[QUOTE=Dan;781435]אני מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב אחי מה איתך??
Printable View
[QUOTE=Dan;781435]אני מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב אחי מה איתך??
הכל טוב. איפה שיחקת?
[QUOTE=Dan;781441]הכל טוב. איפה שיחקת?[/QUOTE]
סתם בשכונה עם חברים היה מגעיללל היו הרבה ילדים
אצלנו אנחנו 12 שזה 2 קבוצות משחקות וקבוצה בחוץ וזה סבבה. כשיש הרבה ילדים הולכים לשדה דשא ואז משחקים
[QUOTE=Dan;781445]אצלנו אנחנו 12 שזה 2 קבוצות משחקות וקבוצה בחוץ וזה סבבה. כשיש הרבה ילדים הולכים לשדה דשא ואז משחקים[/QUOTE]
אנחנו לא משחקים על דשא גועל נפש אנחנו משחקים 4 ושוער תנאים טובים דווקא רק הבעיה שאתה יכול ליפול על יום שכל עם ישראל בא לו לבוא ואז אם אתה מפסיד אתה מחכה איזה 40 דקות...
אבל ת'אמת אנחנו לא מפסידים הרבה כי אנחנו באים חבורה של ילדים שיודעים לשחק אז זה מה שטוב...
היי עמית, מה קורה?.
[QUOTE=ReDevil;781448]אנחנו לא משחקים על דשא גועל נפש אנחנו משחקים 4 ושוער תנאים טובים דווקא רק הבעיה שאתה יכול ליפול על יום שכל עם ישראל בא לו לבוא ואז אם אתה מפסיד אתה מחכה איזה 40 דקות...
אבל ת'אמת אנחנו לא מפסידים הרבה כי אנחנו באים חבורה של ילדים שיודעים לשחק אז זה מה שטוב...[/QUOTE]
אצלנו מקסימום זה 4 קבוצות וזה סבבה 2 גולים או 7 דקות ואז פנדלים וזה זורם טוב
[QUOTE=SportMan;781449]היי עמית, מה קורה?.[/QUOTE]
הכל טוב אבי מה איתך?
[QUOTE]אצלנו מקסימום זה 4 קבוצות וזה סבבה 2 גולים או 7 דקות ואז פנדלים וזה זורם טוב [/QUOTE]
גם אצלנו אותו דבר רק 8 דקות (חח מי ישמע דקה הבדל) ואם תיקו 2 דקות הארכה ואם עדיין תיקו 2 הקבוצות יוצאות.
תגידו מישהו רואה מקקי-ביתר? איך שווה לראות עכשיו ולהדליק ת'טלוויזיה או לא?
אהלן..
[quote=ReDevil;781454]הכל טוב אבי מה איתך?
גם אצלנו אותו דבר רק 8 דקות (חח מי ישמע דקה הבדל) ואם תיקו 2 דקות הארכה ואם עדיין תיקו 2 הקבוצות יוצאות.
תגידו מישהו רואה מקקי-ביתר? איך שווה לראות עכשיו ולהדליק ת'טלוויזיה או לא?[/quote]
סבבה,
הלכתי ליום כנראה, ביי כולם.
אצלנו זה יותר טוב כי אתם יושבים יותר 3 דקות חח כשיש 2 קבוצות בחוץ ועוברות 7 דקות אז שניהם יוצאים
[QUOTE=Dan;781460]אצלנו זה יותר טוב כי אתם יושבים יותר 3 דקות חח כשיש 2 קבוצות בחוץ ועוברות 7 דקות אז שניהם יוצאים[/QUOTE]
יש רמה אצלכם?
מי פה?
[QUOTE=ReDevil;781461]יש רמה אצלכם?[/QUOTE]
כן חלק מאיתנו משחקים בקבוצות
[QUOTE=elbaz2008;781462]מי פה?[/QUOTE]
אני מה קורה?
[QUOTE]כן חלק מאיתנו משחקים בקבוצות [/QUOTE]
אתה משחק בקבוצה?