דוד איך היה הקרב מי נצח ובכמה?
Printable View
דוד איך היה הקרב מי נצח ובכמה?
[QUOTE=duel master;1216430]דוד איך היה הקרב מי נצח ובכמה?[/QUOTE]
הוא. לא זוכר בכמה.
הוא קרע אותי, אבל. יש לו איזה חפיסה של לוחמי-אור. חפיסה אדירה.
לייט סוורם?או משהו אחר?
לייטסוורם.
ואני צריך קלף קסם כלשהו שגורם לכך שתוכל לזמן מפלצות של שבע/שמונה כוכבים
בלי לחכות שתצליח לזמן שתיים ולשמור אותם לתורך הבא.
זאת אומרת, משהו כמו הקרב קלף אחד מהיד ומהזירה וזמן מפלצת 7/8 כוכבים. או משהו כזה...
אז תחפש כן ספישל סאממונד או שתחכה שיהיה לך קלף ובתור אחרי שתזמן תקלף (אם לא יושמד)תשתמש במנסטר ריבורן ואז תוכל לזמן
יכול להיות. ואם לא יהיה לי את מונסטר ריבורן? סתם.
טוב, אני הולך. לא בטוח שאחזור היום. ביי.
אתאיסטים הם בד"כ שמאלנים בגלל זה אני שונא אותם
[QUOTE=Conscript;1216436]אתאיסטים הם בד"כ שמאלנים בגלל זה אני שונא אותם[/QUOTE]
אני לא שמאלני.אני מאמין שהערבים הם חבורת מפגרים מגעילים,או לפחות חלקם. יש לי איזה חבר ערבי אחד,יש לו חומוסיה אחלה D:
[QUOTE=Machine X;1216438]אני לא שמאלני.אני מאמין שהערבים הם חבורת מפגרים מגעילים,או לפחות חלקם. יש לי איזה חבר ערבי אחד,יש לו חומוסיה אחלה D:[/QUOTE]
אז אתה אתטיסט נחמד
אליה, רארית את שיפודן פרק 226? ו227?
לא הפסקתי לראות
וביי לילה טוב כולם
לדעתי הצהרת אטאיסטיות זה טיפה מוזר, אבל זה כנראה רק כי אני לא ממש רגיל לדברים האלו.
זה נובע מכך כנראה במחשה שלי, שאדם שמצהיר על אטאיזם או מגדיר את עצמו כזה, סימן שהוא מצהיר בזה מאידיאל, שלא רק שהוא יודע או חושב שאין שום דבר מעבר (עד כאן אין לי שום בעייה) אלה כנראה שהוא גם לא היה רוצה שיהיה משהו (וכאן הבעייה), ואני לא מבין למה שמישהו ירצה דבר כזה.
[QUOTE=RabbiKingler;1216448]לדעתי הצהרת אטאיסטיות זה טיפה מוזר, אבל זה כנראה רק כי אני לא ממש רגיל לדברים האלו.
זה נובע מכך כנראה במחשה שלי, שאדם שמצהיר על אטאיזם או מגדיר את עצמו כזה, סימן שהוא מצהיר בזה מאידיאל, שלא רק שהוא יודע או חושב שאין שום דבר מעבר (עד כאן אין לי שום בעייה) אלה כנראה שהוא גם לא היה רוצה שיהיה משהו (וכאן הבעייה), ואני לא מבין למה שמישהו ירצה דבר כזה.[/QUOTE]
אתה חי בסביבה של דתיים,הגיוני שאתה לא רגיל לזה. וזה לא שאני לא רוצה להאמין,אלא אני פשוט חושב שאין.
[QUOTE=Machine X;1216449]אתה חי בסביבה של דתיים,הגיוני שאתה לא רגיל לזה. וזה לא שאני לא רוצה להאמין,אלא אני פשוט חושב שאין.[/QUOTE]
חושב שאין? או מאמין שאין? או שפשוט לא נשמע לך הגיוני שיש?
השיר פתיחה של זקסל באמת טוב.
ביי אליה.