[QUOTE=Ritsuka Kun;1328995]לא~ הם יכולים לשנות את זה מתי שבא להם~ חח כולל גם שבוע לפני Xd[/QUOTE]
נתנו לי לחתום על טופס והוא אומר שמהתאריך הזה מותר להם.. חוץ מזה יש לי בגרויות שבוע לפני P:
Printable View
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328995]לא~ הם יכולים לשנות את זה מתי שבא להם~ חח כולל גם שבוע לפני Xd[/QUOTE]
נתנו לי לחתום על טופס והוא אומר שמהתאריך הזה מותר להם.. חוץ מזה יש לי בגרויות שבוע לפני P:
לא הם יכולים לשנות לך נגיד אתה אמור להתגייס בראשון לספטמבר, הם יכולים להתקשר אליך בסוף אוגוסט ולומר לך שאתה מתגייס רק בסוף ספטמבר\ בעוד כמה ימים ( מה שקרה לבן דוד שלי >> הוא היה אמור להתגייס בתאריך מסויים והתקשרו והקדימו לו את זה לאחרי יומיים~)
הצבא שלנו טיפש...
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328997]לא הם יכולים לשנות לך נגיד אתה אמור להתגייס בראשון לספטמבר, הם יכולים להתקשר אליך בסוף אוגוסט ולומר לך שאתה מתגייס רק בסוף ספטמבר\ בעוד כמה ימים ( מה שקרה לבן דוד שלי >> הוא היה אמור להתגייס בתאריך מסויים והתקשרו והקדימו לו את זה לאחרי יומיים~)
הצבא שלנו טיפש...[/QUOTE]
אבל זה לא התאריך שאני מתגייס בו O:
אז תאריך של מה זה? Xd
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328999]אז תאריך של מה זה? Xd[/QUOTE]
זה יענו אומר שמהיום הזה והאילך מותר להם לגייס אותי באופן רשמי, אבל לא שלחו לי תאריך גיוס עדיין
אוקי~ בכל מקרה בהצלחה כשזה יקרה (;
בוקר
אני עייף ]:
עריכה: וכואב לי הגרון :\
[quote=Ritsuka Kun;1328984]וואו כ"כ הרבה? Xd
אני בעד שכולנו נתאחד, נפיל את ההנהלה ונשתלט על הפורום ( ובעקבות אתמול- היפה והחנון 3) נשתלט על העולם בזמן שאנחנו לובשים גלימה ושותים מכוס יין מהודרת תירוש! בוההאהאהאהאה[/quote]
יש גם את עומר פו זון, עומר החדש "אשאווט עולה", ואני מאמין שיש עוד..
[QUOTE=snivy~;1329002]בוקר
אני עייף ]:
עריכה: וכואב לי הגרון :\
יש גם את עומר פו זון, עומר החדש "אשאווט עולה", ואני מאמין שיש עוד..[/QUOTE]
תרגיש טוב~
ואתה רק מחזק את ההצעה שלי חח
אבל אלון יש רק אחד ויחיד :]
אולי היה איילון, או אלין, או אלן, לא יודע מה.. אבל לא היה אלון לפניי~ (אני מקווה חחחח)
היה גם אילן Xd
האמת נראה לי היה עוד אלון Xp
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328971]מזל טוב~ :)[/QUOTE]
[QUOTE=snivy~;1328972]די עייף, אבל מכיוון שאני בכל זאת טיפה ער~ מזל טוב עידו
מי פה?[/QUOTE]
תודה :)
מי פה מתגייס בקרוב? :ם
[QUOTE=Ritsuka Kun;1329001]אוקי~ בכל מקרה בהצלחה כשזה יקרה (;[/QUOTE]
תודה
מתי אתה מתגייס / התגייסת ?
[QUOTE=Pooh;1329010]תודה :)
מי פה מתגייס בקרוב? :ם[/QUOTE]
אף אחד, דיברנו על שנה הבאה (:
לפני ארבעה חודשים בערך~ למזלי אני בקריה.. אז אני עושה יומיות (:
[quote=Kurohige;1328958]ם:
שקד למה יש לי הרגשה אתה מכיר תספר טוב ם:
רומה היום בטוח לא מחר יום הדין, גם יהיה רקע שזו משימה קשה ומייגעת[/quote]
רקע לא אמור ליהיות קשה למישהוא ברמה שלך.