הוא שייל לארצ'טייפ חדש!
נחמד
Printable View
הוא שייל לארצ'טייפ חדש!
נחמד
[QUOTE=Astral;1232050]הוא שייל לארצ'טייפ חדש!
נחמד[/QUOTE]
בבקשה.
חבל שהוא לא נאמברס...
עמית שים עין על יו דוד,הוא סוג של עובר על הרבה חוקים
אוף, אני צריך רעיון לחפיסה.
אני מחפש חפיסה טובה, עדיף שתהיה עם סינכרונים (יענו מ5d's),
אבל שלא מתשמשים בה הרבה...
חשבתי על הוילון, אבל לא הבנתי את הקטע של המפלצות האנוניות.
תשימו לב לחתימה של יו דוד
יש שני סוגים של חדשים:
החדש הנחמד
והחדש שלא יהיה פה אחרי עשר דקות אחרי שהוא נרשם
[QUOTE=Astral;1232061]תשימו לב לחתימה של יו דוד
יש שני סוגים של חדשים:
החדש הנחמד
והחדש שלא יהיה פה אחרי עשר דקות אחרי שהוא נרשם[/QUOTE]
וואלה שאתה צודק...
יש חדש נחמד מאוד [תכף תבינו למה] לא עשה חדש,ישר כתב לי ה''פ,לגבי יוגי הו,טוב לדעת שגם החדשים אוהבים יוגי הו
למה הפוטון עוד לא הגיע לדאולינג?
איזה באסה...
חלק מהפוטונים כן נכנסו,חכה שהסט שאחרי כאוס אורד יצא,זה סט שמתעסק בפוטונים!
[QUOTE=Astral;1232072]חלק מהפוטונים כן נכנסו,חכה שהסט שאחרי כאוס אורד יצא,זה סט שמתעסק בפוטונים![/QUOTE]
כאוס אורד?
ואני יודע שחלק נכנסו, אני מחכה שהשאר יכנסו.
דשגכחידשםלעידשכךלבשחרףךלשירךשצרישךרחיש'ךרחלירדףאיאףךדשלחאףדשךגלאחרףךגדשלחאש]פןקרםושףךגדחרלא'/ךקלרשחךלקשיא'/םלרףךלקשיאףךל'יבףךדשלעידףךשלעיףךדשליארם'/ןקריזףךלגיר'םןףקירדףךליקדשףםןרי'שףךדלריףםדשןקריףך'שלירדףךקדשלירףם'שןרףךלגדשיריףךדשלגיכרףדשןגחרשףךקדלירדשגכישףגדךכל
אמרו שמותר להספים
Order of Chaos זה הסט הראשון השלישי לסדרת הזקסל [יש את ג'רניישון פורס,פוטון שוקויב,אורד אוף כאוס וגלאקטיק אולורד]
דשגכחידשםלעידשכךלבשחרףךלשירךשצרישךרחיש'ךרחלירדףאיא ףךדשלחאףדשךגלאחרףךגדשלחאש]פןקרםושףךגדחרלא'/ךקלרשחךלקשיא'/םלרףךלקשיאףךל'יבףךדשלעידףךשלעיףךדשליארם'/ןקריזףךלגיר'םןףקירדףךליקדשףםןרי'שףךדלריףםדשןקריףך' שלירדףךקדשלירףם'שןרףךלגדשיריףךדשלגיכרףדשןגחרשףךקדל ירדשגכישףגדךכלדשגכחידשםלעידשכךלבשחרףךלשירךשצרישךרחיש'ךרחלירדףאיא ףךדשלחאףדשךגלאחרףךגדשלחאש]פןקרםושףךגדחרלא'/ךקלרשחךלקשיא'/םלרףךלקשיאףךל'יבףךדשלעידףךשלעיףךדשליארם'/ןקריזףךלגיר'םןףקירדףךליקדשףםןרי'שףךדלריףםדשןקריףך' שלירדףךקדשלירףם'שןרףךלגדשיריףךדשלגיכרףדשןגחרשףךקדל ירדשגכישףגדךכלדשגכחידשםלעידשכךלבשחרףךלשירךשצרישךרחיש'ךרחלירדףאיא ףךדשלחאףדשךגלאחרףךגדשלחאש]פןקרםושףךגדחרלא'/ךקלרשחךלקשיא'/םלרףךלקשיאףךל'יבףךדשלעידףךשלעיףךדשליארם'/ןקריזףךלגיר'םןףקירדףךליקדשףםןרי'שףךדלריףםדשןקריףך' שלירדףךקדשלירףם'שןרףךלגדשיריףךדשלגיכרףדשןגחרשףךקדל ירדשגכישףגדךכלדשגכחידשםלעידשכךלבשחרףךלשירךשצרישךרחיש'ךרחלירדףאיא ףךדשלחאףדשךגלאחרףךגדשלחאש]פןקרםושףךגדחרלא'/ךקלרשחךלקשיא'/םלרףךלקשיאףךל'יבףךדשלעידףךשלעיףךדשליארם'/ןקריזףךלגיר'םןףקירדףךליקדשףםןרי'שףךדלריףםדשןקריףך' שלירדףךקדשלירףם'שןרףךלגדשיריףךדשלגיכרףדשןגחרשףךקדל ירדשגכישףגדךכל
תנו לו באן בבקשה!
לא הבהירו לך את הנקודה הזו היטב.
ספאם זו הודעה שלא קשורה לנושא הדיון. וזהו.
נו"ד זה נושא דיבורים, ולכן כל דבר שאפשר לדבר עליו שייך לנושא.
ההודעה שלך חסרת תוכן, ולכן אי אפשר לדבר עליה, ולכן היא אינה שייכת לנושא, ולכן היא ספאם.