[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 11 2008, 04:18 PM
[b] רע לפורום,הסברתי כבר למה. [/b][/quote]
למה, רוסים יותר טובים?! :angry: (אני רבע רוסי אז מי שבא אלי יקבל ת'צונזר לאף והאף ישבר לו)
Printable View
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 11 2008, 04:18 PM
[b] רע לפורום,הסברתי כבר למה. [/b][/quote]
למה, רוסים יותר טובים?! :angry: (אני רבע רוסי אז מי שבא אלי יקבל ת'צונזר לאף והאף ישבר לו)
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 11 2008, 05:05 PM
[b] אני יודע איך לנהל ואל תגידו שלא,זו השיטה שלי,אני לא נותן באן ישירות על זה מה לעשות?
לא מסכימים עם זה,לא צריך,זכותכם לחלוק על שיטת הניהול שלי,אני לא מתנגד לזה.
אם הוא ימשיך עם זה,אני אתן לו באן. [/b][/quote]
לא אתה לא יודע לנהל, כי אתה רגשי. במקום לנהל כמו שצריך, אתה בוחר להיות סיסי ולשתף את רגשותיך.
לול
איך אתם אוהבים להתווכחO:
אני לא רכרוכי,אם הייתי עושה את זה,היו תלונות עליי גם מהצד השני והייתי מסכים איתם לגבי זה,לא נותנים באן ישר למי שגונב מדריכים בפעם הראשונה שלי בפורום זה.נותנים לו אזהרה ובזה זה מספיק לו.
יונתן,לא עירבתי שום רוסים,למה אתה מערב רוסים??
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 11 2008, 06:23 PM
[b] אני לא רכרוכי,אם הייתי עושה את זה,היו תלונות עליי גם מהצד השני והייתי מסכים איתם לגבי זה,לא נותנים באן ישר למי שגונב מדריכים בפעם הראשונה שלי בפורום זה.נותנים לו אזהרה ובזה זה מספיק לו.
יונתן,לא עירבתי שום רוסים,למה אתה מערב רוסים?? [/b][/quote]
אז אין לך בכלל נסיון בניהול. ואגב, מה קרה שעזבת את פוקגוש בשביל הפורום הזה? כי כאן נתנו לך להיות גלובאלי ושם הורידו אותך מהדרגה הזאת? טוב, כל פורום והאיכות שלו. /:
[quote][i]Originally posted by teabag[/i]@Oct 11 2008, 05:25 PM
[b] אז אין לך בכלל נסיון בניהול. ואגב, מה קרה שעזבת את פוקגוש בשביל הפורום הזה? כי כאן נתנו לך להיות גלובאלי ושם הורידו אותך מהדרגה הזאת? טוב, כל פורום והאיכות שלו. /: [/b][/quote]
ששש בנתיים פוקישמוק לא כל כך פעיל
לול...אתה בהחלט נובO:
יש לי ניסיון וזה לא עיניינך מה שקרה בפוקיבלוק.
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Oct 11 2008, 07:30 PM
[b] יש לי ניסיון וזה לא עיניינך מה שקרה בפוקיבלוק. [/b][/quote]
מה קרה שפתאום החלו לעשות ספאם בפורום? על בטוח זה הבלוקים הנובים האלו. אין להם חיים אז הם עושים ספאם>_>
עצוב.
איפה אתה רואה ספאם?
תן לי קישור לספאם ואני אטפל במקרה זה.
היה מקודם. מחקת.
המקרה עם גנבי המדריכים,אותו משתמש אני בטוח שהוא בא מפוקיבלוק לאחר שהוא גילה על העיניין של המדריכים הגנובים שטופל כבר,זה מעשה ילדותי של אותו אחד לנקום על כך.
פגשתי את המשפחה המורחבת שלי מצד אבא
O_O
מה זה משפחה מורחבת? o__0
דודים וזה..?
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 11 2008, 04:23 PM
[b] לול
איך אתם אוהבים להתווכחO: [/b][/quote]
בוקר טוב אליהו הטשבי, עכשיו התעוררת?
אנחנו חולם להתווכח, אין, וויכוחים גורמים לי לאורגזמה!