הוא המנהל אני לא בטוח שכדאי לך לכתוב את זה
Printable View
הוא המנהל אני לא בטוח שכדאי לך לכתוב את זה
טכנית לא אמרתי כלום...
אמרתי רק זב....
לא הייתם אז bff אומשו? ):
היינו זו בדיוק ההגדרה...
גיליתי את הצד האמיתי שלו...
הוא נחמד אליך רק שהוא צריך אותך וכאשר אתה חסר תועלת או לא עושה מה שהוא מבקש הוא מנפנף אותך לעזאזל
חחח יופי ממש בוגר
אני כבר צופה לאיחוד הזה עתיד שחור וזה יגמר רע...
Mark my words
אני לא מכיר הרבה אנשים שאחרים היו מכנים "זבל" ולא היו עושים כלום בנדון, מה שמטיל סדק עמוק בנכונות האמירה.
אני לא מכיר הרבה אנשים אחרים שהיו "חברים" ולא היו עושים כלום בנדון, מה שמטיל סדק עמוק בנכונות האמירה.
לא אני לא מצליח להתחכם בשפה גבוהה...
לא נורא ניסיתי...
תמשיכו לדבר כרגיל. תתנהגו כאילו אני לא פה.
[quote=hit man;1447020]אני לא מכיר הרבה אנשים שאחרים היו מכנים "זבל" ולא היו עושים כלום בנדון, מה שמטיל סדק עמוק בנכונות האמירה.[/quote]
שמעתי מהופיר שהיה מעניין בהרצאה שלך
באסה שלא יכולתי לבוא לכנס. 'תה הולך לעשות עוד דברים כאלה מתישהו בעתיד?
עידו אולי מחר היא תירשם!!
[quote=saber;1447031]שמעתי מהופיר שהיה מעניין בהרצאה שלך
באסה שלא יכולתי לבוא לכנס. 'תה הולך לעשות עוד דברים כאלה מתישהו בעתיד?[/quote]
האמת היא שהיה מאוד כיף! זה היה כל כך מוצלח שקיבלתי הזמנה מכנס אמא"י לבוא ולהרצות גם אצלהם על פוקימון. הכנס שלהם יערך בפורים, שזה בערך בחודש מרץ 2014. אתה מוזמן לבוא.
[quote=hit man;1447034]האמת היא שהיה מאוד כיף! זה היה כל כך מוצלח שקיבלתי הזמנה מכנס אמא"י לבוא ולהרצות גם אצלהם על פוקימון. הכנס שלהם יערך בפורים, שזה בערך בחודש מרץ 2014. אתה מוזמן לבוא.[/quote]
גם אני מצפה לזה, את ההרצאה הקודמת שלך פספסתי לצערי כי בדקה ה90 לא הצלחתי להגיע לכנס... לא נורא, נחכה לפורים (:
[quote=smoker;1447035]גם אני מצפה לזה, את ההרצאה הקודמת שלך פספסתי לצערי כי בדקה ה90 לא הצלחתי להגיע לכנס... לא נורא, נחכה לפורים (:[/quote]
עידו אולי מחר היא תירשם!!
[quote=hit man;1447034]האמת היא שהיה מאוד כיף! זה היה כל כך מוצלח שקיבלתי הזמנה מכנס אמא"י לבוא ולהרצות גם אצלהם על פוקימון. הכנס שלהם יערך בפורים, שזה בערך בחודש מרץ 2014. אתה מוזמן לבוא.[/quote]
קיבלת את הד"ש ממני ופלאפי, כן?
הממ, מרץ
יש זמן עד אז, אז קצת קשה לי לדעת אם אני אוכל לבוא בכלל, אבל אני אשמח לבוא
יש לך כבר רעיונות להרצאה?