[QUOTE]adidas
*פוצ'יאנה יודע נשיכה ונגיחה.
והפוקדע אומר:" פוצ'יאנה פוקימון הנשיכה חי ביערות ולא מפחד להילחם באויבים חזקים ממנו".
מה תעשה?[/QUOTE]
אני יחזיר אותם לפוכדורים ואלך לחפש מרכז פוקימונים לרפא אותם קצת
Printable View
[QUOTE]adidas
*פוצ'יאנה יודע נשיכה ונגיחה.
והפוקדע אומר:" פוצ'יאנה פוקימון הנשיכה חי ביערות ולא מפחד להילחם באויבים חזקים ממנו".
מה תעשה?[/QUOTE]
אני יחזיר אותם לפוכדורים ואלך לחפש מרכז פוקימונים לרפא אותם קצת
[quote=אדון פריון;610508][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*טיילו יודע אס אווירי,מתקפת כנף וניקור. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]האחות אומרת לך "עוד 2 דקות הם יהיו בריאים הלילה בא,אתה רוצה חדר לישון למשך הלילה?"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"לילה טוב מיסטי"אני אומר למיסטי ונכנס לחדר שלי,משכיב את הפוקימונים שלי במיטות ואומר לכל אחד מהם לילה טוב אחרי זה אני שוכב במיטה שלי ומנסה להרדם.
[quote=אדון פריון;610508][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*שיגור וכוח נסתר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'יקוריטה מכון ושאתה יוצא מין המרכז אתה ילד בוכה ליד קקונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אגש לילד ואשאל מה קרה
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הילד אומר "הווידל היפה שלי הפך לקקונה מכוער"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מנסה להירדם ולא מצליח אתה שומע רעש מלמטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה הולך למרכז הפוקימונים שבעיירה אולדה.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[quote=אדון פריון;610516]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מנסה להירדם ולא מצליח אתה שומע רעש מלמטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"איזה יופי רעשים נעמים ממש דבר שאני אוהב יכול לשנות את מצב הרוח אבל בזמן שינה זה סתם מפריע!"אומר בלחישה ואלך על קצות האצבעות למטה לברר מה קרה שם.
[QUOTE]adidas
אתה הולך למרכז הפוקימונים שבעיירה אולדה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אתן את הפוכדורים לריפוי ואשאל באיזו דרך להמשיך לעיר פטלבורג
[quote=אדון פריון;610516][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילד אומר "הווידל היפה שלי הפך לקקונה מכוער"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"למה ככה?"אשאל אותו "לא משנה עם פוקימון יפה או לא חשוב אם אתה אוהב אותו!חוץ מזה קקונה מתפתח לבידריל יפיפה לכן כדאי להשקיע באימון!"אגיד לו בטון מכובד כדי לא להשמע מאיים
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שהמרכז הפוך שהאחות ג'וי ומיסטי דחוקות לקיר שנער עם סייטר מנסה להתקיף אותם.[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Verdana]URL=http://up203.siz.co.il/up2/mug5dkjmhmm4.png][IMG]http://up203.siz.co.il/img2/mug5dkjmhmm4.png[/IMG][/URL[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adidas[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שבמפה כתוב דרך 102 מזרחית מהעיירה אולדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush']קיוגר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"טוב לא ידעתי את זה תודה על ההסבר"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT]
[QUOTE]Adidas
אתה רואה שבמפה כתוב דרך 102 מזרחית מהעיירה אולדה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אקח את הפוקימונים ואמשיך בדרך,אני אומר לעצמי בראש:"אני קרוב למכון הראשון ואני חייב לאמן את הפוקימונים בדרך למכון"
[quote=אדון פריון;610525][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שהמרכז הפוך שהאחות ג'וי ומיסטי דחוקות לקיר שנער עם סייטר מנסה להתקיף אותם.[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Verdana]URL=http://up203.siz.co.il/up2/mug5dkjmhmm4.png][IMG]http://up203.siz.co.il/img2/mug5dkjmhmm4.png[/IMG][/URL[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אסמן להם לא לדבר עם האצבע ויעלה על קצות האצבעות למעלה כדי שהוא לא אשמע אותי אכנס לחדר שלי בפתיחת דלת ואנסה שהוא לא ישמע אותי. שם אקח את הפוקימונים שלי וארד למטה במהירות "ילד תעזוב אותם במנוכה אף אחד לא מתעסק אם בנות בצורה כזאת אתה ממש מתעלל בהם!"אומר לילד בשיא החומרה.
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"שמי לוני אני סגנו של הגדול ג'יימס מנהיג צוות[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']E [/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] ואני מאתגר אותך 1 על 1 הסייטר שלי מול פוקימון שלך אם אתה מנצח אני הולך אבל אם אני אנצח אני לוקח את הג'ינג'ית הזו"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך לעיר פטלבורג ואתה רואה ילד מביט למעלה.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[QUOTE]adidas
אתה ממשיך לעיר פטלבורג ואתה רואה ילד מביט למעלה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אתקרב ואשאל אותה לאן הוא מסתכל
[quote=אדון פריון;610528][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"שמי לוני אני סגנו של הגדול ג'יימס מנהיג צוות[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]E [/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]ואני מאתגר אותך 1 על 1 הסייטר שלי מול פוקימון שלך אם אתה מנצח אני הולך אבל אם אני אנצח אני לוקח את הג'ינג'ית הזו"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"טיילו מביחנת סוגים אתה הפוקימון אם הכי הרבה סוכיים לנצח אותו ואני חושב שאתה תצליח! תעשה אס אווירי כך שתתנגש בו הכי חזק ואז עוד ועוד! תשתמש במתקפה גם כדי לחמוק ממנו!"אני אומר לטיילו שלי במבט מבוהל מאוד!
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]adidas[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"אני מסתכל על העננים הם יפים בלילה"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"סייטר אס אווירי" אומר לוני אך טיילו פוגע בסייטר לפני שמספיק וחומק ממנו "תחזור סייטר,שלום ילד נתראה" לוני ברח ואתה רואה מיסטי והאחות ג'וי קשורות"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[quote=אדון פריון;610533]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"סייטר אס אווירי" אומר לוני אך טיילו פוגע בסייטר לפני שמספיק וחומק ממנו "תחזור סייטר,שלום ילד נתראה" לוני ברח ואתה רואה מיסטי והאחות ג'וי קשורות"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני מותיר אותם מהחבל ומכניס אותו לתיק. "אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה הוא רוצה ממכם?אתם יודעות שהוא יכול לפגוע בכם ולחטוף אתכם גם שאין לי מושג בשביל מה הוא צריך אתכם!"אני שואל אותם במבט דאגני.