'תמיד הייתה לי חיבה לנוקטאוולים' אני חושב
"יפה מאוד צ'יקוריטה,אבל אנחנו נצטרך תמיכה אוורית,אנחנו הולכים לתפוס נוקטאוול" אני אומר ולאחר כמה זמן אני שואל את צ'יקוריטה "זה נעים לך להיות בחוץ או שאתה מעדיך להיות בתוך הפוקדור?"
Printable View
'תמיד הייתה לי חיבה לנוקטאוולים' אני חושב
"יפה מאוד צ'יקוריטה,אבל אנחנו נצטרך תמיכה אוורית,אנחנו הולכים לתפוס נוקטאוול" אני אומר ולאחר כמה זמן אני שואל את צ'יקוריטה "זה נעים לך להיות בחוץ או שאתה מעדיך להיות בתוך הפוקדור?"
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 04:48 PM
[b] דריוס-
"שלום דריוס!" אמר הפרופסור ונתן לך את הכדור של צ'ארמנדר.
"הצ'ארמדר הזאת היא ממין נקבה, היא לא מסתדרת כך כך טוב עם בני אדם, אבל אני בטח שאתה והיא תהיו חברים ממש טובים" הכריז בזמן שהוציא חמישה כדורים אשר העניק לך אותם.
"הם, ריקים, תשתמש בהם בכדי ללכוד פוקימונים" אמר. [/b][/quote]
"תודה... אבא..." אמלמל את המילים האלה,
בפעם הראשונה שאני קורא לו כך מאז שהוא אימץ אותי.
אצא לדרכי ואחפש לי פוקימון מים/מעופף.
ירין-
מרקרוו בורח מהכדור, בל בכל זאת נשאר תשוש וחסר כוחות על הרצפה בזמן שפאצ'יריסו נלכד.
ברכותיי, תפסת פאצ'יריסו.
ארוין-
צ'מצ'אר ילמד גחלת כשהוא ילמד, תחכה עם זה.
בידריל עולה לשמיים אבל לא מצליח למצוא את הדרך החוצה, יש יותר מדי עצים.
ריצ'רד-
נראה שצ'יקוריטה מעדיפה להיות בתוך הכדור.
כאשר אתה מחפש נוקטאוול, אתה מוצא לפתע הוטהוט ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa163.png[/img] ) ישן על אחד העצים.
דריוס- אתה הולך לכיוון השדות כשלפתע אתה רואה פידג'י ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa016.png[/img] ) אוכל זרעים.
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 06:28 PM
[b] דריוס- אתה הולך לכיוון השדות כשלפתע אתה רואה פידג'י ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa016.png[/img] ) אוכל זרעים. [/b][/quote]
"פידג'י" אגמגם בסקרנות.
"ניראה כמו מטרה טובה" אומר בהחלטיות.
"צא צ'ארמנדר, שלח שתי שריטות, אחת מכל צד!" אומר במתקפת פתע על פידג'י.
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 06:28 PM
[b] ירין-
מרקרוו בורח מהכדור, בל בכל זאת נשאר תשוש וחסר כוחות על הרצפה בזמן שפאצ'יריסו נלכד.
ברכותיי, תפסת פאצ'יריסו.
[/b][/quote]
"תפסתי פצ'יריסו!איזה כיף, אני אקרא לך פצ'י" אני אומר בשמחה וחושב "דווקא רציתי את המרקורוו הזה, אבל יש לי הרגשה שאני עוד יפגוש אותו
"צ'יקוריטה,תשתמשי בהצלפת זנב ואז בדחיפה,הוא לא יכול לעוף גבוהה אז אל תפחדי" אני אומר לצ'יקוריטה
[quote][b]לורן-
אתה יוצא מהמעבדה, כשלפתע אתה רואה את ירין, המאמן המתחיל מהמעבדה(לא זה שנלחמת נגדו).
הוא והסינדקוויל שלו עומדים ליד מרקרוו ופאצ'יריסו מעולפים.[/b][/quote]"מה קרה לך ילד?" אני שואל בדאגה
דריוס- פידג'י נפגע רק משריטה אחת, וברגע שצ'ארמנדר שולח את השריטה השנייה פידג'י עף מעליו ותוקף במשב רוח.
ירין- כשאתה יוצא מהגינה ומסתובב את שם לב לילד אחד שראית במעבדה, נראה כאילו הוא מתעניין במארקרוו.
ריצ'רד-
הוטהוט חומק מהצלפת הזנב ומנקר את צ'יקוריטה.
התקפת מעופף כמו זאת משפיעה מאוד על פוקימון עשב.
נראה כאילו הסיכויים של צ'יקוריטה לנצח נמוכים, כשלפתע היא מזיזה את הראש בתנועה סיבובית.
אתה מבין שהיא למדה עלי תער.
הוטהוט נפגע מעלי התער ועף לכיוון צ'יקוריטה, כנראה שהוא ינסה שוב את מתקפת הניקור שלו.
לורן-
הילד לכד את פאצ'יריסו והלך, אבל מארקרוו נשאר על הריצפה חסר כוחות, זאת הזדמנות מצויינת ללכוד אותו.
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 06:36 PM
[b] דריוס- פידג'י נפגע רק משריטה אחת, וברגע שצ'ארמנדר שולח את השריטה השנייה פידג'י עף מעליו ותוקף במשב רוח.
ירין- כשאתה יוצא מהגינה ומסתובב את שם לב לילד אחד שראית במעבדה, נראה כאילו הוא מתעניין במארקרוו.
ריצ'רד-
הוטהוט חומק מהצלפת הזנב ומנקר את צ'יקוריטה.
התקפת מעופף כמו זאת משפיעה מאוד על פוקימון עשב.
נראה כאילו הסיכויים של צ'יקוריטה לנצח נמוכים, כשלפתע היא מזיזה את הראש בתנועה סיבובית.
אתה מבין שהיא למדה עלי תער.
הוטהוט נפגע מעלי התער ועף לכיוון צ'יקוריטה, כנראה שהוא ינסה שוב את מתקפת הניקור שלו.
לורן-
הילד לכד את פאצ'יריסו והלך, אבל מארקרוו נשאר על הריצפה חסר כוחות, זאת הזדמנות מצויינת ללכוד אותו. [/b][/quote]
חשבתי שמרקורוו עף
.............................
"היי רוצה קרב 2-2? המנצח זוכה במרקורוו" אני שואל אותו
[quote][b]לורן-
הילד לכד את פאצ'יריסו והלך, אבל מארקרוו נשאר על הריצפה חסר כוחות, זאת הזדמנות מצויינת ללכוד אותו.[/b][/quote]אני מוציא את ראלטס ואומר "ראלטס תבלבלי אותו ואז דחיפה!" רק ליתר ביטחון, ואז זורק פוקדור
"מצוין צ'יקוריטה!" אני אומר לה "עכשיו רק תנסי לפגוע בו באויר עם עליי תער,ואם הוא מתקרב תשתמשי בהצלפת זנב ואז בדחיפה"
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 06:36 PM
[b] דריוס- פידג'י נפגע רק משריטה אחת, וברגע שצ'ארמנדר שולח את השריטה השנייה פידג'י עף מעליו ותוקף במשב רוח. [/b][/quote]
"אוי לא! צ'ארמנדר... את בסדר!?" אומר בדאגה.
"קדימה, זה לא הזמן להתייאש! תנעצי בפידג'י מבט בשביל לבלבל אותו, ותשלחי שריטה עוצמתית לפניו בכל הכוח!" אומר.
ירין-
מארקרוו לא מתעניין במה שאתה אומר, והוא עף לכיוון הילד השני, נוגע לו באחד הפוקדורים שבכיס ולוכד את עצמו.
לורן- הילד מאתגר אותך לקרב על מארקרוו, אבל מארקרוו מתעלם וחומק מן ההתקפות של סינק.
הוא נוגע לך באחד הפוקדורים שבכיס שלך ולוכד את עצמו.
ריצ'רד- צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער והוטהוט נפגע.
הוא מתעלף.
דריוס- פידג'י מפחד מהמבט שצ'ארמנדר שולחת לכיוונו, ולא שם לב שצ'ארמנדר שורטת אותו.
פידג'י מתעלף בזמן שצארמנדאר פותחת את הפה ומתחילה להוציא כדורי אש קטנים מהפה שלה.
היא למדה גחלת.
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 18 2009, 06:48 PM
[b] ירין-
מארקרוו לא מתעניין במה שאתה אומר, והוא עף לכיוון הילד השני, נוגע לו באחד הפוקדורים שבכיס ולוכד את עצמו.
[/b][/quote]
"אפילו שאני הבסתי אותו...לא נורא בוא נמשיך למכון הראשון שלנו!" אני אומר וממשיך בדרכי
"מצוין צ'יקוריטה!" אני אומר ומסתכל על צ'יקוריטה
"פוקאדור צא!" אני אומר וזורק פוקאדור