויבל נפגע מעט מהניקור,מורקרוו נופל מעולף על הזירה ואומר "מור...קרוו.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]