אני מבין שהסיכום שלי לגבי אנשים חסרי חיים מאתמול לא כלכך עבד..
Printable View
אני מבין שהסיכום שלי לגבי אנשים חסרי חיים מאתמול לא כלכך עבד..
[QUOTE=~Donphan~;1314377]אני מבין שהסיכום שלי לגבי אנשים חסרי חיים מאתמול לא כלכך עבד..[/QUOTE]
לא ממש
[QUOTE=~Donphan~;1314377]אני מבין שהסיכום שלי לגבי אנשים חסרי חיים מאתמול לא כלכך עבד..[/QUOTE]
סידרתי את זה עם עומר השני
[quote=מאסטר ליאון;1314375]זה לא הקללה שרשמתי....[/quote]
לא רשמת בכלל את הקללה שם..
אבל נראה לי שהבנתי מה אתה מנסה להגיד.. S:
עומר, אנחנו לא רוצים שיקלל אותנו, אלא שיספר לנו מה הוא קילל אותנו קודם Lol
מה זה לעאזאזל "עומר השני" יש "עומר יוגי הו" ויש "עומר וג'יטו" אין עומר שני!
מה אתם ילדים קטנים שמתלהבים מקללות (אויאויאוי הוא אמר שאמא שלי מוכרת זה גופה, אוי לא הוא אמר לי שאני הומו, איך אני אפגע עכשיו הוא אמר לי ללכת לקיים יחסי מין, אבל לא אמר עם מי!! הכל אבוד עכשיו בואו נתאבל!!)?? טוב בעצם כן, אתם ילדים קטנים..
אני חושב שאתה מקבל אזהרה עידן
[QUOTE=~prinny;1314382]מה אתם ילדים קטנים שמתלהבים מקללות (אויאויאוי הוא אמר שאמא שלי מוכרת זה גופה, אוי לא הוא אמר לי שאני הומו, איך אני אפגע עכשיו הוא אמר לי ללכת לקיים יחסי מין, אבל לא אמר עם מי!! הכל אבוד עכשיו בואו נתאבל!!)?? טוב בעצם כן, אתם ילדים קטנים..[/QUOTE]
אין לי כוח להגיב למה שאמרת, כי סידרתי את העניינים בליאון בה"פ.. מצידי שיעביר לך תה"פ..
תגיבו בסיפור שלי :(
על מה? אני בכוונה לא השתמשתי במילים ״המקובלות״ אלא בניסוח תרבותי... אם זה לא ניסוח תרבותי אז תאשימו את המורים שלי..
ואני רציתי להראות עד כמה אתם נראים מפ**ים (אופסי, קיללתי:embarrassed: ) מהצד..
אני לא מבין מילה ממה שרשום שם Lol
אני בכלל לא יודע משהו על דיג'ימון חוץ מאגומון..
מה דיווחת על ההודעה של עידן? Xd
[QUOTE=הנואש לווינר;1314387]אני לא מבין מילה ממה שרשום שם Lol
אני בכלל לא יודע משהו על דיג'ימון חוץ מאגומון..
מה דיווחת על ההודעה של עידן? Xd[/QUOTE]
אני באמת דיווחתי כי מנהלים צריכים לשמור על החוקים אני מנסה להפוך למנהל ספרות(מי שלא בוגר כמו עומר וג'יטו שימנע מהערות בבקשה)
[quote=מאסטר ליאון;1314388]אני באמת דיווחתי כי מנהלים צריכים לשמור על החוקים אני מנסה להפוך למנהל ספרות(מי שלא בוגר כמו עומר וג'יטו שימנע מהערות בבקשה)[/quote]
חנפן... -_-״
[QUOTE=~prinny;1314386]על מה? אני בכוונה לא השתמשתי במילים ״המקובלות״ אלא בניסוח תרבותי... אם זה לא ניסוח תרבותי אז תאשימו את המורים שלי..
ואני רציתי להראות עד כמה אתם נראים מפ**ים (אופסי, קיללתי:embarrassed: ) מהצד..[/QUOTE]
אתה עדיין בשלך?
תקשיב, אני ועומר זה לא אותו דבר, תסתכל בתגובות של שתינו..
[B]אני [/B]סידרתי את הכל בה"פ עם ליאון..[B] והוא[/B] אמר שקיבלת אזהרה ><"
אתה רוצה הודאה בכתב אולי? להעביר לך את הה"פ או מה..?
ליאון, לפני כן תקיים את העסקה שלנו.. תקבל ביקורת, תנסה להקשיב וללמוד, ואז, יהיה לך סיכוי באמת להיות מנהל ספרות..
באסה :(