-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jun 3 2009, 03:37 PM
[b] הוא מחק את זה
והיה כתוב שאסור
בהתחלה הוא לא כתב שאסור אז תשובות כמו מיו וסמירגל התאימו אחר כך הוא שינה [/b][/quote]
אז בעצם הוא שינה את החידה מלא פעמים רק כדי שהיא תתאים לתשובה הספציפית שהוא רצה...
-
בבקשה לא לגרום לספאם.
התשובה שרציתי הייתה אוקטלירי ,ואני ממש הייתי בטוח שהוא יכול ללמוד 15 סוגים ,אז סליחה ,טום פוקימון קבל עוד נקודה על הערנות וג'אסט איול קבל נקודה על ההטעיה.
עוד חידות יפורסמו עוד מעט
-
עודכנו 10 חידות חדשות!
-
-
-
65.יש מלא פוקימונים כאלה,קלמפרל גוריביס והאנטייל,גם באגון ושלדון לא דומים,גם פיבאס ומיילוטיק לא דומים,גם טראפינץ' והמפותח שלו לא דומים
-
-
חידה מספר 64:
מיוטו או מיו?
-
-
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@Jun 3 2009, 09:59 PM
[b] חידה 65 פוריגון? [/b][/quote]
איך פוריגון והוא דור 3?
~לא נכון~
-
-
[b]67- ראלטס
68- ברוק [/b]
[quote][b][b]התשובה שרציתי הייתה אוקטלירי [/b],ואני ממש הייתי בטוח שהוא יכול ללמוד 15 סוגים ,אז סליחה ,טום פוקימון קבל עוד נקודה על הערנות וג'אסט איול קבל נקודה על ההטעיה.[/b][/quote]על זה בדיוק אני מבקר אותך- זה בסדר לכתוב חידה שתתאים לתשובה שאתה רוצה, אבל אם ענו תשובה מתאימה שהיא אחרת אז זה לא בסדר לשנות את חידה עד שתקבל את התשובה שרצית. אם כ"כ רצית שמישהו יכתוב "אוקטילרי", והחידה שלך זכתה לתשובות אחרות, אז אתה אמור להמציא חידות חדשות על אוקטילרי ולא להתכחש לקודמות.
תלמד מזה לפעמים הבאות. אם החידה שלך לא מספיק ספציפית, צריך לקבל גם תשובות שהם לא זאת שרצית.
*זה לא ספאם כי גם כתבתי תשובות :)*
-
-
pochama-נכון ,1.
tom pokemon-2 נקודות.
אומריקו -מצטער ענו כבר.
-