-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 01:45 PM
[b]
[u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
לא, אתם לא מקבלים אותם משימות, אני אנסה כמה שיותר לגוון במשימות, אבל תהיה אפשרות שתפגשו את אותם אנשים שאתם פוגשים לפעמים במשימות. גם כרגע אתם לא מודעים אחד לשני, כדי שאני לא אצטרך כל כך להסתבך עם העלילה..
------
אתה הולך מהר לאופנוע סוזוקי שלך, ואתה נוסע לבניין לפי המפה שבשעון גאדג'אט שלך, אתה לא מוצא קיצורי דרך, ולבסוף אתה מגיע בשעה 15:31.
ריקי עומד שם ומסתכל על השעון ונראה שהוא די עצבני. [/b][/quote]
סבבה..
-------
"מצתער שאיחרתי.. עלה, אז לאן אתה רוצה שאני אקח אותך?" אני שואל אותו
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:27 PM
[b] [u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
אתה נכנס לחדר הדיוק, ואתה רואה מסביבך מטרות שמופזרות בכל החדר, ופתאום אתה שומע מן קול ממוחשב כזה שאומר:"ההולוגרמות פועלות" ופתאום כל המקום משתנה ואתה נמצא במקום אחר, מין רחוב כזה ודי חשוך כאילו עכשיו לילה. אתה שם לב שכל המטרות נעלמו, ולפתע אתה שם לב שקצת מקדימה יש איש כזה עם סכין מתקרב אליך כדי לדקור אותך.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מוציא מהר את הרובה מהחגורה ומנסה להוריד לו את הראש עם יריות
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:27 PM
[b] [u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
אתה נכנס לחדר הסיבולת ואתה רואה שם כל מיני מתקנים, פתאום אתה שומע קול ממוחשב כזה שאומר:"לך אל ההליכון, ותצטרך לעשות אחת מבין שני אפשרויות. או לרוץ ריצה קלה במשך 30 דקות או לרוץ ריצה בינונית במשך 15 דקות, אם תיפסל תצטרך להתחיל את הכל מהתחלה לאחר מנוחה של 10 דקות, ותצטרך לנסות עד שתצליח"
מה תבחר? [/b][/quote]
"אני אלך על ה30 דקות!" אומר ואלך להליכון
-
הוא אומר לך בזלזול:"תיקח אותי לשדרות קווין 2986 ומהר... אין לי את כל היום לחכות לך" והוא עולה על האופנוע שלך ומלמל לעצמו בעצבים שקצת מעצבנים אותך.
אתה בודק בשעון גאדג'ט שלך איפה זה, ואתה רואה שזה בערך מרחק של 15 דקות.
מה תעשה?
[u][i][b]ג'ייק:[/b][/i][/u]
אתה מוציא את אקדח הגלוק שלך, ויורה עליו 2 יריות אחת אחרי השניה, אחת פוגעת לו בצוואר ואחת במצח, הוא נופל ומת.
אתה פתאום שם לב שאחד רץ אליך במהירות די גדולה עם סכין ביד ועומד להגיע אליך ולדקור אותך.
יש לך עוד 18 כדורים כדורים במחסנית, ועוד 4 מחסניות (שזה 80 כדורים).
מה תעשה?
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
אתה מכוון בהליכות ל30 דקות, ואתה מתחיל לרוץ ריצה קלה על ההליכון, ולאחר 30 דקות אתה מצליח להשלים את המשימה, ואתה די מתנשף וחושב לעצמך שזה היה קצת יותר קשה ממה שחשבת, והקול הממוחשב אומר לך:"השלמת את אימוני הסיבולת, תבחר עכשיו את החדר הבא לאימונים"
מה תעשה?
*הסיבולת שלך עלתה ב-2*
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 03:58 PM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
הוא אומר לך בזלזול:"תיקח אותי לשדרות קווין 2986 ומהר... אין לי את כל היום לחכות לך" והוא עולה על האופנוע שלך ומלמל לעצמו בעצבים שקצת מעצבנים אותך.
אתה בודק בשעון גאדג'ט שלך איפה זה, ואתה רואה שזה בערך מרחק של 15 דקות.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"תחזיק חזק!" אני אומר ושם גז, אני נוסע בשיא המהירות ועוקף את כל המכוניות
-
אהה שכחתי להגיד לך שהנשק שהיה לך מקודם עם כל המחסניות שהיו לך, זה עדיין אצלך
---------
אתה מתחיל לנסוע במהירות ואתה עוקף כל מכונית. האנשים שאתה עוקף צועקים לך דרך החלון כל מיני קללות (אני לא אפרט), וריקי אומר לך:"ואו!! זה מהר נורא! תאט קצת משוגע שכמותך!"
אחרי 5 דקות אתה שם לב שמיטזובישי שחורה עוקבת אחריך, אבל לא במהירות כל כך רבה כמו שלך.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 04:07 PM
אהה שכחתי להגיד לך שהנשק שהיה לך מקודם עם כל המחסניות שהיו לך, זה עדיין אצלך
---------
אתה מתחיל לנסוע במהירות ואתה עוקף כל מכונית. האנשים שאתה עוקף צועקים לך דרך החלון כל מיני קללות (אני לא אפרט), וריקי אומר לך:"ואו!! זה מהר נורא! תאט קצת משוגע שכמותך!"
אחרי 5 דקות אתה שם לב שמיטזובישי שחורה עוקבת אחריך, אבל לא במהירות כל כך רבה כמו שלך. [/b][/quote]
בגלל זה רציתי לקחת את המחסניות של ההולוגרמות האחרות- אי אפשר שלקחתי כיאילו?
--------
"כשאומרים לי למהר אני ממהר! עכשיו אין מה לעשות תחזיק חזק!!" אני אומר ומגביר את הקצב ומנסה לאבד את המכונית שמאחורי
-
אי אפשר, מכיוון שהכל היה הולגרמה... זה כל מה שהיה קטע בזה...
--------
אתה מגביר את המהירות, ואתה לא מצליח לאבד את המכונית שעוקבת אחריך, גם היא מגבירה את המהירות, ופתאום אתה שם לב שהיא מוציאה אקדח ויורה לכיוון שלך 2 יריות, אבל למזלך שניהן לא פוגעות בך.
ריקי מתחיל להשתגע ולצעוק:"מה זה היה?! למה לעזאזעל יורים עלינו?! תקח אותי מפה!!"
אתה שם לב שאתה במרחק של 10 דקות עדיין מהמקום שריקי רצה שתקח אותו.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 04:18 PM
אי אפשר, מכיוון שהכל היה הולגרמה... זה כל מה שהיה קטע בזה...
--------
אתה מגביר את המהירות, ואתה לא מצליח לאבד את המכונית שעוקבת אחריך, גם היא מגבירה את המהירות, ופתאום אתה שם לב שהיא מוציאה אקדח ויורה לכיוון שלך 2 יריות, אבל למזלך שניהן לא פוגעות בך.
ריקי מתחיל להשתגע ולצעוק:"מה זה היה?! למה לעזאזעל יורים עלינו?! תקח אותי מפה!!"
אתה שם לב שאתה במרחק של 10 דקות עדיין מהמקום שריקי רצה שתקח אותו.
מה תעשה? [/b][/quote]
חבל..
-----
"תחזיק חזק בי!" אני אומר ומוציא מהר את הרובה מהכיס שלי ומתחיל לירות על הגלגלים של המכונית ואז על השמשה הקדמית שלה ושם גז
-
[quote][b]מייק:
אתה מתחיל את המסלול עוד פעם ואתה יודע כבר איפה כל מכשול, ואתה מצליח לעבור במהירות את המסלול ב19 שניות. הקול הממוחשב אומר:"כל הכבוד, עברת את אימוני המהירות, תמשיך לחדר אימונים הבא והאחרון"
אתה נכנס לחדר הסיבולת ואז אתה רואה שם מן הליכון, אתה שומע את הקול הממוחשב ברקע שאומר:"אתה צריך לעשות על ההליכות ריצה קלה במשך 30 דקות או ריצה בינונית במשך 15 דקות"
מה תעשה?[/b][/quote]
אני הולך על ריצה בינונית ומתחיל לרוץ ומנסה שלא להיתעייף
-
ריקי מחזיק בך חזק תוך כדי שהוא צורח כמו בחורה (XD), אתה מתחיל לירות עם האקדח יואספי ואתה יורה 6 כדורים, 2 על הגלגל הקידמי, 2 על הגלגל האחורי (שניהם מצד ימין), ו2 על השמשה הקידמית ואתה קצת מנפץ אותה, ויש לו פנצ'ר ואז הוא מתחיל להידרדר, והוא מתנגש במכונית אחרות ופתאום עף באוויר מעליכם, ומתרסק מולכם.
אתה רואה שיש מין רמפה כזאת שתקצר קצת את הדרך ולא תגרום לכם להיפגש במכונית הזאת שהתרסקה, אבל אתה רואה קצת רווח פנוי בצד כדי לעבור ולהמשיך בדרך הזאת.
נשארו לך 6 כדורים באקדח, ועוד 3 מחסניות (36 כדורים).
מה תעשה?
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה מתחיל לרוץ ריצה בינונית ואתה מרגיש אחרי 10 דקות שזה קצת מתחיל להיות קשה, אבל אתה בכל זאת ממשיך, ואחרי עוד 5 דקות אתה מסיים את האימון סיבולת. הקול הממוחשב אומר ברקע:"כל הכבוד, סיימת את כל האימונים שלך, לך לחדר של ג'ון, שנמצא במסדרון, הוא מטוייג עם השם שלו, ככה שתוכל לדעת שזה החדר שלו"
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 05:13 PM
ריקי מחזיק בך חזק תוך כדי שהוא צורח כמו בחורה (XD), אתה מתחיל לירות עם האקדח יואספי ואתה יורה 6 כדורים, 2 על הגלגל הקידמי, 2 על הגלגל האחורי (שניהם מצד ימין), ו2 על השמשה הקידמית ואתה קצת מנפץ אותה, ויש לו פנצ'ר ואז הוא מתחיל להידרדר, והוא מתנגש במכונית אחרות ופתאום עף באוויר מעליכם, ומתרסק מולכם.
אתה רואה שיש מין רמפה כזאת שתקצר קצת את הדרך ולא תגרום לכם להיפגש במכונית הזאת שהתרסקה, אבל אתה רואה קצת רווח פנוי בצד כדי לעבור ולהמשיך בדרך הזאת.
נשארו לך 6 כדורים באקדח, ועוד 3 מחסניות (36 כדורים).
מה תעשה?
[/b][/quote]
"תחזיק חזק!!" אני אומר ועולה במהירות על הרמפה
-
[quote][b]
מייק:
אתה מתחיל לרוץ ריצה בינונית ואתה מרגיש אחרי 10 דקות שזה קצת מתחיל להיות קשה, אבל אתה בכל זאת ממשיך, ואחרי עוד 5 דקות אתה מסיים את האימון סיבולת. הקול הממוחשב אומר ברקע:"כל הכבוד, סיימת את כל האימונים שלך, לך לחדר של ג'ון, שנמצא במסדרון, הוא מטוייג עם השם שלו, ככה שתוכל לדעת שזה החדר שלו"
מה תעשה?
[/b][/quote]
אלך אל חדרו של ג'ון=0
-
אתה נוסע במהירות אל כיוון הרמפה, ואתה עולה עליה, ואתה עף קצת גבוה, ונוחת בהצלחה על הכביש בצד שני, אתה עוצר עם הבלמים את האופנוע (כדי שלא ידרדר לגמרי אחורה מהתנופה), וחושב לעצמך שזה היה לגמרי מגניב. אתה ממשיך לכיוון היעד שלך, ואתה מגיע לשם תוך 2 דקות, ואתה מוריד את ריקי, שהוא מאוד מפוחד ורועד, הוא הולך הצידה ומקיא לפח זבל ואז הולך לדרכו.
השלמת את המשימה בהצלחה, עכשיו אתה צריך לחזור למפקדה ולתת פירוט לג'ון על המשימה.
*מזל טוב, זכית בפרס סיום המשימה הראשונה במשחק ראשון, אתה זוכה ב1500 דולר ובאקדח הפייבסבן, אתה תוכל עכשיו להשתמש בו במשימות הבאות שלך בתור האקדח שלך*
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה הולך לחדרו של ג'ון, שאתה מוצא תוך 2 דקות, אתה נכנס וג'ון אומר:"יפה, סיימת את האימונים, עכשיו ניגש ישר לעניינים, הנה המשימה הראשונה שלך: משימת חיסול. אתה צריך לחסל את הבן אדם הזה: [url=http://skepticalbrotha.files.wordpress.com/2009/01/oscar-grant.jpg]תמונה[/url]. תעשה את זה כמה שיותר מהר, הוא נמצא ברחוב בוש, והוא מחכה להסעה שלו, אז תתן לו את ההסעה, יש לך 45 דקות לבצע את המשימה הזאת. הנה לך [url=http://www.navigadget.com/wp-content/postimages/2007/01/gh-615-gps-watch.jpg]שעון[/url] גאדג'ט למשימה שמראה לך את המפה של העיר ויכול לשמש כמסנוור של מי שאתה רוצה. בהצלחה לך" השעה עכשיו היא 16:00 ויש לך 45 דקות לעשות את המשימה.
אתה הולך לחדר הציוד לקחת תחמושת נוספת ויש לך תחמושת מלאה עכשיו (20 כדורים במחסנית שבאקדח ועוד 4 מחסניות שהם 80 כדורים נוספים). אתה במרחק 15 דקות מהיעד.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 05:45 PM
אתה נוסע במהירות אל כיוון הרמפה, ואתה עולה עליה, ואתה עף קצת גבוה, ונוחת בהצלחה על הכביש בצד שני, אתה עוצר עם הבלמים את האופנוע (כדי שלא ידרדר לגמרי אחורה מהתנופה), וחושב לעצמך שזה היה לגמרי מגניב. אתה ממשיך לכיוון היעד שלך, ואתה מגיע לשם תוך 2 דקות, ואתה מוריד את ריקי, שהוא מאוד מפוחד ורועד, הוא הולך הצידה ומקיא לפח זבל ואז הולך לדרכו.
השלמת את המשימה בהצלחה, עכשיו אתה צריך לחזור למפקדה ולתת פירוט לג'ון על המשימה.
*מזל טוב, זכית בפרס סיום המשימה הראשונה במשחק ראשון, אתה זוכה ב1500 דולר ובאקדח הפייבסבן, אתה תוכל עכשיו להשתמש בו במשימות הבאות שלך בתור האקדח שלך*
[/b][/quote]
אני חוזר למפקדה שלי והולך לחדר של ג'ון