-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065643][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המתקפות שלך הורסות את מתקפות היריב אך היפנו משתמש בהיפנוזה על המתקפות ומחזיר אותם אל אלומגה שנפגעת קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ברמי מתעצבנת ומשתמש בראש ברזל על היפנו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש בכדור צל על ווינט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]היפנו שולח גל על חושי שירחיק ממנו את ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]ווינט משתמש בשיגור בשביל להתחמק מכדור הצל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איווי מלא כדורי צל! במהירות! ואז ברמי תתקוף בראש ברזל ואלמוגה תשתמשי במכת ברק על כול הפוקימונים היריבים!" אגיד לשלושת הפוקימונים שלי בחשש.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065602][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גבר לבוש בגלימה סגולה הוא אומר לך:"יש לך שלושה פוקימונים או יותר,כי רק מי שיש לו שלושה פוקימונים יכול לאתגר אותי,נו אז יש לך או לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט מתאושש במהירות ויוצא למתקפת אס אווירי שמפספסת את טיירוג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במתקפת אגרוף מגה ופוגע בצורה חזקה מאוד שזובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*טורצ'יק בת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק רצה לכיוונו של פיג'י שמשתמש במתקפת רוח חזקה מאוד שפוגעת בטורצ'יק שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק רצה אל פיג'י במתקפת ניקור אך הוא פורס כנפיים ומתחמק מזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב הפראי התחיל,טורצ'יק נגד פיג'י,0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד טורציק על האומץ שלך!"אני צועק לה בשמחה "אוקי עכשיו תשתמשי בצעקה ותוך כדי תנסי כמה שיותר להתקרב אליו וכשתיהי קרובה אליו תשתמשי בניקור אוקי?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקימונים שלך נראים חזקים מאוד אך אתה רואה את מנהיג המכון מתרכז מאוד חזק במשהו,אתה רואה את לטיאוס מדבר ללא קול הוא אומר לך:"מנהיג המכון שולט על הפוקימונים בעזרת המוח שלו,תפריע בטעות למנהיג ותוכל לנצח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לטיאוס סיפר לך שיטה איך לנצח את המנהיג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פיג'י שוב מתעופף לו באוויר,הוא משתמש במתקפת ניקור על ראשה של טורצ'יק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מצליחה להתחמק ולגרום לפיג'י להתנגש באדמה,אך לצערך הוא לא מובס,שני הפוקימונים רצים זה לזה במתקפת ניקור חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065618][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]*יש לך חמישה:אלומגה,מרצ'ומפ,באגון,איווי וברמי לא כולל לטיאוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר לך:"סוג המכון הוא על חושי,סוג הקרב הוא קרב משולש,אין שום אפשרות להחליף בקרב הזה כי כול הפוקימונים יהיו על הזירה,הקרב יגמר שלצד אחד יגמרו כול הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]קיבלת מידע על מכון קנלייב![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט עף לכיוונו של טיירוג במתקפת אס אווירי חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במכת ברק שכמעט פוגעת בזובאט שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט פוגע בטיירוג וגורם לכך שהוא ייפול ארצה,אך הוא לא הפסיד,עדיין.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובאט ''תתקוף אותו מהר בחיתוך שמיים ותגמור את הקרב הזה''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג מתרומם במהירות ושולח בעיטת מגה לגופו של זובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במכת שהפעם פוגעת בצורה איומה בזובאט,המאמן נראה לאור הברק כמו מטורף,עיניו נפערו באימה למראה כמעט הפסדו של טיירוג,אתה רואה לאחר שלוש דקות של ברק בלי נפסק לגופו של זובאט,הוא מפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג הביס את זובאט,1-1.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065652][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקימונים שלך נראים חזקים מאוד אך אתה רואה את מנהיג המכון מתרכז מאוד חזק במשהו,אתה רואה את לטיאוס מדבר ללא קול הוא אומר לך:"מנהיג המכון שולט על הפוקימונים בעזרת המוח שלו,תפריע בטעות למנהיג ותוכל לנצח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]לטיאוס סיפר לך שיטה איך לנצח את המנהיג![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מנהיג מכון! איך קוראים לך? ורוצה חלב ומיץ? או סטייק?" אשאל את המנהיג המכון
ואז אפנה לפוקימונים שלי ואגיד: "תשתמשו בכול המתקפות שלכם כדי לחסל את הפוקימונים שלו! במהירות!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065655][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג מתרומם במהירות ושולח בעיטת מגה לגופו של זובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במכת שהפעם פוגעת בצורה איומה בזובאט,המאמן נראה לאור הברק כמו מטורף,עיניו נפערו באימה למראה כמעט הפסדו של טיירוג,אתה רואה לאחר שלוש דקות של ברק בלי נפסק לגופו של זובאט,הוא מפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג הביס את זובאט,1-1.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
מה זה כנף הקשת?
---------------
אני מחזיר את זובאט ואומר ''נלחמת טוב''
ואחרי זה אני מוציא את קילריה ואומר לו ''תשתמש בכדור על חושי בכל הכוח''
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון מרים את מבטו,אתה רואה שהפוקימונים שלו פתאום לא יודעים מה לעשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הוא מסתכל עליך בהבעה מוזרה,לוקח לו בערך חצי דקה בשביל להבין מה עשית,בחצי דקה האלה אלומגה הביסה את היפנו ואת ווינט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אלומגה הביסה את היפנו ואת ווינט,2-0 לך!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#333300][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה באיוונט של האגדיים,עכשיו זה סתם משהו אתה יכול למכור את זה גם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במתקפת גל הדף בשביל להדוף את הכדור העל חושי של קירליה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה,חלש עוד מהקרבות הקודמים משתמש בעל חושי בשביל להחליש את היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065661][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון מרים את מבטו,אתה רואה שהפוקימונים שלו פתאום לא יודעים מה לעשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הוא מסתכל עליך בהבעה מוזרה,לוקח לו בערך חצי דקה בשביל להבין מה עשית,בחצי דקה האלה אלומגה הביסה את היפנו ואת ווינט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אלומגה את מדהימה! עכשיו תשתמשי במכת ברק לעבר מיים ג'וניור,
איווי תשלח כדור צל לעבר מיים ג'וניור וברמי תשלח סופת עלים שתפגע בו בחוזקה!" אגיד לפוקימונים שלי בשמחה תוך כדי שאני עושה פרצופים לעבר המנהיג המכון וצועק לו: "מה השם שלך? רוצה סטייק?!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065661][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#333300][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*זה היה באיוונט של האגדיים,עכשיו זה סתם משהו אתה יכול למכור את זה גם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]טיירוג משתמש במתקפת גל הדף בשביל להדוף את הכדור העל חושי של קירליה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה,חלש עוד מהקרבות הקודמים משתמש בעל חושי בשביל להחליש את היריב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקילריה ''תשתמש בשיגור אל מעל טיירוג ואחרי זה תתקוף בכדור אור משולב עם כדור על חושי בכל הכוח''
-
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מיים ג'וניור נראה שפועל לבד,מנהיג המכון נראה לחוץ ולא נראה שהוא יכול לתפקד אבל בכול זאת מיים ג'וניור תוקף את אלומגה בעל חושי וזורק אותה על איווי,מה שמביס את שניהם,עכשיו זה קרב אחד על אחד,מר ג'וניור נגד ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מיים ג'וניור מביס את אלומגה ואת איווי,2-2!
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה לא מסוגל להוציא עוד כדור אור אחד,אתה נזכר מה האיש במערה אמר לך:"כדור אור מחליש מאוד את הפוקימון שמשתמש בו,לכן זה נשק אחרון,ככול שהפוקימון משתמש בו יותר כך הוא נהיה חלש יותר" אתה רואה שגם ככה קירליה לא מסוגל עכשיו מיותר להחזיק את טיירוג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065671][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מיים ג'וניור נראה שפועל לבד,מנהיג המכון נראה לחוץ ולא נראה שהוא יכול לתפקד אבל בכול זאת מיים ג'וניור תוקף את אלומגה בעל חושי וזורק אותה על איווי,מה שמביס את שניהם,עכשיו זה קרב אחד על אחד,מר ג'וניור נגד ברמי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"מנהיג מכון! אתה לוזר! אתה לא יודע להילחם במכון! אני צריך להיות במקומך!" אגיד למנהיג המכון כדי שירד לו הביטחון
ואז אגיד לברמי: "ברמי זה הסיכוי היחידי שלנו לנצח אותו! תשתמש בסופת עלים לעבר מיים ג'יוניור ואז תתקוף בראש ברזל שינצח אותו במהירות!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065671][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קירליה לא מסוגל להוציא עוד כדור אור אחד,אתה נזכר מה האיש במערה אמר לך:"כדור אור מחליש מאוד את הפוקימון שמשתמש בו,לכן זה נשק אחרון,ככול שהפוקימון משתמש בו יותר כך הוא נהיה חלש יותר" אתה רואה שגם ככה קירליה לא מסוגל עכשיו מיותר להחזיק את טיירוג.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
קילריה ''תחזור'' ואני מחזיר אותו לפוכדור
ואחרי זה אני מוציא את מריפ ואומר לה ''תתקופי במכת ברק''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1065652][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]פיג'י שוב מתעופף לו באוויר,הוא משתמש במתקפת ניקור על ראשה של טורצ'יק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מצליחה להתחמק ולגרום לפיג'י להתנגש באדמה,אך לצערך הוא לא מובס,שני הפוקימונים רצים זה לזה במתקפת ניקור חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מהר טורציק ת נסי לקפוץ מעליו ולתקוף בניקור!"Tני מורה לה בנתים אני מנסה לראות איזה חולשות יש לפיגי
-
[quote=Yuma Tsukumo;1065481][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא מהנהן בראשו ושולח שוב קרן קרח חזקה יותר מהקודמת לה,היא פוגעת באיווי בצורה חמורה מאוד והביסה אותו,המאמנת אומרת לך:"כול הכבוד נצחת את איווי שלי,וגם האברא שלך למד לשלוט בקרן קרח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא למד קרן קרח![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"באמת כל הכבוד לך אברא, הצלחת לנצח פוקימון מאוד חזק וזה רק הקרב השני שלך! והצלחת ללמוד מתקפה שיכולה להיות טקטית!"אני מחמיא לאברא שלי ומחזיר אותו לפוקדור.
"האיווי שלך היה מאוד חזק! דרך אגב שכחתי להשיג את עצמי קוראים לי אלמוג ואני מאמן פויקמונים שלא מזמן התחיל את מסעו. תגידי את חושבת שהמכה שהייתה לי ברגל לא תפריע לי ללכת?"אני פונה לנערה.