-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 10:19 PM
[b] זה שלא רואים אותו לא אומר שאין לה, וחוצמזה אני די בטוח שיש פרק שרואים אותה מחזיקה אזיקים. [/b][/quote]
היה בעונה הראשונה שהם הגיעו לסרוליאן ראו את השוטרת ג'ני מחזיקה אזיקים כשהיא חשדה באש וברוק.
ולעניין מגנמייט יכול להיות שהחשמל אצלו בגוף זה כמו הדם שיש לנו בגוף.כנ''ל לגבי וולטורב.
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Jun 27 2009, 09:27 PM
[b] היה בעונה הראשונה שהם הגיעו לסרוליאן ראו את השוטרת ג'ני מחזיקה אזיקים כשהיא חשדה באש וברוק.
ולעניין מגנמייט יכול להיות שהחשמל אצלו בגוף זה כמו הדם שיש לנו בגוף.כנ''ל לגבי וולטורב. [/b][/quote]
א) בדיוק!
ב) בדיוק!
:D
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 10:30 PM
[b] א) בדיוק!
ב) בדיוק!
:D [/b][/quote]
יופי נראה לי שהגענו להסכמה.אם גם מגמגמורטאר יסכים אז נוכל לגמור עם זה
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Jun 27 2009, 10:40 PM
[b] יופי נראה לי שהגענו להסכמה.אם גם מגמגמורטאר יסכים אז נוכל לגמור עם זה [/b][/quote]
מה לגמור עם זה? נראה לך שנגמרו השאלות? תאמין לי שאנשים פה ימצאו עוד כמה ;)
-
-
שאלה החשובה ביותר:
איך הם לא מתים???
-
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jun 27 2009, 10:46 PM
[b] שאלה החשובה ביותר:
איך הם לא מתים??? [/b][/quote]
פוקימונים יכולים למות, אפילו לפי הסדרה, פשוט אף פעם לא רואים את זה קורה כי זה תכנית לילדים. אין פה שום תעלומה או טעות עלילתית.
-
שאלה:
למה כדי החליף צריך להשים את הפוכדורים במכונה שסה"כ תחליף מקום? למה אי אפשר להחליף וזהו? רגיל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 12:09 AM
[b] שאלה:
למה כדי החליף צריך להשים את הפוכדורים במכונה שסה"כ תחליף מקום? למה אי אפשר להחליף וזהו? רגיל [/b][/quote]
זה באמת דפוק, אבל גם כאן יש תיאוריות הגיוניות- זה קשור כנראה לאופן שבו אם מאמן לוכד פוקימון כשהשישייה שלו מלאה אז הפוקדור משתגר אוטומטית למקום שאמור לאכסן את הפוקימונים של אותו מאמן.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 28 2009, 01:13 AM
[b] זה באמת דפוק, אבל גם כאן יש תיאוריות הגיוניות- זה קשור כנראה לאופן שבו אם מאמן לוכד פוקימון כשהשישייה שלו מלאה אז הפוקדור משתגר אוטומטית למקום שאמור לאכסן את הפוקימונים של אותו מאמן. [/b][/quote]
אבל אם לא? והמכונה כאן שונה, סתםן מכניסים והפוכדורים מחליפים צדדים
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 12:38 AM
[b] אבל אם לא? והמכונה כאן שונה, סתםן מכניסים והפוכדורים מחליפים צדדים [/b][/quote]
אתה לא יודע את זה, יכול להיות שהפוקדורים נשארים במקום והמכונה מחליפה את הפוקימונים שבתוכם.
-
הפתרון הוא זה שאם מאמן בליגה או בתחרויות סרט, צריך לעדכן את השינויי בפוקימונים, והמכונה מעדכנת את מחשבי הליגה ומחשבי אגודת תחרויות הסרט.
נראה לי שעכשיו אפשר לנעול
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jun 28 2009, 09:02 AM
[b] הפתרון הוא זה שאם מאמן בליגה או בתחרויות סרט, צריך לעדכן את השינויי בפוקימונים, והמכונה מעדכנת את מחשבי הליגה ומחשבי אגודת תחרויות הסרט.
נראה לי שעכשיו אפשר לנעול [/b][/quote]
די כבר כולכם עם ה"לנעול" שלכם!
הנושא יינעל כשהוא יגיע לדעיכה טבעית ואנשים יפסיקו להגיב בו, הוא לא צריך שמנהל ינעל אותו במיוחד.
זה כמו להגיד שהגיע הזמן להרוג כלבה רק היא כבר המליטה, אבל היא יכולה להמליט עוד בעתיד, ובלי קשר מגיע לה לחיות.
-
עוד שאלה:
לדון יש תיק קטן נורא, אבל שהגיע הזמן לתפוס את באנירי היא שלפה כמות פוכדורים גדולה פי 5 מהתיק שלה. איך?
-
כל הסדרה לא הגיונית חח
פיקאצ'ו מחשמל את אש והוא לא מת
צוות רוקט עפים באוויר ולא מתים
מתחשמלים נשרפים נסרטים לא מתים
ואיך נראה דיגלט מתחת לאדמה? הוא יוצא מהפוקדור עם החול הזה מסביב??