אני רוצה, תפתח בירוק
Printable View
אני רוצה, תפתח בירוק
[quote=geostri;1241975]אבל הדק שאני משתמש זה בכלל לא דק של דארק גאיה הוא סתם מן בונוס כזה שם שהוא בא המשחק כביכול אמור להגמר שם או שאני סתם חייב לזמן אותו למקרה חרום שזה כמעט אף פעם לא קורה[/quote]
הוא הלך לי די טוב עם verez וזה... המקסימום שאי פעם הצלחתי לזמן גאיה זה משהו כמו 9000 נראלי בכל מקרה משהו רוצה דואל?
טוב אני דיי מתחיל אז מישהו רוצה נגדי? Xp
רוצה עכשיו???
מה הכינוי שלך כדי שאני ימצא אותך?
omeriko
טוב ניב תשלח הודעה כשאתה פה >>
דואל מישהו?
רן היו קרבות ממש טובים, בשני חשבתי שאני אפסיד אבל במזל שלפתי פריסון.
החלפתי אגב את 2 הוייס דרגון בקלפים אחרים.
הבעיה היחידה שמנעה ממך לנצח זה החוסר בקלפים שמבטלים אפקטים/זימונים, תוסיף סולמן או שניים [solemn]
ואני ממליץ לך גם על Xyz לרמות 4, כמו שאמרתי לך כבר שם.
כי בשני הקרבות הראשונים זימנת רק את הסינכרו סקראפ דרגון.
על הדק השניה אין לי המלצות, כ הדואל נגמר דיי מהר.
כן. מצטער על הלוסט בסוף. אני אוסיף מלכודות כאל זה יעזור. זוכר את הקטע בדו קרב האחרון. מה שניסיתי להגיד שהדרקון מבטל את ההפעלה ומשמיד. des counterblow כבר הופעל. לכן אתה לא יכול לנגד אותו כי הדרקון יכול לנגד רק את ההפעלה(activition). זה מה שניסיתי להגיד. קרבות מעולים ויש לך חפיסה טובה, אהבתי אותה.
דניס דואל?
מצטער עומר..
אין לי כל כך כוח.. אולי עוד עשר~עשרים דקות ככה
תודה [= כע שחושבים על זה יש מצב.. אבל נראלי שרשום שכשמופעל אקט שיכול להרוס מפלצת שלך על השדה. וטכנית האפקט הופעל כשתקפתי, בגלל זה לא השתמשתי בו ישר כשהפעלת ת'מלכודת
מישהו אחר?
חברים באים אליי אז אולי חלק ישחקו בdn או ירצו לראות אותי משחק עם הג'וראק תישארו מחוברים Xd או ירכיבו דקים משלהם וישחקו נגדכם
טוב חברה קיבלתי באן ליומיים במשתמש שלי בגלל איזה בן **** מסריח שהתחיל לקלל והחזרתי לו אז פתחתי משתמש חדש לבינתיים mor1515
היית עושה Call Admit זה לא יותר פשוט מלהחזיר?
ניב, סליחה שלא הגבתי פשוט אמא שלי קראה לי וחפרה לי על השיעורי בית -_- וכשחזרתי כבר לא היית שם...