-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 8 2010, 05:31 PM
[b]
איג'י-
אתה מסתכל על שטח האימונים השכן לכם ורואה נערה-לנערה היה שיער בלונדיני, עיניין כחולות, היא הייתי גבוהה ובעלת פרצוף זועף. בידה היא החזיקה כדור ברזל עם קוצי ברזל, כנראה זה היה הנשק שלה. בלי הפסקה השניים התווכחו, לא ברור על מה אבל זה היה נראה שעל טריק חדש. [/b][/quote]
אגש אליהם ואומר:" אנא תריבו יותר בשקט "
"אתם מקשים עליי ועל השותפה שלי להתאמן "
-
איג'י-
XD
-------
הנערה תופסת בשרשרת ברזל ארוכה שמחוברת לכדור הברזל, היא מניפה את הכדור הברזל לעברכם אבל הוא פוגע רק בסלע שלידו עמדתם, נראה שהיא פיספסה בכוונה. "תקשיבו טוב טוב" מתחילה לומר הנערה, "אני עובדת על הטריק הזה חצי שנה, אז אל תפריעו לי נובים!".
ברנדון-
אתה הולך לביניין 7 ונכנס לחדרך, כמו שסיד אמר-יש לך שותף בחדר, רואה זאת על פי המזוודה הריקה והפתוחה שבסלון. אתה מנסה לברר מזה השותף ורואה שזו בעצם יולי, הילדה שהתפרצה עליך ממקודם. היא מסתכלת בהסמקה ומתחילה לומר:"אני באמת מצטער על מה שקרה מקודם, פשוט הזכרת לי מקרה קשה שעבר עלי בעבר. אנחנו בסדר עכשיו?" ומושיטה לך יד ללחיצה.
גיל-
הרבה טריקים ראית מהוריך, אבל לצערך אתה עדיין מאומן כמוהם. אתה מנסה את הטריק ונופל על הריצפה, במהרה אתה קם, אך מאוחר מדי! הילדה תופסת אותך בנקודה מסויימת במרפק, פתאום נהייה קשה לזוז.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 07:26 AM
[b] איג'י-
XD
-------
הנערה תופסת בשרשרת ברזל ארוכה שמחוברת לכדור הברזל, היא מניפה את הכדור הברזל לעברכם אבל הוא פוגע רק בסלע שלידו עמדתם, נראה שהיא פיספסה בכוונה. "תקשיבו טוב טוב" מתחילה לומר הנערה, "אני עובדת על הטריק הזה חצי שנה, אז אל תפריעו לי נובים!".
[/b][/quote]
"NO ONE CALLS ME NOOB :angry: "
"אז מה את אומרת שנהפוך את זה לקרב ידידותי, הרי אם הטריק שלך לא יעבוד בקרב אז הוא לא שווה כלום! "
-
[b]
ברנדון-
אתה הולך לביניין 7 ונכנס לחדרך, כמו שסיד אמר-יש לך שותף בחדר, רואה זאת על פי המזוודה הריקה והפתוחה שבסלון. אתה מנסה לברר מזה השותף ורואה שזו בעצם יולי, הילדה שהתפרצה עליך ממקודם. היא מסתכלת בהסמקה ומתחילה לומר:"אני באמת מצטער על מה שקרה מקודם, פשוט הזכרת לי מקרה קשה שעבר עלי בעבר. אנחנו בסדר עכשיו?" ומושיטה לך יד ללחיצה.
[/b][/quote]
" זה בסדר וכן אנחנו בסדר עכשיו" אומר ,אחייך ואלחץ את ידה.
-
[b] גיל-
הרבה טריקים ראית מהוריך, אבל לצערך אתה עדיין מאומן כמוהם. אתה מנסה את הטריק ונופל על הריצפה, במהרה אתה קם, אך מאוחר מדי! הילדה תופסת אותך בנקודה מסויימת במרפק, פתאום נהייה קשה לזוז. [/b][/quote]
אתה לא יכול לתת לי לפחות טריק אחד להצליח? xD
--------------------
אקום ואנער את היד כדי שהיא תחזור לנורמלי,
ארוץ מהר ובלי שהיא תשים לב אני יתקיף אותה מאחורה בצואר כדי לשתק אותה.
-
איג'י-
כותבים newb וXD
--------------------
"אידיוט, הטריק שאנחנו מתאמנין עליו הוא הטריק הקשה ביותר מכל טכניקות שיבוסן" אומרת הנערה, "ג'ני, בוא נראה לנובים האלה מה אנחנו מסוגלים לעשות!" נשמע קול הנשק. "אז מתחילים!" אומרת הנערה. בלי שום סימן אזהרה את כדור הברזל שלה היא מתחילה להניף לעברך בלי סוף.
ברנדון-
נראה היה שיולי עמדה להגיד עוד משהו, אבל לפני שהספיקה נשמעו קולות מהומה מבחוץ. יולי מסתכל לרגע מהחלון מבחוץ ואומרת:"אני חייבת ללכת, אחותי נכנסה לעוד קטטה לפני שתיפגע" ואז היא יוצאת. אתה מסתכל מהחלון ורואה את נטלי רבה עם עוד איזו ילדה, אך לילדה השנייה היה גוף גדול וחזק והיא החזיקה פטיש קונגו בידה-כנראה הנשק שלה. יולי ישר ניסתה להפריד, אך לפני ששמה לב הילדה הגדולה דחפה את הפטיש הענקי אל בטנה... יולי נפלה על האדמה מעולפת.
גיל-
הטריקים שאתה ממציא ברמה גבוהה מדי, אני לא יכול לאפשר לך אותם על ההתחלה.
---------------------------------------
אתה מנסה להשתחרר מתפיסתה הקטלנית של הילדה, אך כל ניסיונותיך לשב. הילדה מכוונת אל פרצופך אגרוף ומעיפה אותו אליך בחוזקה. כאשר אתה נופל על הקרקע ברקע את שומע את כל קולות חברי הכיתה צוחקים עליך-הקטע שבת "מפרקת" אותך ממש משפיל.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 08:14 PM
[b] גיל-
הטריקים שאתה ממציא ברמה גבוהה מדי, אני לא יכול לאפשר לך אותם על ההתחלה.
---------------------------------------
אתה מנסה להשתחרר מתפיסתה הקטלנית של הילדה, אך כל ניסיונותיך לשב. הילדה מכוונת אל פרצופך אגרוף ומעיפה אותו אליך בחוזקה. כאשר אתה נופל על הקרקע ברקע את שומע את כל קולות חברי הכיתה צוחקים עליך-הקטע שבת "מפרקת" אותך ממש משפיל. [/b][/quote]
בקרב אזה אני לא יכול לנצח על בטוח!
כל התמקפות הם מתווך קרוב והיא יכולה לנצח אותי בקלות עם התחניקה שלה.
-----------------
אני מנסה לקום ומנסה בכול כוחי להתקיף אותה.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 9 2010, 08:14 PM
[b] איג'י-
כותבים newb וXD
--------------------
"אידיוט, הטריק שאנחנו מתאמנין עליו הוא הטריק הקשה ביותר מכל טכניקות שיבוסן" אומרת הנערה, "ג'ני, בוא נראה לנובים האלה מה אנחנו מסוגלים לעשות!" נשמע קול הנשק. "אז מתחילים!" אומרת הנערה. בלי שום סימן אזהרה את כדור הברזל שלה היא מתחילה להניף לעברך בלי סוף.
[/b][/quote]
"קלי תעברי למצב הכפפות שלך, אנו שולטים בו יותר טוב " אומר בזמן שאקפוץ לאחור כדי לתת לקלי זמן לשנות צורה בלי שניפגע
*אני יודע...רק בדקתי אותך :ph34r: *
-
גיל-
לא נורא, זה רק קרב שבוחן את יכולתיך
--------------------------------------------------
אתה רץ אל הילדה בניסיון אחרון, הילדה מכינה מקום שיתוק. אתה מתקרב ומקווה להצליח, פיתאום! בלי לשים לב אתה נופל ומדרדר לכיוון הילדה, היא לא מספיקה לשים לב למה שקורה ועליך אתה נופל בחוזקה. לאחר שאתה מתאושש מהנפילה אתה קם על רגליך וכך גם הילדה, "כל הכבוד לך ילדה, ואתה ילד צריך להתאמץ יותר" אומרת מאקה. השיעור עובר לו, כל השיעור מאקה רק בחנה תלמידים, בסופו של דבר הפעמון צילצל לו. "היום ניגמר, לכו לבחוץ וקחו מפתחות לחדרים" אומרת מאקה.
איג'י-
yes, sure
--------------
"אני אשתדל אבל אמרתי, איני שולטת בנשק אליו אהפוך" אומרת קלי. קלי הופכת לנשק, לצערך הרב היא הפכה שוב לקטאנה עם להב הרוח. "תיראי ג'ני, מרוב שהם כושלים אין לחרב שלהם להב" אומר הנשק, ג'ני מתחילה מצחוק ושוב מניפה את כדור הברזל קוצני לעברכם עם השרשרת.
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 01:40 PM
[b] איג'י-
yes, sure
--------------
"אני אשתדל אבל אמרתי, איני שולטת בנשק אליו אהפוך" אומרת קלי. קלי הופכת לנשק, לצערך הרב היא הפכה שוב לקטאנה עם להב הרוח. "תיראי ג'ני, מרוב שהם כושלים אין לחרב שלהם להב" אומר הנשק, ג'ני מתחילה מצחוק ושוב מניפה את כדור הברזל קוצני לעברכם עם השרשרת. [/b][/quote]
"טוב זה לא באמת משנה איזה נשק את " אומר לקלי
ותוך כדי שאקוץ אחורה כדי להתחמק מהכדור קוצים
אסובב את ידי בשיא המהירות כדי ליצור להב
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 01:40 PM
[b] גיל-
לא נורא, זה רק קרב שבוחן את יכולתיך
--------------------------------------------------
אתה רץ אל הילדה בניסיון אחרון, הילדה מכינה מקום שיתוק. אתה מתקרב ומקווה להצליח, פיתאום! בלי לשים לב אתה נופל ומדרדר לכיוון הילדה, היא לא מספיקה לשים לב למה שקורה ועליך אתה נופל בחוזקה. לאחר שאתה מתאושש מהנפילה אתה קם על רגליך וכך גם הילדה, "כל הכבוד לך ילדה, ואתה ילד צריך להתאמץ יותר" אומרת מאקה. השיעור עובר לו, כל השיעור מאקה רק בחנה תלמידים, בסופו של דבר הפעמון צילצל לו. "היום ניגמר, לכו לבחוץ וקחו מפתחות לחדרים" אומרת מאקה.
[/b][/quote]
אלך לקבל חדר בחוץ.
-
איג'י-
במשך כמה דקות את מתחמק מכדור הברזל הקוצני ותוך כדי אתה מסרבל את החרב באוויר, לבסוף להב הרוח מגיע לאורכה של קטאנה רגילה. אתה מתייצב מול ג'ני ולא מראה שום סימני פחד. "תיראי ג'ני, נראה שסוף סוף הוא מפסיק לברוח" אומר הנשק, "אז בוא נעלה את רמת הקרב" עונה ג'ני ומצחקקת. שוב היא מניפה לעברך את כדור הברזל הקוצני.
גיל-
אתה יוצא לבחוץ לקבל מפתחות לחדרים, אתה רואה תור ארוך של זוגות. ליד הקבלה כתוב-קול זוג מקבל חדר אחד, נא למצוא לך אחד כזה. "היי אתה" נשמעת קריאה מרחוק לעברך, אתה מסתכל לאחור ורואה נער מתקדם אליך-היה לא שיער טיפה ארוך בצבע חום, עיינים בצבע חום דבש, הוא היה לבוש חולצה לבנה קצרה ומכנסי מסע ירוקות שחורות. כאשר הוא הגיע אליך הוא אמר:"ג'יימס ריק, נעים להכיר!"
-
[quote][i]Originally posted by soul eater[/i]@Feb 10 2010, 03:02 PM
[b] גיל-
אתה יוצא לבחוץ לקבל מפתחות לחדרים, אתה רואה תור ארוך של זוגות. ליד הקבלה כתוב-קול זוג מקבל חדר אחד, נא למצוא לך אחד כזה. "היי אתה" נשמעת קריאה מרחוק לעברך, אתה מסתכל לאחור ורואה נער מתקדם אליך-היה לא שיער טיפה ארוך בצבע חום, עיינים בצבע חום דבש, הוא היה לבוש חולצה לבנה קצרה ומכנסי מסע ירוקות שחורות. כאשר הוא הגיע אליך הוא אמר:"ג'יימס ריק, נעים להכיר!" [/b][/quote]
"אני גיל, נעים להכיר גם אותך!"
-
אם יש מקום עדיין..
[color=green][b]כינוי: Garfield
שם: ג'ק ארגון
תיאור: גובה ממוצע, עיניים חומות בהירות, שיער שחור די כהה וקצר, שרירי.
אישיות: חוצפן, עצבני, מתחבר עם אנשים בקלות (חברותי), פועל כמעט בלי מחשבה, אמיץ, תמיד יגן על חבריו בכל מחיר.
רקע: כאשר ג'ק נולד אמו מתה בגלל תסביכים בלידה. כל חייו הוא חי עם אביו רחוק מהעיר דת' בעיר קטנה. לאבא של ג'ק היו הרבה קשיים בעבודה, אבל בכל זאת טיפל ככל יכולתו בג'ק. כשהיה ג'ק בן 5 שמע מאביו על הטכנאים ועל זה ששני הוריו היו כאלה. הוא החל באימונים מתמידים כל יום למשך הרבה זמן וויתר על הרבה מחיי החברה שלו. למרות שאביו מאוד התגאה בו הוא עדיין בבעיות מחוץ לבית ולסוף נאלץ להתפטר. ג'ק, שרצה לעזור, מצא עבודה משלו, ובזמנו החופשי המשיך להתאמן. כשהיה ג'ק בן 17 אביו חשב שהוא גדול מספיק וסיפר לו על בית הספר שיבוסין, וגם חשב שכדאי לו ללכת ללמוד שם. ג'ק התלהב מאוד מהרעיון של בית הספר הזה וקפץ על ההזדמנות. הוא החליט ללכת לבית הספר שיבוסין, להיות טכנאי כמו שני הוריו ולגרום לאבא שלו להתגאות בו עוד יותר ממה שהוא עכשיו. לפני שהלך אביו של ג'ק אמר לו שאם ילך הוא בטוח שאמו הייתה מתגאה בו, מכיוון שזה מה שהיא רצתה שיעשה.[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Feb 10 2010, 04:22 PM
[b] אם יש מקום עדיין..
[color=green][b]כינוי: Garfield
שם: ג'ק ארגון
תיאור: גובה ממוצע, עיניים חומות בהירות, שיער שחור די כהה וקצר, שרירי.
אישיות: חוצפן, עצבני, מתחבר עם אנשים בקלות (חברותי), פועל כמעט בלי מחשבה, אמיץ, תמיד יגן על חבריו בכל מחיר.
רקע: כאשר ג'ק נולד אמו מתה בגלל תסביכים בלידה. כל חייו הוא חי עם אביו רחוק מהעיר דת' בעיר קטנה. לאבא של ג'ק היו הרבה קשיים בעבודה, אבל בכל זאת טיפל ככל יכולתו בג'ק. כשהיה ג'ק בן 5 שמע מאביו על הטכנאים ועל זה ששני הוריו היו כאלה. הוא החל באימונים מתמידים כל יום למשך הרבה זמן וויתר על הרבה מחיי החברה שלו. למרות שאביו מאוד התגאה בו הוא עדיין בבעיות מחוץ לבית ולסוף נאלץ להתפטר. ג'ק, שרצה לעזור, מצא עבודה משלו, ובזמנו החופשי המשיך להתאמן. כשהיה ג'ק בן 17 אביו חשב שהוא גדול מספיק וסיפר לו על בית הספר שיבוסין, וגם חשב שכדאי לו ללכת ללמוד שם. ג'ק התלהב מאוד מהרעיון של בית הספר הזה וקפץ על ההזדמנות. הוא החליט ללכת לבית הספר שיבוסין, להיות טכנאי כמו שני הוריו ולגרום לאבא שלו להתגאות בו עוד יותר ממה שהוא עכשיו. לפני שהלך אביו של ג'ק אמר לו שאם ילך הוא בטוח שאמו הייתה מתגאה בו, מכיוון שזה מה שהיא רצתה שיעשה.[/color][/b] [/b][/quote]
מצויין, רק שכחתי לציין-מה הגיל?