-
[quote=ErWiN;705827]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]לוקסיו [/U][/I]משתמש בטעינה שטוענת את מתקפותיו ,סנובר משתמש ברוח קרח ישירות על מיוטו אבל ג'ולטיאון עוזר לו עם מכת ברק שמיוטו לא מצליח לעצור אותה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא נפגע מעט ,אך משתמש ב'צוות חיסול' ומחסל את גליילי[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה שינקס!, תפרוק עליו את הכל בניצוץ!, ואתה סנובר תשתמש ברוח קרח עוד העם ומיד לאחר מכן שריקת עלים!" אני מדריך אותם.
-
[QUOTE]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I] [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אני לא חושב שתוכל לנצח את באלון ,או את קרלי וסמית' " אומר אוק בעצב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"למרות שאפשר לפלוש להם למפקדה בוירידאן ,ולהשמיד אותם סופית ,אך זו משימה קשה "אומר[/B][/COLOR] [/QUOTE]
"אל תידאג אני מאמין בפוקימונים שלי ואני אנצח אותם יאללה אני יוא לדרך" אני מוציא את האופניים ומתחיל לסוע למפקדה בורידיאן
-
[QUOTE=ErWiN;698365][COLOR=darkorange][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"זה ...זה ..זה...הדבר!" צועק איש זקן[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הוא היה שם! זה הוא!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ילד אחד ניגש ואומר "צוות בלו ,מאז שהם הגיעו הם עושים רק צרות " אומר הילד ובוכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי , הייתי בקוקה קולה וילג' !
----
אדפוק את הדלת באדמה ואתעצבן על זה שהם רק הגיעו וכבר עושים צרות
"לאן הם הלכו ? ומה הם עשו לכם ?" אשאל בזריזות .
-
[QUOTE=ErWiN;705827][COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה מהרוח [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מצליח להתחמק מהגחלת אך שריטות הזעם פוגעות לא בכנף השמאלית כאשר הוא ממשיך עם ניקור על מונפרנו.[/B][/COLOR]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרו"שריטות זעם וגחלת על פיג'י"
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זה לא שינקס! זה לוקסיו ! אני כבר שנה מסמן לך![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו משתמש בניצוץ ומצליח להוריד למיוטו קצת חיים ,סנובר מתקיף עם רוח קרח ושריקת עלים ולאחר מכן ג'ולטיאון מחזק עם מכת ברק [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בטלפתיה ומחסל את לוקסיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נשארו ג'ולטיאון וסנובר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י רואה שאתה משתמש באותה אסטרטגיה כל הזמן והוא מנצל את זה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו מפספס את פידג'י ופידג'י מתקיף עם ניקור ורוח חזקה ומצליח להוריד למונפרנו חצי מחייו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הם העיפו אותנו מהבית ובנו במקומם מפקדה ,הם גנבו את הפוקימונים והם עכשיו בעיר פאלט " אומר לך הילד[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה מתקרב לאט לאט לוירידאן ואתה מגיע לפנייה שמאלה ,שם בעצם המפקדה.[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה רואה בניין רחב שרשום עליו [COLOR=blue]"B"[/COLOR][/I][/B][/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי ואז במכת ברק ופוצע את טרופיוס שנפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מכין קרן על ביינתים ,אך משיב עם הטלת גוף[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הם העיפו אותנו מהבית ובנו במקומם מפקדה ,הם גנבו את הפוקימונים והם עכשיו בעיר פאלט " אומר לך הילד[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אני צריך מישהו שיתלווה עליי , אני הולך להילחם בהם ולהוציא אותם מכל קנטו
לא ייתכן שהם ישתלטו כאן על האיזור הזה !" אגיד בזעם ואלך לכיוון העיר פאלט
לא אחכה שיחליטו להצטרף אליי .. פשוט אתן למי שרוצה לבוא .
-
[QUOTE]
[COLOR=darkred][B][I]אתה מתקרב לאט לאט לוירידאן ואתה מגיע לפנייה שמאלה ,שם בעצם המפקדה.[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה רואה בניין רחב שרשום עליו [COLOR=blue]"B"[/COLOR][/I][/B][/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR] [/QUOTE]
"הנה הגעתי אני אכנס לשם בשקט ואנסה לנצח אותם"
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]פידג'י רואה שאתה משתמש באותה אסטרטגיה כל הזמן והוא מנצל את זה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו מפספס את פידג'י ופידג'י מתקיף עם ניקור ורוח חזקה ומצליח להוריד למונפרנו חצי מחייו.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרו"מבט וגחלת על פיג'י"
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי ואז במכת ברק ופוצע את טרופיוס שנפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מכין קרן על ביינתים ,אך משיב עם הטלת גוף[/B][/COLOR][/QUOTE]
"פיקאצ'ו תהיה מוכן להתחמק! תתחמק איך שהוא משגר את הקרן אלייך ואז שהוא לא יכול לזוז תשתמש במתקפת ברק בכל הכוח שלך!" אומר לו
-
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מקשיב לך אך טרופיוס טעון בקרן על ,אך לא משגר אותה ביינתים ,הטלת הגוף שלו פוגעת בפיקאצ'ו ומוחצת אותו ומורידה לו חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק כדי להביס את טרופיוס ,אך טרופיוס משתמש ברעידת אדמה שגורמת לפיקאצ'ו לאבד חיים וריכוז ,רק לאחר מכן טרופיוס משתמש בקרן העל ומוריד לפיקאצ'ו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]מונפרנו משתמש במבט ואז בגחלת שפוגע בפידג'י אך לא מחסל אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח ובניקור ומונפרנו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י המנצח.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה לא רואה שם אף אחד ... אתה מחפש אך לא מוצא אף אחד .אתה שומע קולות משונים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אף אחד לא מצטרף אליך ואתה ממשיך לפאלט במהירות כאשר עוצר אותך זקן בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ילד .. אני יכול לעזור לך " אומר לך ומגיש לך אבן אופל שמפתחת מארקרוו להונצ'קראוו[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=purple][B][I][U]
[COLOR=green][B]מונפרנו משתמש במבט ואז בגחלת שפוגע בפידג'י אך לא מחסל אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח ובניקור ומונפרנו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י המנצח.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את מונפרו ומוציא את באלבאזור ואמר לו"זרע עלוקה ובצלפת גפן"
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מקשיב לך אך טרופיוס טעון בקרן על ,אך לא משגר אותה ביינתים ,הטלת הגוף שלו פוגעת בפיקאצ'ו ומוחצת אותו ומורידה לו חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק כדי להביס את טרופיוס ,אך טרופיוס משתמש ברעידת אדמה שגורמת לפיקאצ'ו לאבד חיים וריכוז ,רק לאחר מכן טרופיוס משתמש בקרן העל ומוריד לפיקאצ'ו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה פיקאצ'ו תקפוץ לטריפויס ותיטלה עליו ואחר כך תתשמש במכת ברק ואחר כך תטעין חשמל בגוף שלך ותפגע בו עם מכת זנב בטרופיוס!" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אף אחד לא מצטרף אליך ואתה ממשיך לפאלט במהירות כאשר עוצר אותך זקן בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ילד .. אני יכול לעזור לך " אומר לך ומגיש לך אבן אופל שמפתחת מארקרוו להונצ'קראוו[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו אני מבין למה הוא לא התפתח !" אצעק מאושר ואודה לזקן , מיד אוציא את מארקרו
ואגיד לו "מארקרו .. יש לי הפתעה קטנה בשבילך" ומיד אקרב אליו את אבן האופל .
-
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה לא רואה שם אף אחד ... אתה מחפש אך לא מוצא אף אחד .אתה שומע קולות משונים[/B][/COLOR]
"מה זה הקולותל האלה אני צריך ללכת אחריהם" אני הולך לכיוון הקולות המשונים
-
[quote=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זה לא שינקס! זה לוקסיו ! אני כבר שנה מסמן לך![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו משתמש בניצוץ ומצליח להוריד למיוטו קצת חיים ,סנובר מתקיף עם רוח קרח ושריקת עלים ולאחר מכן ג'ולטיאון מחזק עם מכת ברק [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בטלפתיה ומחסל את לוקסיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נשארו ג'ולטיאון וסנובר.[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מתבלבל....
~~~~~~~~~~~~~~~
"צא הנה סינדקוויל ותשתמש בגלגל להבה, ואתה סנובר תשתמש בעלי טער!" אני מורה להם.
-
[COLOR=darkorange][B]*קווילאבה משתמש בגלגל להבה חזק כאשר סנובא מחכה עליו עם עלי תער ,ג'ולטיאון משתמש במכת ברק ומיוטו סופג את כל המתקפות ומכין מהם מערבולת על חושית שפוגעת בשלושת הפוקימונים ומעיפה אותם רחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'ולטיאון וסנובר לא יכולים להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"זה שוב אתה " אומר לך סמית' כאשר עומד מולך עם ארגז מלא פוכדורים של תושבי פאלט.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i49.tinypic.com/2lrf60.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מתרגש ומקרב את מארקרוו לכיוון אבן האופל ,ישר הוא מתחיל לזהור וכמה רגעים אחר כך ,אתה רואה מולך את [IMG]http://i29.tinypic.com/4g3m1x.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק וטוען מכת זנב חזקה על טרופיוס כאשר הוא נתלה על גבו ומתקיף אותו בעוצמה רבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מאבד הרבה חיים והוא לא תוקף בתור הזה.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מנצל את יתרון הסוגים וזרע עלוקה לא משפיע עליו ,הצלפת הגפן פוגעת בפידג'י חזק והוא מותש כבר, נותרו לו כבר כמה נקודות חיים בודדות.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח חזקה ודחיפה את בלבזור ומוריד לו חצי מחייו.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;710693][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]פידג'י מנצל את יתרון הסוגים וזרע עלוקה לא משפיע עליו ,הצלפת הגפן פוגעת בפידג'י חזק והוא מותש כבר, נותרו לו כבר כמה נקודות חיים בודדות.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח חזקה ודחיפה את בלבזור ומוריד לו חצי מחייו.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבאלבאזור"הצלפת גפן ואזזרע עלוקה על פיג'י"
-
[QUOTE=ErWiN;710693][COLOR=darkorange][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מתרגש ומקרב את מארקרוו לכיוון אבן האופל ,ישר הוא מתחיל לזהור וכמה רגעים אחר כך ,אתה רואה מולך את [IMG]http://i29.tinypic.com/4g3m1x.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אני באמת כולי מתרגש מהעניין ומייד אומר "עכשיו אתה נונצ'קרו ! (לא טעיתי , נכון ?)"
ומיד אחבק אותו ואבחן אותו .. אודה לאותו אדם ואשאל אותו "אתה יודע אולי איך לתת לו
את מתקפת התעופה שנקראת HM2 ?" אשאל אותו
-
[COLOR=darkred][B]"זה שוב אתה " אומר לך סמית' כאשר עומד מולך עם ארגז מלא פוכדורים של תושבי פאלט.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i49.tinypic.com/2lrf60.png[/IMG][/B][/COLOR]
"נשלחתי להגן על מחוז קנטו ואתה עושים פה בעיות קדימה תתכונן לקרב שאם תפסיד בו אתה והצוות שלך תעופו מפה הקרב יהיה 3 נגד 3" אני אומר ובינתיים מוציא את סטארביה
-
[QUOTE=ErWiN;710693][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק וטוען מכת זנב חזקה על טרופיוס כאשר הוא נתלה על גבו ומתקיף אותו בעוצמה רבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מאבד הרבה חיים והוא לא תוקף בתור הזה.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה פיקאצ'ו זאת ההזדמנות! תשלח אליו עוד מכת ברק ואחר כך תקפוץ מגבו של טרופיוס ותנחית אותו על האדמה שאתה טוען שוב חשמל בזנב ומכה בו בעוצמתיות!" אומר לו
-
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו חוזר על המהלך עם מכת זנב טעונה ביותר וטרופיוס מתחיל לרחף הוא עף ומשתמש בהטלת גוף על פיקאצ'ו שנמעך ולא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את סטרביה שלך שמוכן לקרב מול סמית' ,סמית' מניח את הארגז בצד ורוצה לעבור ,אך הוא מבין שהוא חייב לנצח אותך קודם[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/27ya4yf.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]הונצ'קראוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"או כן כמובן ,הייתי מורה לזה בעבר " אומר ומתגאה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"תגיד לו לעוף בשמיים ואז פשוט תתן לו את המתקפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]בלבזור משתמש בהצלפת גפן ושוב בזרע עלוקה חזקים ,פידג'י מצליח להתחמק מהצלפת הגפן והזרעים פוגעים בו ושואבים ממנו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י נראה חלש ,הוא מתעלף[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;712247][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו חוזר על המהלך עם מכת זנב טעונה ביותר וטרופיוס מתחיל לרחף הוא עף ומשתמש בהטלת גוף על פיקאצ'ו שנמעך ולא יכול להילחם יותר.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד פיקאצ'ו" אומר ואלך אליו,אחזיק אותו בידי ואחזור למקומי,ואשים אותו לידי שינוח קצת "צ'ימצ'אר תורך" אומר לו ואסמן לו להעלות לזירה "אוקי צ'ימ'צאר תתחיל עם גחלת ואחר כך במהירות מתקפה זעם!" אומר לו
-
[quote=ErWiN;710693][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]*קווילאבה משתמש בגלגל להבה חזק כאשר סנובא מחכה עליו עם עלי תער ,ג'ולטיאון משתמש במכת ברק ומיוטו סופג את כל המתקפות ומכין מהם מערבולת על חושית שפוגעת בשלושת הפוקימונים ומעיפה אותם רחוק[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'ולטיאון וסנובר לא יכולים להילחם .[/B][/COLOR]
[/quote]
"תחזור סנובר היית מעולה!" אני קורא ומחזיר את סנובר לפוכדור,
"עכשיו תורך אייויזור!, תא הנה והשתמש בעלי טער ועליהם אבקת שינה!, ואתה קווילאבה תשתמש בחפירה ולאחר מכן תצא מאחורי מיוטו ומשם תשתמש בשריטות על ראשו!" אני פוקד עליהם.
-
[QUOTE][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את סטרביה שלך שמוכן לקרב מול סמית' ,סמית' מניח את הארגז בצד ורוצה לעבור ,אך הוא מבין שהוא חייב לנצח אותך קודם[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא מוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/27ya4yf.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [/QUOTE]
"סטארביה אתה הרבה יותר חזק ממנו אז תוכל לנצח אותו" אני אומר לו ומעלה לו את הביטחון
"קדימה תקוף ראשון עם שילוב של מתקפה מהירה וניקור- תגדיל את המקור שלך עם מתקפת ניקור ותשתמש במהירות של המקפה המהירה והיכולת לתקוף ראשון כדי להגדיל את המהירות שלך ולהוריד לו נזק של פי 2" אני אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;712247][COLOR=purple][B][I][U]
[COLOR=green][B]בלבזור משתמש בהצלפת גפן ושוב בזרע עלוקה חזקים ,פידג'י מצליח להתחמק מהצלפת הגפן והזרעים פוגעים בו ושואבים ממנו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י נראה חלש ,הוא מתעלף[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבאלבאזור"היית טוב" מחזיר את באלבאזור לפוכדור שלו ומחפש עוד אימוונים
-
[QUOTE=ErWiN;712247][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הונצ'קראוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"או כן כמובן ,הייתי מורה לזה בעבר " אומר ומתגאה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"תגיד לו לעוף בשמיים ואז פשוט תתן לו את המתקפה.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואו , תודה רבה רבה , אני כ"כ שמח שמישהו עזר לי ככה , באמת תודה אני לא ישכח לך את זה
אני מקווה שעוד אפגוש אותך במהלך המסע שלי , שמי הוא סטיב , סטיב פוקס ." אגיד לו
ומיד אורה להונצ'קראו לעוף בשמיים , אתן לו את המתקפה ואבקש ממנו להסיע אותי לעיר פאלט
אקווה שזה יפעל .
-
[COLOR=dimgray][B]האיש עוצר אותך ואומר "אתה יכול לעוף עם הפוקימון רק לערים ומקומות שהיית בהם כבר ,אחרת הפוקימון לא מכיר את העיר " אומר לך[/B][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=green][B]אתה מחפש פוקימונים נוספים לאימון ואתה מוצא [IMG]http://i32.tinypic.com/ao714h.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה אומר לסטרביה את האסטרטגיה הראשונה וגולבאט של סמית' ממשיך להתמעמע ,סטרביה מתקיף עם מתקפה מהירה וניקור במהירות רבה והוא מצליח להוריד קצת חיים לגולבאט ,כאשר פתאום סטרביה לומד אס אווירי![/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור משתמש באבקת שינה על מיוטו ,אך מתקפות מסוגים כאלה לא משפיעות על מיוטו ,קווליאבה חופר בור ומתקיף את מיוטו בשריטות בגבו ומצליח להוריד לו חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בקרן על חושית ומוריד לקווליאבה כמעט את כל חייו.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מוציא את צ'ימצ'אר והוא מתנהג מוזר לפתע כאשר הוא תוקף בגחלת הוא מוקף כולו באש ופתאום הוא מתפתח![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i27.tinypic.com/1070611.png[/IMG][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;714057][COLOR=dimgray][B][I][U]
[RIGHT][COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=green][B]אתה מחפש פוקימונים נוספים לאימון ואתה מוצא [IMG]http://i32.tinypic.com/ao714h.png[/IMG][/B][/COLOR]
[R][/QUOTE]
אני מתעלם מהפיג'י ומחפש מאמנים לאימון הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=ErWiN;714057][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]אתה מוציא את צ'ימצ'אר והוא מתנהג מוזר לפתע כאשר הוא תוקף בגחלת הוא מוקף כולו באש ופתאום הוא מתפתח![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i27.tinypic.com/1070611.png[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימ'צאר!" אקרא בשמחה עם חיוך מאושר "צ'ימצ'אר כלומר מונפרנו התפתחת! אתה נראה כל כך חזק! עכשיו נראה לטרופיוס מה זה! תתקיף אותו מהר בגחלת ואחר כך מתקפת זעם!" אומר בחיוך "שני מתקפות חדשות והתפתחות בקרב אחד?אולי באמת יש לי מזל" אמלמל לעצמי בשמחה
-
[QUOTE]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה אומר לסטרביה את האסטרטגיה הראשונה וגולבאט של סמית' ממשיך להתמעמע ,סטרביה מתקיף עם מתקפה מהירה וניקור במהירות רבה והוא מצליח להוריד קצת חיים לגולבאט ,כאשר פתאום סטרביה לומד אס אווירי![/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד סטארביה אז בוא נראה למה אתה מסוגל אס אווירי עכעשיו וישר מכת כנף"
-
[QUOTE=ErWiN;714057][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]האיש עוצר אותך ואומר "אתה יכול לעוף עם הפוקימון רק לערים ומקומות שהיית בהם כבר ,אחרת הפוקימון לא מכיר את העיר " אומר לך[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"נכון אתה צודק , נזכרתי עכשיו" אגיד לו ואתנחם בזה שלפחות יש למארקרו את המתקפה
"אוקיי תודה רבה אני מקווה שעוד נתראה" אגיד לו ואמשיך בדרכי בעודי מנופף לשלום .
אחפש פוקימונים בדרכים
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה ממשיך לכיוון פאלט ונזכר שאתה עוד צריך לעצור את צוות בלו ...[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מגיע לעיר פאלט!ואתה רואה שם מסוק עם האות B[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה תוקף באס אווירי ואז במתקפת כנף ומוריד לגולבאט כמות חיים קטנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גולבאט משיב עם בלבול ואז רוח חזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מונפרנו מתקיף עם גחלת ואז מתקפת זעם ומונפרנו לומד מתקפה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מונפרנו לומד אגרוף מאך![/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מחפש עוד פוקימונים אך פתאום אתה שומע ניידות משטרה שמכריזות בקריזה וצועקות[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"כל תושבי אורובורג ,לחפש בבקשה מחסה ,צוות בלו מתקיף" אומרים[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;715237][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה ממשיך לכיוון פאלט ונזכר שאתה עוד צריך לעצור את צוות בלו ...[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מגיע לעיר פאלט!ואתה רואה שם מסוק עם האות B[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
לא הבנתי אם המסוק באוויר או לא באוויר , אבל בכל מקרה אני הולך מהר לרפאות את הפוקימונים
שלי "קרב ארוך מצפה לנו" אמלמל ואכנס מיד לרפאות אותם .
-
[quote=ErWiN;714057]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור משתמש באבקת שינה על מיוטו ,אך מתקפות מסוגים כאלה לא משפיעות על מיוטו ,קווליאבה חופר בור ומתקיף את מיוטו בשריטות בגבו ומצליח להוריד לו חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בקרן על חושית ומוריד לקווליאבה כמעט את כל חייו.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קווילאבה תשתמש בגלגל להבה פעם נוספת בכל העוצמה!, פשוט תתאבד עליו עם כל יכולת האש שלך!, ואתה אייויזור תשתמש בעלי טער העוצמתיים ביותר שלך! צאו!" אני מרוה להם.
-
[QUOTE=ErWiN;715237][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה מחפש עוד פוקימונים אך פתאום אתה שומע ניידות משטרה שמכריזות בקריזה וצועקות[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"כל תושבי אורובורג ,לחפש בבקשה מחסה ,צוות בלו מתקיף" אומרים[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מבוהל והולך לחפש מחסה מפני צוות בלו
-
[QUOTE=ErWiN;715237][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]מונפרנו מתקיף עם גחלת ואז מתקפת זעם ומונפרנו לומד מתקפה![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מונפרנו לומד אגרוף מאך![/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הקרב הזה רק הולך ומשתפר!" אקרא בשמחה "אוקיי מונפרנו!" אומר בעודי מתרגש להגיד את השם החדש "אוקי קדימה תקפוץ לעבר טרופיוס עם גחלת,ואחר כך ישר אגרוף מאך!" אומר לו
-
[COLOR=darkred][B]סטרביה תוקף באס אווירי ואז במתקפת כנף ומוריד לגולבאט כמות חיים קטנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גולבאט משיב עם בלבול ואז רוח חזקה.[/B][/COLOR]
"צוות כפול מהר ותעלה למעלה כדי להתחמק מהבלבול וישרמלמעלה תשתמש עם כולם באס אווירי"
-
[COLOR=darkred][B]גולבאט השתמש בבלבול והצליח לפגוע בסטרביה ,גולבאט התקיף עם רוח חזקה שמורידה לסטרביה מעט חיים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה משתמש בצוות כפול אך לא מצליח גם עם אס אווירי שנכשל ומוריד לעצמו חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מונפרנו קופץ ומשתמש בגחלת חזקה ואימתנית כאשר אגרוף מאך מחפה עליו ומוריד לטרופיוס את כמעט כל חייו.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס משתמש ברעידת אדמה..[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מבוהל כולך ואתה מחפש לעצמך מחסה,אתה נכנס לאחד הבתים הקרובים במהירות.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]שם יושב בחור צעיר...[IMG]http://i27.tinypic.com/2daf0w9.png[/IMG]זה קריט מצוות סינו 3000 והוא אומר לך "פה אתה בטוח" ומחייך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]קווליאבה התקיף במהירות באש חזקה מגופו וגלגל להבה מתפרץ ובלבזור עם עלי תער ,מיוטו משתמש בקרן בלבול ,ושני הפוקימונים מתקיפים זה את זה,בלבזור חלש נגד קווליאבה והוריד את עצמו ,וקווליאבה נפגע ממעט החיים שהיו לו מעלי התער."חחחחחחחחחחחחח" צוחק באלון עם מיוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]המסוק נמצא על האדמה ,הוא נחת.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ואתה מבחין בעוד כמה ספינות אוויר של צוות B[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מרפא את הפוקימונים ואתה יוצא מהמרפאה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;718050][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]גולבאט השתמש בבלבול והצליח לפגוע בסטרביה ,גולבאט התקיף עם רוח חזקה שמורידה לסטרביה מעט חיים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה משתמש בצוות כפול אך לא מצליח גם עם אס אווירי שנכשל ומוריד לעצמו חיים.[/B][/COLOR]
"לא נורא סטרביה אתה יכול לנצח עכשיו תשתמש שוב בצוות כפול ותקיף אותו אותו עם כולם וישר מכות כנף בכל הכוח"
-
[QUOTE=ErWiN;718050][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]המסוק נמצא על האדמה ,הוא נחת.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ואתה מבחין בעוד כמה ספינות אוויר של צוות B[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מרפא את הפוקימונים ואתה יוצא מהמרפאה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
ארוץ אל המטוס ומיד אצעק " הסתלקו מפה !!!!!" בזעם ואתנהג כאילו זאת העיר בה אני גר
"תתביישו לכם ! מי חינך אותכם ככה ? מיד תסתלקו מהעיירה שלי או שאצטרך לטפל
בכם בדרכים אחרות !" אצעק ואהיה מוכן לקרב .