[b]צ'אד[/b]
אז תקבל אותו כגרסלי
--------------------
הפרופסור הולך וחוזר ואומר:
"יש כאן פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של אברה"
[b]ניתאי[/b]
בלבזור תופס לג'יאדוד את היד אבל ג'יאדוד מושך את בלבזור אלין וזורק עליו אבן ודוחף אותו
Printable View
[b]צ'אד[/b]
אז תקבל אותו כגרסלי
--------------------
הפרופסור הולך וחוזר ואומר:
"יש כאן פוקידע 5 פוקדורים והפוקדור של אברה"
[b]ניתאי[/b]
בלבזור תופס לג'יאדוד את היד אבל ג'יאדוד מושך את בלבזור אלין וזורק עליו אבן ודוחף אותו
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 02:45 PM
[b] [b]ירין[/b]
"קדימה קרב רק ליפני זה חוקים זה קרב של 2 על 2 לי אסור להחליף פוקימונים לך מותר אז קדימה צא ג'יאדוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa074.png[/img]" [/b][/quote]
"ציקוריטה צאי! תשתמשי בעלי טער ואז דחיפה עם נהימה בכל הכח!! תתחמקי ממתקפותיו ותשתמשי בעלי טער שוב!" אני אומר
[b]ירין[/b]
צי'קוריטה שולחת עלי תער אבל ג'יאדוד מעיך אותם ודוחף את צ'יקוריטה פיתאום העלה שעל הראש שלה זוהר ואז אתה רואה ניצוצות מיג'יאדוד עפיפ במהירות לצ'יקוריטה צ'יקוריטה למדה שהיבה
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:36 PM
[b] [b]כריס[/b]
פולוויג ממשיך ליבעות בשינקס אתה בטוח שזה הסוף אבל פיתאום שינקס מיתעורר בצהקה ושולח לעבר פוליווג מכת ברק עדירה שמחסלת אותו [/b][/quote]
"מעולה שינקס!" אני צועק אל עבר שינקס בשמחה.
"פוקדור, צא!" אני צועק ושולח פוקדור אל עבר פוליוואג בתקווה שהוא ייתפס.
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:04 PM
[b] [b]ירין[/b]
צי'קוריטה שולחת עלי תער אבל ג'יאדוד מעיך אותם ודוחף את צ'יקוריטה פיתאום העלה שעל הראש שלה זוהר ואז אתה רואה ניצוצות מיג'יאדוד עפיפ במהירות לצ'יקוריטה צ'יקוריטה למדה שהיבה [/b][/quote]
"יופי! עכשיו שוב עלי טער ושאיבה! ואז דחיפה חזקה בכל הכח!!" אני אומר
[b]כריס[/b]
פוליווג ניתפס
[b]ירין[/b]
כול המיתקפות פוגעות ואז ג'יאאדוד הפצוע נורא מתחיל ליזרוק אבנים גדולות על צ'יקוריטה והיא כבר חטפה 5 אבנים
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:10 PM
[b] [b]כריס[/b]
פוליווג ניתפס
[b]ירין[/b]
כול המיתקפות פוגעות ואז ג'יאאדוד הפצוע נורא מתחיל ליזרוק אבנים גדולות על צ'יקוריטה והיא כבר חטפה 5 אבנים [/b][/quote]
"תתחמקי ושוב עלי שאיבה(שילוב של עלי טער ושאיבה) ואז דחיפה בכל הכח שלך!!" אני אומר
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 04:10 PM
[b] [b]כריס[/b]
פוליווג ניתפס [/b][/quote]
"יש" אני אומר. "עבודה מעולה שינקס" אני אומר לשינקס ומחזיר אותו לפוקדור.
אני הולך אל הפוקדור של פוליוואג ומרים אותו. אני מחפש דרך לעיר הקרובה כדי להגיע למרכז פוקימונים.
[b]ירין[/b]
צ'יקוריטה משלב את המיתקפה ויוצאים עלים ציבאוניים שניראים לך חזקים נורא הם פוגעים בג'יאודוד ומחסלים אותו המאמנת מכון מוציאה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa299.png[/img] נופדוס והוא שלוח זריקת אבנים גדולות שמיתקרבות במהירות לצ'יקוריטה
[b]כריס[/b]
אתה רואה שלט ובוא רשום:
"העיר ראסבורו"
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 04:18 PM
[b] [b]כריס[/b]
אתה רואה שלט ובוא רשום:
"העיר ראסבורו" [/b][/quote]
אני ממשיך עם השביל.
אני מחפש אנשים, לשאול אותם איך להגיע למרכז פוקימונים
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:18 PM
[b] [b]ירין[/b]
צ'יקוריטה משלב את המיתקפה ויוצאים עלים ציבאוניים שניראים לך חזקים נורא הם פוגעים בג'יאודוד ומחסלים אותו המאמנת מכון מוציאה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa299.png[/img] נופדוס והוא שלוח זריקת אבנים גדולות שמיתקרבות במהירות לצ'יקוריטה
[/b][/quote]
"חזור!סטרלי צא! השתמש במתקפה מהירה משולב עם דחיפה ואז מכת כנף בכל הכח! התחמק ממתקפותיו במתקפה מהירה!" אני אומר
[b]אני רוצה שתיתנו משוב על המשחק חוץ מיזה שהוא קל מאחרי המכון הוא כבר יהיה קצת יותר קשה[/b]
[b]כריס[/b]
אתה מתחיל לחפש אנשים ואז אתה מוצא תא עצמךך מול מרכז הפוקימונים
[b]ירין[/b]
אל תנסה מכת כנף סטרלי לא יכול לילמוד את זה רק שהוא יהיה סטרביה אז הוא ילמד
-----------------------------------------------------------------------------
סטרלי פוגע בכול המיתקפות[חוץ ממיכת כנף] ואז נפדוס זורק אבן ענקית שפוגעת בסטרלי בחוזקה
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:29 PM
[b] [b]אני רוצה שתיתנו משוב על המשחק חוץ מיזה שהוא קל מאחרי המכון הוא כבר יהיה קצת יותר קשה[/b]
[b]ירין[/b]
אל תנסה מכת כנף סטרלי לא יכול לילמוד את זה רק שהוא יהיה סטרביה אז הוא ילמד
-----------------------------------------------------------------------------
סטרלי פוגע בכול המיתקפות[חוץ ממיכת כנף] ואז נפדוס זורק אבן ענקית שפוגעת בסטרלי בחוזקה [/b][/quote]
משחק יפה רק שתעשה אותו יותר מעניין וקשה..
------
הצעה: תיתן לכל אחד מכשיר שנוכל לדעת מתי הפוקימונים מתפתחים-רוצה?
-----
שיתפתח כבר1!!!!!
-----
"מהר סטרלי שוב מתקפה מהירה בלי הפסקה תנסה לבלבל אותו ולעיף אותו ואל תיתן לו לפגוע בך!!" אני אומר
[b]ירין[/b]
חשבתי על זה מיזמן וצריך לקבל את זה מ....... אתם תגלו לבד
--------------------------------------------------------
סטרלי תוקף בלי סוף אבל נפדוס מעיף אותו אבל מרוב הסיבובים של סטרלי נופוס עייף השופט פיתאום צועק:
"סטרלי לא יכול להילחם"
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Aug 27 2009, 03:42 PM
[b] [b]ירין[/b]
חשבתי על זה מיזמן וצריך לקבל את זה מ....... אתם תגלו לבד
--------------------------------------------------------
סטרלי תוקף בלי סוף אבל נפדוס מעיף אותו אבל מרוב הסיבובים של סטרלי נופוס עייף השופט פיתאום צועק:
"סטרלי לא יכול להילחם" [/b][/quote]
טוב..
-----
"סטרלי הייתה מצויין! צ'יקוריטה צאי! השתמשי בעלי שאיבה ואז תבלבלי אותו ותבואי מאחוריו עם דחיפה חזקה!" אני אומר