והצחקתם עם הקטעים האלה. חוץ מזה שהטיעון של אביזי בא לטובתי בכלל כי ככה אנחנו לא הורגים רק את האוכל שלנו אלא גם חיות אחרות
קוקוריקו- אח שלי טבעוני שש שנים והוא התעלף רק פעם אחת כשהיה חולה
Printable View
והצחקתם עם הקטעים האלה. חוץ מזה שהטיעון של אביזי בא לטובתי בכלל כי ככה אנחנו לא הורגים רק את האוכל שלנו אלא גם חיות אחרות
קוקוריקו- אח שלי טבעוני שש שנים והוא התעלף רק פעם אחת כשהיה חולה
[QUOTE=Flupy;1403327]נו זה מה שאמרתי לו ):
רוצה "לא ליהנות מסבל של חיות"? סבבה, אבל אם כבר אתה מצהיר את זה בצורה שכזאת אז תעשה את זה עד הסוף.
אללה אביזי![/QUOTE]
נכון
די לנסות להיות מצחיק אילן
אוי איתמר בחיי שזה נראה כאילו אין לך דעה משלך...
מכונית בטר פלייס
קוסמטיקה ורחצה- רק מה שלא נוסה על בעלי חיים
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403335]יש כמה סיבות לכך שאני עושה את זה בהדרגה
ויטמינים- הגוף שלי היה רגיל לקבל הרבה יותר חלבון ממה שהוא צריך והוא הורגל לכך. אם הייתי מתחיל ישר צמחונות הייתי חולה כמעט בטוח באנמיה. צריכים הדרגה. ככה גם בביצים וחלב.
סיבה שניה- כמו כל אחד כאן, גם אני מכור לחלבון מהחי. לוקח זמן להיגמלל. כמו שתבוא למכור לסיגריות ותגיד לו: תפסיק לעשן מיד. זה לא הגיוני כי הוא מכור.
בנוגע לקטע עם הנייד, אני מבין שזו הטרלה ואתה סתם מנסה להציק. אני משתמש בנייד מסיבה פשוטה. רמת הזיהום שזה גורם היא קטנה מאוד. אני מבין למה אתה מתכוון אבל אני גם יודע שאתה סתם מנסה להציק ולכן אני מתעלם. חוצמיזה שהחיות נפגעות מיזה בדיוק כמו שאני נפגע מיזה. או שאתה בעצם מתכוון לזה שאני משתמש בחשמל שמיוצר מהארובות. טוב, טעות. האנרגיה שהמכשיר לוקח באה מהגג עם הקולטי שמש האלה...[/QUOTE]
הטרלה? לא, אני מעלה כאן טיעון לוגי הגיוני לגמרי.
כשאתה משתמש בחשמל כלשהו, לא משנה אם רמת הזיהום שלו קטנה או גדולה, אתה מזהם. זיהום פוגע בבעלי חיים.
"זה פוגע בהם בדיוק כמו שאני נפגע מזה"
זה הופך את זה למוצדק? אין להם פה בחירה אם להיפגע או לא, אתה החלטת לפגוע בהם בשימוש שלך בחשמל, לא הם.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403346]די לנסות להיות מצחיק אילן
אוי איתמר בחיי שזה נראה כאילו אין לך דעה משלך...
מכונית בטר פלייס
קוסמטיקה ורחצה- רק מה שלא נוסה על בעלי חיים[/QUOTE]
אנ נגד צמחונות בעליל מאז שחבר שלי צמחוני וזה פשוט מבאס,גם אין לך למה, תקשיב החיות מתו בכל מקרה אתה יכול רק לאכול אותם אחר כך, בכל מקרה לא כולם יהיו צמחונים
[quote=Joey Tribbiani;1403341]והצחקתם עם הקטעים האלה. חוץ מזה שהטיעון של אביזי בא לטובתי בכלל כי ככה אנחנו לא הורגים רק את האוכל שלנו אלא גם חיות אחרות
קוקוריקו- אח שלי טבעוני שש שנים והוא התעלף רק פעם אחת כשהיה חולה[/quote]
אבל הטיעון של scrapi מחפה על הטעות בטיעון שלי: אכילת צמחים גונבת אוכל לבעלי חיים אחרים, ובכך אתה פוגע בהם.
[QUOTE=LordAbizi;1403349]אבל הטיעון של scrapi מחפה על הטעות בטיעון שלי: אכילת צמחים גונבת אוכל לבעלי חיים אחרים, ובכך אתה פוגע בהם.[/QUOTE]
בקשה :)
[QUOTE=scrapi;1403348]אנ נגד צמחונות בעליל מאז שחבר שלי צמחוני וזה פשוט מבאס,גם אין לך למה, תקשיב החיות מתו בכל מקרה אתה יכול רק לאכול אותם אחר כך, בכל מקרה לא כולם יהיו צמחונים[/QUOTE]
בצמחונות שלי אין לי מטרה להפסיק את אכילת הבשר של הסביבה שלי. האמפתיה שלי היא שהובילה אותי לזה. ככה שבשבילי להיות צמחוני זה מצווה. תחשבו מה שתחשבו.
והנה הוכחנו מחדש את העובדה שבני אדם מונעים מרגשות בלתי הגיוניים בעליל.
טיבעונות זה מגיפה.
[quote=Ilan;1403354]טיבעונות זה מגיפה.[/quote]
לא, המין האנושי הוא מגפה.
[QUOTE=scrapi;1403350]בקשה :)[/QUOTE]
באמת, הייתי בטוח שזו בדיחהה
בשנה יש מספר מסויים של כמה מילויוני / מיליארדי טונות של פירות ומוצרים מן הצומח שנקצרים מידי שנה. משהו בסגנון ה10-30% הולכים אלינו והשאר אל הבע״ח
יאללה תעזבו את דור אני בטוח שהוא יודע מה הוא עושה, ושהוא שלם עם זה שהוא צמחוני<<
אז זה כן פוגע. גם אם הפגיעה קטנה, היא עדיין קיימת. אולי הפגיעה הזו בבעלי חיים היא זניחה מדי מכדי שיהיה אכפת לך, אבל זה בעצם מאפיין את כולם: גם אלו שאוכלים בשר לא יבואו ויתחילו לירות בכלבים ברחובות. לכל אחד יש את מידת הפגיעה בבעלי החיים שהוא מוכן ליצור.
אההה אביזי, המתמטיקאים.. הקבוצה מפעם.. בעקרון, כולם כבר פרשו, אלמוג וגלואה. אז אתה בעקרון "המתמטיקאי האחרון" של הפורום? xD