-
[QUOTE=monster;659276][B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס תוקף בכנף ברזל ולהביור ביחד זה פוגע קשה בגליסון אך היא משיבה בכדורי קרח לעבר מלטרס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אתה ממשיך ואתה רואה משהו מננצנץ בדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס טוטודיל משתמש בסילון +אקדח מים ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/94.png[/IMG] לא מצליח להתחמק מן השילוב ולכן מפסיד[/COLOR][/B]
14:02[/QUOTE]
להביור על כדור הקרח ואז תתקוף כנף ברזל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס מחסל את הכדור הקרח ומשתמש בלהביור וכנף ברזל שפוגע קשה בגליסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם שמחים בניצחן והשופט אומר" הנצח לוקאס תעלה לזירה"[/COLOR][/B]
14:11
-
[QUOTE=monster;659294][B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס מחסל את הכדור הקרח ומשתמש בלהביור וכנף ברזל שפוגע קשה בגליסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם שמחים בניצחן והשופט אומר" הנצח לוקאס תעלה לזירה"[/COLOR][/B]
14:11[/QUOTE]
אני עולה לזירה
-
[COLOR="Blue"][B]לוקאס אתה עולה לזירה והשופט אומר" זכית בביצה הזאת [IMG]http://i50.tinypic.com/33eh992.png[/IMG]"[/B][/COLOR]
14:13
-
[QUOTE=monster;659294][B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס מחסל את הכדור הקרח ומשתמש בלהביור וכנף ברזל שפוגע קשה בגליסון[/COLOR][/B]
14:11[/QUOTE]
מולטרס תתקוף עוד פעם בלהביור וכנף ברזל אבל הפעם בכל הכוח שלך בסדר
-
[QUOTE=monster;659302][COLOR="Blue"][B]לוקאס אתה עולה לזירה והשופט אומר" זכית בביצה הזאת [IMG]http://i50.tinypic.com/33eh992.png[/IMG]"[/B][/COLOR]
14:13[/QUOTE]
"מגניב ביצת פוקימון!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מוטרס משתמש בלהביור וכנף ברזל אך גליסון מתחמק ומשתמש בבלימה שפוגעת במלטרס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה נרגש מהביצה והשופט אומר" אתה תגלה לבד מי יבקע אז בהצלחה במסעך"[/COLOR][/B]
14:17
-
[QUOTE=monster;659309][B][COLOR="Red"]יגאל מוטרס משתמש בלהביור וכנף ברזל אך גליסון מתחמק ומשתמש בבלימה שפוגעת במלטרס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה נרגש מהביצה והשופט אומר" אתה תגלה לבד מי יבקע אז בהצלחה במסעך"[/COLOR][/B]
14:17[/QUOTE]
"תודה" אני אומר ואז קורא לרקס ושואל אותו "תגיד אתה רוצה להמשיך איתי לכל המסע?"
-
[QUOTE=monster;659309][B][COLOR="Red"]יגאל מוטרס משתמש בלהביור וכנף ברזל אך גליסון מתחמק ומשתמש בבלימה שפוגעת במלטרס[/COLOR][/B]
14:17[/QUOTE]
מולטרס אני רוצה שתתקוף בלהביור עד שננצח
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך"עד המכון השני יש לי שם משהו לעשות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס תוקף את גךיסון בלהביור בלי הפסקה וגליסון לא יכול יותר ומתעלף ניצחת[/COLOR][/B]
14:22
-
[QUOTE=monster;659317][B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך"עד המכון השני יש לי שם משהו לעשות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל מלטרס תוקף את גךיסון בלהביור בלי הפסקה וגליסון לא יכול יותר ומתעלף ניצחת[/COLOR][/B]
14:22[/QUOTE]
מיל את וגליסיון נלחמתם חזק היה רגע שחשבתי שאני מפסיד
-
[QUOTE=monster;659317][B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך"עד המכון השני יש לי שם משהו לעשות"[/COLOR][/B]
14:22[/QUOTE]
"טוב אני אוכל לעזור לך אחרי קרב המכון שלי"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"יגאל גם אתה חזק הפרס מגיע לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס רקס אומר לך"טוב"[/COLOR][/B]
14:36
-
[QUOTE=monster;659334][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"יגאל גם אתה חזק הפרס מגיע לך"[/COLOR][/B]
14:36[/QUOTE]
"אז בו נמשיך לדרך 4!"
-
[QUOTE=monster;659334][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת"יגאל גם אתה חזק הפרס מגיע לך"[/COLOR][/B]
14:36[/QUOTE]
מהההההה יש פרס ולא אמרו לי