-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 05:17 PM
[b] דניאל:
אתה מגיע בזמן שאתה נכנס לזירה אתה רואה שהזירה עצמה התחלפה והפעם אתם באזור קרח .
מולך אתה רואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/img] "טבו בוא נגמור אם זה כבר "הוא אומר בייאוש "קדימה ספיל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa363.png[/img] תראה לו מה אתה יודע "הוא ממשיך מהפוכדור יוצא ספיל .
מה תעשה? [/b][/quote]
"כמדומני שהשיעור שאתה רוצה להעביר אינו לי, אלא לצ'ארמנדר שלי." אני עונה לו בחדות, ומוציא את צ'ארמנדר. "זירת קרח עלולה לשמש לו כיתרון, אבל לנו יש יתרון שאנחנו יכולים לשבש את היתרון שלו! (?.?) התחילי במתקפת גחלת, והפעם תקפי גם את הסביבה שלו, ולא רק אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 05:17 PM
[b] ניתאי:
לזירה נגדך נכנס ילד קטן [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img] "קוראים לי מק נעים להכיר "הוא אומר "טוב טרטוויג [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa387.png[/img] צא !"מק אומר .
מה תעשה? [/b][/quote]
"אני הוא קיט,צא צ'ארמנדר! ציפורני אש!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 06:47 PM
[b] אספיאון :
אתה מתחיל לחפש את המרכז אבל נאבד דיי בקלות לפתע אתה רואה כמות גדולה של אנשים שאתה מתקרב אתה רואה גם את פרופסור אוק המפורסם אתה הוא אומר ומצביע עליך תיגש הנה בבקשה .
מה תעשה?
ניתאי :
אחריי כמה דקות כריס חוזר והוא אומר לך "אתה משתמש בצארמנדר נכון ?"הוא שואל .
לפניי שאתה מספיק להגיב הוא ממשיך "אוקיי אז אתה יכול להתשמש רק בוא ברור ?"הוא מוסיף.
"טוב התור שלך הגיע תילך לזירה מספר 1" הוא אומר ומצביע לך לכיוון של אחת הזירות .
מה תעשה?
דניאל:
"שם?"היא שואלת אותך .
"פוקימון ?"היא מוסיפה .
"אתה יכול להשתמש רק בפוקימון אחד כל התחרות "היא אומרת .
"טוב הינה הטור שלך תילך לזירה מספר 2 "היא אומרת ומצביע לך לכיוון הזירה .
מה תעשה?
אמבראון :
"טריקו טריק "הוא אומר ומתחיל לברוח משם .
מה תעשה? [/b][/quote]
"אתה פרוקסור אוק נכון? נעים להכיר אותך קוראים לי אוהד ונעים לי להכיר אותך אומר לו ואושיט את היד ללחיצת יד"
-
שם בפורום : ducky
שם במשחק: דני גריי
רקע : שמי הוא דני, אני חי במשפחה די ממוצעת.
אבא שמנסה להביס את צוות ונאס, אח גדול שהלך אל האקדמייה שנפתחה ואני - מאמן שהתחיל את דרכו.
לפני חצי שנה מצאתי בלבזאור פצועה ליד דלת הבית שליה. לקחתי אותה וטיפלתי בה בעצמי.
כמובן שאבא שלי לא ידע שיש לי פוקימון, הסתרתי את בלבזאור ממנו.
אחרי כמה זמן התחלנו קצת להתאמן נגד פוקימונים פראיים שיש באזור, וניסינו לנצח בכל הקרבות האפשריים, אבל לא היינו ממש מוצלחים.
אחרי כמה חודשים יצאתי להתאמן שוב, לפתע צעקה נשמעה מאזור הבית.
רצתי כמו מטורף בחזרה אל הבית.
הדלת הייתה פתוחה, כשנכנסתי ראיתי רק דם, כשלפתע הבחנתי בגופה של אבי מלאה בדם, נשכבת על הרצפה.
הבנתי שהאחראים לכך הם צוות ונאס, ונשבעתי לנקום בהם על כך.
הצעד הראשון במסע הנקמה שלי הוא ללכת אל אקדמיית הפוקימונים וללמוד איך להיות מאמן טוב.
תמונה:[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/237.png[/img]
אופי : שקט, לא חברותי, מתבודד, חם מזג, אופטימי.
פוקימון התחלתי: בלבזאור
-
נדב התקבלת תגיב להתחלה :)
ניתאי:
צארמנדר יוצא מוכן מתמיד ומתחיל לרוץ לכיוונו של טרטוויג .
"טרטוויג תשתמש בדחיפה "אומר מק טרטוויג צארמנדר מתנגשים שפתאום אתה רואה את צארמנדר עף אחורה .
מה תעשה?
דניאל :
צארמנדר מתחיל להתשתמש בגחלת על כל הזירה אבל לרוע מזלך הזירה הופכת להיות זירת מים שיש רק כמה חתיכות של קרח עליה .
"חובבן ,ספיל תשתמש באקדח מים בשביל להכניס אותו לתוך המים "הוא אומר בעוד ספיל שולח אקדח מים חזק שמתקרב לכיוונו של צארמנדר .
מה תעשה?
אמבראון:
אתה מספיק להגיע בזמן שמולך ניצבת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/img] "שלום" היא אומרת בחביבות "קדימה פידגי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa016.png[/img] תראה לו מה אתה יודע"היא מוסיפה .
אספיאון:
"טוב אז איזה פוקימון תבחר ?" הוא שואל בחביבות .
-
[quote][b]דניאל :
צארמנדר מתחיל להתשתמש בגחלת על כל הזירה אבל לרוע מזלך הזירה הופכת להיות זירת מים שיש רק כמה חתיכות של קרח עליה .
"חובבן ,ספיל תשתמש באקדח מים בשביל להכניס אותו לתוך המים "הוא אומר בעוד ספיל שולח אקדח מים חזק שמתקרב לכיוונו של צארמנדר .
מה תעשה?
[/b][/quote]
לא התכוונתי לכל הזירה, התכוונתי קצת ליד ספיל, חוץ מזה שצארמרנדר לא עד כדי כך חזקה ם.ם
נו טוב.
--
"צ'ארמנדר השתמשי בגחלת על אקדח המים כדי להדוף את הקרחון אחורה!" אני אומר (פיזיקלית זה אכן אמור לעבוד) "אחר כך השתמשי בצעקה!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 05:10 PM
[b] התחלה :
אתה יודע שמחר זה היום הגדול ,היום שבוא תיכנס לבית הספר .
לפתע אתה שומע:"הספינה האחרונה יוצאת עוד 5 דקות כל המאחרים נא להגיע בהקדם האפשרי ".
"לעזאזל "אתה חושב לעצמך ומתחיל לרוץ לכיוון הספינה .
למזלך אתה מגיע בדקה האחרונה .
לפתע אתה שומע כל מוכר מהרמקולים "כל תלמידי השנה הראשונה נא להגיע למרכז הספינה על מנת לקבל את הפוקימון הראשון שלכם "לאחר כמה רגעים אתה מבין שמי שדיבר הרגע בטלפון הוא בעצם פרופסור אוק המפורסם .
מה תעשה ? [/b][/quote]
"אני לא צריך פוקימון ראשון, כבר יש לי אותך בלבזאור" אני אומר ומסתכל עליה.
"אבל בכל מקרה, בואי נלך, אולי הפרופסור יתן לי איזו עצה" אני אומר ומחייך לעברה, מחפש את מרכז הספינה.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 06:32 PM
[b] נדב התקבלת תגיב להתחלה :)
ניתאי:
צארמנדר יוצא מוכן מתמיד ומתחיל לרוץ לכיוונו של טרטוויג .
"טרטוויג תשתמש בדחיפה "אומר מק טרטוויג צארמנדר מתנגשים שפתאום אתה רואה את צארמנדר עף אחורה .
מה תעשה? [/b][/quote]
"צ'ארמנדר,תשתמש בגחלת מרחוק ואם הוא מתקרב אליך ציפורני אש!"
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 06:32 PM
[b] אספיאון:
"טוב אז איזה פוקימון תבחר ?" הוא שואל בחביבות . [/b][/quote]
"את טרטוויג בבקשה!" אומר לו.
-
נדב :
בלבאזור מחייכת אליך בחזרה שלפתע היא מתחילה לרוץ לאן שהוא .
מה תעשה?
ניתאי:
צארמנדר מנסה להשתמש בגחלת אבל במקום זה יוצא לו מסך עשן *צארמנדר למד מסך עשן *ואז הוא מתחיל לרוץ לכיוונו של טרטוויג אם ציפורני אש טרטוויג לא מבין מאיפה זה בא לו שצארמנדר מכה אותו פעם אחר פעם אם ציפורני אש .
טרטוויג מתחיל להתעייף בעוד שצארמנדר מרגיש כמו חדש.
דניאל:
זה לא קרח כזה עבה .
------------
צארמנדר מצליח לברוח מהאקדח מים ככה אבל עדיין נפגע קצת .
לפתע ספיל קופץ לכיוונו של צארמנדר בחבטת גוף .
מה תעשה?
אספיאון:
"טרטוויג הא?"הוא אומר .
"הטרטוויג הזה הוא ציטן במיוחד "הוא אומר לך בחיוך.
"ואל תשכח את התיק הזה "הוא אומר "יש בוא 5 פוכדורים ופוקידע"הוא מוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 06:43 PM
[b] נדב :
בלבאזור מחייכת אליך בחזרה שלפתע היא מתחילה לרוץ לאן שהוא .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"בלבזאור, חכי שנייה!" אני צועק ומתחיל לרדוף אחריה.
-
[b] ניתאי:
צארמנדר מנסה להשתמש בגחלת אבל במקום זה יוצא לו מסך עשן *צארמנדר למד מסך עשן *ואז הוא מתחיל לרוץ לכיוונו של טרטוויג אם ציפורני אש טרטוויג לא מבין מאיפה זה בא לו שצארמנדר מכה אותו פעם אחר פעם אם ציפורני אש .
טרטוויג מתחיל להתעייף בעוד שצארמנדר מרגיש כמו חדש. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר,תמשיך עם מסך העשן ותשתמש בגחלת!"
-
[quote][b]דניאל:
זה לא קרח כזה עבה .
------------
צארמנדר מצליח לברוח מהאקדח מים ככה אבל עדיין נפגע קצת .
לפתע ספיל קופץ לכיוונו של צארמנדר בחבטת גוף .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, מקרוב הוא לא כל כך קטלני, נסי להשתמש בגחלת כדי ליירת אותו, ואם את נכשלת, נסי לתפוס אותו ולזרוק אותו למים!" אני אומר לצ'ארמנדר
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 10:34 AM
[b] fire blaze:
אתה מתחיל לרוץ שלפתע אתה שומע את הכל של הפרופסור שנית אבל הפעם זה לא דרך הרמקולים .
מה תעשה ? [/b][/quote]
אני אלך לכיוון של הרמקולים כדי לבדוק מה יש שם!
-
[b] אספיאון:
"טרטוויג הא?"הוא אומר .
"הטרטוויג הזה הוא ציטן במיוחד "הוא אומר לך בחיוך.
"ואל תשכח את התיק הזה "הוא אומר "יש בוא 5 פוכדורים ופוקידע"הוא מוסיף. [/b][/quote]
אני אוציא את טרטוויג מהפוקדור.