-
[quote=lordabizi;1459225]למה אתה מתעלם מההודעה האחרונה שלי בתחרות שלך? התשובה שלו לשאלה עם ה-500 הייתה נכונה. הסיבה היחידה שזה לא יהיה נכון זה אם ניסית לעשות את זה במחשבון ואז הוא התחרפן בגלל 10^100 שזה המספר הכי גדול החוקי.[/quote]
אביזי תמוך גם בייייי
אני צודק
אני יודע שאני צודק
יהיה נורא מביך אם לא
-
הוראטיו לא בדיוק...
אביזי,אני יודע שאתה צודק...אבל אני מעדיף לא להתעסק עם השאלה הזו...כרגע...
-
[QUOTE=KittyM;1459227]הוראטיו לא בדיוק...
אביזי,אני יודע שאתה צודק...אבל אני מעדיף לא להתעסק עם השאלה הזו...כרגע...[/QUOTE]
אין פה מה להתעסק. אם אני צודק אז אתה חייב התנצלות ונקודות לHoratio. אם אני טועה אז אתה יכול להראות לי איפה אני טועה. אתה כתבת את השאלה אז אתה יודע את הפתרון. זה לא יכול להיות פשוט יותר מזה.
זה מתמטיקה. לא יכולים להיות פה חילוקי דעות.
-
למה לא?
2logx שווה לlog(x^2)
ואני עוד חשבתי שהשאלה טריקית...
-
דור, אני מגיע ואתה לא אומר שלום?
-
השאלה באמת טריקית,עלית על זה...
-
אתה מתחמק. אם עד 1800 למחרת אני לא אראה התייחסות לשאלה עם ה-500 אנקוט בצעדים פורמליים כנגד החידון שלך.
-
[quote=ניר משהו.;1459232]דור, אני מגיע ואתה לא אומר שלום?[/quote]
אהלן שלום
מנשמע איתך
[quote=kittym;1459233]השאלה באמת טריקית,עלית על זה...[/quote]
תמיד ידעתי
-
אני לא יכול לשנות את השם משתמש שלי או משהו? עד כמה שזכור לי אפשר פעם בחודש ולא הייתי פה קצת יותר מחודש
-
-
[quote=ניר משהו.;1459236]אני לא יכול לשנות את השם משתמש שלי או משהו? עד כמה שזכור לי אפשר פעם בחודש ולא הייתי פה קצת יותר מחודש[/quote]
ההנהלה התחרפנה והחליטה ששינוי כינוי מותנה בווינר. אני הטרול הכי בכיר ומנהיג את המאבק בהנהלה. המאבק בא לידי ביטוי שאי השקעה ואי ניסיון השגת ווינר בכל דרך אפשרית. אם ההנהלה תראה שאף אחד לא מנסה להשקיע כדי לקבל וינר היא תבין שזה טיפשי ותהפוך את ההחלטה שלה. הצטרף למאבק ואל תשקיע בשום דבר, ותציין מדי פעם שההחלטה של ההנהלה טיפשית.
@KittyM
אפתח תלונה מסודרת במשוב שבה אני אסביר שאתה לא יודע את התשובות לשאלות שאתה שואל ולכן החידון שלך אינו וואלידי.
-
אתה גם ככה לא עושה כלום ולא מנסה לעשות משהו למען הפורום...חח
אתה סתם משחק אותה קשוח...
-
[quote=kittym;1459239]אתה גם ככה לא עושה כלום ולא מנסה לעשות משהו למען הפורום...חח
אתה סתם משחק אותה קשוח...[/quote]
בשלב מסויים היו לי מחשבות על מיני דברים מעניינים על מתמטיקה לכתוב בפורום לימודים, אבל העדר כח, ההבנה שאף אחד לא יקרא אותם, ועכשיו גם ההחלטה הטיפשית של ההנהלה, שלושת אלו די מונעים ממני לעשות את זה.
-
אביזי. אתה לא כבר בצבא או משהו? כנראה שאני אקבל על ההודעה הזאת אזהרה- כבר יש לי מספר אזהרות ובאנים מאלכס. אבל מציע לך לפרוש. אתה בעצמך אמרת שאתה לא אוהב את ההנהלה.
-
אביזי חיי בעולם משלו,הוא פשוט מחפש כל דרך להזיק...חיי בסרט...