[QUOTE=SportMan;1317091]מה קורה משה?, מחר בערב בעצמאות עין אחת בבימות חוגגת ת העצמאות וגם את ההפסד של בארסה ועין שנייה במשחק של ריאל.[/QUOTE]
היי אבי, סבבה אני מניח שאתה צוהל משמחה אחרי המשחק..:wink:
Printable View
[QUOTE=SportMan;1317091]מה קורה משה?, מחר בערב בעצמאות עין אחת בבימות חוגגת ת העצמאות וגם את ההפסד של בארסה ועין שנייה במשחק של ריאל.[/QUOTE]
היי אבי, סבבה אני מניח שאתה צוהל משמחה אחרי המשחק..:wink:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1317092]היי אבי, סבבה אני מניח שאתה צוהל משמחה אחרי המשחק..:wink:[/QUOTE]
בגלל יום הזיכרון אני לא חוגג ממש, אמרתי ייש קצת בשמחה אבל אני ממש אשמח מתי שיצא יום הזיכרון ואקווה לניצחון של ריאל של 2-0 כדי לא להסתכן ואז גמר ריאל צלסי זה חלום טוב של 2 הקבוצות האהובות עליי, מסי מראה כמה הוא שחקן גרוע, רונאלדו ווינר ויכול לנצח משחקים כאלה.
[QUOTE=SportMan;1317093]בגלל יום הזיכרון אני לא חוגג ממש, אמרתי ייש קצת בשמחה אבל אני ממש אשמח מתי שיצא יום הזיכרון ואקווה לניצחון של ריאל של 2-0 כדי לא להסתכן ואז גמר ריאל צלסי זה חלום טוב של 2 הקבוצות האהובות עליי, מסי מראה כמה הוא שחקן גרוע, רונאלדו ווינר ויכול לנצח משחקים כאלה.[/QUOTE]
אתה רוצה שריאל תיקח או שעדיין יש לך פינה חמה לצ"לסי?!:nose_pick:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1317094]אתה רוצה שריאל תיקח או שעדיין יש לך פינה חמה לצ"לסי?!:nose_pick:[/QUOTE]
אם כל הצער,אם יהיה ריאל צלסי בעזרת ה׳, רוצה את הניצחון של ריאל.
אבל מחר אני אשמח בגלל ההדחה של בארסה והשפל שהיא לאתיקה כנראה אליפות וגם עפה מליגת אלופות חח.
[QUOTE=SportMan;1317095]אם כל הצער,אם יהיה ריאל צלסי בעזרת ה׳, רוצה את הניצחון של ריאל.
אבל מחר אני אשמח בגלל ההדחה של בארסה והשפל שהיא לאתיקה כנראה אליפות וגם עפה מליגת אלופות חח.[/QUOTE]
חח כן זה חזק,הם אולי ציפו לאבד ת'אליפות אבל לא את ליגת האלופות,נראה לי פפ עוזב אותם סוף השנה..:wink:
[quote=הנואש לווינר;1317061]שידרו בארץ את כל האנימה בכלל? לא ידעתי.
אתה מדבר שקראת מה יקרה עם אורוצ'ימרו בשיפודן? זה בקושי עלילת משנה מהסיבה ש*אני לא יגיד לך כדי לא להרוס לך P:*
ביי עמית.. גם אני הולך עוד מעט לקרוא קצת שלדון פוקס.. סטפני בסטייל D:[/quote]
שידרו בארץ את נארוטו את כל הפרקים. שיפודן לא שידרו.
הכדורגל הזה גורם לכם להישתגע >>
אני סתם קניתי עגיך של ברסה לא אוהב ולא כלום, סתםפ קניתי כי הצבעים יפים, פתאום כל רגע מה אתה אוהד בארסה אעה אה. >>
בוקר..
בוקר
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49526[/url]
62 צפיות ו0 תגובות ):
[QUOTE=monster;1317097]שידרו בארץ את נארוטו את כל הפרקים. שיפודן לא שידרו.[/QUOTE]
אני חשוב שכן שידרו כמה פרקים של שיפודן או עונה שהיא לא העונה הראשונה.
גיא רק שתדע שקירא זה זיו ב-100% הוא היחיד שנותר שמשחק ב-dn
[QUOTE=Death The Kid;1317104]גיא רק שתדע שקירא זה זיו ב-100% הוא היחיד שנותר שמשחק ב-dn[/QUOTE]
הזבל עבד עליי ><
סתם שנייה אתה בטוח שהקירא משחק בDN או שהוא רק רוצה להפליל?
אני חושב שזה זיו,אני הייתי במקומך מוריד אותו ומהר
וגם אני לא אומר "דואלינג" אני אומר "dn" אם לא שמת לב
[QUOTE=Death The Kid;1317107]אני חושב שזה זיו,אני הייתי במקומך מוריד אותו ומהר
וגם אני לא אומר "דואלינג" אני אומר "dn" אם לא שמת לב[/QUOTE]
אבל רק אני והוא פעילים יהיה לי קשה להוריד אותו ><