היי..
Printable View
היי..
[QUOTE=The Little Elbaz;1070911]היי..[/QUOTE]
מה קורה אביב?
חזרתי,סוף סוף סידרו לי את המחשב! יומיים לא הייתי במחשב אז אני מצטער לשא הייתי. אז מה קורה כולם?
[quote=הרוח המתמטקאית;1070923]חזרתי,סוף סוף סידרו לי את המחשב! יומיים לא הייתי במחשב אז אני מצטער לשא הייתי. אז מה קורה כולם?[/quote]
מתלבט בקשר למשהו חשוב שנקרא הפרויקט שלי בפורום מוזיקה
[quote=cladino;1070924]מתלבט בקשר למשהו חשוב שנקרא הפרויקט שלי בפורום מוזיקה[/quote]
אני אישית חושב שאם אף אחד לא נמצא בו אולי לא כדאי להמישך אותו עכשיו כי אין אנשים מעוניינים בכךך אך תשמור את הרעיון תשראה שהרבה מנגנים בפרוום זאת תיהי הזדמנות מצוינית לפתוח את הפרויקט שוב! מקווה שעזרתי.
[quote=הרוח המתמטקאית;1070927]אני אישית חושב שאם אף אחד לא נמצא בו אולי לא כדאי להמישך אותו עכשיו כי אין אנשים מעוניינים בכךך אך תשמור את הרעיון תשראה שהרבה מנגנים בפרוום זאת תיהי הזדמנות מצוינית לפתוח את הפרויקט שוב! מקווה שעזרתי.[/quote]
תודה אחי
[quote=cladino;1070928]תודה אחי[/quote]
בבקשה.
חסרים 2 רשומים למשחק שלי..
טוב, ביקשתי לנעול את הפרויקט. העברתי את 2 השיעורים למחשב. אני אולי אפתח את הפרויקט מחדש אם תהיה התעניינות ממצד המשתמשים בפורום. קצת חבל לי... :(
[QUOTE=NivX10;1070938] כולם להרשם למשחק של 'תסתכל למעלה'! הוא חייב 2 רשומים והוא עומד לסגור אותו אם הוא לא ימצא! זה קצת חבל לי... :([/QUOTE]
תודה..
פתחתי תמשחק שלי אתם רשאים להירשם
ליאור נרשמתי.
[QUOTE=Naruto Uzumaki;1070976]ליאור נרשמתי.[/QUOTE]
עוד מעט אבדוק את הטופס שלך
[QUOTE=the New World;1070977]עוד מעט אבוד תטופס שלך[/QUOTE]
מה הקשר אבוד?
ליאור גם אני נרשמתי..תומר אני מגיב במשחק !