-
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Dec 16 2009, 01:16 PM
[b] זה לא בידיוק בדיחה זה מצא את הלא הגיוני:
בזמן מלחמת העולם הראשונה נהרגו 10 חיילים.
שבוע אחרי המלחמה היה כתוב בעיתון:
[i]בזמן מלחמת העולם הראשונה נהרגו 10 חיילים![/i]
מה לא הגיוני בסיפור? [/b][/quote]
היה בכלל עיתון באותה תקופה?
-
לא :D
עוד 2 ניסיונות ואגלה את התשובה.
-
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Dec 16 2009, 01:16 PM
[b] זה לא בידיוק בדיחה זה מצא את הלא הגיוני:
בזמן מלחמת העולם הראשונה נהרגו 10 חיילים.
שבוע אחרי המלחמה היה כתוב בעיתון:
[i]בזמן מלחמת העולם הראשונה נהרגו 10 חיילים![/i]
מה לא הגיוני בסיפור? [/b][/quote]
אם העיתון יצא רק אחרי מלחמת העולם הראשונה כפי שכתבת,
אז היו צריכים לכתוב שמתו הרבה יותר.
-
מה שלא הגיוני זה שכשמלחמת העולם הראשונה התרחשה,לא קראו לה הראשונה,כי לא ידעו שתהיה גם שניה.
-
[quote][i]Originally posted by EH Punk 13[/i]@Dec 16 2009, 02:06 PM
[b] מה שלא הגיוני זה שכשמלחמת העולם הראשונה התרחשה,לא קראו לה הראשונה,כי לא ידעו שתהיה גם שניה. [/b][/quote]
צודק ....
-
-
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Dec 16 2009, 03:05 PM
[b] הוא צדק <_< [/b][/quote]
תמיד B)
-
[quote][i]Originally posted by EH Punk 13[/i]@Dec 16 2009, 03:30 PM
[b] תמיד B) [/b][/quote]
מה שמוזר זה כמה שזה נכון =]
פפפפפפ יש לי מלאא בדיחות .....
מוכרות אבל טובות
ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת..
איזה בחור יוצא עם בחורה בפעם הראשונה ואחרי הפגישה הוא לוקח אותה לביתה יוצא ממכוניתו ומלווה אותה לבית שלה, רגע לפני שהיא נכנסת הוא נשען על הקיר ואומר לה : בואי תמצצי לי ! הבחורה שמאוד נדלקה על הבחור הזה ורואה בקשר הזה קשר רציני ארוך טווח לא ממש הבינה מיפה זה בא עליה וניסתה להסביר לו שזה יותר מדיי בפגישה הראשונה, תוך שהם עומדים ככה והוא נשען על הקיר ומתווכחים לאחר 3 שעות יוצאת פתאום אחותה ואומרת : תקשיבי לי שרית, אבא אמר או שאת מוצצת לו או שאני מוצצת לו, או שהוא מוצץ לו או שהשכן ימצוץ לו, רק שמישהו ימצוץ לו כבר כדי שיוריד את היד מהאינטרקום !
-
תרשום תרשום: משה קרעת אותי! (ים סוף)
תרשום תרשום: מתי אני יהיה בן 5? (תמי4)
תרשום תרשום: דיי לגעת בי! (אייפון)
תרשום תרשום: יש דברים שצריך לשמור בבטן (שירותים)
תרשום תרשום: נמאס לי מהסירחון הזה! (פח זבל)
תרשום תרשום: אין לי כוח לרשום כבר! (עובד במכולת)
תרשום תרשום: ........................... (דג)
-
שיכור אחד הולך ברחוב פתאום רואה אדם עומד מולו שאל אותו השיכור:"איך קוראים לך?"
עונה לו האיש:"לא רוצה לומר לך!"
שוב שאל אותו השיכור:"איך קוראים לך?"
שוב עונה לו האיש:"לא רוצה לומר לך!"
אז השיכור מוציא אקדח ויורא לאיש בראש ואומר:
" לא רוצה? לא צריך! מחר אני יראה את זה בעיתון!"...
-
[QUOTE=angrybirds;1149582]שיכור אחד הולך ברחוב פתאום רואה אדם עומד מולו שאל אותו השיכור:"איך קוראים לך?"
עונה לו האיש:"לא רוצה לומר לך!"
אז השיכור מוציא אקדח ויורא לאיש בראש ואומר:
" לא רוצה? לא צריך! מחר אני יראה את זה בעיתון!"...[/QUOTE]
אוי ווי, זה היה נוראי.
אישתו של אדם אחד חוזרת אליו בערב ואומרת לו:"שמע משה, צריך לקחת את האוטו לתיקון, יש מים בקרבורטור."
משה מגחך קלות ואומר לה:" נו באמת, אני מתערב איתך שאת אפילו לא יודעת מה זה הקרבורטור."
אישתו אומרת לו:"בכל זאת, אני מתערבת איתך שיש מים בקרבורטור."
טוב, הם מתערבים האם יש מים בקרבורטור.
האיש: "טוב, רק איפה האוטו שנוכל לבדוק?"
האישה: "בבריכה..."
-
חביב 8/10
יש לי בדיחה די מוכרת..אבל טובה:
משפחה אחת נמצאת בנופש וישנה בטירה עתיקה רדופת רוחות.
בזמן הארוחה הם אוכלים אוכל לא טוב ומקבלים קלקול קיבה.
ולכן, באמצע הלילה קם האבא והולך לשירותים. לפתע, מופיעה משומקום רוח רפאים שאומרת בקול מפחיד "אני רוח רפאים שאוכלת בשר ודם!" והאבא מרוב פחד קופץ מחלון קרוב ובורח.
אחרי כמה זמן, כמה האמא לשירותים ופוגשת את הרוח. כמו בפעם הקודמת גם היא קופצת מהחלון ובורחת.
הרבה יותר מאוחר, מתעורר הילד. הוא הולך לשירותים ופוגש את הרוח. "אני רוח רפאים שאוכלת בשר ודם!" צורחת הרוח בקולה המפחיד. "שלום" אומר לה הילד "ואני יוסי ואוהב שניצל וקולה".
-
[QUOTE=Pizza;1149685]חביב 8/10
יש לי בדיחה די מוכרת..אבל טובה:
משפחה אחת נמצאת בנופש וישנה בטירה עתיקה רדופת רוחות.
בזמן הארוחה הם אוכלים אוכל לא טוב ומקבלים קלקול קיבה.
ולכן, באמצע הלילה קם האבא והולך לשירותים. לפתע, מופיעה משומקום רוח רפאים שאומרת בקול מפחיד "אני רוח רפאים שאוכלת בשר ודם!" והאבא מרוב פחד קופץ מחלון קרוב ובורח.
אחרי כמה זמן, כמה האמא לשירותים ופוגשת את הרוח. כמו בפעם הקודמת גם היא קופצת מהחלון ובורחת.
הרבה יותר מאוחר, מתעורר הילד. הוא הולך לשירותים ופוגש את הרוח. "אני רוח רפאים שאוכלת בשר ודם!" צורחת הרוח בקולה המפחיד. "שלום" אומר לה הילד "ואני יוסי ואוהב שניצל וקולה".[/QUOTE]
מוכר
הנה בדיחה די מוכרת עם המון גרסאות אבל אני אספר 1:
שלושת הדובים מגיעים לביתם ופתאום אבא דוב אומר "מישהו גנב את הדייסה שלי", אמא דוב גם אומרת "מישהו גנב את הדייסה שלי" ואז ילד דוב אממר "תשכחו מהדייסה, מישהו גנב את הטלויזיה!"
-
[quote=גרסררה;1257234]מוכר
הנה בדיחה די מוכרת עם המון גרסאות אבל אני אספר 1:
שלושת הדובים מגיעים לביתם ופתאום אבא דוב אומר "מישהו גנב את הדייסה שלי", אמא דוב גם אומרת "מישהו גנב את הדייסה שלי" ואז ילד דוב אממר "תשכחו מהדייסה, מישהו גנב את הטלויזיה!"[/quote]
פחח מי שמדבר על מוכר
אוקיי הנה אחת שלי:
קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
-
[QUOTE=sandslash;1258075]פחח מי שמדבר על מוכר
אוקיי הנה אחת שלי:
קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?[/QUOTE]
נחמד, אני גם אספר בדיחה על קניבלים:
איזה איש מכוער מאוד הולך ברחוב, ואמא וילד קניבלים הולכים לידו. כשהילד עובר לידו, הוא צועק "אייייכסססססס!" ואמא שלו אומרת לו "חמודי, אבא כבר אמר לך שלא אומרים איכס על אוכל!"