ראיתי בחדשות הודעה שבעוד שנתיים יאסר ייצוא קופים מישראל.
תמיכה נדירה של בית המשפט בחלק מחברי הממשלה.
Printable View
ראיתי בחדשות הודעה שבעוד שנתיים יאסר ייצוא קופים מישראל.
תמיכה נדירה של בית המשפט בחלק מחברי הממשלה.
תפח רוחי, היו עכשיו הרבה ברקים ללא רעמים, כך שקשה לי להתאים את הרעם לברק שממנו הוא יצא, אז אני לא יכול לדעת באיזה מרחק מכאן נמצא מוקד הסערה. יש לי הרגשה של משהו בסגנון 2.5 ק"מ, אבל אין לי מושג.
אצלי הסערה היא עכשיו.
הי
שש לי הכי קשה החלון שלי בחדר אמבטיה מטפטף וזה שתי מטר מהאוזן שלי איך אני ארדם!? *צריכה לקום ב3*
עריכה:שיטטטט זה הגיע אליי עכשיו יש מלא רעמים *&*^_)^_)
[QUOTE=LordAbizi;1419415]תפח רוחי, היו עכשיו הרבה ברקים ללא רעמים, כך שקשה לי להתאים את הרעם לברק שממנו הוא יצא, אז אני לא יכול לדעת באיזה מרחק מכאן נמצא מוקד הסערה. יש לי הרגשה של משהו בסגנון 2.5 ק"מ, אבל אין לי מושג.[/QUOTE]
איבזי המילים תפח רוחי לא ידועות יותר לאנושות... (אתה לא אנושי)
אויי מאיי גאדדדדדדדדדדד סיימתי את העונה השנייה של דארקר דן בלק (עכשיו נשארה רק ה''מיני'' עונה של הארבע פרקים) זה היה מדהים אבל גם כל כך עצוב שונו(אני לא סגורה שככה מאייתיםXD)[COLOR="Yellow"]כל הזמן הרגישה שמשהו חסר לה כאילו האח התאום שלה ושהיא מרגישה שמישהו שהיא מכירה מאוד טוב אבל לא פגשה אותו אף פעם שומר עליה-זה עם השיער השחור שהשוטרת הזאת כל הזמן רודפת אחריו ברח לי השם וואי איזה סוף טראגי אבל גם יפההההה[/COLOR]
[QUOTE=Amitlv;1419421]איבזי המילים תפח רוחי לא ידועות יותר לאנושות... (אתה לא אנושי)[/QUOTE]
בשביל מה אנו חיים בתקופת האינטרנט? נתקלת בביטוי לא מוכר- תגגל.
אכזבת... אם אתה כבר התכלת לדבר בביטוים ושפה גבוהה יכולת לרשום:
בשל מה אנו ברשת? אינה מובנת הביטוי? תגגל!
[QUOTE=Amitlv;1419432]אכזבת... אם אתה כבר התכלת לדבר בביטוים ושפה גבוהה יכולת לרשום:
בשל מה אנו ברשת? אינה מובנת הביטוי? תגגל![/QUOTE]
הוא סתם נשמע כמו פוץ ככה
שלום לכולם
למישהו יש רעיון לשילוב חדש?
[quote=הנפש המתמטית;1419436]שלום לכולם
למישהו יש רעיון לשילוב חדש?[/quote]
ספטייל וגאלייד
[quote=הנפש המתמטית;1419436]שלום לכולם
למישהו יש רעיון לשילוב חדש?[/quote]
מגמורטר ואלקטרייבר
שבוע טוב!
איזה שבוע לא הגבתי כאן