-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 3 2009, 12:56 AM
[b] אני יודע שלא אמרת את זה, אבל אם הוא שווה לוורטרטל בכוח, אז איך לעזאזל הוא לא מוכן? >< [/b][/quote]
הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37..
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Aug 5 2009, 01:30 PM
[b] הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37.. [/b][/quote]
אין כ"כ התאמה הסדרה בין רמות למתקפות,
הרי במשחקים- נדיר שפוקימון לומד מתקפה חדשה מיד כשהוא מתפתח
אבל בסדרה- הרבה פעמים כשפוקימון מתפתח הוא ישר יודע כמה מתקפות חדשות
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Aug 5 2009, 01:30 PM
[b] הוא כן היה מוכן,כשהוא נלחם נגד דרייק באיי תפוז הוא השתמש במשאבת הידרו,סקווירטל לומד אותה ברמה 37.. [/b][/quote]
אני יודע שהוא היה מוכן, ואני יודע שהוא למד משאבת הידרו (כשהוא עמד ליפול מהצוק הזה אומשזה לא היה ואז הוא השתמש בזה בשביל לחזור לזירה), אבל אם הוא היה מוכן אז למה הוא לא התפתח?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Aug 5 2009, 07:21 PM
[b] אני יודע שהוא היה מוכן, ואני יודע שהוא למד משאבת הידרו (כשהוא עמד ליפול מהצוק הזה אומשזה לא היה ואז הוא השתמש בזה בשביל לחזור לזירה), אבל אם הוא היה מוכן אז למה הוא לא התפתח? [/b][/quote]
כמו שאמרתי, אין התאמה רציפה בין למידת מתקפות לבין רמות בסדרה, אבל גם כנראה ש"מוכן" זה מושג רחב יותר ממה שאנחנו חושבים.
-
סקווירטל לא התפתח כי אש לא רצה תחשבו על זה זה לא הגיוני שסקווירטל היה בליגה והוא היה מתחת לרמה 16 עם זה היה ככה אז הוא היה מפסיד במכה אחת,סקוירטל לא התפתח מאותה סיבה שרב הפוקימונים של אש לא מתפתחים והסיבה היא שאש אידיוט שלא יודע לעשות כלום חוץ מללחוץ כל הזמן על "B" ולבטל את ההתפתחויות של הפוקימונים שלו
-
[quote][i]Originally posted by ido6[/i]@Aug 5 2009, 10:53 PM
[b] סקווירטל לא התפתח כי אש לא רצה תחשבו על זה זה לא הגיוני שסקווירטל היה בליגה והוא היה מתחת לרמה 16 עם זה היה ככה אז הוא היה מפסיד במכה אחת,סקוירטל לא התפתח מאותה סיבה שרב הפוקימונים של אש לא מתפתחים והסיבה היא שאש אידיוט שלא יודע לעשות כלום חוץ מללחוץ כל הזמן על "B" ולבטל את ההתפתחויות של הפוקימונים שלו [/b][/quote]
זה מה שאתה חושב? שאש לחץ על כפתור B דמיוני בכוונה ומנע מפוקימונים שלו להתפתח?
כי למען האמת, זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי בזמן האחרון...
-
אני ממש ממש מסכים אתך.
בגלל זה הפסקתי לצפות בפוקימון כבר מהעונה הרביעית. זה פשוט לא מענין.
-
[u]שלום , [/u]
הנושא שהגבת בו [u]הינו נושא ישן [/u], הקפצת נושא ישן [b]עוברת על החוקים[/b].
תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
[u][b]ננעל.[/b][/u]