-
[QUOTE=kinzokuryuu;605288]לא, נכרות ברית קבועה ונשתלט על העולם!!!@!
הכל אפשרי, הלוא אנו חיים בעולם הקוונטים בו האלקטרונים מחזרים אחר הגרעין באינסוף נקודות בו זמנית.
"הלוואה בריבית הוא הכוח החזק ביותר ביקום" אלברט איינשטיין, Economics.[/QUOTE]
כן, קוונטים, דבר כל כך נחמד שמראה כמה עלובים בני האדם. רצו שפיסיקה יהיה מדע דטרמיניסטי ובסוף זה מדע הסתברותי.
ובנוגע ללהשתלט על העולם, לא נראה לי שזה יעבוד. זה אף פעם לא עבד.
"לכל פעולה יש פעולה שווה ונגדית" אייזיק ניוטון Physics
-
-
-
-
אני הוא נרו גינב (האחד והיחיד ולא תוכלו להפריך זאת על ידי עקרון שובך היונים הארור!!).
דיי, ארכי, דיי עם הדטרמיננטות. זה מופיע בכל מקום. זה כואב. זה רודף אותי בלי הפסקה.
וכן, סביר להניח שנכשל כשלון מזוויע ויכתשו אותנו.
אבל בנימה אופטימית יותר - נפוליאון מת סופית ואני כבשתי את ורסאי!!!
"נאמר שדמוקרטיה היא צורת המשטר הגרועה ביותר... חוץ מכל אלה שכבר נוסו." ווינסטון צ'רצ'יל, Democracy.
-
כן רק שלא ינסו לעשות לנו הפיכה
-
אוקיי זה כבר מתחיל להטריד םם
-
[QUOTE=kinzokuryuu;605296]אני הוא נרו גינב (האחד והיחיד ולא תוכלו להפריך זאת על ידי עקרון שובך היונים הארור!!).
דיי, ארכי, דיי עם הדטרמיננטות. זה מופיע בכל מקום. זה כואב. זה רודף אותי בלי הפסקה.
"נאמר שדמוקרטיה היא צורת המשטר הגרועה ביותר... חוץ מכל אלה שכבר נוסו." ווינסטון צ'רצ'יל, Democracy.[/QUOTE]
לא לא, לא דטרמיננטות, דטרמינסטי, כלומר ניתן לקבוע בוודאות.
בנימה אופטימית עוד יתר, אצלי במשחק הביסו את מלך השמש הצרפתי הנודע לשמצה, כך שאולי יש תקווה.
"קל יותר לשקר לכמות גדולה של אנשים, מאשר לכמות קטנה" אדולף היטלר Facism
-
[quote=LordAbizi;605300]לא לא, לא דטרמיננטות, דטרמינסטי, כלומר ניתן לקבוע בוודאות.
בנימה אופטימית עוד יתר, אצלי במשחק הביסו את מלך השמש הצרפתי הנודע לשמצה, כך שאולי יש תקווה.
"קל יותר לשקר לכמות גדולה של אנשים, מאשר לכמות קטנה" אדולף היטלר Facism[/quote]
בנאדם אתה בסדר ם:?
-
[quote=kinzokuryuu;605296]אני הוא נרו גינב (האחד והיחיד ולא תוכלו להפריך זאת על ידי עקרון שובך היונים הארור!!).
"נאמר שדמוקרטיה היא צורת המשטר הגרועה ביותר... חוץ מכל אלה שכבר נוסו." ווינסטון צ'רצ'יל, Democracy.[/quote]
אתה לא נרו גינב, זה היה ממש קל להבין שאתה בני גורן XD
-
אם אתה נרו, אתה יכול לעזור לי? אני צריך לצרוב דיסק לאוטו
-
[QUOTE=LordAbizi;605300]לא לא, לא דטרמיננטות, דטרמינסטי, כלומר ניתן לקבוע בוודאות.
"קל יותר לשקר לכמות גדולה של אנשים, מאשר לכמות קטנה" אדולף היטלר Facism[/QUOTE]
זה לא משנה דבר; השורש דטרמיננטה עוקב אחרי לכל מקום. אף אדם אינו בטוח מנחת זרוען של המטריצות הרגולריות.
אלו חדשות נהדרות! השליטים הצרפתים הובסו סוף סוף, עכשיו נותר רק השטן בעצמו!
[QUOTE=Dub C;605302]אתה לא נרו גינב, זה היה ממש קל להבין שאתה בני גורן XD[/QUOTE]
לא, בני גורן כבר מת מזמן. הרי ארכימדס כבר סיפר לכם. אני הוא רק חלק של בני גורן. אני הוא נרו גינב, הידוע בתור בני גורן הטוב!!
"כשאני נותן אוכל לעניים, הם קוראים לי קדוש. כשאני שואל למה לעניים אין אוכל, הם קוראים לי קומוניסט" דום הלדר קמרה, Communism.
-
[quote=kinzokuryuu;605304]זה לא משנה דבר; השורש דטרמיננטה עוקב אחרי לכל מקום. אף אדם אינו בטוח מנחת זרוען של המטריצות הרגולריות.
אלו חדשות נהדרות! השליטים הצרפתים הובסו סוף סוף, עכשיו נותר רק השטן בעצמו!
"כשאני נותן אוכל לעניים, הם קוראים לי קדוש. כשאני שואל למה לעניים אין אוכל, הם קוראים לי קומוניסט" דום הלדר קמרה, Communism.[/quote]
שליטי העולם הכנעו לדרישותינו, התנועה החדשה שקמה בעולם בהנהגתו של דאב סי תכפה על כולם חיי נצח בשלטון הווסט סייד.
"Niggaz dont see like a nigga whit a adatulht" אייס קיוב Raperism.
-
כן, אני מסכים שהתיאוריה הקוונטית של האסטרופיזיקה של מגה בעיר היא שוות ערך למשוואת הפולינום החללית רודפת אחריך גורמת לי לחזור ואני בטוח שתאורית היחסות יכולה להוכיח שיחס גורר יחס
-