-
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את מתחילה ללכת לאחר שלכדת את בורמי, את עוברת סוף סוף את היער ומגיעה למערה.
המערה נראית ממש חשוכה, לידה עומד ילד קטן שאומר לך, ''המערה ממש מסוכנת, אבל אם את חושבת שאת תגיעי במהירות לאורבורג, את טועה.'' אומר הילד וצוחק לך בפנים, ''את עדיין רוצה להיכנס למערה? כדי שתלכדי פוקימון אש או שתמצאי פנס, כי המערה הזאת ממש כמו מבוך ענק.'' אומר הילד ומביט בך.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
טורצ'יק שומע את קולות העידוד שלך וקם במהירות עצומה, הוא מביט באלקיד במבט רציני וזה מפחיד את אלקיד, אלקיד מתחיל ללכת לאחור בפחד, אתה רואה שהוא גם חלש מהקרב שלו עם מגבי.
טורצ'יק, שלא נותן לו להתחמק, משתק אותו עם מבט ואוגר אנרגיית אש עצומה, הוא שולח אותה חזק אל אלקיד ואלקיד נפגע ונופל על הרצפה, אתה מאושר וחושב שהוא מעולף, אך אלקיד קם על רגליו ומסרב להפסיד, הוא משתמש בשריטה חזקה על טורצ'יק ואז משתמש באגרוף רעם, טורצ'יק עף למעלה ונופל בחוזקה אל האדמה.
הוא קם וניצב מול אלקיד, שניהם תשושים ביותר.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ שקם מן ההתקפה החזקה והפתאומית של ראלטס, מסתער על ראלטס עם דחיפה, ראלטס משתמש בהשתגרות ומופיע מאחוריי פיפלאפ, פיפלאפ המבולבל לא מבין איפה ראלטס וראלטס מפתיע אותו עם עלה קסום ומעיף אותו הצידה, פיפלאפ מתנגש בעץ ומקבל חבטה רצינית בראשו.
ראלטס משתמש בצוות כפול ומחכה לפיפלאפ.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מודה לילד, שכבר קצת רחוק ממך וממשיך לחפש, הוא מוצא זיגזגונים, סטארלים, אך לא מוצא פוקימון אש.
אתה מוציא את טריקו ומרחיב את החיפושים שלך, אתה מחפש ומחפש ופשוט לא מוצא.
אתם ממש מתייאשים מן החיפושים הארוכים והקשים, כשלפתע הילד מוצא בין השיחים מגבי קטן וחמוד שיושן לו שם~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/img][/b][/color][/SIZE]
הבאדו האכזרי-
פיפלאפ תפוס, והעלילה היא לא לתפוס פוקימונים אגדיים, היא להציל את מחוז קלוואה מידיהם של הצוותים.
סורי, אני לא נותן הזדמנות נוספת.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 6 2010, 09:45 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מודה לילד, שכבר קצת רחוק ממך וממשיך לחפש, הוא מוצא זיגזגונים, סטארלים, אך לא מוצא פוקימון אש.
אתה מוציא את טריקו ומרחיב את החיפושים שלך, אתה מחפש ומחפש ופשוט לא מוצא.
אתם ממש מתייאשים מן החיפושים הארוכים והקשים, כשלפתע הילד מוצא בין השיחים מגבי קטן וחמוד שיושן לו שם~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/img][/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מתקרב אליו ואלחש לו "מגבי, נראה לי פוקימון אש מצוין." לאחר מכן אבדוק עליו את המידע בפוקדע שלי. בסוף אשאל אותו "לדעתך אני יכול לנצל את זה שהוא ישן כדי לתפוס אותו בלי קרב?" בשקט
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את מתחילה ללכת לאחר שלכדת את בורמי, את עוברת סוף סוף את היער ומגיעה למערה.
המערה נראית ממש חשוכה, לידה עומד ילד קטן שאומר לך, ''המערה ממש מסוכנת, אבל אם את חושבת שאת תגיעי במהירות לאורבורג, את טועה.'' אומר הילד וצוחק לך בפנים, ''את עדיין רוצה להיכנס למערה? כדי שתלכדי פוקימון אש או שתמצאי פנס, כי המערה הזאת ממש כמו מבוך ענק.'' אומר הילד ומביט בך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקי, יש לך אולי פנס או יודע איפה יש פוקימון אש?" אשאל בחביבות.
-
[b]
פיפלאפ שקם מן ההתקפה החזקה והפתאומית של ראלטס, מסתער על ראלטס עם דחיפה, ראלטס משתמש בהשתגרות ומופיע מאחוריי פיפלאפ, פיפלאפ המבולבל לא מבין איפה ראלטס וראלטס מפתיע אותו עם עלה קסום ומעיף אותו הצידה, פיפלאפ מתנגש בעץ ומקבל חבטה רצינית בראשו.
ראלטס משתמש בצוות כפול ומחכה לפיפלאפ.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"פיפלאפ תשתמש בבועות בצורה מעגלית כדי שבתוך תפגע בו לא משנה איפה הוא! "
"ולאחר שווידאת מי הוא האמיתי תתקוף אותו בניקור! "
-
אתה מתקרב אל הילד ואל מגבי, אתה מוציא את הפוקידע שלך ומקבל מידע על מגבי.
הילד פונה אליך בלחש ואומר, ''לא כדאי שתעיר אותו?'' אך אתה שואל אותו אם זה בסדר שאתה תתפוס אותו כשהוא יושן.
הילד מחייך ואומר בלחש, ''מה פתאום, הוא עלול להתעורר בפוקדור ולצאת ממנו, אתה צריך לתפוס אותו אחרי שהוא יובס באופן רציני.'' אומר הילד.
בנתיים, טריקו מתקרב אל מגבי ובטעות מעיר אותו, מגבי הזועם קופץ ויורה להביור עצום על טריקו שעף אל המפל שבו ריפאת אותו מעט.
הילד נבהל ואומר, ''מדקיפ! תשתמש באקדח מים!'' אומר הילד ומדקיפ ומגבי מתחילים קרב קשה ביותר ביניהם, אתה רואה בנתיים את טריקו צף במים.[/b][/color][/SIZE]
הילד מגחגח ואומר, ''לא, אין לי.'' הוא אומר ומחייך אליך, ''אבל...אם תסכימי לעשות בשבילי משהו, אולי אעזור לך למצוא פוקימון אש.'' הוא אומר בחיוך ממזרי ומצביע בידו על השפתיים שלך ולאחר מכן על שלו.
את חושבת לעצמך שזה ממש חוצפה, כשלפתע מגיע ידידך בעל הצ'ימצ'אר, ''הי, מה קורה?'' הוא אומר ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE]
פיפלאפ, שממש פצוע וקשה לא להתאושש, מתרכז ואוגר המון אנרגיה בתוכו, הוא מנסה לירות קרן בועות חזקה ובצורה שאתה אמרת לו, אך יוצאת לו קרן בועות רגילה.
כפיל אחד של ראלטס נעלם, וראלטס נותר ללא צוות כפול, פיפלאפ הזועם מסתער על ראלטס ופוגע בו עם ניקור, ראלטס עף הצידה ונפגע.
פיפלאפ מתנשף בכבדות ומחכה להוראות חדשות ממך, בזמן שראלטס מתחיל להתאושש.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 6 2010, 10:37 PM
[b]
פיפלאפ, שממש פצוע וקשה לא להתאושש, מתרכז ואוגר המון אנרגיה בתוכו, הוא מנסה לירות קרן בועות חזקה ובצורה שאתה אמרת לו, אך יוצאת לו קרן בועות רגילה.
כפיל אחד של ראלטס נעלם, וראלטס נותר ללא צוות כפול, פיפלאפ הזועם מסתער על ראלטס ופוגע בו עם ניקור, ראלטס עף הצידה ונפגע.
פיפלאפ מתנשף בכבדות ומחכה להוראות חדשות ממך, בזמן שראלטס מתחיל להתאושש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"פיפלאפ מהר עכשיו זה הזמן! "
"תתקוף אותו בדחיפה ולאחר מכן מיד בניקור כדי לחסל אותו! "
-
[b]
הילד מגחגח ואומר, ''לא, אין לי.'' הוא אומר ומחייך אליך, ''אבל...אם תסכימי לעשות בשבילי משהו, אולי אעזור לך למצוא פוקימון אש.'' הוא אומר בחיוך ממזרי ומצביע בידו על השפתיים שלך ולאחר מכן על שלו.
את חושבת לעצמך שזה ממש חוצפה, כשלפתע מגיע ידידך בעל הצ'ימצ'אר, ''הי, מה קורה?'' הוא אומר ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"שוב אתה?" אני שואלת ומסמנת לו לו לעזור לי "אני צריכה לעבור א המערה ואין לי פנס או פוקימון אש. אבל כשאתה כאן תוכל ללוות אותי נכון?" אשאול
-
אתה מתקרב אל הילד ואל מגבי, אתה מוציא את הפוקידע שלך ומקבל מידע על מגבי.
הילד פונה אליך בלחש ואומר, ''לא כדאי שתעיר אותו?'' אך אתה שואל אותו אם זה בסדר שאתה תתפוס אותו כשהוא יושן.
הילד מחייך ואומר בלחש, ''מה פתאום, הוא עלול להתעורר בפוקדור ולצאת ממנו, אתה צריך לתפוס אותו אחרי שהוא יובס באופן רציני.'' אומר הילד.
בנתיים, טריקו מתקרב אל מגבי ובטעות מעיר אותו, מגבי הזועם קופץ ויורה להביור עצום על טריקו שעף אל המפל שבו ריפאת אותו מעט.
הילד נבהל ואומר, ''מדקיפ! תשתמש באקדח מים!'' אומר הילד ומדקיפ ומגבי מתחילים קרב קשה ביותר ביניהם, אתה רואה בנתיים את טריקו צף במים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני רץ למפל להרים את טריקו ולראות אם הוא בסדר, ואז חוזר לעמוד ליד הילד ובמידה וטריקו מסוגל לתקוף צועק "טריקו תשתמש בעלי טער ואז במבט!"
-
פיפלאפ מחייך ומתקיף את ראלטס שממשיך להתאושש בדחיפה ומעיף אותו לעץ שפיפלאפ נפגע ממנו קודם.
ראלטס מתנגש בעץ ומקבל חבטה רצינית בראשה, בלי לחכות פיפלאפ טוען אנרגיה במקור שלו ורץ בכל כוחו אל ראלטס, ראלטס מתאושש מהפגיעה הקטלנית שלו בראשו ומשתמש בעלה קסום, נוצר פיצוץ ענק כאשר פיפלאפ מנסה לפגוע בראלטס, אתה לא רואה מה קורה ולפתע פיפלאפ יוצא פגוע ביותר מן הפיצוץ, הוא מחזיק את ידו ונושף בכבדות, הוא מנסה ללכת אליך ומתעלף מיד.
אתה רואה את ראלטס ששוכב ליד העץ מעולף ופגוע לחלוטין.[/b][/color][/SIZE]
הנער שם את ידו על ראשו וחושב מעט, ''אממ..כן, בטח.. בואי איתי.'' אומר הנער, מחזיק בידך ואתם הולכים אל המערה, הילד שעמד בפתח המערה מביט בך בעצבים וחוסם את המערה, ''הי אתה, ילד מעצבן! בוא קרב עכשיו!'' אומר הילד וזורק פוקדור אל האדמה, מהפוקדור יוצא לוקסיו!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img] הנער מביט בילד בהפתעה והילד אומר, ''קרב שתיים על שתיים, אם תנצח..תעבור. אם לא תנצח...לא תעבור!'' אומר הילד בחיוך והנער מוציא את קופינג שלו!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img] הנער והילד מתחילים בקרב![/b][/color][/SIZE]
אתה רץ במהירות אל טריקו, אתה ממש מודאג ממצבו, אתה רואה שטריקו התעלף לגמרי במפל והוא צף על המים, בנתיים אתה רואה מזווית העין שלך שמדקיפ מתחיל לגבור על מגבי, אך עדיין לא הביס אותו.
אתה הולך אל הילד כאשר אתה משאיר את טריקו צף על המים, שינוח ויצבור כוחות, ואתה מקווה שמדקיפ ינצח את מגבי.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 7 2010, 05:43 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ מחייך ומתקיף את ראלטס שממשיך להתאושש בדחיפה ומעיף אותו לעץ שפיפלאפ נפגע ממנו קודם.
ראלטס מתנגש בעץ ומקבל חבטה רצינית בראשה, בלי לחכות פיפלאפ טוען אנרגיה במקור שלו ורץ בכל כוחו אל ראלטס, ראלטס מתאושש מהפגיעה הקטלנית שלו בראשו ומשתמש בעלה קסום, נוצר פיצוץ ענק כאשר פיפלאפ מנסה לפגוע בראלטס, אתה לא רואה מה קורה ולפתע פיפלאפ יוצא פגוע ביותר מן הפיצוץ, הוא מחזיק את ידו ונושף בכבדות, הוא מנסה ללכת אליך ומתעלף מיד.
אתה רואה את ראלטס ששוכב ליד העץ מעולף ופגוע לחלוטין.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"עבודה טובה פיפלאפ "
"עכשיו שניכם תבואו אליי " אומר ואכניס את פיפלאפ לפוכדור בזמן שאזרוק פוכדור ריק על ראלטס
-
אתה רץ במהירות אל טריקו, אתה ממש מודאג ממצבו, אתה רואה שטריקו התעלף לגמרי במפל והוא צף על המים, בנתיים אתה רואה מזווית העין שלך שמדקיפ מתחיל לגבור על מגבי, אך עדיין לא הביס אותו.
אתה הולך אל הילד כאשר אתה משאיר את טריקו צף על המים, שינוח ויצבור כוחות, ואתה מקווה שמדקיפ ינצח את מגבי.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
איך אני אמור להמשיך לתגובה הזאת? אין לי הרבה מה לעשות
[b]
הנער שם את ידו על ראשו וחושב מעט, ''אממ..כן, בטח.. בואי איתי.'' אומר הנער, מחזיק בידך ואתם הולכים אל המערה, הילד שעמד בפתח המערה מביט בך בעצבים וחוסם את המערה, ''הי אתה, ילד מעצבן! בוא קרב עכשיו!'' אומר הילד וזורק פוקדור אל האדמה, מהפוקדור יוצא לוקסיו!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/img] הנער מביט בילד בהפתעה והילד אומר, ''קרב שתיים על שתיים, אם תנצח..תעבור. אם לא תנצח...לא תעבור!'' אומר הילד בחיוך והנער מוציא את קופינג שלו!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img] הנער והילד מתחילים בקרב![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני הולכת לחפש בינתיים וקימון אש.
-
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
טורצ'יק שומע את קולות העידוד שלך וקם במהירות עצומה, הוא מביט באלקיד במבט רציני וזה מפחיד את אלקיד, אלקיד מתחיל ללכת לאחור בפחד, אתה רואה שהוא גם חלש מהקרב שלו עם מגבי.
טורצ'יק, שלא נותן לו להתחמק, משתק אותו עם מבט ואוגר אנרגיית אש עצומה, הוא שולח אותה חזק אל אלקיד ואלקיד נפגע ונופל על הרצפה, אתה מאושר וחושב שהוא מעולף, אך אלקיד קם על רגליו ומסרב להפסיד, הוא משתמש בשריטה חזקה על טורצ'יק ואז משתמש באגרוף רעם, טורצ'יק עף למעלה ונופל בחוזקה אל האדמה.
הוא קם וניצב מול אלקיד, שניהם תשושים ביותר.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"בוא ננסה לגמור כעת את הקרב. מתקפת מבט ואז גיצים בכל הכוח!" אני מצווה עליו.
-
אתה משבח את פיפלאפ על עבודתו, ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מיד לוקח פוקדור ריק וזורק על ראלטס, ראלטס נשאב אל הפוקדור והפוקדור זז קדימה ואחורה ומסתחרר, לאחר כמה שניות הוא נעצר. *לכדת ראלטס!*[/b][/color][/SIZE]
הינה, המשכת (:
-----
אתה מעודד את מדקיפ והילד מצווה על מדקיפ להשתמש בשריטה ואז באקדח מים, מגבי כבר נראה תשוש ומשתמש בשריטה גם הוא, שניהם שורטים אחד את השני ומדקיפ משתמש באקדח מים בכל כוחו, מגבי נפגע חזק ומתעלף.
מדקיפ מתעלף לאחר-מכן גם הוא. הילד מחזיר אותו לפוקדור ומשבח אותו על עבודתו, ואז פונה אליך, ''קדימה תלכוד אותו.'' אומר הילד ומחייך.[/b][/color][/SIZE]
את יוצאת לחפש בסביבה פוקימון אש, את רואה שהנער מנסה לנצח, אך לוקסיו חזק מדיי והילד גובר עליו כמעט.
את מחפשת בכל מקום, ולפתע רואה וולפיקס קטנה בין השיחים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/img][/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
טורצ'יק משתמש במבט, אך לא מצליח למקד את המתקפה על אלקיד, טורצ'יק מאוד נפגע והוא נושם בכבדות.
אלקיד טוען את כל אנרגיית החשמל שלו וטורצ'יק טוען אנרגיית אש, הוא יורה את הגיצים בכל הכוח על אלקיד ואלקיד מנסה לחסום את הגיצים עם אגרוף רעם, שניהם נפגשים לפיצוץ ענק ועפים אחורה.
טורצ'יק מתעלף על המקום, למרבה ההפתעה אלקיד קם, כולו חשמלי, אתה מאוד חושש ומתכוון לקחת את טורצ'יק ולברוח, אך אלקיד נופל מיד לאחר מכן ומתעלף.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 8 2010, 11:41 AM
[b]
את יוצאת לחפש בסביבה פוקימון אש, את רואה שהנער מנסה לנצח, אך לוקסיו חזק מדיי והילד גובר עליו כמעט.
את מחפשת בכל מקום, ולפתע רואה וולפיקס קטנה בין השיחים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/img][/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוי שלום לך!" אומר לה בחיוך "שמי אליס ונורא אשמח את תצטרפי אליי מה דעתך?" אשאל אותה בחיוך ותאכופף לגובה שלה