-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 11 2009, 01:50 PM
[b] נממ... מה נשמע, דוק? (מופנה לכולם ח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]עומר~[/b]
מישהו פה מחקה את אלכס? :ph34r:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ביוטיפליי עף גבוה ומשתמש במתקפת רוח ומפזר את מסך העשן, אולם אז הוא סופג מתקפת מהירות מאחורה, ונופל מעולף על הקרקע. הפסדת בקרב. [/b][/quote]
אני הולך לתפוס את הארנב הזה O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
למה? Oם
הוא כיבר את הזכויות לכל החתולים? OO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא נורא ביוטיפליי. חזור" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. "קרב טוב" אני אומר למאמנת. "אני עומר" אני אומר לה בחיוך ומושיט את ידי.
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"בסדר גמור, קרב אחד על אחד" הוא אומר לך ושולף פוכדור "צא באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט.
[/b][/quote]
מה קרב 1 על1?יש לי הרבה פוקימונים!
----------------------
"שינקס צא!!"אני צועק ומשחרר את שינקס מהפוקדור!תקוף אותו בניצוץ!אני אומר לשינקס
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה צועד במהירות אל עבר מכון העיר ויולט ונכנס פנימה. אתה מבחין בפנים בדלפק ובו פקידה "שלום, באת להילחם בקרב מכון?" היא פונה אלייך.
[/b][/quote]
"כן באתי כדי להילחם"
-
[b]ג'ייסון~[/b]
יש עוד נזירים, אל חשבת שישר תקבל קרב 3-3 למשל, נכון?
~~~~~~~~~~~~~~
"התחמק" אומר הנזיר בקלילות ושינקס תוקף את באלספראוט בניצוצות, אולם באלספראוט מתפתל ומתחמק מהם בקלות "הצלפת גפן" אומר הנזיר בשקט, ובאלספראוט שולח הצלפת גפן שפוגעת ישירות בשינקס.
[b]ג'יי~[/b]
"אם כך, גש אל המעלית בקצה החדר ולחץ על כפתור הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית.
[b]עומר~[/b]
ברור לך שזאת הכרזת מלחמה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא, אבל שיהיה. אגב, מה פירוש הניק? ^^
"שיר" היא אומרת לך בחיוך ולוחצת את ידך "אז, אתה בדרכך לעיר אזליה?" היא שואלת אותך בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 11 2009, 02:13 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
"אם כך, גש אל המעלית בקצה החדר ולחץ על כפתור הקומה האחרונה" היא אומרת לך ומצביעה על המעלית. [/b][/quote]
אני הולך למעלית ולחץ על הכםתור
-
[b]
[b]עומר~[/b]
ברור לך שזאת הכרזת מלחמה :ם
לא, אבל שיהיה. אגב, מה פירוש הניק? ^^
"שיר" היא אומרת לך בחיוך ולוחצת את ידך "אז, אתה בדרכך לעיר אזליה?" היא שואלת אותך בחיוך. [/b][/quote]
במלחמה הציד ינצח P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
הפרוש זה החתול המחייך. מעליסה בארץ הפלאות O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן" אני אומר לה. "את גם הולכת לשם?" אני שואל.
-
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
יש עוד נזירים, אל חשבת שישר תקבל קרב 3-3 למשל, נכון?
~~~~~~~~~~~~~~
"התחמק" אומר הנזיר בקלילות ושינקס תוקף את באלספראוט בניצוצות, אולם באלספראוט מתפתל ומתחמק מהם בקלות "הצלפת גפן" אומר הנזיר בשקט, ובאלספראוט שולח הצלפת גפן שפוגעת ישירות בשינקס.
[/b][/quote]
"שינקס תרוץ במעגלים סביבו ותתקוף אותו בניצוץ שוב!"אני צועק לשינקס
-
[b] [b]קיט~[/b]
"גש למעלית ולחץ על הקומה האחרונה" היא עונה לך בקצרה ומצביעה לעבר מעלית שנמצאת בקצה החדר. [/b][/quote]
אני נכנס למעלית ועולה לקומה האחרונה O:
-
[b]קיט~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית ולוחץ על הכפתור. הדלת נסגרת ומתחילה לעלות למעלה, ואחרי כמה שניות מגיעה לקומה האחרונה. המעלית נפתחת ואתה מבחין בזירה גדולה על גג הבניין. בקצה הזירה, עומד מנהיג המכון "שלום, אתה באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.
[b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית ולוחץ על הכפתור. הדלת נסגרת ומתחילה לעלות למעלה, ואחרי כמה שניות מגיעה לקומה האחרונה. המעלית נפתחת ואתה מבחין בזירה גדולה על גג הבניין. בקצה הזירה, עומד מנהיג המכון "שלום, אתה באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מתחיל לרוץ במעגלים ומצליח לבלבל את באלספראוט ולפגוע בו עם ניצוצות "תפוס אותו עם אבקת שיתוק!" מצווה המאמן. באלספראוט מפזר אבקת שיתוק שמתקרבת אל עבר שינקס, ומצליחה לשתק אותו "הצלפת גפן!" מצווה הנזיר כעת.
[b]עומר~[/b]
"בטח, למה לא? בכל מקרה תכננתי להילחם שם בקרב המכון" היא אומרת לך בחיוך.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה צועד חזרה למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים שלך. השעה עכשיו היא 15:00. מה תרצה לעשות? [/b][/quote]
אני יחפש עוד פוקימון כדי ללכוד אותו בשביל להשתמש בו בקרב המכון שלי
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 11 2009, 11:29 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מתחיל לרוץ במעגלים ומצליח לבלבל את באלספראוט ולפגוע בו עם ניצוצות "תפוס אותו עם אבקת שיתוק!" מצווה המאמן. באלספראוט מפזר אבקת שיתוק שמתקרבת אל עבר שינקס, ומצליחה לשתק אותו "הצלפת גפן!" מצווה הנזיר כעת.
[/b][/quote]
"שינקס תנסה להתאושש מזה!"אני צועק לו!,"תשתמש בטעינה ותתקוף שוב בניצוץ בכל הכוח!"אני צועק לשינקס.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"בטח, למה לא? בכל מקרה תכננתי להילחם שם בקרב המכון" היא אומרת לך בחיוך. [/b][/quote]
"סבבה" אני אומר לה בחיוך. אנחנו מתחילים ללכת לכיוון העיר אזליה
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית ולוחץ על הכפתור. הדלת נסגרת ומתחילה לעלות למעלה, ואחרי כמה שניות מגיעה לקומה האחרונה. המעלית נפתחת ואתה מבחין בזירה גדולה על גג הבניין. בקצה הזירה, עומד מנהיג המכון "שלום, אתה באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
"כן אז זה קרב של כמה פוקימונים?"
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה נכנס אל תוך המעלית ולוחץ על הכפתור. הדלת נסגרת ומתחילה לעלות למעלה, ואחרי כמה שניות מגיעה לקומה האחרונה. המעלית נפתחת ואתה מבחין בזירה גדולה על גג הבניין. בקצה הזירה, עומד מנהיג המכון "שלום, אתה באת לאתגר אותי?" הוא שואל אותך. [/b][/quote]
"כמובן" אגיד לו ואתכונן לקרב
-
[b]קיט~[/b]
"קרב מכון ויולט בין מנהיג המכון פלקנר לבין המתמודד קיט מהעיר ניו בארק. כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים בלבד. רק המתמודד רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב. הקרב יסתיים כאשר הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יוכלו להמשיך להילחם" קורא השופט "פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא ]לקנר וזורק פוכדור, מתוכו מגיח פידג'יאוטו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[b]ג'יי~[/b]
"תכף תגלה" אומר לך מנהיג המכון ומסמן לך לתפוס את מקומך בזירה.
"קרב מכון ויולט בין מנהיג המכון פלקנר לבין המתמודד קיט מהעיר ניו בארק. כל אחד רשאי להשתמש ב2 פוקימונים בלבד. רק המתמודד רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב. הקרב יסתיים כאשר הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יוכלו להמשיך להילחם" קורא השופט "פידג'יאוטו, צא לקרב!" קורא פלקנר וזורק פוכדור, מתוכו מגיח פידג'יאוטו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]
[b]עומר~[/b]
שניכם מתחילים לצעוד לעבר העיר אזליה, ואתם מתקרבים אלייך אט אט "אז, מאיפה אתה?" היא שואלת אותך.
[b]ג'ייסון~[/b]
שינקס מנסה להתשחרר מהשיתוק ולא מצליח לבצע את הטעינה, וסופג מכה ישירה מבאלספראוט. שינקס מוטח לקרקע ונעמד לאט לאט, ולפתע השיתוק חלף לו. "באלספראוט, סיים את הקרב עם עלי תער!" מצווה הנזיר.
[b]ארתור~[/b]
אתה מתחיל לחפש אחר פוקימון נוסף, אך אינך מוצא אחד כזה.