-
[QUOTE=Death The Kid;1322127][b]סיימתי לראות נארוטו!!!!![/b][/QUOTE]
בדיוק על זה אני מדבר.
נכון, אתה צודק ויש דברים שאתה צודק בהם. אבל, זה לא נותן לך את האופציה לרדת עליו. תתנהג כמו בוגר וותתעלם. ולגבי זה "שבחרת" את זה, זה רק אומר שזה יותר גרוע. שהיית יכול להיות היום ילד מוכשר, אבל סתם נשארת תמיד על המחשב בבית וראית אנימות.
-
[quote=דור רמאי;1322145]בדיוק על זה אני מדבר.
נכון, אתה צודק ויש דברים שאתה צודק בהם. אבל, זה לא נותן לך את האופציה לרדת עליו. תתנהג כמו בוגר וותתעלם. ולגבי זה "שבחרת" את זה, זה רק אומר שזה יותר גרוע. שהיית יכול להיות היום ילד מוכשר, אבל סתם נשארת תמיד על המחשב בבית וראית אנימות.[/quote]
באמת שאתה מכליל, גם אם הוא רואה אנימות כל היום לא אומר שאין לו חיים או שהוא לא מוכשר וחכם או כל שאר הבלבולים..
אני גם רואה הרבה אנימות או קורא, אבל יש לי חיי חברה מצוינים והלימודים שלי טובים יותר מכל שנה קודמת..
-
עומר איך הדקים?
וואי הגוסטו בשילוב עם סקראפ דרגון זה פשוט גאוני!
-
מי אמר לך שאני לא מוכשר?
ביג דיל אז אני לא ספורטאי מצטיין,גם ככה אני שונא ספורט
אני לא עם חברים,יש לי אותם מספיק בבית ספר,מקסימום אם אני צריך אותם יש לי את המספר שלהם
איתי,נראה לי פאני דק זה לא משהו שנוגע לך
-
[quote=ワンピース;1322147]באמת שאתה מכליל, גם אם הוא רואה אנימות כל היום לא אומר שאין לו חיים או שהוא לא מוכשר וחכם או כל שאר הבלבולים..
אני גם רואה הרבה אנימות או קורא, אבל יש לי חיי חברה מצוינים והלימודים שלי טובים יותר מכל שנה קודמת..[/quote]
יש הבדל בינו לבינך. אתה קורא ורואה אנימות, אבל משקיע זמן בלימודים ובחברה, והוא- משקיע כל היום בלפרסם בנו"ד על פרקים שהוא רואה באנימות..
אנידגכ שיכור בטבשדג אזךשלדגח אניךחדכג צריךדףגךכחד ללכתשגדףךשדג... לאםדלגכ מומלץשדךכחש לדברלשחדגשדג איתידגשכלחדיכ
-
אני הבנתי רק חלק מזה "אני שיכור אז אני צריך ללכת לא מומלץ לדבר איתי"
-
[quote=דור רמאי;1322151]יש הבדל בינו לבינך. אתה קורא ורואה אנימות, אבל משקיע זמן בלימודים ובחברה, והוא- משקיע כל היום בלפרסם בנו"ד על פרקים שהוא רואה באנימות..
אנידגכ שיכור בטבשדג אזךשלדגח אניךחדכג צריךדףגךכחד ללכתשגדףךשדג... לאםדלגכ מומלץשדךכחש לדברלשחדגשדג איתידגשכלחדיכ[/quote]
ומי אמר לך שהוא לא עושה את זה, או משהו קרוב? הוא יכול באותה מידה אפילו להיות יותר חברותי ממני, אל תבוא ותגיד על כל אחד שרואה אנימות שהוא חסר חיי חברה וכו', ככל שידוע לי זאת הכללה והיא לא משהו P:
-
[quote=Death The Kid;1322150]מי אמר לך שאני לא מוכשר?
ביג דיל אז אני לא ספורטאי מצטיין,גם ככה אני שונא ספורט
אני לא עם חברים,יש לי אותם מספיק בבית ספר,מקסימום אם אני צריך אותם יש לי את המספר שלהם
איתי,נראה לי פאני דק זה לא משהו שנוגע לך[/quote]
נכון XD
-
אגב, להיות מוכשר זה לא קשור לאם יש ניצול של הכשרון הזה... אני יכול להיות מוכשר במשהו גם אם מעולם לא עשיתי אותו, ואני בכלל לא יודע מה זה... (ואז אני אוכל לבדוק את הטענה הזו רק כשאני באמת אנסה לעשות משהו כזה...)
-
נראה לי אם אני אתן לך גם דק של מפלצות עם רק כוכב אחד אתה עדיין תצליח לנצח Xd
-
[quote=Death The Kid;1322157]נראה לי אם אני אתן לך גם דק של מפלצות עם רק כוכב אחד אתה עדיין תצליח לנצח Xd[/quote]
חח
יש מצב
פרסמתי את הגוסטו אתה מוזמן להגיב
-
או שהדקים שלך אכזריים במיוחד או שיש לך המון מזל Xd
-
[quote=ワンピース;1322153]ומי אמר לך שהוא לא עושה את זה, או משהו קרוב? הוא יכול באותה מידה אפילו להיות יותר חברותי ממני, אל תבוא ותגיד על כל אחד שרואה אנימות שהוא חסר חיי חברה וכו', ככל שידוע לי זאת הכללה והיא לא משהו P:[/quote]
יכול להיות, אבל בן אדם שפוי עם חברים שיש לו חיים לא היה יורד על אנשים בני 9 שהוא מצפה מהם להיות יותר טובים ממנו
-
-
בוקר ... אני לא מאמין שישנתי רק 5 שעות!!! =[