מישהו שם לב שהנו''ד הזה נפתח לפני בערך 24 שעות?
Printable View
מישהו שם לב שהנו''ד הזה נפתח לפני בערך 24 שעות?
[QUOTE=BlackGroudon;1167796]מישהו שם לב שהנו''ד הזה נפתח לפני בערך 24 שעות?[/QUOTE]
לא ונראה לי שהוא יותר מ24 שעות
------------------
מגיב אצלי
לוקאס לא שונא אותך פשוט אתה רוצה להשתלט על הכיתה שלי ואני לא יכול להרשות לך את זה טוב יש לי לפחות את עמית וקים. ליאור לא החליט איפה הוא וסיגל את בa את נלחמת בלוקאס??
נו אמרתי בערך והוא פתוח עכשיו נראה לי 24 שעות וחצי שעה
[QUOTE=ארו סאנין;1167811]לוקאס לא שונא אותך פשוט אתה רוצה להשתלט על הכיתה שלי ואני לא יכול להרשות לך את זה טוב יש לי לפחות את עמית וקים. ליאור לא החליט איפה הוא וסיגל את בa את נלחמת בלוקאס??[/QUOTE]
אני לא ממש כובש אותכם אני אקח דברים מהכיתה שלכם ואעביר לכיתות האחרות כי זה לא הוגן
הלכתי לאכול.
התגובה שלי במ''ת עשתה אותי רעבה Xd
יאלה ביי, כבר באה.
[QUOTE=ארו סאנין;1167811]לוקאס לא שונא אותך פשוט אתה רוצה להשתלט על הכיתה שלי ואני לא יכול להרשות לך את זה טוב יש לי לפחות את עמית וקים. ליאור לא החליט איפה הוא וסיגל את בa את נלחמת בלוקאס??[/QUOTE]
החלטתי איפה אני בבוגדי הכיתה שלךXD
עוד המשך 1
טוב תקח כמה אבל לא הכל שישאר לי ואתה לא נוגע בקפטיריה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ליאור אל תדאג קים תנטרל אותך
מאי, את חייבת לעשות סינון או משהו כי יש לך מלא ילדים במ"ת ואת תתייאשי ממנו מהר מאוד...
ליאור תודיע פה שאתה מג(נ)יב
[QUOTE=buizel שולט;1167818]מאי, את חייבת לעשות סינון או משהו כי יש לך מלא ילדים במ"ת ואת תתייאשי ממנו מהר מאוד...[/QUOTE]
מה זאת אומרת סינון? כאילו, להוריד אנשים לא פעילים?
[quote=ארו סאנין;1167820]ליאור תודיע פה שאתה מג(נ)יב[/quote]
הגבתי לפני שניה
עכשיו רואה אנימה אז ביי
[quote=ארו סאנין;1167817]טוב תקח כמה אבל לא הכל שישאר לי ואתה לא נוגע בקפטיריה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ליאור אל תדאג קים תנטרל אותך[/quote]
את הקפיטריה אני משמיד... ואני לוקח לפטופים, אני אתקן את השולחנות! ואז כולם יאהבו אותי
(אם אתם לא רוצים שאני אשמיד את הק]יטרייה אני אעביר אותה למקום ציבורי שכולם יוכלו להנות ממנה)
[QUOTE=may-chan;1167823]מה זאת אומרת סינון? כאילו, להוריד אנשים לא פעילים?[/QUOTE]
כן.
ואם עדיין קשה מידי אז תדרשי שכל אחד יכתוב רקע ואת הרקעים הלא טובים פשוט תאלצי לסלק אותם..
אגב אם את תעשי את זה תתני הזדמנות לכולם לכתוב רקע כי את יודעת, לא השקעתי בגרוש ברקע ^.^"
בסדר ובלי לקחת את כל השולחנות והלפטופים