-
ירין
מנקי, פוקימון מהדור הראשון שרוב הסיכויים ששכחו שהוא בכלל קיים, סתם הערה צינית.
ניתאי
אתה מתרחק מהבית ואתה קורא בחוברת
"פוקימון הוא יצור שחי בעולם הזה. הפוקימון אינו בן אדם. ניתן לאלף פוקימון ולהפוך אותו לחבר של בן אדם. כלי לתפיסת פוקמונים הוא פוקדור. הפוקדור מופעל על ידי זריקה על פוקימון. זריקת הפוקדור על האדמה מעידה על הוצאת התוכן שלו, לפעמים הפוקימון שבתוכו. הפוקדע הוא מכשיר הייטק משוכלל שפותח על ידי פרוספור ג'פרי רוזנשיין והוא אוגר נתונים של פוקימונים. הסיבוכיות הנוכחית של אלגוריתם הפוקדע הוא O(n^4) וזה הרבה יותר טוב מהגרסא הוקדמת שהייתה בסיבוכיות של O(2^n). הוראות בשימוש הפוקדע נמצאות בתוכו."
אתה רוצה לקרוא עוד?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:57 AM
[b] ירין
אתה מתקדם עוד קצת בדרך, ואתה רואה מנקי. (פוקימון עתיק יומין שכנראה אף אחד לא זוכר) [/b][/quote]
אני יכול ללמד אותו מתקפות שאני ממציא נכון?
___________-
"היי מנקי! אלקיד בכדור חשמל- תרכז את כל האנרגייה שלך ביד ואז תיצור כדור ותשליך אוו על מנקי! ואז חשמלת- תרכז את אנרגיית החשמל בפה שלך ואז תוציא אותה בכדורים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:00 PM
[b]
ניתאי
אתה מתרחק מהבית ואתה קורא בחוברת
"פוקימון הוא יצור שחי בעולם הזה. הפוקימון אינו בן אדם. ניתן לאלף פוקימון ולהפוך אותו לחבר של בן אדם. כלי לתפיסת פוקמונים הוא פוקדור. הפוקדור מופעל על ידי זריקה על פוקימון. זריקת הפוקדור על האדמה מעידה על הוצאת התוכן שלו, לפעמים הפוקימון שבתוכו. הפוקדע הוא מכשיר הייטק משוכלל שפותח על ידי פרוספור ג'פרי רוזנשיין והוא אוגר נתונים של פוקימונים. הסיבוכיות הנוכחית של אלגוריתם הפוקדע הוא O(n^4) וזה הרבה יותר טוב מהגרסא הוקדמת שהייתה בסיבוכיות של O(2^n). הוראות בשימוש הפוקדע נמצאות בתוכו."
אתה רוצה לקרוא עוד? [/b][/quote]
אני מדלג על הקטע של האלגוריתמים וממשיך לקרוא
-
ירין
אל תגרום למח של אלקיד להתפוצץ, זה היום הראשון שלו מחוץ למעבדה ואתה כבר מנסה ללמד אותו 3 מתפקות חדשות? אתה בוודאי לא מצפה שמשהו מזה יצליח. וחשמלת-- שם גאוני.
--
אלקיד מרכז אנרגיה חשמלית ביד, ונוצר כדור קטן שנזרק אל מנקי. הכדור בקושי פוגע במנקי, ולאחר מכן הוא מתעצבן ומתחיל לרוץ אליך עם מתקפת זעם. אלקיד מנסה את ה"חשמלת" אך בפה שלו נוצרים רק כמה ניצוצות קטנים.
ניתאי
"לפוקימון יש מתקפות, כדי לבקש מפוקימון לתקוף, פשוט צריך לציין את השם של המתקפה בה משתמשים. ניתן ללמד פוקימונים מתקפות, אם מסבירים להם את אופן ביצע המתקפה, בצורה משוערת (כמובן שאין זה מצופה מבן אדם להבין איך פוקימון מים עובד). אם ההסבר מוצלח, והפוקימון מספיק מאומן הוא יבצע את המתקפה.
הפוקימון לא יכול להלחם כשהוא תשוש מדי. פוקימון יכול לנוח בתוך הכדור שלו, ואחרי כמה זמן להתאושש. הריפוי הכי טוב שיש לפוקימונים הוא במרכז פוקימונים..."
נגמרים לי הרעיונות בנוגע למה לכתוב לך, אתה רוצה להמשיך לקרוא?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:05 PM
[b] ירין
אל תגרום למח של אלקיד להתפוצץ, זה היום הראשון שלו מחוץ למעבדה ואתה כבר מנסה ללמד אותו 3 מתפקות חדשות? אתה בוודאי לא מצפה שמשהו מזה יצליח. וחשמלת-- שם גאוני.
--
אלקיד מרכז אנרגיה חשמלית ביד, ונוצר כדור קטן שנזרק אל מנקי. הכדור בקושי פוגע במנקי, ולאחר מכן הוא מתעצבן ומתחיל לרוץ אליך עם מתקפת זעם. אלקיד מנסה את ה"חשמלת" אך בפה שלו נוצרים רק כמה ניצוצות קטנים. [/b][/quote]
טוב... ונכון שם טוב!
------------
"טוב אלקיד דחיפה בכל הכח! ואז נסה מכת ראש!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:05 PM
[b] ניתאי
"לפוקימון יש מתקפות, כדי לבקש מפוקימון לתקוף, פשוט צריך לציין את השם של המתקפה בה משתמשים. ניתן ללמד פוקימונים מתקפות, אם מסבירים להם את אופן ביצע המתקפה, בצורה משוערת (כמובן שאין זה מצופה מבן אדם להבין איך פוקימון מים עובד). אם ההסבר מוצלח, והפוקימון מספיק מאומן הוא יבצע את המתקפה.
הפוקימון לא יכול להלחם כשהוא תשוש מדי. פוקימון יכול לנוח בתוך הכדור שלו, ואחרי כמה זמן להתאושש. הריפוי הכי טוב שיש לפוקימונים הוא במרכז פוקימונים..."
נגמרים לי הרעיונות בנוגע למה לכתוב לך, אתה רוצה להמשיך לקרוא? [/b][/quote]
התפתחויות? O:
----------------------
אני זורק את הפוכדור של מגבי על האדמה כמו שמתואר בחוברת ההדרכה וממשיך לקרוא
ד"א:אני מציע שפעם הבאה תחכה שגם אני אגיב,כי כל הקטע של העריכות די מעצבן...
-
ירין
אלקיד מצליח להתחמק משריטות הזעם של מנקי, ודוחף אותו. מנקי מתעצבן ומשתמש בחדיפה, וחבטת הראש פוגעת במנקי, ושניהם נהדפים אחורה.
ניתאי
ספר לי על זה שהעריכות זה קטע מעצבן....
מגבי יוצא מהפוקדור ומסתכל עליך, וכעת אתה עומד ביציאה מהעיר, מספיק רחוק מהבית של ההורים שלך. מגבי מסתכל עליך במבט לא מבין.
"בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בבוא העת הפוקימון מתפתח.." נגיד שקראת את זה טוב?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:11 PM
[b] ירין
אלקיד מצליח להתחמק משריטות הזעם של מנקי, ודוחף אותו. מנקי מתעצבן ומשתמש בחדיפה, וחבטת הראש פוגעת במנקי, ושניהם נהדפים אחורה. [/b][/quote]
"יופי שוב דחיפה משולב בחבטת ראש!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:11 PM
[b] ניתאי
ספר לי על זה שהעריכות זה קטע מעצבן....
מגבי יוצא מהפוקדור ומסתכל עליך, וכעת אתה עומד ביציאה מהעיר, מספיק רחוק מהבית של ההורים שלך. מגבי מסתכל עליך במבט לא מבין.
"בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בבוא העת הפוקימון מתפתח.." נגיד שקראת את זה טוב? [/b][/quote]
טוב O:
----------
אני מסתכל על מגבי ואומר לו :היי,מהיום אני הבעלים החדש שלך" אני אומר בקצרה ומוסיף "רוצה להראות לי מה אתה יודע?"
-
ירין
לפני שאלקיד מספיק לדחוף, מנקי שורט אותו פעמיים, ואז מנקי נפגע מהדחיפה, ואז בזמן שאלקיד משתמש בחבטת ראש, מנקי משתמש בבעיטה נמוכה שמפילה את אלקיד.
ניתאי
מגבי לא יודע יותר מדי, (ראה הערה בדבר לימוד מתקפות בעמוד הראשון). הוא רץ קצת וקופץ. הוא לא יודע עדיין שום מתקפות אש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:20 PM
[b] ירין
לפני שאלקיד מספיק לדחוף, מנקי שורט אותו פעמיים, ואז מנקי נפגע מהדחיפה, ואז בזמן שאלקיד משתמש בחבטת ראש, מנקי משתמש בבעיטה נמוכה שמפילה את אלקיד.
[/b][/quote]
"טוב אלקיד נסה את החשמלת בכל הכח!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:20 PM
[b] ניתאי
מגבי לא יודע יותר מדי, (ראה הערה בדבר לימוד מתקפות בעמוד הראשון). הוא רץ קצת וקופץ. הוא לא יודע עדיין שום מתקפות אש. [/b][/quote]
"זאת בעיה קטנה" אני אומר בשקט ובקוצר רוח "מגבי,תנסה להוציא אש מהפה" אני אומר לו בחשש בעוד שאני נזכר בסרטים שראיתי שהייתי קטן עם דרקונים וכו'
-
ירין
אלקיד מנסה, ויוצאים מספרים כדורים, אבל הם במהירות מתפוגגים באוויר ללא תוצאה. מנקי משתמש באגרוף (עוד מתקפה דפולטיבית שיש לכל פוקימון עם ידיים) אבל אלקיד מתחמק.
ניתאי
מגבי מנסה, אך יוצא רק קצת עשן, מה שגורם למגבי להשתעל, ולך להתעטש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:27 PM
[b] ניתאי
מגבי מנסה, אך יוצא רק קצת עשן, מה שגורם למגבי להשתעל, ולך להתעטש. [/b][/quote]
"טוב,אולי אני אמצא בדרך מישהו שיוכל לעזור לי" אני אומר ומחזיר את מגבי לפוכדור וממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:27 PM
[b] ירין
אלקיד מנסה, ויוצאים מספרים כדורים, אבל הם במהירות מתפוגגים באוויר ללא תוצאה. מנקי משתמש באגרוף (עוד מתקפה דפולטיבית שיש לכל פוקימון עם ידיים) אבל אלקיד מתחמק.
[/b][/quote]
"אגרוף רעם זה כמו אגרוף רגיל רק שתרכז את הארגייה החשמלית בו!" אני אומר