[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 04:42 PM
[b] דודי
המתקפות פוגעות בריולו, ולאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד ומחטיא
[/b][/quote]
"שוב עלי טער!"
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 04:42 PM
[b] דודי
המתקפות פוגעות בריולו, ולאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד ומחטיא
[/b][/quote]
"שוב עלי טער!"
ניתאי
ליקטיטונג נכנס לפוכדוור והפוכדור מסתובב מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת ליקטיטונג. יעודכן מיד.
"טוב, כל הכבוד. אבל נראה לי שאני אלך עכשיו. אסמך להפגש איתך שוב. יש לך טלפון נייד או משהו?" הוא שואל
תמיר
פוליוואג רץ לשם, ולאחר מכן חוזר. הוא מנסה להסביר לך מה שהוא רואה, אבל הוא לא מצליח להסביר לך אבל נכשל, אז הוא קופץ על הראש שלך ויורה משם אקדח מים על האדמה כדי לצייר משהו. הוא מסיים, ואתה לא מבין את מה שהוא צייר, אז אתה יוצא מהתמונה ומסתכל מרחוק ואתה רואה את זה:
[img]http://img377.imageshack.us/img377/593/nhr.jpg[/img]
דודי
עלי התער של טורטוויג פוגעים, ולאחר מכן ריולו קופץ ומשתמש באגרוף כח ופוגע בטורטוויג. ריולו מתעייף מעט, גם בזכות העובדה שהוא עף ממכונית נוסעת.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 08:12 PM
[b] דודי
עלי התער של טורטוויג פוגעים, ולאחר מכן ריולו קופץ ומשתמש באגרוף כח ופוגע בטורטוויג. ריולו מתעייף מעט, גם בזכות העובדה שהוא עף ממכונית נוסעת. [/b][/quote]
"נשיכה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 07:56 AM
[b] מקס
השופט מחבר את הפוקדע בUSB למחשב, ומקליד כמה דברים.
"אוקיי, המידע על התג נמצא בתוך המחשב. הוא שמור בססמא שרק אנחנו במכון הזה, ואלה שבוועדה האולימפית יודעים. אם תהיה לאלה בוועדה הואלימפית בעיה עם התג, תפנה אותם אלינו. כעת אנחנו צריכים לסגור את המימד המקביל הזה" אומר השופט הראשון, ואז כולם נעלמים, והחדר נהיה מטושטש, ואז אתה מוצא את עצמך מחוץ למכון, וכבר די חשוך [/b][/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ולראות עם אפשר לישון שמה
דודי
הנשיכה פוגעת בריולו, ולאחר מכן ריולו תופס את טרוטוויג וזורק אותו הצידה.
מקס
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא.
"יש לך צ'ארמנדר.. אפשר שניה לראות את הפוקדע שלך?" שואל האחות ג'וי.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 08:24 AM
[b] מקס
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא.
"יש לך צ'ארמנדר.. אפשר שניה לראות את הפוקדע שלך?" שואל האחות ג'וי. [/b][/quote]
"כן" אני אומר ומביא לה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 08:24 AM
[b] דודי
הנשיכה פוגעת בריולו, ולאחר מכן ריולו תופס את טרוטוויג וזורק אותו הצידה.
[/b][/quote]
"עלי טער"
מקס
האחות ג'וי בודקת משהו במחשב, ולאחר מכן מחזירה לך את הפוקדע
"יש התאמה, ולכן אני צריכה להביא לך את זה" היא אומרת ומביאה לך חבילה שכתוב עליה 'תפתח ותתקשר ל0274-332-421'.
דודי
המתקפה של טורטוויג פוגעת, וריולו נראה כעת עייף מאוד. הוא משתמש באגרוף כח ופוגע בטורטוויג.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 11:03 AM
[b] מקס
האחות ג'וי בודקת משהו במחשב, ולאחר מכן מחזירה לך את הפוקדע
"יש התאמה, ולכן אני צריכה להביא לך את זה" היא אומרת ומביאה לך חבילה שכתוב עליה 'תפתח ותתקשר ל0274-332-441'.
[/b][/quote]
אני פותח את הקופסה ומתקשר למספר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 11:03 AM
[b] דודי
המתקפה של טורטוויג פוגעת, וריולו נראה כעת עייף מאוד. הוא משתמש באגרוף כח ופוגע בטורטוויג. [/b][/quote]
"דחיפה!"
מקס
אתה פותח את החבילה ואתה רואה שם קופסא שמצוייר עליה טלפון ונייד, וכתוב עליה מספר שתצטרך לבדוק. אתה מתקשר ופרופסור ג'פרי רוזנשיין עונה.
"המספר הזה.. אתה כנראה מקס. אני הייתי היום בעיר, והחלטתי לקנות כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד כמה טלפונים בתוספת מחיר זעומה. אז נתתי לכל אלה שקיבלו ממני פוקימון היום. עוד משהו?"
דודי
הדחיפה פוגעת בריולו, והוא נופל על האדמה. טורטוויג קופץ בשמחה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 12:11 PM
[b] דודי
הדחיפה פוגעת בריולו, והוא נופל על האדמה. טורטוויג קופץ בשמחה. [/b][/quote]
אני זורק את הפוקדור על ריולו ומחכה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 12:11 PM
[b] מקס
אתה פותח את החבילה ואתה רואה שם קופסא שמצוייר עליה טלפון ונייד, וכתוב עליה מספר שתצטרך לבדוק. אתה מתקשר ופרופסור ג'פרי רוזנשיין עונה.
"המספר הזה.. אתה כנראה מקס. אני הייתי היום בעיר, והחלטתי לקנות כמה טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאפשר לקנות עוד כמה טלפונים בתוספת מחיר זעומה. אז נתתי לכל אלה שקיבלו ממני פוקימון היום. עוד משהו?"
[/b][/quote]
"תודה על הפלאפון" אני אומר "אתה צריך ממנו משהו?"
--
-___-
דודי
הפוכדור פוגע בריולו, והוא מתנודד זמן מה, ולאחר מכן נעצר. לאחר מכן טורטוויג מתחיל לזהור, וגדל, ולאחר מכן אתה רואה שהוא הפך לגרוטל. כל השינויים יעודכנו מיד.
מקס
? על מה הפרצוף?
--
"לא לא, הוא שלך" הוא אומר לך. "עוד שאלות?"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 1 2009, 02:17 PM
[b] דודי
הפוכדור פוגע בריולו, והוא מתנודד זמן מה, ולאחר מכן נעצר. לאחר מכן טורטוויג מתחיל לזהור, וגדל, ולאחר מכן אתה רואה שהוא הפך לגרוטל. כל השינויים יעודכנו מיד. [/b][/quote]
"אני לא מאמין! טרטוויג אתה גרוטל! ריולו צא ,היי ריולו שלום אני המאמן שלך"