אביזי ניסית לעשות את השטיות שלך מאז הפעם הראשונה שביקרתי באתר אז תפסיק זה לא יעבוד לך די!!
Printable View
אביזי ניסית לעשות את השטיות שלך מאז הפעם הראשונה שביקרתי באתר אז תפסיק זה לא יעבוד לך די!!
בא לי לעשות סיקור קצר על טים ברטון בפורום סרטים,נתקפתי במחלת ברטונמניה!
כתבתי רשומה חדשה בבלוג שלי:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1455901#post1455901[/url]
ממש ישראבלוג חח
יאללה גם אני אפתח בלוג!
[quote=tzuf23;1455899]אביזי ניסית לעשות את השטיות שלך מאז הפעם הראשונה שביקרתי באתר אז תפסיק זה לא יעבוד לך די!![/quote]
טוב אני מסכים שמשהו בתכנית שלי קצת התפקשש אצל הhenchmen שלי:
הראשון אמור לחטוף באן,
השני אמור להגן עליו ולחטוף באן,
ואז השלישי אמור להציג את הסיפור הזה בדרמטיות יתרה וללבות את כולם כנגד השלטון, ולא מיד להתלונן ולחטוף גם כן באן כי אז לא יישאר מי יתלונן!
אני מניח שהhenchmen שלי לא קראו באופן טלפתי את המחשבות שלי.
וזה יעבוד כי טבע האדם רע מנעוריו (בראשית ו שקר כשלהו?)
[quote=lordabizi;1455906]טוב אני מסכים שמשהו בתכנית שלי קצת התפקשש אצל הhenchmen שלי:
הראשון אמור לחטוף באן,
ואז השלישי אמור להציג את הסיפור הזה בדרמטיות יתרה וללבות את כולם כנגד השלטון, ולא מיד להתלונן ולחטוף גם כן באן כי אז לא יישאר מי יתלונן!
וזה יעבוד כי טבע האדם רע מנעוריו (בראשית ו שקר כשלהו?)[/quote]
אני מניח שאם היו מבינים על מה אתה מדבר, אולי אנשים היו מבינים מה אתה רוצה...
[quote=lordabizi;1455906]טוב אני מסכים שמשהו בתכנית שלי קצת התפקשש אצל הhenchmen שלי:
הראשון אמור לחטוף באן,
וזה יעבוד כי טבע האדם רע מנעוריו (בראשית ו שקר כשלהו?)[/quote]
אני לא מאמין באלהוים או בתנך אז אני לא מסכים אותך בי!!!
[quote=ritsuka kun;1455908]אני מניח שאם היו מבינים על מה אתה מדבר, אולי אנשים היו מבינים מה אתה רוצה...[/quote]
או אם הייתי טורח להסביר למישהו את התכנית.
אבל מה אכפת לי אני אוהב כאוס. תכניות זה לאנשים חלשים.
[quote=tzuf23;1455909]אני לא מאמין באלהוים או בתנך אז אני לא מסכים אותך בי!!![/quote]
ומה אני נראה לך, רב גדול בתורה?
אני אתאיסט שמתחבא מאחורי המסכה של "אני מאמין בכל האלים הקיימים, והלא קיימים, כלומר אני מאמין באלוהים של התנך, ישו, אללה, בודהה, ראמה, זאוס, נפטון, ת'ור, אודין, פלאדין, ת'אקיזיס, גיליאן, מאז'ר, בעל, מולך, טוקיומי, אמטרסו וכו' וכו'."
זה שאני לא מאמין באלוהים לא אומר שבלתי אפשרי שאני אמצא חלק מהדברים שכתובים בתנך, במיוחד באלו שמתכוונים לטבע בני האדם, כנכונים.
אני עדיין לא מסכים איתך אבל נסכים לא להסכים
תזכיר לי מי אתה?
אתה יכול להסכים שלא להסכים, אני אוהב כאוס ולכן כדי לספק את עצמי אני אטען שוב שבני האדם הם יצורים רעים מעצם היסוד שלהם, שלא מבינים דבר פרט לסבל העצמי שלהם, וכל מי שחושב אחרת זה כתוצאה ממיסוך. אין דבר שבני אדם רוצים יותר מאשר להתייסר ולהתבשל ולהתענות בסבל העצמי שלהם לנצח נצחים. זה למה הם ממציאים סיפורים הזויים על תקווה.
אני זה אני עוד פעם לא זוכרים אותי :(
הכוח של אביזי נובע מהעובדה שאנשים תכלס מקשיבים לו. גם אני יכול לשבת פה 24/7 ולשטוף את המוח של האנשים, אבל מי שמפעיל שיטה כזו, פועל במחשבה שהפציינטים שלו מטומטמים ואני לא שותף לדעה הזו.
Oh snap
[quote=hit man;1455915]הכוח של אביזי נובע מהעובדה שאנשים תכלס מקשיבים לו. גם אני יכול לשבת פה 24/7 ולשטוף את המוח של האנשים, אבל מי שמפעיל שיטה כזו, פועל במחשבה שהפציינטים שלו מטומטמים ואני לא שותף לדעה הזו.
Oh snap[/quote]
יש פגם משמעותי במה שאתה כותב: כמעט אף פעם אף אחד לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו.
אגב גם בשום שלב לא ציפיתי שמישהו באמת יפעל, אני סתם אוהב כאוס אז אני מנסה ליצור מהומות. לא היה באמת אכפת לי אם אנשים ישרפו צמיגים או לא.
טוב מה, נגיב עכשיו במשחק? אני באמת רוצה להגיב במשחק בפורום שיכול לחזור לחיים? טוב בקצב התגובות שלי זה לא משנה שום דבר.