-
[QUOTE=SKULL KID;1490809]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
אתה מסביר לאמה על מה שקרה, ועל פנקין, והיא מהנהנת בדאגה. "העיקר שכולכם בסדר!" היא אומרת בחיוך, ומביטה בפוקימון שלה. "זאתי קירליה. תפסתי אותה כשהגעתי למחוז, יש לה מתקפות על חושיות מדהימות" היא משבחת אותה, וקירליה רוקדת לה בגאווה.
אתם מחכים כחמש דקות, ואז השוטרת ג'ני נראת מגיעה עם רכב גדול, היא ניגשת אליכם.
"תודה רבה שעזרתם לנו לתפוס את הגנב הזה, בהחלט עשיתם עבודה נהדרת." היא משבחת אתכם, "זה הכל הוא" מחייכת לעברך אמה. "תודה רבה!" מודה לך שוב השוטרת ג'ני, שממהרת לעצור את הגנב ולהכניסו לרכב.
לאחר מספר דקות, היא נוסעת מהמקום- ואיתה הגנב, כך שאתה ואמה נותרים לבדכם, והפוקימונים שלכם גם כן.
[/QUOTE]
"טוב, לפחות סיימנו עם העיניין הזה!" אני מציין בפני אמה בשמחה 'עכשיו עליי לברר מה קרה עם פנקין, מה יכול לגרום לה להירתע כל כך מחברה?' אני חושב לעצמי במבט רציני ומודאג.
"פנקין" אני קורא לשועלה הקטנה "אני רוצה שתצטרפי אליי ואל אמה לבנתיים, אנחנו נדאג לך עד שנברר מי המאמן שלך!" אני אומר לה במבט נחוש.
'אם היא תסכים אז נזוז מפה למרכז הפוקימונים בעיר רוסטבורו, בטוח האחות ג'וי תדע לתת לנו מענה יותר טוב מאשר סתם להסתובב פה ביער' אני חושב לעצמי
-
[QUOTE=SKULL KID;1490809][B]
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
ארון משתמש בכוח עתיק, ומשחרר מגופו אנרגייה כסופה שמתגבשת לכדור.
הוא שולח את הכדור אל עבר מיאו, "תתחמק!" מורה הדוש אך מיאו לא מספיק ונפגע מהמתקפה.
"מיאו!" צועק הדוש, ולאחר הפיצוץ מיאו מצליח עדיין לעמוד. "קדימה, פעימת מים!" מורה לו הדוש.[/QUOTE]
"תתחמק!" אורה בנחישות אל ארון. "כוח עתיק, שוב!" אומר בנחישות. 'נו כבר, שהילד המטופש הזה יפסיד!' אחשוב בקוצר רוח.
-
[B]לילי @alice ;[/B]
התכוונתי שני פוקימונים על שניים, אבל הקרבות כיחידים.
--
ספיל תוקף ברוח קפואה בעודו מסתובב, גורם לשכבה קטנה של קרח לכסות את הזירה. באותו זמן פאנפי מתחיל להתגלגל אל עבר ספיל
נראה כי הגלגול פחות מדויק בעקבות שכבת הקרח, אך בהחלט עוצמתי יותר! פאנפי מכסה את עצמו במהלך הגלגול בשכבת סלע וקרח שמחזקת את ההתקפה.
ספיל משתמש באקדח מים, ונראה כי כעת אין דרך שיפספס. הוא פוגע ישירות בפאנפי, שנפגע אך ממשיך להתגלגל- ולאט לאט מצליח ״לחדור״ תוך המים ולפגוע בספיל בחזקה, מעיף אותו אחורה בעצמה אדירה על אחת האבנים על הזירה. אמנם גם פאנפי חטף נזק רב בעקבות אקדח המים.
שני הפוקימונים נופלים מעולפים על הזירה, ״שני הפוקימונים לא יכולים להילחם יותר!״ מורה מרטין, ״אנא החזירו אותם, ואז המשיכו בקרב!״
רוקסן מהנהנת ומחזירה את פאנפי. "היית נהדר, תודה" היא אומרת לו, ומוציאה את הפוכדור השני שלה.
"ריידון, החוצה!" היא צועקת וזורקת פוכדור, ממנו יוצא פוקימון גדול ומאיים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/112.gif[/IMG]
אומאגד שראיתי שזה ריידון הייתי כזה פאקק הייתי צריכה לשמור את ספל
ואז קלטתי שעשב זה 4* עליו
האושר
~~~~~~~~
"צ'ירובי! אני בוחרת בך. תשתמשי במשיכה ואז בעלים קסומים!" אומר לצ'ירובי בשמחה. תוך כדי אסרוק את הפוקימון בפוקידע
-
[COLOR=#000000][B]דניס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ופאנפי ניגשים במהרה אל עבר הראפלט הפצוע, ואתה מושיט לו במהרה מעט אוכל בעוד פאנפי מנסה לעזור לו להתקדם. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רלט מתחיל לאכול מן האוכל, ומחייך בסיפוק- אך עדיין חלש מכדי לעוף. אתה מציע כי תלכו ביחד, והוא שוב מחייך, ואתה עוזר לו לעלות על כתפך. אתה מתחיל להתקדם בדרכך אל עבר היציאה מהיער, כשלפתע אתה שומע רעשים מהצד. אתה מביט לצדדים ורואה פוקימון פראי המחפש אחר מטרה, ונראה כי כרגע מצא אותה. (אתם)[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]דור @edgar ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
חומת ברלין לא נבנתה ביום אחד
~~~~~~~
אתה מתקדם אל עבר המכון, כשטורצ'יק רץ מאחוריך על רגליו הזעירות.
מרחוק אתה מבחין בדמות יוצאת מהמכון, מחויכת- אתה מזהה אותה כניקי.
אתה רץ אליה, והיא באושר אומרת לך "זכיתי בתג!", מניפה את התג בצורת האבן באוויר.
"לכל צד שני פוקימונים, זה היה קשה!" היא מתלוננת.
[B]מייק;[/B]
[RIGHT]שניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
אתם נכנסים אל העיר ומובלים בעקבות מספר שלטים המובילים אותכם אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.[/RIGHT]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
טוטודייל מהנהן, ומים מתחילים לזרום מסביבו.
טוטודייל מתחיל לרוץ ומתחיל לשאוט באוויר, כשלפתע רוקסן מורה לשאקל. -"הבזק!"
שאקל מתכנס בתוך גופו, ומהחורים בשיריונו יוצאים אורות חזקים שמהממים לשנייה את המכון, גורמים לכולכם להסתנוור ולעצום מעט את העיניים, כנ"ל לגבי טוטודייל. טוטודייל שלא מצליח להבחין היכן הוא עתיד לנחות, מתרסק על אחד מקירות המכון ונופל מטה, חוטף מעט נזק. [/COLOR][COLOR=#000000]'בהחלט פוקימון קשוח' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"השתמש בקלקול קיבה!" מורה רוקסן, שאקל פולט מאחד חוריו נוזל סמיך וחומצתי אל עבר טוטודייל, מנצל את כך שהוא נפל.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
אתה מתקדם אל עבר הפוקימון, "סיד סידוט!" הוא קורא ברוגז ומביט אל מעלה, אל חבריו.
אתה מחליט לבדוק את הפוקימון הלא מזוהה בפוקידע שלך, ומכוון אותה לעברו. הנורה האדומה של הפוקידע זוהרת באור ירוק בהיר ומנצנץ, וקול אישה מתכתי בוקע ממנה:[/COLOR][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/273.png[/IMG][COLOR=#000000]
"סידוט, פוקימון האצטרובל.
סידוט נצמדים אל העצים בעזרת קצה ראשם, ובכך שואבים מהם אנרגיה וניזנים, ככל שהם שותים יותר כך גופם הקשוח נוצץ יותר. סידוט נהנים להבהיל פוקימונים אחרים."
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000]"סיד סידוט!" הוא קורא בשנית, ומתחיל לרוץ עם רגליו הזהירות אל עבר אחד העצים, אך נופל עוד לפני שבכלל מצליח לקפוץ.
'ממילא הוא לא יכול לטפס..' אתה חושב לעצמך בצער, ומביט בסידוט מנסה שוב ושוב לטפס.
שאר הסידוטים יושבים דוממים למעלה, דבוקים לעץ.
[B]מליפאן; [/B]
אתה וזואי יורדים במהירות, כששניכם נעזרים בפוקימוניכם.
"תחזור מסקריין!" אומרת זואי, ומחזירה אותו אל תוך הכדור שלו. אתה מתכוון להוציא את הפוכדור של צ'ינגלינג, אך נראה כי היא מעדיפה להישאר בחוץ- קצת להסתובב היכן שהיא נתפסה, בבית הקודם שלה.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר המערה, "הממ.. האמת שאני לא יודעת" מודה זואי ומושכת בכתפיה.
"אתה מבין.. הלכתי לאתגר את מכון האבן, של רוקסן, וזה הלך לי נהדר- סרביין ומאריל ניצחו את הקרב ללא בעיות. אבל אז נחשפתי לתחרויות התיאום בבית הספר, וזה שהסתובבנו עם בנדוד שלך היה מדהים! במהלך המכון, הוא הסביר לי על הפוקימונים שנלחמו ועל המתקפת שהשתמשתם. נשמע שלהיות מגדל פוקימונים זה גם מעולה.." היא מספרת, בעודכם מתחילים להיכנס אל המערה החשוכה. "אני לא בטוחה מה אני אעשה, אני מקווה שבמהלך המסע זה יתבהר לי", היא מסכמת בחיוך. לפתע מאחוריכם נשמעת צעקה, ופוקימון פראי וגדול שואג בחזקה לעברכם.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/294.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]"אנחנו נדאג לך" אתה אומר, "עד שנברר מי המאמן שלך!" אתה מוסיף ופנקין מסובבת את ראשה באדישות.
אתה קורא לטימבור, שמביט שוב על פנקין, נראה כי הוא משכנע אותה לבוא איתכם. קירליה מחייכת גם כן, ופנקין מתיישבת לה על הרצפה. "רק רגע.." אומרת אמה, והולכת רגע הצידה. 'מה היא עושה?' אתה חושב לעצמך
אמה מביאה ענף קטן, ונותנת לך. "קח, תזרוק לה אותו" אומרת אמה, ומחכה שתיקח את הענף.
אתה אוחז בו, וזורק אותו לעבר פנקין שמיד קופצת ותופסת אותו בפיה, מחייכת קצת ומתחילה ללעוס אותו.
"עכשיו נסה לדבר אליה" אומרת לך אמה בחיוך, "פי פיקאצ'ו!" מוסיפה פיקאצ'ו.
[B]
רון @THEHELIOLISK ;
[/B]מיאו יוצר כדור אנרגיה מימית, ושולח אותו אל עבר ארון.
ארון מביט בך ומתחיל לרוץ אל תוך פעימת המים, כשאתה עומד מופתע ומאוכזב מכך שלא הקשיב לך.
'נראה כי הפוקימון overagressive' אתה חושב לעצמך, ומביט בארון מגדיל את טפריו ומנפץ את פעימת המים, גורם לרסיסי מים רבים להתפוצץ ברחבי הזירה. מיאו והמאמן מופתעים, וארון שולח כוח עתיק שפוגע ישירות במיאו, ומרסק אותו על הקיר.
מיאו מתעלף.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
את בוחרת בצ'רובי, ומהצד את מבחינה בתדהמתו של קאיטו, נראה כי הוא לא מבין מדוע בחרת בה.
צ'רובי יוצאת אל עבר הזירה, כולה מחוייכת ומסתובבת בהנאה. "משיכה!" את מורה לה, וצ'רובי ממשיכה להסתובב סביב עצמה, יוצרת לבבות ושולחת אותם לכל עבר. במהרה נראה כי ריידון נפל לקסמיה. "ריידון, בולדוזר!" מורה רוקסן, אך ריידון לא נע ממקומו, רק בוהה ומחייך אל עבר הצ'רובי. את מורה לצ'רובי לתקוף בעלים קסומים
צ'רובי מסתכלת עלייך ומחייכת, מתחילה לרקוד על הזירה, תוך כדי שימוש בעלים קסומים סביב עצמה- גורמת למחזה נהדר של ריקוד קסום, שבהחלט מהפנט את כולכם. נראה כי צ'רובי מבלה, אך לא באמת נלחמת. "ריידון, צא מזה, בולדוזר!"
ריידון מצליח לצאת מהשפעת המשיכה, ותוקף בבולדוזר- הוא רוקע ברגליו ומרעיד את האדמה, גורם לצ'רובי ליפול פעם אחר פעם ולהוטח באדמה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490925][COLOR=#000000][B]דניס;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה ופאנפי ניגשים במהרה אל עבר הראפלט הפצוע, ואתה מושיט לו במהרה מעט אוכל בעוד פאנפי מנסה לעזור לו להתקדם. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רלט מתחיל לאכול מן האוכל, ומחייך בסיפוק- אך עדיין חלש מכדי לעוף. אתה מציע כי תלכו ביחד, והוא שוב מחייך, ואתה עוזר לו לעלות על כתפך. אתה מתחיל להתקדם בדרכך אל עבר היציאה מהיער, כשלפתע אתה שומע רעשים מהצד. אתה מביט לצדדים ורואה פוקימון פראי המחפש אחר מטרה, ונראה כי כרגע מצא אותה. (אתם)[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]דור @edgar ;[/B]
אתה מחליט להתקדם אל עבר מקור הצעקה, ונראה כי היא באה מכיוון מזרח. אתה מתחיל להתקדם, ומביט במערה.. אתה שוקל האם להיכנס או לא, ולבסוף מחליט שלהיכנס לאחר הישמע צרחה נוספת.
אתה נכנס אל המערה החשוכה, ומתחיל להתקדם.. כשלפתע אתה מבחין בגופתה המרוטשת של מאדי מונחת על הקרקע, בגדיה מלאים ומוכתמים בדם. אתה מביט בה בחשש, נסער, כשלפתע אתה שומע סכינים מושחזות.. והקול הולך ומתגבר.
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
~~~~~~~
[B]מייק;[/B]
[RIGHT]שניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
אתם נכנסים אל העיר ומובלים בעקבות מספר שלטים המובילים אותכם אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.[/RIGHT]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
שאקל מתכנס בתוך גופו, ומהחורים בשיריונו יוצאים אורות חזקים שמהממים לשנייה את המכון, גורמים לכולכם להסתנוור ולעצום מעט את העיניים, כנ"ל לגבי טוטודייל. טוטודייל שלא מצליח להבחין היכן הוא עתיד לנחות, מתרסק על אחד מקירות המכון ונופל מטה, חוטף מעט נזק. [/COLOR][COLOR=#000000]'בהחלט פוקימון קשוח' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"השתמש בקלקול קיבה!" מורה רוקסן, שאקל פולט מאחד חוריו נוזל סמיך וחומצתי אל עבר טוטודייל, מנצל את כך שהוא נפל.
אתה מחליט לבדוק את הפוקימון הלא מזוהה בפוקידע שלך, ומכוון אותה לעברו. הנורה האדומה של הפוקידע זוהרת באור ירוק בהיר ומנצנץ, וקול אישה מתכתי בוקע ממנה:[/COLOR][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen4/dp/273.png[/IMG][COLOR=#000000]
סידוט נצמדים אל העצים בעזרת קצה ראשם, ובכך שואבים מהם אנרגיה וניזנים, ככל שהם שותים יותר כך גופם הקשוח נוצץ יותר. סידוט נהנים להבהיל פוקימונים אחרים."
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000]"סיד סידוט!" הוא קורא בשנית, ומתחיל לרוץ עם רגליו הזהירות אל עבר אחד העצים, אך נופל עוד לפני שבכלל מצליח לקפוץ.
'ממילא הוא לא יכול לטפס..' אתה חושב לעצמך בצער, ומביט בסידוט מנסה שוב ושוב לטפס.
[B]מליפאן; [/B]
"תחזור מסקריין!" אומרת זואי, ומחזירה אותו אל תוך הכדור שלו. אתה מתכוון להוציא את הפוכדור של צ'ינגלינג, אך נראה כי היא מעדיפה להישאר בחוץ- קצת להסתובב היכן שהיא נתפסה, בבית הקודם שלה.
אתם מתחילים להתקדם אל עבר המערה, "הממ.. האמת שאני לא יודעת" מודה זואי ומושכת בכתפיה.
"אתה מבין.. הלכתי לאתגר את מכון האבן, של רוקסן, וזה הלך לי נהדר- סרביין ומאריל ניצחו את הקרב ללא בעיות. אבל אז נחשפתי לתחרויות התיאום בבית הספר, וזה שהסתובבנו עם בנדוד שלך היה מדהים! במהלך המכון, הוא הסביר לי על הפוקימונים שנלחמו ועל המתקפת שהשתמשתם. נשמע שלהיות מגדל פוקימונים זה גם מעולה.." היא מספרת, בעודכם מתחילים להיכנס אל המערה החשוכה. "אני לא בטוחה מה אני אעשה, אני מקווה שבמהלך המסע זה יתבהר לי", היא מסכמת בחיוך. לפתע מאחוריכם נשמעת צעקה, ופוקימון פראי וגדול שואג בחזקה לעברכם.
[/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/294.gif[/IMG][COLOR=#000000]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]"אנחנו נדאג לך" אתה אומר, "עד שנברר מי המאמן שלך!" אתה מוסיף ופנקין מסובבת את ראשה באדישות.
אתה קורא לטימבור, שמביט שוב על פנקין, נראה כי הוא משכנע אותה לבוא איתכם. קירליה מחייכת גם כן, ופנקין מתיישבת לה על הרצפה. "רק רגע.." אומרת אמה, והולכת רגע הצידה. 'מה היא עושה?' אתה חושב לעצמך
אמה מביאה ענף קטן, ונותנת לך. "קח, תזרוק לה אותו" אומרת אמה, ומחכה שתיקח את הענף.
אתה אוחז בו, וזורק אותו לעבר פנקין שמיד קופצת ותופסת אותו בפיה, מחייכת קצת ומתחילה ללעוס אותו.
[B]
רון @THEHELIOLISK ;
ארון מביט בך ומתחיל לרוץ אל תוך פעימת המים, כשאתה עומד מופתע ומאוכזב מכך שלא הקשיב לך.
'נראה כי הפוקימון overagressive' אתה חושב לעצמך, ומביט בארון מגדיל את טפריו ומנפץ את פעימת המים, גורם לרסיסי מים רבים להתפוצץ ברחבי הזירה. מיאו והמאמן מופתעים, וארון שולח כוח עתיק שפוגע ישירות במיאו, ומרסק אותו על הקיר.
מיאו מתעלף.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
את בוחרת בצ'רובי, ומהצד את מבחינה בתדהמתו של קאיטו, נראה כי הוא לא מבין מדוע בחרת בה.
צ'רובי יוצאת אל עבר הזירה, כולה מחוייכת ומסתובבת בהנאה. "משיכה!" את מורה לה, וצ'רובי ממשיכה להסתובב סביב עצמה, יוצרת לבבות ושולחת אותם לכל עבר. במהרה נראה כי ריידון נפל לקסמיה. "ריידון, בולדוזר!" מורה רוקסן, אך ריידון לא נע ממקומו, רק בוהה ומחייך אל עבר הצ'רובי. את מורה לצ'רובי לתקוף בעלים קסומים
צ'רובי מסתכלת עלייך ומחייכת, מתחילה לרקוד על הזירה, תוך כדי שימוש בעלים קסומים סביב עצמה- גורמת למחזה נהדר של ריקוד קסום, שבהחלט מהפנט את כולכם. נראה כי צ'רובי מבלה, אך לא באמת נלחמת. "ריידון, צא מזה, בולדוזר!"
ריידון מצליח לצאת מהשפעת המשיכה, ותוקף בבולדוזר- הוא רוקע ברגליו ומרעיד את האדמה, גורם לצ'רובי ליפול פעם אחר פעם ולהוטח באדמה.
[/COLOR][/QUOTE]
סורי אני מהטלפון
~):))~~~~~~~~~~~~
"מסכן" אומר לו בחיוך ואציא לו להגיע בחזרה לעץ, משם אמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490925][COLOR=#000000][B]מליפאן; [/B]
[/COLOR][/QUOTE]
ראיתי את מה שכתבת בנו"ד.
עכשיו אתה יודע מה מצחיק? שאם גם במציאות הייתי מתנהג ככה אז בהסתברות גבוהה היו לי הרבה פחות בעיות.
--
"אוח לעזאזל, טוב לפחות זה לא אקספלאוד. אני לא באמת מעוניין להילחם בו, אבל נראה שהוא רוצה לתקוף אותנו, אז אני אשתמש בצ'ינגלינג כדי לנטרל אותו ושנוכל להתקדם. אלא אם את רוצה להילחם בו?" אני אשאל אותה. אם היא לא תרצה להילחם בו, "צ'ינגלינגי, נסי להפנט את לאודרד!" 'זה גם בערך יהיה הקרב הראשון שלה.'
-
[COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
איזה פוקימון?..
תביא תמונה אם ראיתי אותו זה ממש קשה להגיב לזה..
--
אבדוק את הפוקימון בפוקדע ואנסה להבין מה הוא רוצה ממני.
״פנפי תתכונן לקרב״ אלחש לו ליתר ביטחון
-
אויאויאויאוי..
תנסה לצטט בכל זאת רק אותך, אם לא תצליח אז מוטב שתמחק את הכל חח
---------
אתה תופס את סידוט בשתי ידיך, ומתחיל לטפס על העץ. רגל אחר רגל אתה עולה על העץ הגדול, ואקאנס תומכת בך מעט שלא תחליק ותיפול. לבסוף אתה מצליח להחזיר את הסידוט השמח, שרץ לו על הענף ומתיישב עם חבריו.
על העץ אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים שחיים בתוכו, ומציצים לכיוונך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/616.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/191.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/665.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/412.gif[/IMG]
[B]מליפאן;
[/B]אם כך.. מזל שאתה לא מתנהג ככה במציאות
---------
אתם מחליטים כי אתה זה שתילחם, אימון וקרב ראשון עבור צ'ינגלינג.
צ'ינגלינג ממהרת לרחף אל עבר לאודרד, כששתי 'קרניה' (ברצינות, מה זה? פעמונים?) זוהרות באור ורוד.
היא מניחה אותן על מצחו בכוונה להשתמש בהיפנוזה, אך לפני שמספיקה היא מועפת אחורה בשאגה חזקה.
לאודרד נוהם עוד קצת, ורץ קדימה אל עבר צ'ינגלינג. (TAKE DOWN)
[B]דניס;[/B]
אתה בודק בפוקידע לגבי הפוקימון:[CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
מאנקי, פוקימון קוף החזיר.
מאנקי גרים במושבות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתרגז, כל הלהקה מתרגזת גם כן ללא סיבה.[/CENTER]
מאנקי מתחיל לרוץ אל עבר פאנפי, מנסה לחבוט בו עם ידיו.
פאנפי מצליח להתחמק מכל אחת מההתקפות.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490937]
[B]מליפאן;
[/B]אם כך.. מזל שאתה לא מתנהג ככה במציאות
---------
אתם מחליטים כי אתה זה שתילחם, אימון וקרב ראשון עבור צ'ינגלינג.
צ'ינגלינג ממהרת לרחף אל עבר לאודרד, כששתי 'קרניה' (ברצינות, מה זה? פעמונים?) זוהרות באור ורוד.
היא מניחה אותן על מצחו בכוונה להשתמש בהיפנוזה, אך לפני שמספיקה היא מועפת אחורה בשאגה חזקה.
לאודרד נוהם עוד קצת, ורץ קדימה אל עבר צ'ינגלינג. (TAKE DOWN)
[/QUOTE]
לא נפתח את זה עכשיו לדיון.
--
'טשש... כנראה אני צריך יותר זמן כדי לעשות היפנוזה, אז אני צריך גם לפגוע בו קצת קודם.' אני אסיק מההתרחשות. "טוב צ'ינגלינג, נראה שאת צריכה קצת להילחם. תשתמשי בבלבול כדי להגביל מעט את התנועות שלו לרגע קצר, ולאחר מכן תיכרכי סביבו!"
-
[B]מליפאן;
[/B]אוי, רק רוצה להבהיר שהתכוונתי שאני חושב שאתה סבבה כמו שאתה חח
אבל מקבל את זה, לא נפתח את זה לדיון
--
צ'ינגלינג משתמשת בבלבול, גורמת להילה כחולה-בהירה לעטוף את לאודרד לרגע ולעצור אותו במקומו.
לעומת זאת נראה כי הבלבול איננו חזק כפי שציפית, ולאודרד מצליח לצאת מזה ורומס את צ'ינגלינג תחתיו. אתה וזואי מביטים בדאגה על הלאודרד, מבינים שצ'ינגלינג מתחתיו.
לפתע אור ורדרד זוהר מתחת לגופו של לאודרד. לאודרד נוחת על הרצפה, רדום.
צ'ינגלינג מצליחה לרחף החוצה, כשהיא מכוסה באבק ופצועה מעט.
-
[COLOR=#000000]
[B]דור @edgar ;[/B]
[B]לוקאס @AIIS ;[/B]
~~~~~~~
[B]מייק;[/B]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
[/COLOR][/CENTER]
[B]מליפאן; [/B]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[B]
רון @THEHELIOLISK ;
מיאו מתעלף.
[B]לילי @ALICE ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"טוטודייל, השתמש בסירה החלקלקה כדי לחמוק מזה כשאתה מחליק על הבטן לכיוון שאקל ואז תשחרר אקדח מים." 'מה אני עושה לא בסדר?' אחשוב. 'נכון, היא מנהיגת מכון אבל זה לא אומר שהיא חזקה מאיתנו.' "טוטודייל תן את כולך בהתקפה הזאת, זה אולי הקרב הכי חשוב שהיה לנו עד עכשיו!"
-
[B]אייס;
[/B]אתה חושב במהרה, ומורה לטוטודייל להחליק הצידה.
טוטודייל מתגלץ' לו במהרה על הבוץ, מצליח להתחמק מההתקפה שפוגעת בקיר במקום זה.
חלק מן החומצה אשר הוטחה הקיר עפה ופוגעת בטוטודייל, גורמת לו לצרוח תוך כדי שהיא צורבת את גופו.
הוא מתעשת על עצמו, ושולח אקדח מים אל עבר שאקל. שאקל מתכנס בתוך גופו, ומועף אחורה בעקבות אקדח המים.
אקדח המים מעיף את שאקל אל עבר אחת האבנים, וגורם לו לנפץ אותה. שאקל המסוחרר יוצא מתוך השריון שלו, אך נראה כי למרות הכל הוא לא נפצע 'בחומרה'.
לעומת זאת טוטודייל כבר עייף, והחומצה שפגעה בגופו נותרה וממשיכה לצרוב.
-
[QUOTE] מייק;
שניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו. [/QUOTE]
"תודה על סבר הפנים וההסבר הברור מאוד! אני אשמח לחפש מאמן ברמה שלי ולהילחם מולו!" אענה בנימוס. "יש חי רק שאלה, האם אני יכול להחליט כמה על כמה הקרב?"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490940][B]מליפאן;
[/B]אוי, רק רוצה להבהיר שהתכוונתי שאני חושב שאתה סבבה כמו שאתה חח
אבל מקבל את זה, לא נפתח את זה לדיון
--
צ'ינגלינג משתמשת בבלבול, גורמת להילה כחולה-בהירה לעטוף את לאודרד לרגע ולעצור אותו במקומו.
לעומת זאת נראה כי הבלבול איננו חזק כפי שציפית, ולאודרד מצליח לצאת מזה ורומס את צ'ינגלינג תחתיו. אתה וזואי מביטים בדאגה על הלאודרד, מבינים שצ'ינגלינג מתחתיו.
לפתע אור ורדרד זוהר מתחת לגופו של לאודרד. לאודרד נוחת על הרצפה, רדום.
צ'ינגלינג מצליחה לרחף החוצה, כשהיא מכוסה באבק ופצועה מעט.[/QUOTE]
תהייה פילוסופית: מה המחיר של להשתמש בrecover?
כי אחרי הכל טיעון בסגנון "כמות סופית של pp" לא רלוונטי פה.
--
"טוב, יפה מאוד צ'ינגלינג. זה לא עבד בדיוק כמו שרציתי, אבל גם כך זה טוב. אם את רוצה להישאר בחוץ, את יכולה." אומר לה, ואם היא לא תעשה סימן שהיא מעדיפה לחזור לפוכדור (לא שאני יודע איך אני אמור לזהות סימן כזה) אז אני לא אחזיר אותה, ואני אמשיך הלאה, מקווה שהקרב לא יצר יותר מדי תשומת לב.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490937(
[B]דניס;[/B]
אתה בודק בפוקידע לגבי הפוקימון:[CENTER][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
מאנקי, פוקימון קוף החזיר.
מאנקי גרים במושבות על צמרות עצים. כאשר אחד מהם מתרגז, כל הלהקה מתרגזת גם כן ללא סיבה.[/CENTER]
מאנקי מתחיל לרוץ אל עבר פאנפי, מנסה לחבוט בו עם ידיו.
פאנפי מצליח להתחמק מכל אחת מההתקפות.[/QUOTE]
קוף חזיר? באמת? חחח
---
׳יש לו להקה אז?׳ אחשוב בחשש ׳חחח קוף חזיר איזה הזוי׳
״פנפי תשתמש בגלגול! דרוס אותו״ אורה לו להשיב מלחמה