-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 07:28 PM
[b]
[color=blue][u][i][b]ירין:[/b][/i][/u][/color]
דרטיני לא זז. הוא בוהה בשיחים והוא מלא פחד. אתה מביט לשיחים כשלפתע מזנק עלים רטטה אבל מהשיחים. הוא מוכן לקרב ומתנגש בך חזיתית בעזרת בלימה.
[/b][/quote]
תעדכן את דריטני
........................................
"דריטני בוא נלחם!" אני אומר
-
[b][i][u][color=blue]דודי:[/color][/u][/i][/b]
סידוט מביט בך ובעיניים שלו יש דמעות ואיפה שפגעת בו עם הפוקדור, יש סימן אדום. השיפטרי רואה שסידוט בוכה בגלל הפגיעה, מתקרב אליו ומרפא אותו. לאחר מכן הוא מזהיר אותך, שאם במהלך הזמן שסידוט איתך אתה תפגע בו אז הוא ינקום. אתה מסכים ויוצא למרכז הפוקימונים וסידוט נפרד מבני משפחתו.
[b][i][u][color=blue]גון:[/color][/u][/i][/b]
"אוי לא" היא אומרת מוכת הלם "אני... אני... אני חייבת לספר לפרופסור, זה שוב קורה אני לא מאמינה, לך! לך! תחזור למרכז פוקימונים ותחכה שם עד שהפוקימונים שלך יהיו בריאים ואז תצא מהעיר! היא לא מקום בטוח בשבילך עכשיו. לך! לך!" היא צועקת וממהרת לשלוף מכשיר טלפן מהכיס. אתה הולך למרכז הפוקימונים וחושב על מבט ההלם והלחץ שהיה על הפנים של השוטרת ג'ני.
[b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ מנסה בכל הכוח אבל זה קשה לו. אתה מעודד אותו להצליח כשלפתע הוא משחרר מפיו עיגול כחול ומבריק שאתה מזהה כבועה! הוא מנסה שוה ומשתמש בבועות, אמנם לא חזקות כהלכה אבל עדיין מוצלחות! הן פוגעות בלהביור ומעיפות אותו חזרה לדיטו. הלהביור פוגע ישירות יחד עם הבועות ודיטו נעלם בתוך הפיצוץ. שכהעשן מתפזר, דיטטו לא שם, הוא ברח. כעת האפניים ברשותך ואתה יכול לסוע העירה.
[b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
את מגיעה לעיר גרונוק ורצה למרכז הפוקימונים. את נכנסת ומבקשת מהאחות ג'וי שתרפה לך את הפוקימונים. "בסדר גמור" היא עונה ולוקחת את הפוקימונים שלך. את הולכת לחדר ההמתנה ומוציאה את אבן הירח וחושבת לעצמך מה תוכלי לעשות איתה?
[b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
דרטיני מתנער מההלם ורואה מה קרה לך הוא מתעצבן ומתכונן לקרב. הרטטה מחייך חיוך זדוני ומרושע ותוקף בגילגול אפל. דרטיני מוכן לקרב והוא עומד ממש מול רטטה המתגלגל. עוד מעט ויפגע מהגילגול! אה חייב לפקוד עליו לזוז מהדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 07:20 AM
[b]
דרטיני מתנער מההלם ורואה מה קרה לך הוא מתעצבן ומתכונן לקרב. הרטטה מחייך חיוך זדוני ומרושע ותוקף בגילגול אפל. דרטיני מוכן לקרב והוא עומד ממש מול רטטה המתגלגל. עוד מעט ויפגע מהגילגול! אה חייב לפקוד עליו לזוז מהדרך! [/b][/quote]
"מהר תנסה להתחמק בקפיצה ואז תעלה לאוויר ותשתמש בקשירה בכל הכח וגל רעם!ואז תנסה להכות אותו עם ראשך\זנבך\כל דבר!" אני אוחר
-
[b] [b][i][u][color=blue]לני:[/color][/u][/i][/b]
פיפלאפ מנסה בכל הכוח אבל זה קשה לו. אתה מעודד אותו להצליח כשלפתע הוא משחרר מפיו עיגול כחול ומבריק שאתה מזהה כבועה! הוא מנסה שוה ומשתמש בבועות, אמנם לא חזקות כהלכה אבל עדיין מוצלחות! הן פוגעות בלהביור ומעיפות אותו חזרה לדיטו. הלהביור פוגע ישירות יחד עם הבועות ודיטו נעלם בתוך הפיצוץ. שכהעשן מתפזר, דיטטו לא שם, הוא ברח. כעת האפניים ברשותך ואתה יכול לסוע העירה. [/b][/quote]
*הוא למד בועות?*
-------------------------
אני לוקח את האופניים וממהר לעיר.
-
למרות שדרטיני קופץ, רטטה מהיר מאוד והוא מספיק לפגוע בזנבו של דרטיני. דרטיני מאבד את הריכוז ונופל. הוא מתנער ממהלם וקושר את רטטה. הוא משתק את רטטה בגל רעם והוא מנסה לנגוח ברטטה, אבל כיוון שהוא לא יודע נגיחה, המתקפה לא ממש משפיעה. רטטה מנסה לזוז ומצליח ומשתמש בבלימה.
כן אבל לא לגמרי. אתה צריך להמשיך לאמן אותו במתקפת בועות.
-----------------------------------------------------------------------------------------
אתה נוסע במהירות וחולף על פני כוורת גדולה של דבורות גדולות. אתה מספיק לראות עיניים אדומות וידי עוקצים. אתה מזהה שהם בידרילים ומאיץ כיוון שהם הבחינו בך. אתה נוסע מהר יותר ויותר ומגיע לעיר גרונוק, שם אתה עוצר את האופניים ורץ למרכז הפוקימונים בניסיון לרוח מהבידרילים ובשביל לרפות את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי רואה אותך רץ במהירות וצועקת: "עצור! מה קרה? תפסיק לרוץ!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:30 AM
[b] [b][i][u][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
למרות שדרטיני קופץ, רטטה מהיר מאוד והוא מספיק לפגוע בזנבו של דרטיני. דרטיני מאבד את הריכוז ונופל. הוא מתנער ממהלם וקושר את רטטה. הוא משתק את רטטה בגל רעם והוא מנסה לנגוח ברטטה, אבל כיוון שהוא לא יודע נגיחה, המתקפה לא ממש משפיעה. רטטה מנסה לזוז ומצליח ומשתמש בבלימה.
[/b][/quote]
אתה חייב ללמד את דריטני מתקפה בסיסית, משהו...
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:30 AM
כן אבל לא לגמרי. אתה צריך להמשיך לאמן אותו במתקפת בועות.
-----------------------------------------------------------------------------------------
אתה נוסע במהירות וחולף על פני כוורת גדולה של דבורות גדולות. אתה מספיק לראות עיניים אדומות וידי עוקצים. אתה מזהה שהם בידרילים ומאיץ כיוון שהם הבחינו בך. אתה נוסע מהר יותר ויותר ומגיע לעיר גרונוק, שם אתה עוצר את האופניים ורץ למרכז הפוקימונים בניסיון לרוח מהבידרילים ובשביל לרפות את הפוקימונים שלך. האחות ג'וי רואה אותך רץ במהירות וצועקת: "עצור! מה קרה? תפסיק לרוץ!" [/b][/quote]
"בידרילים רודפים אחרי ואני צריך לרפא את הפוקימונים שלי!" אני אומר במהירות ונותן לה את הפוקדורים.
-
[i][u][b][color=blue]ירין:[/color][/u][/i][/b]
מה זאת אומרת "מתקפה בסיסית, משהו"? בלימה נגיד? כי את זה הוא לא לומד ולא יכול ללמוד.
------------------------------------------------------------------------------------------
דרטיני מחזק את הקשירה שלו סביב רטטה אבל לא משתמש בגל רעם כיוון שרטטה כבר משותק.
רטטה נאבק בקשירה אבל לא מצליח להשתחרר. הוא מתפתל בניסיון לצאת ולא מצליח ולבסוף מסתחרר לגמרי ונופל על הקרקע. אולי אתה תצליח ללכוד אותו!
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך ללכת לחדר ההמתנה. אתה הולך לשם ומגלה מחשב שיש אצלו כתובת לאתר מיוחד על פוקימונים, על הסוגים שלהם, המינים שלהם, התופעות שלהם ומידע רב עליהם. אתה חושב האם כדי לך להכנס לאתר ולבדוק על פוקימונים אפלים?
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 09:48 AM
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומורה לך ללכת לחדר ההמתנה. אתה הולך לשם ומגלה מחשב שיש אצלו כתובת לאתר מיוחד על פוקימונים, על הסוגים שלהם, המינים שלהם, התופעות שלהם ומידע רב עליהם. אתה חושב האם כדי לך להכנס לאתר ולבדוק על פוקימונים אפלים? [/b][/quote]
אני חושב על זה ובסוף מחליט להסתכל באתר בקשר לפוקימונים האפלים.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 09:59 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
המצח של האחות ג'וי מתקמט. "לא ממש. אני רק יודעת שהם צצים כל אלף שנה מהר מסויים. חוץ מזה כלום". אתה מהרהר ולפתע אתה חושב על רעיון מבריק! איך לא חשבת על זה קודם? אולי פרופסור אוק לא במעבדה, אבל על הקופון שלך יש את המספר שלו למקרי חירום! אתה אץ לטלפון במרכז הפוקימונים ומחייג. אתה ממתין מספר שניות ואז, פרצופו של פרופסור אוק נגלה אליך במסך. "אהה, שלום ג'יימס" הוא אומר, אבל נראה טרוד. "מה קרה?"
[/b][/quote]
"פרופסור,תהיתי אם תוכל לספר לי משהו על הפוקמונים השחורים
-
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
את מגיעה לעיר גרונוק ורצה למרכז הפוקימונים. את נכנסת ומבקשת מהאחות ג'וי שתרפה לך את הפוקימונים. "בסדר גמור" היא עונה ולוקחת את הפוקימונים שלך. את הולכת לחדר ההמתנה ומוציאה את אבן הירח וחושבת לעצמך מה תוכלי לעשות איתה? [/b][/quote]
אני חושבת לעצמי "אני אנסה למכור אותה למאמן הבא שאני אראה... אולי אני אצליח להוציא מחיר טוב יותר מבחנות" וכשאני מקבלת את הפוקימונים שלי אני מתחילה ללכת בדרך לכיוון המכון
-
[b]
"אוי לא" היא אומרת מוכת הלם "אני... אני... אני חייבת לספר לפרופסור, זה שוב קורה אני לא מאמינה, לך! לך! תחזור למרכז פוקימונים ותחכה שם עד שהפוקימונים שלך יהיו בריאים ואז תצא מהעיר! היא לא מקום בטוח בשבילך עכשיו. לך! לך!" היא צועקת וממהרת לשלוף מכשיר טלפן מהכיס. אתה הולך למרכז הפוקימונים וחושב על מבט ההלם והלחץ שהיה על הפנים של השוטרת ג'ני.
[/b][/quote]
אני אולך למרכז הפוקימונים לראות מה אם אקנס
-
[color=blue][b][i][u]לני:[/color][/u][/i][/b]
אתה נכנס לאתר ולוחץ על הקישור [b][i]פוקימונים אפלים[/i][/b]. מיד מופיעים לך המון אנונים על המסך ואתה מנסה לפענח מה כתוב. לבסוף אתה קורא משהו כזה:
[i]"אחת ל-1000 שנה, בהר מיוחד השוכן באמצע אגם במחוז קונו, פוקימונים משתנים לאפלים. הם מתחזקים, הופכים לתוקפניים. הם מתפזרים ברחבי המחוז ותוקפים כל דבר. הם מושכים פוקימונים אחרים אל ההר כדי שגם הם יהיו אפלים.
אבל רק אחת ל-5000 שנה, לא רק הפוקימונים הופכים לאפלים אלא גם אתרים מסויימים, ערים שלמות ובני אדם. בכל תקופה כזו, הפוקימונים האפלים מצליחים למשוך פוקימונים אגדיים כדי שיהפכו לאפלים. ולפוקימון אגדי אפל יש את האפשרות להפוך מקומות ובני אדם לאפלים."[/i]
אתה יורד עוד קצת למטה באתר וקורא את הכתוביות הבאות:
[i]"אחת ל-10000 שנה, התקופה נקראת עליית האופל."[/i]
אתה לא מבין מה זה אומר וגם אין לך זמן כי האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ומאיצה בך שתמהר למכון הראשון.
[b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"טוב אם אתה רוצה לדעת" הוא אומר "פוקימוני אופל הם בעצם פוקימנים שעברו שינוי מסויים, מעיין מוטציה חולפת. הם מקבלים כוחות אפלים ועוצמה מעבר לכל דימיון. הם תמיד מגיעים מהר שנמצא באמצע אגם בדרום מזרח המחוז. זה רוב מה שאני יודע בתמציתיות עליהם" הוא אומר "עוד משהו?"
[b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
את מתקדמת למכון כשלפתע את שומעת בכי. הבכי נשמע של פוקימון אבל אין לך מושג של איזה. את מתקדמת בכיוון הבכי כשלפתע את רואה מאמן שלידו יש פוקימון ורוד קטן, עם אוזניים חומות, כנפיים קטנטנות, זנב מגולגל ומעיין פלומה מגולגל על הראש. את מזהה את קלפרי מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מנסה להרגיע את הקלפרי ואז את מתקרבת ושואלת למה הקלפרי בוכה. המאמן עונה "כי לא מצאתי אבן ירח אז אני לא יכול לפתח אותו והוא מאוד רוצה להתפתח". את תיתני לו את אבן הירח שלך?
אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושואל לשלום אקנס. "הוא עוד פצוע" עונה האחות ג'וי "אבל אני הצלחתי לרפא לו חלק מהפצעים. הוא ישן כאן ומחר בצהריים תוכל לקבל אותו חזרה. בינתיים הוא צריך לנוח. אף פעם לא ראיתי פציעה כה חמורה." היא מודה "כלומר, יש סימנים לקרב אבל עוד משהו, כאילו הוא נפצע לפני שבוע. אני מנסה לטפל בזה ואעשה ככל שביכולתי. בינתיים, תלך לישון." היא אומרת ונכנסת לטפל באקנס.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:24 PM
[b] [b][i][u][color=blue]איימי:[/color][/u][/i][/b]
את מתקדמת למכון כשלפתע את שומעת בכי. הבכי נשמע של פוקימון אבל אין לך מושג של איזה. את מתקדמת בכיוון הבכי כשלפתע את רואה מאמן שלידו יש פוקימון ורוד קטן, עם אוזניים חומות, כנפיים קטנטנות, זנב מגולגל ומעיין פלומה מגולגל על הראש. את מזהה את קלפרי מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מנסה להרגיע את הקלפרי ואז את מתקרבת ושואלת למה הקלפרי בוכה. המאמן עונה "כי לא מצאתי אבן ירח אז אני לא יכול לפתח אותו והוא מאוד רוצה להתפתח". את תיתני לו את אבן הירח שלך? [/b][/quote]
"יש לי אבן ירח^^" אני מוציאה את האבן ונותנת לו אותה,אבל עדיין מקווה שהוא יתן לי משהו בתמורהXD
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 30 2009, 01:24 PM
[b] [b][i][u][color=blue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
"טוב אם אתה רוצה לדעת" הוא אומר "פוקימוני אופל הם בעצם פוקימנים שעברו שינוי מסויים, מעיין מוטציה חולפת. הם מקבלים כוחות אפלים ועוצמה מעבר לכל דימיון. הם תמיד מגיעים מהר שנמצא באמצע אגם בדרום מזרח המחוז. זה רוב מה שאני יודע בתמציתיות עליהם" הוא אומר "עוד משהו?" [/b][/quote]
"איך הם הופכים להיות אפלים?,והאם הם מרושעים?"