-
תראה, כמובן שאני יכול עכשיו ללכת ולעבור למערה ולמנוע צער של בע׳׳ח אבל אני לא. לעומתך אני מונע הרבה יותר סבל לבעלי חיים. אם אני לא הולך לגור למערה אז אני חוטא? לא, אני מונע צער בעלי חיים ברמה גבוהה
חחח אלון אני נהנה מזה. אם הייתי רוצה להפסיק הייתי מפסיק
-
[quote=Ahri;1403362]אההה אביזי, המתמטיקאים.. הקבוצה מפעם.. בעקרון, כולם כבר פרשו, אלמוג וגלואה. אז אתה בעקרון "המתמטיקאי האחרון" של הפורום? xD[/quote]
להיות מתמטיקאי זה לא תכונה של הפורום. מתמטיקאי זה תכונה של הנפש.
[quote=Joey Tribbiani;1403363]תראה, כמובן שאני יכול עכשיו ללכת ולעבור למערה ולמנוע צער של בע׳׳ח אבל אני לא. לעומתך אני מונע הרבה יותר סבל לבעלי חיים. אם אני לא הולך לגור למערה אז אני חוטא? לא, אני מונע צער בעלי חיים ברמה גבוהה
חחח אלון אני נהנה מזה. אם הייתי רוצה להפסיק הייתי מפסיק[/quote]
עשה כרצונך. אבל אני מקווה שנהיר לך שגם אלו שעושים דברים כפי שבורא עולם נתכוון שנעשה אותם, אינם חוטאים. זו הנקודה החשובה.
-
-
נחמד לערב את אלוהים כשנוח...
-
[quote=Joey Tribbiani;1403369]נחמד לערב את אלוהים כשנוח...[/quote]
מה? אני בן אדם מאוד דתי. אני פשוט לא מאמין באף דת. אני מאמין ב"אלים". בדרך כלל כשאני אומר "אלים" אני מתכוון לסדר היפה של העולם.
-
כשיהיה לעולם סדר יפה נדבר ^ ^
-
[quote=Joey Tribbiani;1403371]כשיהיה לעולם סדר יפה נדבר ^ ^[/quote]
יש. קוראים לו תורת הפונקציות המרוכבות. אם יש דברים טובים בעולם הזה, זה רק הודות לכך. אין לי כח להתחיל להסביר עכשיו למה פונקציות מרוכבות זה הדבר הנפלא ביותר שקרה לעולם הזה, ואני מקווה שתוכל לסמוך עליי שזהו אכן המצב.
-
-
[quote=Joey Tribbiani;1403375]אני סומך עליך •.•[/quote]
לאנשים יש נטייה לסמוך על אנשים שמשתמשים במילים גבוהות ומפגינים יכולות מתמטיות גבוהות (או לפחות, מדברים בג'יבריש מדעי). P:
-
[QUOTE=Mr.Pizza;1403376]לאנשים יש נטייה לסמוך על אנשים שמשתמשים במילים גבוהות ומפגינים יכולות מתמטיות גבוהות (או לפחות, מדברים בג'יבריש מדעי). P:[/QUOTE]
כולם סומכים על אביזי
-
[quote=Tasha Godspell;1403378]כולם סומכים על אביזי[/quote]
כי בניגוד ללא מעט, היכולות שלו אמיתיות P:
-
בוא נצא עליו כי הוא צמחוני
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403249]כי...?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QFY4FrL27yM[/YOUTUBE]
זה כמובן רק מהסיבה הבריאותית...[/QUOTE]
החזיר הזה סתם לא רוצה שיאבלו אותו ובבשר יש מלא חומצות אמינו הכרחיות שהגוף לא מייצר קופים הם אוכלי כל אם תביא להם בשר הם יאכלו אותו (כמובן שיעדיפו צמחים אבל בסדר)
-
דור זה הסירטון הכי מפגר שראיתי בחיים שלי יש שם את כל הטימטום של הצימחונים..
קודם כל לבני אדם יש ניבים הם אוכלי כל בני אדם יכולים לאכול גם בשר..
והקיבה בנויה לעיקול בשר זה שטות שאומרים שלא..
שימפזות הם גם קופי אדם והם בכל זאת טורפים זה מוכיח שמבחינה אבולוציונית בני אדם כן נועדו לאכילת בשר..
לגבי הגוויות מה שהוא הראה זה צבוע.. צבוע אוהב בשר רקוב אריות וטורפים אחרים שלא אוהבים נבלות אוכלים בשר טרי כך גם בני האדם אנחנו לא אוכלים בשר רקוב Wtf..
אז מה אם אצן אחד לא אכל בשר? נו ו? זה לא יוסין בולט האמת ואני חושב שהוא לא צימחוני.. והגוף כן זקוק לחלבונים הרבים שבבשר לגדילה זה מכיל ויטמין חשוב מאוד לגוף B12.
קיצר מי שעשה את הסירטון עשה הכל ללא ביסוס..
-
[QUOTE=Ilan;1403389]דור זה הסירטון הכי מפגר שראיתי בחיים שלי יש שם את כל הטימטום של הצימחונים..
קודם כל לבני אדם יש ניבים הם אוכלי כל בני אדם יכולים לאכול גם בשר..
והקיבה בנויה לעיקול בשר זה שטות שאומרים שלא..
שימפזות הם גם קופי אדם והם בכל זאת טורפים זה מוכיח שמבחינה אבולוציונית בני אדם כן נועדו לאכילת בשר..
לגבי הגוויות מה שהוא הראה זה צבוע.. צבוע אוהב בשר רקוב אריות וטורפים אחרים שלא אוהבים נבלות אוכלים בשר טרי כך גם בני האדם אנחנו לא אוכלים בשר רקוב Wtf..
אז מה אם אצן אחד לא אכל בשר? נו ו? זה לא יוסין בולט האמת ואני חושב שהוא לא צימחוני.. והגוף כן זקוק לחלבונים הרבים שבבשר לגדילה זה מכיל ויטמין חשוב מאוד לגוף B12.
קיצר מי שעשה את הסירטון עשה הכל ללא ביסוס..[/QUOTE]
חומצות אמינו מרכיבות חלבונים ויש כאלה שחשובות מאוד להתפתחות הגוף והגוף לא יכול לייצר אותן מסוכרים (בכללי הגוף האנושי עלוב מאוד) והוא צריך בשר כדי לקבל אותן... מי שעשה את הסרטון לא חסר כל ביסוס הוא פשוט מביא רק את הקיצון ורק את הצד שלו בעיניין וחזיר שמעשן? זה לא רמז לנקניק באמת...... בשר מעושן :D