-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 31 2008, 06:33 PM
[b] אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות. [/b][/quote]
אני לא ישאר ערה
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 31 2008, 08:34 PM
[b] רד ל20!!!
-------------------------------------------
אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות. [/b][/quote]
:יורד לשלושים:
וליאור אני הייתי ממנהלי המלחמה!!!
-
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 06:35 PM
[b] לילה לבן! [/b][/quote]
שהלילה הלבן יהיה במסיבה של אחי
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 31 2008, 06:33 PM
[b] אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
סבבה?
XD
ראינו את זה,כבר 3 פעמים אתה מפרסם את זה,דיי XD
-
[quote][i]Originally posted by Lior_C[/i]@Jul 31 2008, 08:34 PM
[b] כי לא מתייחסים?
וכי זה הי?
אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
סבבה?
לא=_=
אני מתקוון לזה שיובל פתאום שם לב עליי=_=
-
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Jul 31 2008, 06:34 PM
[b] [b]אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.[/b]
המשפט הזה ממש אומר הכל...
מי שיושב ואומר-"אני יעשה את זה ואת זה" זה מישהו שלא ישיקע הרבה.
מי שאומר-"כדאי לך לשים אותי בדרגה הזו בגלל שיש לי הרבה הודעות" זה מישהו שרק רוצה את הדרגה ולא בטובת הפורום.
מי שעובד טוב טוב על הפורום, מפתח יחסים ולחא כל הזמן אומר הוא רוצה אלא מסתכל על מה שהקהילב רוצה או צריכה ותורם לפורום, ואם המנהלים יחליטו שהוא עובד טוב הם יתנו לו דרגה - זה מי שיקבל דרגה [/b][/quote]
"מעזריאל תצא תורה"
דברי חוכמה נאמרו פה. שימו לב!
אני יזוז עוד מעט לישון.
-
מה שיש לי בראש ליד המוח עושה לי בעיות שינה!
-
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 31 2008, 08:35 PM
[b] :יורד לשלושים:
וליאור אני הייתי ממנהלי המלחמה!!! [/b][/quote]
ואני עד אופי :ph34r:
-
[quote][i]Originally posted by PokerFace[/i]@Jul 31 2008, 08:38 PM
[b] ואני עד אופי :ph34r: [/b][/quote]
היי פוקרO:
מה המצב?O:
-
-