עמית לא ייחס נכים במשפט שלו...
הוא בא להגיד שהוצאה מהנורמליות המסתברת בבן אדם באופן כללי, לא רק מסתימת ביכולת לעמוד על שתיים. מבלי להיכנס בכלל למקרה של מישהו שלא מסוגל לעמוד על שתיים...
במילים אחרות, המשפט שלו מתיחס לפן אחר לחלוטין.
Printable View
עמית לא ייחס נכים במשפט שלו...
הוא בא להגיד שהוצאה מהנורמליות המסתברת בבן אדם באופן כללי, לא רק מסתימת ביכולת לעמוד על שתיים. מבלי להיכנס בכלל למקרה של מישהו שלא מסוגל לעמוד על שתיים...
במילים אחרות, המשפט שלו מתיחס לפן אחר לחלוטין.
איך הויכוח הזה כל הזמן חוזר על עצמו ..
לילה טוב.
בוקר טוב
עבודה
-___-
בוקר,
מבחן
ויכוחים וקונפליקטים זו הדרך של המין האנושי להתפתח ולהתחזק. כל ויכוח מחזק את המין האנושי. אני לא יודע אם זה טוב לחזק את המין האנושי, אבל אני די בטוח שזה לא 'רע מוחלט'.
ואגב, מבחינת לוגית, החתימה של Amitlv כן טוענת שאם אתה לא עומד על שתי רגליים אז אתה לא בן אדם.
אבל אין שום קשר בין לוגיקה לבין העולם שלנו.
בוקר..2 בחנים- אחד כבר מאחוריי :)
בוקר טוב
בוקר טוב.
אנשים אשכרה הולכים ללמוד ביום שישי? חשבתי שכבר נגמר כל הקטע הזה וכולם לומדים מאוחר עד יום חמישי.
[quote=YoRt3m;1388093]בוקר טוב.
אנשים אשכרה הולכים ללמוד ביום שישי? חשבתי שכבר נגמר כל הקטע הזה וכולם לומדים מאוחר עד יום חמישי.[/quote]
למה בשם תרנגולות החושך חשבת משהו כזה?
בוקר טוב
אני מלמד ביום שישי... תמיד היו לימודים ביום שישי. לא זכור לי אחרת...
[quote=Natsu;1388096]אני מלמד ביום שישי... תמיד היו לימודים ביום שישי. לא זכור לי אחרת...[/quote]
כבר שכתבתי שלושה וחצי פרקים בMARTIN'S STORY. האם אני אוכל לשלוח לך, למשל את ההקדמה מתישהו כדי שתוכל להשוות בין הגרסאות? כי לי, ככותב של שניהם, קשה להשוות ביניהם...
פלופי בן 12 זה מגניב )):
בוקר..