-
[b]ניל~[/b]
אתה מעיף את טיילו מראשך ומתחיל ללכת אחריו, נעזר בקלפרי ואחרי עשר דקות, של גרירה עצמית, אתה מבחין בבקתת עץ גדולה באמצע היער. אתה מבחין שהבקתה חצי שרופה וקולות ואורות בוקעים מתוכה.
'מתנהל שם קרב' אתה חושב לעצמך ונכנס פנימה, בעקבות טיילו.
אתה נכנס פנימה ורואה ארבעה פוקימונים נלחמים אחד בשני, שם עומד קול במבטו הרגיל והשנוא, שנראה קצת בהלם.
מהצד השני, קרוב אליך, אתה מבחין בבחור גבוה המנשק את תמי. הבחורה שהסתובבת איתה, לפני שהצטרפת לצללים.
"מה אתה עושה פה?!" צווח עליך קול "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" צורח קול ומסתכל עליך בזעם.
הנער מתנתק בתמי ומסתכל עליך, ונראה מעט מפוחד.
[b]פלינט~[/b]
סנובול מבולבלת אינה מקשיבה לך ומסתערת על הרצפה ותוקעת את פיה עם ניב אש וגורמת לשריפה קטנה, והיא תקועה ברצפה הקשה, לא יכולה לזוז.
בינתיים מונפרו זוהר בכתום ואז מסתער על מייטנה ובועט בו פעמים, מעיף אותו אחורה.
"בוא נגיד, היא גלתה משהו שהיא לא צריכה לדעת" אומר האיש בקול צלול ומסתכל עליך ועיניו רושפות אש מזעם.
אתה מנער את תמי ומנשק את פיה והיא מזיזה את הראש הצידה ומתחילה להתעורר.
לפתע, אתה שומע את קולו של טיילו, ואחריו נכנס נער, בן גילך, שהוא נשען על קלפרי ועם ידו השנייה מחזיק את בטנו.
"מה אתה עושה פה?!" קורא לפתע האיש "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" קורא קול בזמן שקרודאנוט שלו שולח עשרות בועות לעברו של מונפרו, והן מתפוצצות עליו בחוזקה. באותו זמן, מייטנה מתאפש וטס לעברה של סנובול עם נשיכה.
המצב לא טוב, והנער שהגיע לפה, כל הנראה, גם מצללים. טיילו טס ישירות לאויב וקרא לו.
-
[quote=Ritsuka kun;1351281]
[B]אוסטין~[/B]
אתה לוחץ על קישור נוסף על כל מתקפה, ונפתחים לך שתי חלונות חדשים.
[I]מהירות~ Agility.
מתקפה מסוג על חושי. מתקפה זו אינה פוגעת, והיא מעלה את מהירותו של הפוקימון.
צל לילה~ Night Shade
מתקפה מסוג רוח. מתקפה זו פוגעת וכוחה משתווה לרמת הפוקימון.[/I]
מהקישוריות אתה רואה גם מספר תמונות המתארות לך איך נראית המתקפה, ואיזה פוקימונים יכולים ללמוד את אותה המתקפה.
"אז מה אתה רוצה שאעזור לך?" שואלת בחיוך פיבי.[/quote]
מה הכוונה ברמה? יש רמות לפוקימונים?
--------
"אני חושב שאנסה ללמוד את צל לילה!" אומר לה בחיוך ואוסיף "אז תעזרי לי?"
במידה ותסכים אשאל אותה בהתלהבות "נו, קדימה מה עושים?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351513]
[b]פלינט~[/b]
סנובול מבולבלת אינה מקשיבה לך ומסתערת על הרצפה ותוקעת את פיה עם ניב אש וגורמת לשריפה קטנה, והיא תקועה ברצפה הקשה, לא יכולה לזוז.
בינתיים מונפרו זוהר בכתום ואז מסתער על מייטנה ובועט בו פעמים, מעיף אותו אחורה.
"בוא נגיד, היא גלתה משהו שהיא לא צריכה לדעת" אומר האיש בקול צלול ומסתכל עליך ועיניו רושפות אש מזעם.
אתה מנער את תמי ומנשק את פיה והיא מזיזה את הראש הצידה ומתחילה להתעורר.
לפתע, אתה שומע את קולו של טיילו, ואחריו נכנס נער, בן גילך, שהוא נשען על קלפרי ועם ידו השנייה מחזיק את בטנו.
"מה אתה עושה פה?!" קורא לפתע האיש "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" קורא קול בזמן שקרודאנוט שלו שולח עשרות בועות לעברו של מונפרו, והן מתפוצצות עליו בחוזקה. באותו זמן, מייטנה מתאפש וטס לעברה של סנובול עם נשיכה.
המצב לא טוב, והנער שהגיע לפה, כל הנראה, גם מצללים. טיילו טס ישירות לאויב וקרא לו.[/QUOTE]
"טיילו!" אקרא, "העיקר שניסית לעזור" אומר לו בחיוך, "תעוך מהר לכיוונה של סנובול ותחזיק אותה ותעשה איתה סיבוב באוויר! אולי האוויר יעזור לה לצאת מהבילבול" אדריך את טיילו, "אחר כך תתקוף את קרודאנט במתקפה מהירה בשביללהסיח את דעתו בזמן שמונפרנו יתקוף באגרוף מאך! אחר כך תשתמש בדגירה!" אדריך את טיילו, "מונפרנו תשתמש בסיוע! נקווה שייצא לך משהו טוב!" אומר לו, "סנובול קדימה תתעשתי! את חייבת! תתחמקי ממנטיאנה ותשתמשי בניב אש ואחר כך בניש חשמל ביחד מהכוח שקיבלת מההתרברבות!" אומר לה, "מונפרנו תתקוף בלהביור בשביל להפריד בינך וסנובול בין מנטיאנה וקראודנט! אחר כך תשתמש בלהביור על כל מתקפות הנגד שהם מנסים לתקוף! גם אם הם מתקרבים!" אומר להם בביטחון ואנסה לנער בחוזקנ את תמי כדי שתתעורר, "נער,אני יודע שאתה מהצללים אבל קדימה! הבן אדם הזה מרושע!" אומר לנער שנכנס
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351513][b]ניל~[/b]
אתה מעיף את טיילו מראשך ומתחיל ללכת אחריו, נעזר בקלפרי ואחרי עשר דקות, של גרירה עצמית, אתה מבחין בבקתת עץ גדולה באמצע היער. אתה מבחין שהבקתה חצי שרופה וקולות ואורות בוקעים מתוכה.
'מתנהל שם קרב' אתה חושב לעצמך ונכנס פנימה, בעקבות טיילו.
אתה נכנס פנימה ורואה ארבעה פוקימונים נלחמים אחד בשני, שם עומד קול במבטו הרגיל והשנוא, שנראה קצת בהלם.
מהצד השני, קרוב אליך, אתה מבחין בבחור גבוה המנשק את תמי. הבחורה שהסתובבת איתה, לפני שהצטרפת לצללים.
"מה אתה עושה פה?!" צווח עליך קול "כבר חשבנו שאתה מת! עכשיו חסל אותם!" צורח קול ומסתכל עליך בזעם.
הנער מתנתק בתמי ומסתכל עליך, ונראה מעט מפוחד.
[/QUOTE]
"כבר חושבים שאני מת ?"אשאל ואחייך מין חיוך גדול ומרושע,(PAYBACK TIME)
"קלפרי תודה על העזרה אבל אני יכול לעמוד לבד"אומר בקול נעים לקלפרי.
"תשתמשי בשירה תרדימי את קול"אומר לה בשקט.
-
[b]אוסטין~[/b]
הכוונה כאילו לחוזק שלו Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"ברור!" אומרת פיבי בחיוך "זה ממש פשוט, ספינראק, צריך להתרכז בצללים סביבו ולקבל מהם כוח ושלח את הצללים בתור מתקפה חזקה! לרוב הם משגרים את זה מהעיניים שלהם! זאת מתקפה מאוד שימושית!" אומרת פיבי בחיוך.
"תנסה לגרום לו לשחרר את המתקפה בתוך קרן של צללים" היא מוסיפה.
[b]ניל ופלינט~[/b]
טיילו של פלינט תופס עם רגליו, את גבה של סנובול, ומושך אותה בכוח ומצליח להרים אותה באוויר, והוא מתחיל להסתובב איתה במהירות באוויר, עד שהיא מתאפסת והיא קופצת ממנו במהירות על מייטנה ונושכת את צווארו בעזרת ניב אש ומפילה אותו על האדמה. הלהבות שבפיה מתחילות להעלות ניצוצות והיא מוסיפה ניב חשמלי על צווארו ומשתקת את מייטנה שלא מסוגל לזוז.
מהצד השני מונפרו מסתער על קרודאנט עם אגרוף מאך ומעיף אותו על מייטנה. באותה שנייה, קולה של קלפרי של ניל נשמע בבקתה, וקולה יוצר שירה נעימה לאוזניים והיא מרדימה את קול, מפקד הצללים, ואת הפוקימונים שלו. מה שנותן למונפרו הזדמנות לשלוח להביור ענקי על שלושתם, ולהבות לאט לאט מתחילות לשרוף אותם.
תמי לפתע מתעוררת וקמה על רגליה "ניל?" היא קוראת, מתעלמת מפלינט "אתה בצללים?" היא שואלת באכזבה למראה המדים של ניל.
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351581]
[b]ניל ופלינט~[/b]
טיילו של פלינט תופס עם רגליו, את גבה של סנובול, ומושך אותה בכוח ומצליח להרים אותה באוויר, והוא מתחיל להסתובב איתה במהירות באוויר, עד שהיא מתאפסת והיא קופצת ממנו במהירות על מייטנה ונושכת את צווארו בעזרת ניב אש ומפילה אותו על האדמה. הלהבות שבפיה מתחילות להעלות ניצוצות והיא מוסיפה ניב חשמלי על צווארו ומשתקת את מייטנה שלא מסוגל לזוז.
מהצד השני מונפרו מסתער על קרודאנט עם אגרוף מאך ומעיף אותו על מייטנה. באותה שנייה, קולה של קלפרי של ניל נשמע בבקתה, וקולה יוצר שירה נעימה לאוזניים והיא מרדימה את קול, מפקד הצללים, ואת הפוקימונים שלו. מה שנותן למונפרו הזדמנות לשלוח להביור ענקי על שלושתם, ולהבות לאט לאט מתחילות לשרוף אותם.
תמי לפתע מתעוררת וקמה על רגליה "ניל?" היא קוראת, מתעלמת מפלינט "אתה בצללים?" היא שואלת באכזבה למראה המדים של ניל.
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.[/QUOTE]
"תהיה פעם שניפגש ולא תצטרכי עזרה ?וכן הייתי בצללים, וזה עונה גם לך קול"אומר.
"קלפרי אגרוף מגה עכשיו תפגעי במטרה להרוג את קול"אומר בכעס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351581]
[b]ניל ופלינט~[/b]
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.[/QUOTE]
"תמי את בסדר!" אקרא באושר ואחבק אותה ואפנה לקול בפרצוף רציני עם עיניים מלאות בזעם ואתחיל לצעוק עליו, "אתה טועה,אתה היחיד שתשלם כאן מפלצת,במשך שנים אתה הרגת,שדדת והרסת את מחוז קולומביה,והגיע הזמן לשים למפלצות סוף! הגיע הזמן שתסבול כמו עשרות האנשים שהרגת בדם קר!" אפסיק לצעוק עליו ואמשיך, אנצל את הפציעות שלו ואומר, "מונפרנו! תשתמש הלהביור החזק ביותר שלך ותמחק את המפלצת הזאת מהעולם הזה!" אתעק ואצביע על מפקד הצללים, "טיילו תנהם בחוזקה בשביל שהפוקימונים של קול לא יעזרו לו!" אומר לטיילו
-
[b]ניל ופלינט~[/b]
פלינט מחבק את תמי המסתכלת בניל במלא אכזבה ותסכול "דאגתי לך" היא אומרת ומשפילה את מבטה "תודה שעזרת לי פלינט" היא אומרת בחיוך ומלטפת את לחיו של פלינט בחיוך.
בינתיים קול צועק כמו משוגע, לנוכח בגידתו של ניל והוא עומד איתן כנגד הלהביור של מונפרו, אשר מדליק את רגליו של קול "זה לא הסוף שלי" הוא אומר וצחוקו מתגבר "ובהחלט לא סופם של הצללים! כל עוד יש טוב בעולם, יש גם אותנו!" הוא צועק בזמן שגופו מתלקח והוא פולט קריאת כאב חזקה. קלפרי של ניל, קופצת באוויר, וזוהרת באור לבן ובהיר והיא מחדירה בעצמה אדירה את אגרופה דרך בטנו של קול, נופל על המיטה, בה שוכבת גופתה של מרתה. הוא גונח מכאב, והאש שעל בגדיו, מתחילה להדליק את המיטה והיא מתחילה לשרוף אותו ואת מרתה.
"בואו!" קוראת תמי ותופסת בשניכם ומוציאה אתכם החוצה, בדיוק כשכל הבקתה מתחילה להעלות אש חזקה. ושלושתכם עומדים ומסתכלים על הבקתה הנשרפת במהירות אדירה. אחרי מספר שניות, קריאות הכאב של מייטנה וקרודאנט אשר נשרפים בעודם חיים נשמעת, ומשתתקת לאט לאט.
ועד מהרה, הבקתה מתקלה בלהבות עד שתמי משחררת את מיטי שלה, אשר מכבה את השריפה בעזרת אקדח מים ענק.
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351615][b]ניל ופלינט~[/b]
פלינט מחבק את תמי המסתכלת בניל במלא אכזבה ותסכול "דאגתי לך" היא אומרת ומשפילה את מבטה "תודה שעזרת לי פלינט" היא אומרת בחיוך ומלטפת את לחיו של פלינט בחיוך.
בינתיים קול צועק כמו משוגע, לנוכח בגידתו של ניל והוא עומד איתן כנגד הלהביור של מונפרו, אשר מדליק את רגליו של קול "זה לא הסוף שלי" הוא אומר וצחוקו מתגבר "ובהחלט לא סופם של הצללים! כל עוד יש טוב בעולם, יש גם אותנו!" הוא צועק בזמן שגופו מתלקח והוא פולט קריאת כאב חזקה. קלפרי של ניל, קופצת באוויר, וזוהרת באור לבן ובהיר והיא מחדירה בעצמה אדירה את אגרופה דרך בטנו של קול, נופל על המיטה, בה שוכבת גופתה של מרתה. הוא גונח מכאב, והאש שעל בגדיו, מתחילה להדליק את המיטה והיא מתחילה לשרוף אותו ואת מרתה.
"בואו!" קוראת תמי ותופסת בשניכם ומוציאה אתכם החוצה, בדיוק כשכל הבקתה מתחילה להעלות אש חזקה. ושלושתכם עומדים ומסתכלים על הבקתה הנשרפת במהירות אדירה. אחרי מספר שניות, קריאות הכאב של מייטנה וקרודאנט אשר נשרפים בעודם חיים נשמעת, ומשתתקת לאט לאט.
ועד מהרה, הבקתה מתקלה בלהבות עד שתמי משחררת את מיטי שלה, אשר מכבה את השריפה בעזרת אקדח מים ענק.
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.[/QUOTE]
אתקרב לקלפרי על מנת לנקות את ידה מדמו של קול ואלחש לה בשקט "מצטער", אחר כך אסתובב לעברו של הנער אחזיק בבטני ואשאל "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים ?".
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351615][b]ניל ופלינט~[/b]
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.[/QUOTE]
"ולחשוב שרק בלילה האחרון היא צחקה ודיברה איתנו,כואב הלב" אומר בקול עצוב ואביט בבית השרוף ואנסה לנחם את תמי, אחבק את שלושת הפוקימונים שלי בחוזקה, "הייתם גיבורים,כל הכבוד,אני גאה בכם מאוד לחמתם בגבורה,טיילו כל הכבוד אני גאה בך וגם בך מונפרנו" אומר להם בחיוך מלא גאווה, "הוא באמת מת? או שהו ברח איכשהוא? טיילו תעוף באווי ותנסה למצוא גופות מהאוויר אבל אל תתקרב יותר מדי,תנסה למצוא את הגופה של מפקד הצללים" אומר לו
-
[b]ניל ופלינט~[/b]
תנסו להתייחס גם לתגובות של השני...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
קלפרי קופצת לחיקו של ניל, המנגב עם מדיו את הדם הנוטף מבידיה ופונה אל פלינט "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים?" שואל ומחזיק בבטנו בכאב. תמי מפסיקה לבכות ומנגבת את פניה "מה שיותר חשוב הוא, מה לכל הרוחות היא גילתה שהם רצו לרצוח אותה" אומרת אל שניכם תמי. בינתיים, פלינט שולח את טיילו העף גבוהה מסביב לבקתה וחג מעליה במהירות.
כעבור מספר דקות הוא חוזר ומנופף בכנפיו ומהנהן, אכן יש שם גופות. אתה שואל אותו אם הוא מזהה אותן והוא מניד בראשו לשלילה.
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351683][b]ניל ופלינט~[/b]
קלפרי קופצת לחיקו של ניל, המנגב עם מדיו את הדם הנוטף מבידיה ופונה אל פלינט "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים?" שואל ומחזיק בבטנו בכאב. תמי מפסיקה לבכות ומנגבת את פניה "מה שיותר חשוב הוא, מה לכל הרוחות היא גילתה שהם רצו לרצוח אותה" אומרת אל שניכם תמי. בינתיים, פלינט שולח את טיילו העף גבוהה מסביב לבקתה וחג מעליה במהירות.
כעבור מספר דקות הוא חוזר ומנופף בכנפיו ומהנהן, אכן יש שם גופות. אתה שואל אותו אם הוא מזהה אותן והוא מניד בראשו לשלילה.
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.[/QUOTE]
"לא יודע מה אתכם אבל אני צריך לחזור לאגם".
"תנוחי קצת"אומר לקלפרי ואחזיר אותה לפוכדור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351683][b]ניל ופלינט~[/b]
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.[/QUOTE]
"מה אני הולך לעשות?" אומר לנער, "כמו שאמרת אתה השתייכת לצללים ואני יכול להניח שעשית מעשים שאחרים לא יוכלו לסלוח לך בחיים,אבל אני חושב שבזכותך לא היינו מצליחים להינצל משם,ולאור הבגידה שלך אני מניח שניקית חלק מהעבר שלך,אז אני הולך להניח לך לנפשך" אומר לו ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם, "להתראות,שמי פלינט אגב" אומר לנער לפני שיילך ואחכה שאשאר לבד עם תמי
-
[b]ניל[/b]
הנער מציג את עצמו בפלינט ואומר לך שהכל מאחור ושהוא יניח לנפשך. אתה נפרד מהם, ותמי מחבקת אותך חיבוק חזק "תשמור על עצמך ניל" היא אומרת ומזילה דמעה קטנה.
אתה ופלינט לוחצים ידיים, ואתה הולך משם בחזרה לאגם. כל הדרך, אתה צולע עד לשם ואחרי רבע שעה ארוכה, אתה מגיע לאגם גדול, שמימיו מנצנצים באור הירח הגדול.
[b]פלינט~[/b]
אתה נפרד מהנער ומסתכל על תמי רצה ומחבקת אותו ומאחלת לו בהצלחה, וחוזרת אליך כשפניה סמוקות לגמרי.
"אז מה נעשה?" היא אומרת ורק אז נופל לה האסימון שכל הבגדים שלה היו בבקתה והיא לובשת כותנת לילה.
"אוי לא כל הבגדים שלי!" היא אומרת בעצב ומסתכלת על הבקתה השרופה.
"שנבדוק אולי נשאר שם משהו?" היא שואלת ומחבקת את גופה עם ידיה, מנסה לכסות אזורים צנועים שכותנת הלילה הדקה, אינה מכסה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351764]
[b]פלינט~[/b]
אתה נפרד מהנער ומסתכל על תמי רצה ומחבקת אותו ומאחלת לו בהצלחה, וחוזרת אליך כשפניה סמוקות לגמרי.
"אז מה נעשה?" היא אומרת ורק אז נופל לה האסימון שכל הבגדים שלה היו בבקתה והיא לובשת כותנת לילה.
"אוי לא כל הבגדים שלי!" היא אומרת בעצב ומסתכלת על הבקתה השרופה.
"שנבדוק אולי נשאר שם משהו?" היא שואלת ומחבקת את גופה עם ידיה, מנסה לכסות אזורים צנועים שכותנת הלילה הדקה, אינה מכסה.[/QUOTE]
אזוריל אצלי נכון?
"נשלח את טיילו" אומר ואביט בו, "תנסה למצוא את בגדיה של תמי,אם הם שרדו,אם קורה משהו תצווח בקול" אומר לו בזמן שטיילו מחפש את בגדיה של תמי, אתחיל לדבר איתה מבלי להסתכל על המקומות הלא צנועים, "אוקיי.. הגיע הזמן תמי" אומר לה ברצינות, "שנינו בטוח מסומנים עכשיו אצל הצללים,הם יחפשו אותנו,כי הרגנו את אחד המפקדים שלהם,או שהוא בדרך נס הצליח לברוח,מה שאני אומר הוא שהביטחון שלנו ירד,חייבים להילחם,חייבים לאמן את הפוקימונים שלנו עוד יותר כדי שבפגישה הבאה נוכל לעשות מהם קצוץ,חייבים לחסל כל צל שנמצא,גם הנהורים רעים אבל נשאיר אותם לסוף" אומר לה ברצינות ובשקט, "מה את אומרת?" אומר לה ואביט במונפרנו וסנובול שנמצאים לידי, "מה דעתכם?" אשאל אותם