-
[SPOILER]
[quote=TheRealPimpRoma;630508][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B][spoiler]
אתה מדמין את הכנפיים זזות ואתה מרגיש שהן באמת זזות.
אתה מנסה לעוף ומצליח אך מכיווון שאת המדיימן ועינייך סגורות אתה מתנגש בביניין ונופל למטה.
[/spoiler]
[/QUOTE]
"אההההההה!" אני צורח בבהלה ומנסה לחזור לריכוז ['לא להסתכל למטה, לא להסתכל למטה....' XDDD]
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=TheRealPimpRoma;630508][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה ממשיך לרוץ ובואתו המזן מסתכל על הרצפה בתיקווה ליראות איזה שמו שיש לך ככלי נשק אתה רץ כ10 מטרים ורואה שיש בפינה של המדרכה ערימה של מקלות ברזל.
[/spoiler][/quote]
'יש'אני יחשוב בחיוך ואז התחיל להגביר מהירות לכיון הערמת מקלות ברזל שיש שם ואנסה לתפוס לי אחת במהירות.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[QUOTE=TheRealPimpRoma;630508]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]מור-תשתדל להגיב כמו שהגבת פעמם קודמות[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לא אבל קודם אני יעלה את הבנות ואז אותכם כי אני לא יכול לעוף עם 4 אנשים" הוא אומר ולוקח מימכם את מלאני ואליסה לאחר מכן הוא מתחיל לעוף לגובה ונעלם לתוך ענן.
בינתיים אתם מחכים לו שירד כשלפתע נשמע קול:"הינה הם תיתפוס אותם קרוג".
אתם מתסכלים ורואים שד מכוסה בברדס עף לכיוונכם-[URL="http://tektek.org/avatar/37238848"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/1020/0da4194.png[/IMG][/URL]
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]כן מצטער זה הסתבך לי רומה..
-------------------------------
"מה נעשה ג'ק?! הפעם זה שד, לא ביריון בבית הספר!" אגיד וארוץ אל השד,אנסה לתת לו אגרוף בבפנים[/SPOILER]
[/SPOILER]
-
[QUOTE=TheRealPimpRoma;630207][spoiler]
spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR]חובה לצטטט X:
[spoiler]
אתה מעמיד פני ישן ומחכה בערך כ 30 דקות אך כלום לא קורה.
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER] 'חבל, אכזבה.' אני אומר ומנסה לנחור בחוזקה כדי לראות אם זה יעיר מישהו....
ואם זה לא מצליח אני מתחיל לגנוח(מתוך שינה..), זה חייב להעיר אותם.
[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]אתה מחפש מראה אך לא מוצא אתה נכנס לתוך הבית וראה מראה גדולה בלובי .
אתה מסתכל בה ורואה את עצמך בבירור.[/spoiler][/quote]
"מה לעזאזל קרה לי?!" אני צועק בחוזקה.
"איך פתאום נהייתי כמו המלאך הזה שהיה לידי קודם?!" אני ממשיך ומנסה לבדוק מה אני יכול לעשות עם הצורה החדשה שלי, מנסה להתרגל לכל השינויים.[/spoiler]
-
[B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B][spoiler]
אתה כבר למטהXDDDD
[/spoiler]
[B][U][COLOR=#ff8c00]
[/COLOR][/U][/B][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה רץ בשיא המהירות והשד עף אחרייך אתה מגיעה לערימת הברזלים קופץ מעלייה ומרים אחד מהברזלים , אתה מסתכל איפו השד ומגלה שהוא היתרסק על הברזליםXDD
[/spoiler]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]מור-עוד פעם אתה עושה לי סיבוכים תעשה ציטוט להודעה שלי תיכתוב מתחת ציטוטו של הספויללר את התגובה שלך ואז תלחץCTRL+A ותשים את הספוילר מה כל כך קשה?
[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה רץ אל השד ומנסה לתת לו אגרוף לפנים אך הוא תופס לך תיד ועם ידו השנייה תופס אותך במרפק מיד אחר כך הוא מושך אותך אליו ואז מפיל אותך , לאחר מכן הוא נעלם ומופיע מאחורי ג'ק שניסה לידקור אותו עם אולר, השד תופס את ג'ק מהשיער ותולה אותו על עמוד תאורה.
[/spoiler]
[U][B][COLOR=Gray]ג'ק-[/COLOR][COLOR=Gray]עוד פעם אתה עושה לי סיבוכים תעשה ציטוט להודעה שלי תיכתוב מתחת ציטוטו של הספויללר את התגובה שלך ואז תלחץCTRL+A ותשים את הספוילר מה כל כך קשה?[/COLOR][/B][/U][spoiler]
אתה מנסה להעיר את הנמצאים בחדר ולא מצליח, אתה יושב וחושב כלםתע אתה שומע קולות של דיבורים "טוב אז אתה חושב שהמלאכים יבואו היום ?" -:"כן אניי בטוח בזה תארגן לי פה מספר שדים חצויים ואת כל יחידת העלית" -:"כן אדוני".
[/spoiler]
[COLOR=Red][U][B]שקד-
להיתרגל ? אתה מתרגל לזה עם הזמן.
ותסביר לי מה אתה עושה למשל לעוף איך אתה מנסה לעוף?.
[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=TheRealPimpRoma;630670][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה רץ בשיא המהירות והשד עף אחרייך אתה מגיעה לערימת הברזלים קופץ מעלייה ומרים אחד מהברזלים , אתה מסתכל איפו השד ומגלה שהוא היתרסק על הברזליםXDD
[/spoiler][/quote]
אני מתיישב עליו ותופס לו את הכנפיים ואתה הידים שלו בשביל שלא יוכל לזוז ואז שואל אותו "תגיד אתה יודע אם תפסתם נערה בערך בגילי?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=TheRealPimpRoma;630670][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B][spoiler]
אתה כבר למטהXDDDD
[/spoiler][quote]
"אאוצ'" אני אומר שאני נוחת על המדרכה ומביט סביבי, בעודי מחפש שדים
[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]להיתרגל ? אתה מתרגל לזה עם הזמן.
ותסביר לי מה אתה עושה למשל לעוף איך אתה מנסה לעוף?[/spoiler][/quote]
אני הולך חזרה החוצה ומנסה את הציפורניים ההן. 'אולי זה יצליח לשרוט' אני חושב ומנסה אותן על עץ כלשהו בסביבה.[/spoiler]
-
[SPOILER][QUOTE=TheRealPimpRoma;630670]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]מור-עוד פעם אתה עושה לי סיבוכים תעשה ציטוט להודעה שלי תיכתוב מתחת ציטוטו של הספויללר את התגובה שלך ואז תלחץCTRL+A ותשים את הספוילר מה כל כך קשה?
אתה רץ אל השד ומנסה לתת לו אגרוף לפנים אך הוא תופס לך תיד ועם ידו השנייה תופס אותך במרפק מיד אחר כך הוא מושך אותך אליו ואז מפיל אותך , לאחר מכן הוא נעלם ומופיע מאחורי ג'ק שניסה לידקור אותו עם אולר, השד תופס את ג'ק מהשיער ותולה אותו על עמוד תאורה.
[/spoiler][/QUOTE]
"מה אני אעשה?!" אגיד בפאניקה ואנסה לחשוב על דרך להוריד את ג'ק מהעמוד. "אתה בסדר?" אשאל את ג'ק בזמן שאני מנסה לטלטל את העמוד.[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מנסה להיתיישב עליו אך באותו הרגע שאתה נוגע בו הוא מתאדה לעשן..
[/SPOILER]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]מור-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מנסה להוריד את ג'ק מעמוד התאורה ושוכח מהשד שתוקף אותך מאחורה ופוצע אותך בגב ואתה מתעלף כשאתה מיתעורר אתה רוא את ג'ק מעלייך ולידו אותו המלאך שלקח את הבנות , ג'ק מסתכל עלייך ואומר :"אתהבסדר ? אתה היתעלפת בזמן שהשד חתך אותך עם הציפורניים שלו.. וכ-2 דקות לאחר מכן הוא הופיע והבריח את השד".
[/SPOILER]
[COLOR=Red][U][B]שקד-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה יוצא מחוץ לבית ומתקרב לקיר של הכניסה , אתה מתרכז ומנסה לחתוך את הקיר בעזרת שריטות 'ב-5 פעמים הראשונות אתה לא מצליח אך בפעם ה-6 הציפורניים התחילו ליזהור באור שחור וכשפגעו בקיר עשו בו חתך.
[/SPOILER]
[COLOR=Red][/COLOR][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B][SPOILER]
אתה מסתכל סביב ולא רואה אף אחד .
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=TheRealPimpRoma;635155]
[COLOR=DarkSlateBlue][U][B]מור
תה מנסה להוריד את ג'ק מעמוד התאורה ושוכח מהשד שתוקף אותך מאחורה ופוצע אותך בגב ואתה מתעלף כשאתה מיתעורר אתה רוא את ג'ק מעלייך ולידו אותו המלאך שלקח את הבנות , ג'ק מסתכל עלייך ואומר :"אתהבסדר ? אתה היתעלפת בזמן שהשד חתך אותך עם הציפורניים שלו.. וכ-2 דקות לאחר מכן הוא הופיע והבריח את השד".
[/spoiler][/QUOTE]
"הם יותר מדי חזקים מאיתנו,מה נעשה?" אשאל את המלאך.
"אני בסדר אבל הוא פצע אותי." אגיד לג'ק.[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=TheRealPimpRoma;635155][COLOR=DarkOliveGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מנסה להיתיישב עליו אך באותו הרגע שאתה נוגע בו הוא מתאדה לעשן..
[/spoiler][/quote]
אני קם במהירות ואם הוא חוזר אני שואל אותו."מה זה מה זאת היכולת הזאתי?".[/SPOILER]
-
[spoiler][quote=TheRealPimpRoma;630242][spoiler]אתה יוצא מחוץ לבית ומתקרב לקיר של הכניסה , אתה מתרכז ומנסה לחתוך את הקיר בעזרת שריטות 'ב-5 פעמים הראשונות אתה לא מצליח אך בפעם ה-6 הציפורניים התחילו ליזהור באור שחור וכשפגעו בקיר עשו בו חתך.[/spoiler][/quote]
"וואו" אני אומר לעצמי לא חזק כל כך.
'יש לי גם כנפיים, אולי לעוף אני אוכל גם כן' אני חושב לי ואז מנסה את הכנפיים.[/spoiler]
-
[quote=TheRealPimpRoma;635155][B][U][COLOR=#ff8c00]דניס-[/COLOR][/U][/B][spoiler]
אתה מסתכל סביב ולא רואה אף אחד .
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
אני מחזיק את החרב המוזהבת ומתחיל לדקור ולחתוך דברים בעזרתה
[/SPOILER]