[quote=Ritsuka Kun;1329009]האמת נראה לי היה עוד אלון Xp[/quote]
מוכרח לבאס, הא? @:
נו טוב לא נורא חחח.. אני האלון היחיד שחי ונושם~!
Printable View
[quote=Ritsuka Kun;1329009]האמת נראה לי היה עוד אלון Xp[/quote]
מוכרח לבאס, הא? @:
נו טוב לא נורא חחח.. אני האלון היחיד שחי ונושם~!
[QUOTE=snivy~;1329015]מוכרח לבאס, הא? @:
נו טוב לא נורא חחח.. אני האלון היחיד שחי ונושם~![/QUOTE]
גם היו עוד הרבה יותר מגלעד אחד, אז מה?
[quote=סת' קינגלר;1329020]גם היו עוד הרבה יותר מגלעד אחד, אז מה?[/quote]
חח, זה בגלל שהם אמרו שהם הרבה, אז התכוונתי שגם להיות היחיד זה כיף :P
תמיר מה נסגר עם המשחק שלך ??
[quote=The Sir;1329013]רקע לא אמור ליהיות קשה למישהוא ברמה שלך.[/quote]
לכתוב משהו של הרבה שורות רצופות זה קשה בפני עצמו בשבילי, וגם בתכלס בנארוטו להביא סיפור עבר מקורי זה קצת מאוס וגם לא פשוט, זה לא עולם גדול כמו של OP, מה אגיד שההורים שלי מתו במלחמה, שצחקו עליי שהייתי ילד ורציתי להוכיח אחרת, הכל נעשה בערך וגם לא מעניין אם אתה מתכוון להיות שינובי רגיל ונאמן לכפר
[QUOTE=Kurohige;1328883]לי - מבטיח לך, שואנגארד זה טוב. מבטיח. אשכרה תופתע מתוצאות קרבות, זה לא יוגי מנצח את כולם. באמת.
---
עומר התכוונתי להתבלט ממשהו טוב לא משנה מה.
אייל אדם טוב שלא עשה רע לאף אחד. ועל פי זה מגיע לו היחס. כל מי שמדבר עליו יוצא קטן.
ועמית העיקר היה לך חלק גדול בזה שאיתי חטף באן בגלל חתימה של אהבה ושלום ושטויות, אז אתה הולך ומדבר על אחרים? מי אתה ואמונותיך? אני אשים עכשיו חתימה של מרץ ותוך כדי אקלל שמאלנים, הגיוני? העיקר אתה מוכרח להראות לכולם תדברי שלום המטומטמים נכון?[/QUOTE]
[QUOTE=Tron;1328885]אדם טוב אבל שקרן,לפני שעתיים קראו לו אייל ועכשיו קוראים לו אוהד :punch:
ואכפת לך להגיב גם לגביי ה:
שלי?
עמית,אתה רבת עם איתי או עמית השני?[/QUOTE]
[QUOTE=Amitlv;1328892]אם אתה מדבר אלי אז אני לא אמרתי שם דבר רע רק אמרתי שהוא דינה את השם שלו לאוהד[/QUOTE]
[QUOTE=Lambo;1328882]ליאון מפחד מידי מהשאלה שלי אז הוא לא עונה Xd
שמתי לב שהוא שואל [b]אותי[/b] כל שאלה שעולה לו בראש!הוא שאל אותי אם כדאי שמישהו יצטרף למשחק שלו, טוב אני לא אעליב אותו אני לא רוצה עוד אזהרה..
יופי עכשיו ליאון שולח לי עוד ה"פ עם שאלה, איזה כיף :-([/QUOTE]
זה ההסבר לכולם:שכחתי להתנתק כשהייתי אצל חבר שלי שקוראים לו אוהד ועכשו הוא שינה לי את המשתמש. מובן? שיניתי סיסמה ועכשו זה רק אני במשתמש. מצטער אם הוא הטריד אתכם ואני נשבע בזה שאלון הוא פקח וכנראה ישאר לתמיד פקח,שאני לא מי שעשה את כל זה.
אביזי, אני לא אגיב בזמן הקרוב.
לא היום, כי התגובה הבאה שלך תהיה בשבת ועליה אני לא אוכל להגיב אחר כך, ולא בשבת או בשבועות, בשניהם אני לא אוכל להיכנס למחשב.
איזה מעצבן זה לקרוא גם את המנגה בנארוטו.. אני מתבלבל בין האנימה למנגה ואני לא זוכ כבר מה היה באנימה חח..
אלון לא ישאר תמיד פקח,או שהוא יעלה לראשי או שהוא יפרוש מניהול
[QUOTE=Tron;1329031]אלון לא ישאר תמיד פקח,או שהוא יעלה לראשי או שהוא יפרוש מניהול[/QUOTE]
אז בזה שאלון פקח כרגע
הלכתי לראות 2 פרקים של וואן פיס
תן לי לנחש,גם את זה אתה רואה ליאון?
[QUOTE=Tobi...;1329027]זה ההסבר לכולם:שכחתי להתנתק כשהייתי אצל חבר שלי שקוראים לו אוהד ועכשו הוא שינה לי את המשתמש. מובן? שיניתי סיסמה ועכשו זה רק אני במשתמש. מצטער אם הוא הטריד אתכם ואני נשבע בזה שאלון הוא פקח וכנראה ישאר לתמיד פקח,שאני לא מי שעשה את כל זה.[/QUOTE]
כן, מאז שנרשמת החבר הזה שלך נכנס לך למשתמש.כן בטח..
[QUOTE]עמית,אתה רבת עם איתי או עמית השני?
[/QUOTE]
מאיפה אתה מסיק שאני רב עם מישהו חוץ מליאון על זה שהוא לא רואה נארוטו?
בעצם יש לי עוד כמה דקות להיות כאן
עמית,זה היה סוג של בדיחה...
[QUOTE=Tron;1329036]בעצם יש לי עוד כמה דקות להיות כאן
עמית,זה היה סוג של בדיחה...[/QUOTE]
ניצלתי :-)
חחחח
תגיד,סאי הוא גיי?