-
ווילו
את מסתובבת ומתחילה ללכת, כשאת שומעת זקיף נופל ומתנפץ. משהו קר ורך פוגע לך ברגל, מרגיש כמו פרווה. את מסתובבת ורואה שאחד מהפסילים נמצא מתחתיך, כשבמקום של זקיף מנופץ נמצא גלילי. הוא מביט בחיוך שטני על סילו ושני הספילים שנותרו שם, ושני הסנורנטים עומדים מאחוריו, עם קרן קרח חצי טעונה.
אדם
אין שום סימן לפוקימון אחר באיזור. מאמנים רבים עוברים ומתעלמים ממך, ואתה מניח שבגלל זה פוקימונים פוחדים להתקרב לכאן. בדו עדיין היסטרי ובוכה בלי סוף, אתה כבר מתחיל לדאוג לו מחשש שהוא יתייבש. אתה מסוגל לראות באופק את ההתחלה של יער מונטריט, ואתה יודע שיש שם הרבה פוקימוני עשב וחרק.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 26 2009, 04:37 PM
[b] אדם
אין שום סימן לפוקימון אחר באיזור. מאמנים רבים עוברים ומתעלמים ממך, ואתה מניח שבגלל זה פוקימונים פוחדים להתקרב לכאן. בדו עדיין היסטרי ובוכה בלי סוף, אתה כבר מתחיל לדאוג לו מחשש שהוא יתייבש. אתה מסוגל לראות באופק את ההתחלה של יער מונטריט, ואתה יודע שיש שם הרבה פוקימוני עשב וחרק. [/b][/quote]
"טוב בוא בדו, נלך אל היער, אולי שם נמצא את המשפחה שלך"
ארים את בדו בידיי ואתחיל ללכת לעבר היער
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 26 2009, 04:37 PM
[b] ווילו
את מסתובבת ומתחילה ללכת, כשאת שומעת זקיף נופל ומתנפץ. משהו קר ורך פוגע לך ברגל, מרגיש כמו פרווה. את מסתובבת ורואה שאחד מהפסילים נמצא מתחתיך, כשבמקום של זקיף מנופץ נמצא גלילי. הוא מביט בחיוך שטני על סילו ושני הספילים שנותרו שם, ושני הסנורנטים עומדים מאחוריו, עם קרן קרח חצי טעונה.
[/b][/quote]
לא הבנתי מי עם החיוך השטני? ם:
~~~
"טוב בואו כולנו נירגע לא צריך להלחם" אומר בניסיון להרגיע את כולם
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 25 2009, 07:41 PM
[b] סם
גליגר קופץ עליך ומחבק אותך אחרי שאתה קורע את הכובע, ומוחץ אותך לריצפה. אתה מביט עליו ורואה שהוא מחייך חיוך עצום, וגרי אומר "טוב שהבעיה נפתרה. עכשיו, הנה הפוקדע שלך וחמישה פוקדורים ריקים, כדי שתוכל לתפוס עוד פוקימונים. אתה יכול לצאת לדרך."
[/b][/quote]
אני קם מהרצפה.
"תודה על הכל פרופסור!,היה נעים להכיר אותך!"אני מנפנף לו לשלום ויוצא מהדלת,
לאחר מכן אני פונה לגליגר בחיוך,"אתה לא מבין איך הפחדת אותי,חשבתי שאתה לא רוצה אותי"אני אומר לו הקלה.
"ועכשיו, אל העיר מונטריט"אני אומר לגליגר ומתקדם בהמשך השביל.
-
ווילו
גלילי
______
שני הסנורנטים מביטים עליך כועסים וגלילי מביט עליך עם החיוך השטני על הפנים שלו. ספיל מתגלגל מאחוריך ומסתתר רועד, בזמן שסילו מסמן לשני הסילים הנותרים לברוח דרך הזקיפים לצד השני של החדר. שני הסנורנטים גומרים לטעון את קרן הקרח וגלילי צועק "גלי גלי", ככשניהם יורים את קני הקרח שלהם לכיוונך.
סם
אתה מדלג בשמחה לכיוון העיר מנטריט, גליגר דואה על הרוח לידך. לאחר כחמש דקות של הליכה מהכפר אתם רואים קבוצה של ספויינקים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/325.png[/img] המקפצים בקו המקביל לשביל, במרחק של כשני מטרים ממנו לצד שמאל שלך. אין סימן לעוד פוקימונים בסביבה
אדם
אתה הולך עם בדו, וכבר מצליח להתעלם מהבכי שלו ולהחזיק אותו למרות התנודות האין סופיות שלו.
כשאתה מגיע ליער, אתה שומע שאגה של אורסרינג[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/217.png[/img], ורואה שני אורסרינגים רוכנים מעל מה שנראה כגופות חתוכות ומבותרות של שני רוזריידים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/407.png[/img] וכחמש רוזליות[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/315.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 26 2009, 06:33 PM
[b]
סם
אתה מדלג בשמחה לכיוון העיר מנטריט, גליגר דואה על הרוח לידך. לאחר כחמש דקות של הליכה מהכפר אתם רואים קבוצה של ספויינקים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/325.png[/img] המקפצים בקו המקביל לשביל, במרחק של כשני מטרים ממנו לצד שמאל שלך. אין סימן לעוד פוקימונים בסביבה
[/b][/quote]
אני מסתכל לכיוון של גליגר,
"תגיד גליגר, מה דעתך על קרב ראשון?,אה?"אני שואל אותו בחיוך.
-
[b]
אדם
אתה הולך עם בדו, וכבר מצליח להתעלם מהבכי שלו ולהחזיק אותו למרות התנודות האין סופיות שלו.
כשאתה מגיע ליער, אתה שומע שאגה של אורסרינג[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/217.png[/img], ורואה שני אורסרינגים רוכנים מעל מה שנראה כגופות חתוכות ומבותרות של שני רוזריידים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/407.png[/img] וכחמש רוזליות[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/315.png[/img] [/b][/quote]
"אני לא יכול להראות את זה לבדו! " אומר לזובאט ואתחיל לרוץ משם אל תוך היער
"בדן אני חושב שאין לך ברירה אלא להצטרף אליי...אתה רוצה להיות שותף שלי במסע הפוקימונים שלי?"
-
[b] ווילו
גלילי
______
שני הסנורנטים מביטים עליך כועסים וגלילי מביט עליך עם החיוך השטני על הפנים שלו. ספיל מתגלגל מאחוריך ומסתתר רועד, בזמן שסילו מסמן לשני הסילים הנותרים לברוח דרך הזקיפים לצד השני של החדר. שני הסנורנטים גומרים לטעון את קרן הקרח וגלילי צועק "גלי גלי", ככשניהם יורים את קני הקרח שלהם לכיוונך.
[/b][/quote]
"היי!" אקרא ואתחמק "צא קיובנון!" אומר ואשחרר אותו מהפוקדור "בומרנג!"
-
ווילו
את קופצת הצידה וספיל מתגלגל לידך ונשאר מאחוריך, רועד מפחד. את מוציאה את קיובון שזורק במהירות את העצם שלו לכיוון הסנורנטים, אבל גליגי משתמש ברוח קפואה כדי לעצור אותו ולגרום לו ליפול על הריצפה (קיובון לא יכול להשתמש במתקפות מכת עצם, בומרנג עצם עד שהוא ישיג בחזרה את העצם). בנתיים סילו נאבק עם קרן קרח בשני הסנורנטים, שיורים קרני קרח לכיוונו. שני הספילים האחרים עדיין בורחים מאחורי הקריסטלים, לא ברור לך איפה הם.
אדם
אתה חושב לעצמך שאסור לך להראות את זה לבדו, כשהוא חוזר לעצמו, בועט בך ונופל על הריצפה, הוא קם ומתחיל לרוץ, ואחרי כשתי שניות עוצר במקום, מביט בפחד קדימה, ופורץ בבכי היסטרי, חזק הרבה יותר מהבכי שלו מקודם. אתה מביט על בדו המסכן ומרחם עליו, ואז מרים את ראשך ורואה את שני האורסרינגים מעליו, מרימים את כפותיהם הגדולות כלפי מעלה, ומכווניםאת הציפורניים החדות שלהם כלפי בדו, שאפילו לא שם לב אליהם.
סם
גליגר מביט עליך במבט קצת חושש ולא עונה לך. בנתיים הספויינקים מתרחקים לאט לאט ומתחילים לצאת מטווח הראיה שלך
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 27 2009, 09:49 PM
[b]
אדם
אתה חושב לעצמך שאסור לך להראות את זה לבדו, כשהוא חוזר לעצמו, בועט בך ונופל על הריצפה, הוא קם ומתחיל לרוץ, ואחרי כשתי שניות עוצר במקום, מביט בפחד קדימה, ופורץ בבכי היסטרי, חזק הרבה יותר מהבכי שלו מקודם. אתה מביט על בדו המסכן ומרחם עליו, ואז מרים את ראשך ורואה את שני האורסרינגים מעליו, מרימים את כפותיהם הגדולות כלפי מעלה, ומכווניםאת הציפורניים החדות שלהם כלפי בדו, שאפילו לא שם לב אליהם.
[/b][/quote]
אורה לזובאט במהירות:"זובט תשתמש בסופרסוניק על שניהם כדי לעצור אותם! "
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 27 2009, 09:49 PM
[b] ווילו
את קופצת הצידה וספיל מתגלגל לידך ונשאר מאחוריך, רועד מפחד. את מוציאה את קיובון שזורק במהירות את העצם שלו לכיוון הסנורנטים, אבל גליגי משתמש ברוח קפואה כדי לעצור אותו ולגרום לו ליפול על הריצפה (קיובון לא יכול להשתמש במתקפות מכת עצם, בומרנג עצם עד שהוא ישיג בחזרה את העצם). בנתיים סילו נאבק עם קרן קרח בשני הסנורנטים, שיורים קרני קרח לכיוונו. שני הספילים האחרים עדיין בורחים מאחורי הקריסטלים, לא ברור לך איפה הם.
[/b][/quote]
"צא רטטה!" אקרא ואזרוק את הפוקדור שלו החוצה.
"אין לנו זמן להכרות רישמית, אבל אני צריכה שתביא את את הבומרנג עצם של קיובון" אומר לו בחיוך "תישתמש במהירות שלך לא בכוח" אוסיף לו בחיוך.
"קיובון תישתמש בדחיפה על סנורנט! ספיל תוכל לעזור לנו פה קצת?"
-
ווילו
קוראים למתקפה התקלה ולא דחיפה
ספיל נשאר מאחוריך ורועד מפחד, נראה שהוא אפילו לא שם לב למה שאמרת לו. רטטה מתחיל לרוץ ותופס את העצם, אבל אז גלילי מרחף מעליו עם מבט מאיים ונוגח בו בחוזקה, מעיף אותו לאחור ביחד עם העצם. רטטה נותן לקיובון את העצם, שבדיוק חזר מהתקלה מוצלחת שהעיפה לאחור את אחד הסנורנטים.
אדם
זובט שולח גל של טבעות סגולות זוהרות שפוגע בשני האורסרינגים. שניהם מתחילים להסתובב וןלתת מכות בקרקע ליד בדו, אחד בשני ובאוויר. הם מבולבלים לחלוטין, אבל הם יחזרו לעצמם בקרוב ואז ימשיכו להילחם בכל כוחם, ואתה יודע שמדובר על הרבה מאוד כוח
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 29 2009, 05:37 PM
[b] ווילו
קוראים למתקפה התקלה ולא דחיפה
ספיל נשאר מאחוריך ורועד מפחד, נראה שהוא אפילו לא שם לב למה שאמרת לו. רטטה מתחיל לרוץ ותופס את העצם, אבל אז גלילי מרחף מעליו עם מבט מאיים ונוגח בו בחוזקה, מעיף אותו לאחור ביחד עם העצם. רטטה נותן לקיובון את העצם, שבדיוק חזר מהתקלה מוצלחת שהעיפה לאחור את אחד הסנורנטים.
[/b][/quote]
"קיבון מכת עתם ואז בומרנג עצם על אחד מהסנירנטים!
רטטה הנפת זנב, ואז נשיכה את הסנוטנרט השני!"
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 25 2009, 08:42 PM
[b] אדוארד
"הצלחת לנצח את הווידל הזה? לפני כמה זמן היה הקרב? טרטואיג נפגע קצת מעוקצי רעל לפני הפגיעה שהרעילה אותו קשות?" (עברו שתי דקות מאז שנכנסת למרכז) [/b][/quote]
''לפני שתי דקות נכנסתי לכאן, בערך רבע שעה, פחות או יותר.
האמת, שווידל פגע בו כמה פעמים עם עוקץ הרעל.'' אומר.
-
אדוארד
"טוב, זה מסביר למה הפגיעה כל-כך קטלנית. הוא בטח נלחם קצת אחרי שהוא נפגע קלות מעוקץ רעל והורעל קלות בצורה שלא הזיזה לו ולא נראתה לעין, ואז נחלש וכשנפגע שוב, כבר היה חשוף. טרטואיג יהיה בסדר בקרוב מאוד, אבל, ווידל ניצח אותך? או שטרטואיג הצליח לגבור עליו לפני שהוא נפל בגלל הרעל?"
ווילו
קיובון רץ אל הסנורנט שנשאר קרוב ומכה בו עם העצם שלו, ואז זורק אותה על הסנורנט השני. רטטה מבלבל קצת את גלילי בעזרת הנפת הזנב שלו, ואז קופץ על סנורנט שקיובון הכה בו ונושך אותו. סילו יוצר כדור קרח ויורה אותו על גלילי, שעדיין לא מבין מה קורה בגלל הנפת הזנב ונפגע פגיעה ישירה, עף על הריצפה ומתרסק עליה. סילו מתחיל ליצור כדור נוסף, והעצם חוזרת כמו בומרנג ישר ליד של קיובון