-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607419][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הכאב עובר. היד שלך משוחררת וכך גם אתה. אייס מוחה כפיים לאט לאט. "כל הכבוד בחור." הוא אומר. הבארמן מסתובב אליו. "זה היה סוג של מבחן?"[/COLOR]
[COLOR=gray]"-כן," עונה לו אייס. "ואתה עברת. אם אתה מחפש אתגר נוסף, ואתה אוהב את זה, אני מציע שתבוא איתנו היום, למקום מיוחד שנקרא מועדון הקרב." האיש נראה שוקל את הדברים. "אוקי." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כמה אנשים צריך להביא לשם ?"אשאל את אייס בלחש .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "כמה, אבל נראה לי ששרה תתרשם מספיק מזה.." אומר אייס. הבחור מסתכל על שניכם. יש לו שיער שחור וארוך, הוא רזה, וגבוה, ויש לו בגדים קרועים. הוא מביט בכם בעניין. "לאן הולכים?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607423][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "כמה, אבל נראה לי ששרה תתרשם מספיק מזה.." אומר אייס. הבחור מסתכל על שניכם. יש לו שיער שחור וארוך, הוא רזה, וגבוה, ויש לו בגדים קרועים. הוא מביט בכם בעניין. "לאן הולכים?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אתן לאייס לענות לו בזמן שאני מתחיל ללכת לכיוון מועדון הקרב .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אחרי הכושון השקט." אומר אייס בעצבנות. אתם הולכים שלושתכם לכיוון מועדון הקרב של שרה. "היי תגידו למה דוקא בחרתם בי?" שואל אותך הבארמן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607429][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אחרי הכושון השקט." אומר אייס בעצבנות. אתם הולכים שלושתכם לכיוון מועדון הקרב של שרה. "היי תגידו למה דוקא בחרתם בי?" שואל אותך הבארמן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"היינו בוחרים כל אחד שיודע לתת אגרוף,ולא בורח כמו הבחור הזה שהיה שם "אומר לו.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא נראה מאוכזב. "אני עובד שם כבר שנה... אבל זה לא בשבילי." הוא אומר. "אני מרגיש שנועדתי לעשות משהו. הרגשת ככה פעם?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607435][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא נראה מאוכזב. "אני עובד שם כבר שנה... אבל זה לא בשבילי." הוא אומר. "אני מרגיש שנועדתי לעשות משהו. הרגשת ככה פעם?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מי כמוני יודע "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "לי קוראים ג'וש. איך קוראים לך?" הוא שואל אותך. [/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607442][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "לי קוראים ג'וש. איך קוראים לך?" הוא שואל אותך. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"מייקל "אומר והמשיך ללכת .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607179][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה הולך לביתך, אחרי יום מעייף במיוחד. כשאתה מגיע לדלת הכניסה לביתך, אתה רואה שהיא לא נעולה. זה מפתיע אותך כי אתה זוכר היטב שנעלת אותה.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כנראה פרצו לי לבית! אני חייב לבדוק את הכספת." אגיד וארוץ אל הכספת. אנסה לפתוח אותה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607169][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"שנייה עברה." הוא אומר, ומניף את החרב. שפריץ אדיר של דם נשפך, אבל אותך זה לא מעניין. אתה מרוכז רק בכאב האדיר שאתה מרגיש, כשהזרוע שלך מהמרפק ומטה נוחתת על הרצפה, כרותה. אתה משתנק על הרצפה מכאבי תופת. האיש רק מסתכל עליך באכזבה. "כנראה שהכוח שלך הוא לא ריפוי..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אתה לא נורמאלייי ?!?!?!" אצעק עליו "תחזיר לי מיד את היד שלי
או שאני מפרק אותך !"[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] אתה כבר מתחיל להרגיש כמה ג'וש מציק, אבל למזלך אלה רק החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שהגעתם. אתם מתקרבים למכון של שרה, ופותחים את הדלת. הדלת נעולה. "אוי לא." אומר אייס. "מה עכשיו?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מדבר בקול רם ונכנס לבית. בתוך הבית, בסלון, עומד אדם גבוה שלבוש בחליפה מהודרת. "אנדרו הית'..." הוא אומר. הוא די מבוגר, עם שיער קצר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607612][B][COLOR=DimGray]מייקל-[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]בעוד שאני זורק עליו את היד שלי אני צועק "נמאס לי ממך ! עלוב"
ומתחיל לנופף בכנפיים שלי "זהו ! אני הולך מפה !" אני אומר לו וקופץ משם .
הפעם אני רציני[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"לא כל כך מהר." הוא אומר, מעיף את היד בעזרת היד שלו ותופס בך שוב בכוח המחשבה או במה שזה לא יהיה שהוא משתמש. "עוד לא גילינו את המתנה שלך." הוא מטיח אותך ברצפה. הדם ממשיך ליזול מהגדם שלך. אתה מתחיל להרגיש חלש. [/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607645][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"לא כל כך מהר." הוא אומר, מעיף את היד בעזרת היד שלו ותופס בך שוב בכוח המחשבה או במה שזה לא יהיה שהוא משתמש. "עוד לא גילינו את המתנה שלך." הוא מטיח אותך ברצפה. הדם ממשיך ליזול מהגדם שלך. אתה מתחיל להרגיש חלש. [/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אולי גם תהרוג אותי כדי לבדוק אם אני בן אל-מוות ?
אתה חוצפן , תעזוב אותי , אני מעדיף לגלות לבד מה ה'מתנה' שלי" אגיד לו בזלזול
ואנסה לצאת מהמצב שבו אני תקוע[/SPOILER]