-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 03:35 AM
[b] נדב-*זה לא פוקימון, אפשר להרוג פה, אז תיזהר שהוא לא ימות.* זירו ממקד את האנרגיה על הארמדילו החלש, שנפל כבר. בינתיים כל השאר מתחילים לסגור עליכם [/b][/quote]
'ני יודע, גם במשחקים שהם כל של פוקימון יש בד"כ מוות, ואיכשהו תמיד יוצא שני מבצע את הרצח >>
--
"אוקיי אפס, תשתמש בגחלת בשביל להרחיק אותם!" אגיד בזמן שארים את הארמדילו ואתרחק.
"עכשיו בואו נלך מכאן!" אצעק ואתחיל לרוץ אחרי נלה אל עבר סטיבןף לא ממש דואג לגבי זירו.
-
נדב-זירו נותן גחלת בהם בזמן שאתם רצים. נלה רצה לפי הקצב שלך. אתה רואה שזירו רץ אחריכם, אבל אתה לא רואה ארמדילואים. אתה מתעייף ועוצר רגע לנוח, זורק מעליך את הארמדילו ומסתכל בפליאה על זירו. הרי מרגע שנותנים לחיה מאולפת פקודה, אסור לה לסרב לה אם הפקודה נתנה מהמאלף שלה, ובכל זאת, זירו הפסיק את הגחלת ועקב אחריך. כרגע הוא מביט בך, ומתיישב לנוח.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 03:43 AM
[b] נדב-זירו נותן גחלת בהם בזמן שאתם רצים. נלה רצה לפי הקצב שלך. אתה רואה שזירו רץ אחריכם, אבל אתה לא רואה ארמדילואים. אתה מתעייף ועוצר רגע לנוח, זורק מעליך את הארמדילו ומסתכל בפליאה על זירו. הרי מרגע שנותנים לחיה מאולפת פקודה, אסור לה לסרב לה אם הפקודה נתנה מהמאלף שלה, ובכל זאת, זירו הפסיק את הגחלת ועקב אחריך. כרגע הוא מביט בך, ומתיישב לנוח. [/b][/quote]
'נו כמובן, הוא מוכיח את השם שלו. חוץ מזה, הוא בטח עדיין של סטיבן' אגיד ואסתכל עליו בבוז.
"תקשיבו, אין זמן לנוח!" אכריז בכעס ואסתכל על זירו במבט זועם בזמן שארים את הארמדילו, אחשוב כמה הוא עלוב כי הוא הפסיד לזירו וגרור אותו מהרגל.
"בואו, ממשיכים לחפש את סטיבן"
-
נדב- ברגע שנלה שמעה אותך, היא שוב התחילה ללכת, עד שהיא הובילה אותך לסטיבן, שכשראה אותך חבוט ומלוכלך, סוחב את הארמדילו, הוא צחק כל כך, שלרגע נראה כאילו יש לו התקף אסטמה. "פעם הבאה תקח כדור לכידה, טמבל.." הוא אמר לך, כשהוא זורק כדור על הארמדילו. אחרי שארמדילו נבלע בתוך הכדור, סטיבן הרים אותו וחיבר את קצה הכדור למין מחשב כיס. "שם..... ג'ון..." סטיבן גיחך ואז קלט שאתה עוד שם. "מה אתה רוצה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 03:53 AM
[b] נדב- ברגע שנלה שמעה אותך, היא שוב התחילה ללכת, עד שהיא הובילה אותך לסטיבן, שכשראה אותך חבוט ומלוכלך, סוחב את הארמדילו, הוא צחק כל כך, שלרגע נראה כאילו יש לו התקף אסטמה. "פעם הבאה תקח כדור לכידה, טמבל.." הוא אמר לך, כשהוא זורק כדור על הארמדילו. אחרי שארמדילו נבלע בתוך הכדור, סטיבן הרים אותו וחיבר את קצה הכדור למין מחשב כיס. "שם..... ג'ון..." סטיבן גיחך ואז קלט שאתה עוד שם. "מה אתה רוצה עכשיו? [/b][/quote]
"מצחיק שזה אמר את השם שלי, אני די בטוח שזה אומר שהוא שלי, לא? והבטחת להוציא אותי מכאן, אז תרגיש חופשי לעשות את זה כבר, ילד קרקס.
-
נדב-סטיבן שוב גיחך. "הוא לא אמר את השם שלך, קבעתי לארמדילו שם בעזרת המחשב, וקראתי לו ג'ון. "
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 03:59 AM
[b] נדב-סטיבן שוב גיחך. "הוא לא אמר את השם שלך, קבעתי לארמדילו שם בעזרת המחשב, וקראתי לו ג'ון. " [/b][/quote]
מחקת את הקטע של ההליכה וההתעלפות @:
--
"קראת ליצור העלוב הזה על שמי?"
-
רק דחיתי את זה לאחר כך כי החלטתי שאני רוצה לראות איך תגיב לחלק הראשון..
---------
נדב-"מתאים בול." הוא אומר.
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:02 AM
[b] רק דחיתי את זה לאחר כך כי החלטתי שאני רוצה לראות איך תגיב לחלק הראשון..
---------
נדב-"מתאים בול." הוא אומר. [/b][/quote]
"כן הא? חכה ותראה איזה שם נתתי לשועל הקטן והחמוד שלך" אגיד ואחחיך. "זירו, בוא הנה שנייה"
-
נדב-סטיבן הרצין. "לא איכפת לי איך אתה מתייחס לחיה שלך. היא שלך. וזה לא כלב שעשועים. זה כלי נשק. לא יותר ולא פחות." הוא הרים את התרמיל. "הולכים?"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:05 AM
[b] נדב-סטיבן הרצין. "לא איכפת לי איך אתה מתייחס לחיה שלך. היא שלך. וזה לא כלב שעשועים. זה כלי נשק. לא יותר ולא פחות." הוא הרים את התרמיל. "הולכים?" [/b][/quote]
"הולכים. בוא לוזר" אגיד ואסתכל על זירו, ומיד לאחר מכן אסתובב ואעקוב אחרי סטיבן.
-
נדב- סטיבן מסתכל על זירו. "הוא לא יהיה יעיל בשבילך אם הוא ימות.."
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:08 AM
[b] נדב- סטיבן מסתכל על זירו. "הוא לא יהיה יעיל בשבילך אם הוא ימות.." [/b][/quote]
"שום דבר לא יעיל כשהוא מת, אבל מה זה קשור עכשיו?"
-
נדב- הוא מצביע לך על זירו, שבוקשי הולך מאחוריכם. "אם אתה הולך להיות מאלף, אתה צריך לדעת שבתוך הכדור, כל הפצעים הקלים שלו מתרפים והאנרגיה שלו מתמלאת"
-
[quote][i]Originally posted by abits[/i]@Oct 4 2009, 04:12 AM
[b] נדב- הוא מצביע לך על זירו, שבוקשי הולך מאחוריכם. "אם אתה הולך להיות מאלף, אתה צריך לדעת שבתוך הכדור, כל הפצעים הקלים שלו מתרפים והאנרגיה שלו מתמלאת" [/b][/quote]
"ומי אמר שאני הולך להיות מאלף בכלל?" אגיד בזמן שאחזיר אותו באדישות אל הכדור.